En romantisk aften

Denne novellen er vist 10476 ganger.

Det er tidlig kveld og han har kjøpt inn alt som skal til for en vellykket romantisk aften. De traff hverandre ute på byen sist helg og pratet masse sammen. De utvekslet mobilnummere og snakket sammen flere ganger etterpå. Og i kveld skal hun komme og besøke han for første gang.

Så ringer det på døra. Han åpner døra og der står hun i en tynn sommerkjole.
Hun gir han et kyss på kinnet i det hun går forbi. Han kjenner duften av henne henge igjen etter at hun har passert. Han ser på henne bakfra, en nydelig jente. Han betrakter konturen av den deilige rumpen hennes som så vidt kan skimtes i den nesten gjennomsiktige blomstrede kjolen som svøper seg elegant rundt hennes deilige, kvinnelige former. Har hun string-truse eller går hun uten? – tenker han. I et kort øyeblikk formelig fråtser han i synet av kvinnelige former, men tar seg fort inn igjen. Han er alt for veloppdragen til å bli tatt på fersken i å glane.
Hun ser seg rundt. Det er en ryddig og smakfull leilighet. Spisestuebordet er dekket til to personer. En dør står på klem og der inne skimter hun en seng. Han åpner en flaske vin og skjenker opp i to glass. Han gir det ene til henne og de skåler for kvelden. Hun måler han opp og ned mens hun smaker på vinen. Han er slank og passe muskuløs. Hun merker tydelig hans maskuline kroppsduft, men også den gode After Shave han har på seg. Skikkelig pirrende, tenker hun.

De begynner å tilbrede maten sammen mens praten går. Innimellom kommer de borti hverandre og han kjenner at det gjør noe med han. Kjøkkenet er lite og hun utnytter dette til det ytterste. Dulter bort i ham med hofta, rumpe og bryster, og hver gang med et lite "ups", og med et unnskyldende blikk i øynene, som har blitt betraktelig mørkere den korte stund de har vært sammen. Hun begynner å få en misstanke om at det begynner å skje noe nede i buksene hans. Og det gjør henne bare i enda bedre humør. Det gjør henne litt mer modig, hun tar et fast grep rundt hoftene hans med hendene når hun går forbi. Han har en fast veltrent rumpe som er umulig å motstå, men hun har kontroll. Hun går forbi ham igjen for å hente noe i kjøleskapet, tar det vanlige faste grepet om hoftene for lissom å komme forbi. Plutselig snur han seg lyn hurtig, tar henne fast om skuldrene, ser henne dypt i øynene og sier;
"Hehe, skulle også hente noe i kjøleskapet jeg. Ja her er ikke så mye plass". Hun puster tungt. Da han tar henne om skuldrene når han å dra henne litt mot seg, så brystene med de stive brystvortene presses mot brystes hans. Hun merker et kort splittsekund at bulen i buksene hans er steinhard. «Rolig nå», tenker han. Planen var jo middag først. Men han kjenner at pulsen banker hardt der nede. Og spesielt når hun sneier borti med en hofte eller sånn som nå, når de står mot hverandre. Ubevisst tar de seg begge inn. De vet begge hvordan kvelden ender og vil ikke "spise desserten" allerede nå. De gjør seg ferdig på kjøkkenet. Bordet er dekket, vinen åpnet, lysene er tent og de setter seg for å spise.

