En pikkolo’s hemmelighet, del 6

Denne novellen er vist 14782 ganger.

Inne i suiten hadde de tre på sengen endelig begynt å livne til igjen. Herr Moræus gikk over til terrassedøren og åpnet opp for å få inn frisk luft.
«Damer; dette var virkelig deilig! Jeg håper dere ikke har tenkt å avslutte dagen ennå?» Han sto smilende i døråpningen og så ned på de to deilige damene som lå der og strøk over hverandre.
«Nei da, Finn, vi skal bare kose litt og slappe av først. Ikke sant Eva?» Veronica strøk fingrene lett over magen hennes. «Vi kan jo ta noe å drikke og en dusj alle tre, så kan vi lade opp til neste runde, kan vi ikke det?» Eva var fremdeles litt hinsides, hun hadde et bankende kjønn som ikke ville gi seg, og klarte nesten ikke å tenke på noe annet enn å få rullet seg litt til med dette deilige paret. Det var tydelig at de hadde delt på godene før, og at de nøt det til fulle. Rause og hyggelige, hun følte seg trygg og kåt over all forventning.
Finn gikk over til barskapet og tok ut mineralvann og isbiter og helte i glass til alle. Så la han seg mellom de to damene. Drikken virket oppkvikkende, de lå og småkysset hverandre og strøk over naken hud. Eva syntes det var deilig med denne mannen, han måtte vel være nærmere 50. Han var svært sexy, pent behåret med en streng av hår ned mot kjønnet sitt, og det så ut som han var en mann som tok godt vare på seg selv. Han hadde krøllete, gråsprengt hår, og flotte trekk. Pent brun. Fine hender som visste hvordan de skulle gi nytelse til et kvinnekjønn. Hun lente seg mot ham, sugde inn leppene hans og lot tungen leke med hans. Hun kjente at det snørte seg sammen i underlivet igjen. Hun lot hånden gli nedover magen hans og over lemmet. Han var allerede i gang med ny reisning, og stønnet da hånda hennes kom. Han la seg over på siden mot henne, løftet det ene låret og lot Veronica få lov til å massere pungen hans. Hånda hans gled over hofta til Eva og kløp henne i rumpeballen, så lot han fingrene leke med leppene hennes og kjente saftene som fremdeles rant.
«Skal vi ta en tur i dusjen? Vi kan leke litt til der inne…» Finn reiste seg og hentet håndklærne som lå på nattbordet. «La meg gå inn og få litt fart på vannet, så kommer dere etter?» Veronica og Eva så på hverandre med hete blikk. En god innsåpning i dusjen ville være supert nå, og denne suiten hadde et hypermoderne bad med massasjedusj og badekar.