Maten smaker himmelsk. Øynene skinner i det svake skjæret fra stearinlyset, der de kun har øyne for hverandre. Han ser brystene hennes som er stramme og fulle, heve og senke seg. Så deilig om han bare kunne strekke ut hånden og kjærtegne den myke huden hennes, akkurat der hvor brystet buer seg. stryke bort de få hårstråene som hadde slitt seg løs, og som nå lå godt til rette.
Hun studerer han der han sitter Han er vakker. Stearinlyset får de solbrune armene hans til å gløde. Hun ser musklene hans spenne seg, og hun lengter etter å kjenne de sterke armene hans rundt seg. De sitter der begge med deres tanker og enorme lyst på hverandre. Dog vet de at kvelden enda er ung, så de prøver etter beste evne å bevare fatningen. Han tenker at det var vel ikke så farlig, bare å stryke henne litt på hånden og si at han var glad hun kom. Han tar seg mot til og rekker hånden fram. Da skjer det som absolutt ikke skal skje. Han er ivrig og kanskje også litt nervøs, i hvert fall får han veltet hennes rødvinsglass, all rødvinen har med et gjort den lyse sommerkjole rød og våt… Stotrende får han bedt om unnskyldning, og reiser seg for å gå ut på kjøkkenet for å finne noe hun kan tørke seg med. Men da han kommer tilbake i stua greier han ikke annet enn å måpe, et stønn unnslipper leppene hans.
Hun ler da hun ser hans måpende blikk. Hun står bare iført truse. Kjole og BH er gjennombløt av rødvin.
"Du må låne meg en dusj, et håndkle og litt tørre klær", ler hun men hun blunker.
Han står som forstenet, hun står nesten uten en tråd, men med rødvin over hals og bryst. Han begynner og fantasere om å slikke henne helt ren.
"Ehh, ja selvfølgelig" sier han mens han går på badet for å finne ting fram.
"Vil du ha et skumbad eller en dusj", roper han ute fra badet?
"Skumbad", svarer hun.
Han begynner å tappe i badekaret. Hun kommer, tar av seg trusen og setter seg oppi, mens han henter et glass vin til henne og noen stearinlys.
Hun nyter det varme vannet og nipper til vinen som han kom med. Han sitter på gulvet ved siden av badekaret. Hun spør om han ikke har lyst på et bad han også. Han begynner å kle av seg. Hun følger med etter hvert som plaggene faller ned på gulvet. Hun legger også merke til ned voksende kulen i bokseren. Han er litt brydd da han drar ned bokseren og pikken spretter fram. Men han sier ingenting og bare går oppi badekaret. Det er litt trangt for to, men de klarer å få plassert seg slik at det går.
Hun smiler bredt og løfter glasset:
"Skål". "Går det som planlagt?", spør hun med et litt ertete smil om munnen.
"Jo da, dette går jo så det suser" ler han, lettet over at hun tar det hele så avslappet.
"Men jeg må jo ha noe å skåle med" sier han og reiser seg.
Han går på våte føtter ut og henter seg et glass vin.
"Hmmm … fast og fin rumpe", tenker hun i det han rusler av gårde.
Hun kjenner at hun begynner å bli litt kåt. Hun lar en hånd gli ned mellom lårene. Hun lukker øynene og lar en finger gli inn. Da hun åpner øynene står han i døråpningen og smiler til henne – et varmt og vennlig smil. Hun kjenner at hun rødmer litt.
"Hva sitter du her og smiler for da..?" Spør han i en ertende tone.
Hun ser ned i vannet og ser at vannet bølger seg idet han setter seg i sammen med henne. Han ber henne snu seg så han kan skrubbe ryggen hennes. Den varme såpen renner ned fra skuldrene når han lar den våte natursvampen sakte forflytte seg fra nakken og ned. Plutselig kysser han henne fjærlett på halsen. Hun klarer ikke å holde masken lenger, hun lar kåtheten få styre, og sukker tungt bare ved hans lille kyss og sitrer av velvære.
"Åh så deilig, hva skal det ende med?" tenker hun og strekker armene opp og lar dem møtes bak nakken hans.
Han fører forsiktig hendene foran og tar rundt de faste bryster hendes. De sukker begge henrykt, hun snur ansiktet og deres tunger møtes i et lekende, heftig kyss. Hun skifter stilling slik at de blir sittende ansikt til ansikt. De fortsetter med heftige og intense kyss og hendene deres går på oppdagelsesferd.
«Reis deg!» sier han, litt kommanderende i stemmen.
Hun reiser seg litt nølende, og tenker med seg selv hva skal han nå? Han bøyer seg fram, og gir henne et forsiktig kyss på magen, flytter seg sakte nedover med kyssene helt til han treffer kjønnet hennes. Hun gir fra seg et stønn av vellyst og nytelse, og hendene hennes fletter seg inn i håret hans mens hun presser ham nærmere. Han fortsetter å kysse henne, men han tar seg god tid og sirkler litt rundt grøten. Hun begynner nesten å bli utålmodig og prøver å styre hodet hans. Og han lar seg styre dit hun vil. Han legger leppene sine forsiktig rundt klitten hennes og bruker tungen sin forsiktig rett på den.
Herregud dette var deilig tenker hun. Kan ikke unngå å la ett stønn komme over leppene. Kjenner hun er svak i knærne, men hans sterke armer hjelper henne å holde seg oppreist. Og godt er det at han holder henne, for han gjør en så bra jobb med tunga så hun holder på å svime av. Hun gir seg helt hen til ham og lar ham ta seg av å holde seg fast. Det er tett på det går for henne. Plutselig ser han opp på henne med et ertende blikk og sier;
"Du, vannet er kalt nå, og det er maten faktisk også".
De går opp av badekaret. Han tar det store badehåndkle og svøper det ømt om henne.
"Kan vi ikke fortsette?", spør hun med et bedende blikk.
"Selvfølgelig!" sier han med grøtet stemme, "men ikke i det kalde vannet".