«Kom igjen, nå er vannet varmt!» Finn hadde en deilig sørlandsdialekt. Eva kom fra Bergen, men likte godt sørlandsdialekt. Nesten litt likt hennes egen. Jentene kom seg ut av sengen og trippet inn på det store badet.  Det dampet av vannet som sprutet på gulvet, og finn sto der og koste med seg selv under dusjen. Det var en hånddusj med massasjehode, man kunne vri på hodet og få forskjellige stråler. Ved å regulere vannmengden ble strålene enten sterkere eller svakere. Nå hang den på veggen, men Eva kunne tenke seg å ta den ned etter hvert og leke seg litt.
Alle tre lot seg væte, og pumpet ut dusjsåpe fra dispenseren på veggen. Så begynte de å såpe hverandre inn. Finn likte denne Samantha-kopien godt, hun hadde faste, frodige bryster som bare ventet på å få seg en omgang. Han lot henne lene seg inntil veggen mens han såpet in brystene hennes, klemte dem forsiktig sammen og tvinnet vortene hennes så hun ynket seg. Veronica sto bak ham og ga rumpa hans en omgang, og så lot hun armene gli rundt livet hans så hun fikk runket den stive pikken hans. Vannet fosset over dem og etter hvert rant såpa vekk fra bysten til Eva. Finn bøyde seg ned og slikket og sugde. Han førte en finger forsiktig opp i henne og lot tommelen sirkle på kliten hennes. Eva ynket seg og bet seg i underleppa. Lukket øynene og skjøt fram underlivet. Nå hadde Veronica tatt ned dusjen, skrudd på så hun fikk én sterk stråle, og sto med det ene benet oppe på en plastkrakk mens hun førte strålen over kliten og så på Finn og Eva. Finn fikk Eva til å spre lårene så han kunne komme mellom, løfte henne litt opp og sette henne rett ned på staken sin. Han bøyde knærne litt mens hun hang på hoftene hans. Hun spente lårene slik at hun fikk et grep og tempo som passet. Armene over nakken hans. Han pulte henne mens hun hang slik. Veronica hang opp dusjen, lot noen dråper massasjeolje dryppe ned på langfingeren. Så lot hun fingeren gli inn i rumpa til Finn. Han elsket fingrene hennes der, og hun visste akkurat hvor hun skulle trykke for å få ham sanseløs. Pikken hans for ut og inn av Eva i et hurtig tempo. Han kjente hvordan kjønnet hennes strammet seg og pulserte i en lang orgasme. Han senket tempo og lot henne gli av seg. Hun falt bakover mot veggen og hikstet etter luft mens han snudde seg mot Veronica. Hun var sløret i blikket og strakte seg etter pikken hans. Så snudde hun seg med ryggen til og hendene oppetter veggen. Hun hadde verdens deiligste rumpe. Finn elsket følelsen av de to rumpeballene hennes i hver hånd, så trakk han dem til side, og lot det store lemmet sitt få entre henne bakfra. Han visste at hun neppe ville komme nå, hun sparte seg til litt senere. Men han ville kjenne det trange kjønnet hennes smøre pikken hans en liten stund til. Han bøyde seg fremover mot nakken hennes og slikket og bet henne. Eva så på de to og var overveldet av synet av pikken til Finn som jog ut og inn av Veronica. Hun begravde to fingre i kjønnet sitt og lot dem massere kliten. Hun hadde aldri før vært med på noe så opphissende og deilig. Finn var en utholdende elsker som visste å dele på seg selv. Aldri før hadde en mann hatt en sånn opphissende virkning på hennes. Han var dobbelt så gammel som henne, men allikevel så til de grader sexy og flott. Hun så de flotte lårene hans og muskulaturen oppe i rumpa. Stramt og deilig pumpet han Veronica. Men nå senket han tempo, lot seg gli ut og fortsatte å kysse Veronica. Tungene deres lekte med hverandre og pikken til Finn sto rett ut mellom lårene til Veronica.
«Nå tar vi en liten hvil, jenter. Så skal vi kose oss mer på sengen etterpå.» De tok hver sitt håndkle og gikk inn til den store sengen. La seg ned og strakte kroppene som fremdeles var litt våte etter dusjen.

Våre to gutter, Anders og Øystein, hadde nå fått stablet og flyttet alt på solterrassene slik at ingenting skulle være i veien for blikkenslagerne neste dag. Nå skulle de gå samme veien de kom, bortover den smale gesimsen.
«Tror du Moræus er ferdige med Eva?» Sa Anders.
Han skulle gjerne sett mer, han hadde kommet seg for lengst, og var nå i gang med nytt håp om enda en forestilling. Øystein måtte le. Anders var en like stor kåting som ham selv, men det fikk vel være måte på.
«Ja, skal vi ta en liten titt før vi kommer oss ned stigen? Du glemte igjen t-shirten din der, så det er vel best vi får henta den før de får mistanke til oss.»
De to gutten listet seg over til rekkverket til terrassen, og slang bena stille over. Så snek de seg over mot Thujaen på den venstre siden av terrassedøra. Der tittet de forsiktig inn, og så de tre liggende på den store 4-poster’n. Eva og Veronica lå med Finn mellom seg. Nå lå de på siden inn mot ham og begge hadde hendene fulle av Finns store pikk. De kjælt og dro. Så tok Veronica igjen frem oljeflaska. Hun lot noen dråper falle på Finns pung. Så helte hun litt i hånden til Eva. Selv spredde hun fingrene over pungen og masserte oljen jevnt utover før Finn sprikte med bena og lot hånda hennes synke nedover slik at hun fikk hele pungen i hånda. Så formet hun fingrene til et smalere grep og trakk i steinene, masserte og trakk. Finn stønnet og vred seg. Han var sprengkåt igjen. Hodet var nesten blått og han heiste seg opp på albuene for å se mer av det damene gjorde. «Sug meg litt!» sa han til Eva. Hun så på ham og smilte kåt. Så bøyde hun seg ned over pikken hans og slikket hodet hans. Han så opp i taket og lette etter et punkt som kunne hjelpe ham fra å eksplodere. Med Veronicas hånd på ballene og leppene til Eva på pikkhodet gikk det nesten rundt for ham.
Guttene på terrassen var helt i hundre igjen og hadde dratt ut sitt eget utstyr. Nå jog hendene over de stive pikkene deres . Siden de sto på samme side av døren begge to ble det litt trangt om plassen. Anders sto bak Øystein og kikket over skulderen hans, men det var egentlig deilig å stå så tett, for lemmet hans var i nærkontakt med rumpa til Øystein og han benyttet anledningen til å sette hodet mellom skinkene hans mens han runket skaftet sitt. Inne på senga, hvor Eva lå og sugde Finn, byttet de nå stilling.
«Hent den doble, Veronica. Den med vib’en i mellom. Har du forsøkt en dobbel vib før?» Spurte han Eva.
«Nei jeg har ikke det, men jeg vil gjerne prøve. Er den for deg og meg?»
«Nei, men Veronica skal vise deg. Det er hennes favoritt. Kjempedeilig!» Finn la seg godt til rette bakover mot putene mens han grep om lemmet sitt og runket. Han så på Veronica som hentet den doble silikondildoen fra puffen. Den hadde i midten en dobbel vibrator som la seg over kliten til begge brukerne og stropper for å feste den til begges hofter.
«Legg deg på ryggen ved siden av Finn, men ikke høyere opp enn at hodet ditt er på høyde med pikken hans.» Veronica smurte vannbasert glidemiddel på dildoene, førte den ene enden inn i seg selv og lot de brede strikkstroppene gå rundt hofter og lår. Så krabbet hun opp i sengen til Eva, ba henne løfte på rompa og la en tykk pute under. Hun førte den andre enden inn i henne mens hun festet strikkene på samme måte. Den tykke, litt myke geléen  med vibratoren inni la seg til rette over de to klittene, og så begynte Veronica å bevege hoftene. Så skrudde hun på vibratoren. Først lav, murrende vib. Hun pulte Eva med seige tak. Eva stønnet og vred seg. Ettersom hun vred seg berørte vibratoren leppene og kliten på en måte som fikk henne helt i ekstase.
«Sug meg. Jeg vil se pikken min i munnen din mens Veronica puler fitta di, » sa Finn. Eva vred  på hodet og lot hodet på pikken til Finn gli inn i munnen. Hun strammet leppene sine og lot tunga jobbe under hodet hans mens han jokket forsiktig ut og inn. Så lot hun ham få gli lenger inn, hun slappet av i leppene og lot ham få synke innover så langt hun klarte. Finn stønnet høylydt og bøyde seg for å kjæle med brystene hennes. Vortene var stive og deilige og Eva var i himmelen.
«OK. La meg få pule brystene dine. Klarer ikke vente lenger med å få se pikken min gli gjennom dem. Han trakk seg ut av munnen til Eva. Tok 2 puter og la under hode og nakke. Så satte han seg skrevs over brystkassen hennes og helte litt glidemiddel mellom brystene hennes. Hun klemte sammen de fyldige brystene og lot haka synke nedover. Finn satte den store pikken rett i sprekken mellom og begynte å ri henne. Når pikken kom ut på den andre siden var Eva fremme med munnen og lot pikken skli rett inn. Hun slikket ham for hvert jokk han gjorde gjennom brystene.
Veronica nøt å se det deilige kjønnet til Eva. Dildoene var sorte og blanke, med en rød vibrator i midten. Den hadde stive, tynne tentakler i begge retninger, og disse førte vibbene rett opp i klitoris. Nå trykket hun på knappen for pulserende vib, og skrudde opp styrken. Nå kjente hun at hun snart ikke klarte å holde seg lenger, og satte opp farten. Eva stønnet i takt med Veronica og Finn satte hendene på hodegjerdet mens han pulte brystene til Eva. Han lot seg rive med av at jentene tydeligvis var på vei til å eksplodere og lot Eva få hele ladningen i det siste jokket inn mot munnen hennes. Han veltet over på rygg. Veronica åpnet klipsene på strikkene og trakk ut dildoene. Nå var hun nesten litt sår. Hun bøyde seg over Eva og slikket leppene hennes i et langt kyss. Denne jenta var helt utrolig. Hun kunne ikke huske sist de hadde hatt en trekant som hadde fungert så til de grader godt. Hun la seg ned ved siden av og lukket øynene.

Legg igjen en kommentar