Han går fra henne, lar henne stå igjen midt på baderomsgulvet i det store frotté håndkle. Hun ser spørrende etter han og bestemmer seg for å følge etter. Han går inn på soverommet, men kommer fort ut igjen. Han åpner for henne og avslører et rom så elegant med et varmt skjær av stearinlys, som står overalt på rommet. Sengen er tom bortsett fra roseblader som er strødd over lakenet. Han holder om henne og fører henne sakte inn på soverommet, legger henne forsiktig ned på sengen under seg, og kysser henne langsomt og lidenskapelig.
Hun sukker og nyter kysset, men tar så armene opp og skyver ham blitt fra seg.
"Skulle vi ikke spise?" spør hun.
"Jeg er faktisk sulten!" ser hun lett bebreidende.
"Jo, ehh", han blir usikker og reiser seg opp.
"Men, jeg vet ikke helt hvor vi…"
Hun avbryter ham med et lurt blikk, trykker en hånd mot brystet og legger ham hurtig og sikkert ned i sengen. Hun kunne stadig sine karatekunster.
"Jeg er sulten, og her er jo nok å ta av" sier hun leende.
Et øyeblikk etter ligger han på ryggen og hun har hele hans stive pikk i munnen og suger begjærlig i seg hans deilige kåthet. Han tror nesten ikke det er sant og må bare overgi seg og nyte det som skjer.
Etter en liten stund flytter hun på seg, setter seg over han mens hun enda har et godt tak om stasen hans, snur seg slik at han har fri tilgang til hennes helligste, og han er ikke sen, han tar om rumpa hennes, masserer henne, mens han lar en finger gli inn og tungen leke seg med hennes klitoris.
Hun klarer ikke mer. La seg opp på alle fire og hveste til ham;
"Ta meg, og ta meg hardt og brutalt".
Han lar seg ikke be to ganger. Han fører den harde jernstang sikkert inn i henne bakfra. Hun jamrer og han begynner langsom å føre den dypt inn i henne, derpå langsomt ut igjen, hvorpå han tar pikken og "smører" klitten med hennes safter – fram og tilbake, en tre-fire ganger. Hun hviner høyt. Han fortsetter nå ut og inn i hurtigere og hurtigere tempo. Hun skriker og vrir seg så kraftig, at han nesten ikke klarer å holde henne fast …. Han tar tak i henne, løfter henne opp slik at hun blir stående på gulvet med rumpa i været. Hun nærmest henger i armene hans. Hun prøver forgjeves å holde seg oppe med å holde fast i sengestolpen, noe som gjør at ryggen hennes buer seg nedover og han får bedre innsyn.
Nå så han atter inn i all hennes kvinnelige skjønnhet. Alt var servert. Han bøyer seg ned og begynte å slikke henne. Hun vrir seg og skriker så han måtte lure på hva naboene tenker. Han var likeglad. Han nøt hennes nytelse i den grad at han bare fortsatte. Hun skriker høyere og høyere, og til slutt synker hun totalt utmattet om i sengen. Hun ligger nærmest i krampe, hele kroppen dirrer i sammentrekninger. Til slutt ligger hun helt stille hen. Han må gå bort til henne, stryke henne over kinnet og spørre;
"Er alt ok skjønnheten?"
Et lite sukk av tilfredshet unnslipper henne, der hun ligger med øynene lukket og en hud som gløder. Håret hennes ligger i bølger utover sengen.
«Så vakker hun er», tenker han der han står og ser på henne.
Hun vrir litt på seg og ligger slik at han kan legge seg til rette. Han fører staken inn i henne, forsiktig, helt til hele han fyller henne på ny. Nå skal han ta det med ro, og forsiktig begynner han å føre den ut og inn.
Hun er stadig noe utslått etter den kraftige orgasmen og overelektrisk i hele underlivet.
"Vent" sier hun,
"Jeg vil ha deg i munnen og suge deg til himmels".
Han legger seg forventningsfullt på ryggen og lar henne ta for seg som hun vil. Hun tar hele hans stive kåthet i munnen og slikker sine egne safter i seg. Hun leker med tungen rundt hans pikkhode og tar den dypt inn og suger ham med en kraft, så han nesten ikke kan holde igjen. Han gjør dog alt hva han kan for å nyte dette lengst mulig. Han lar fingrene synke ned i dyna og kniper så knokene blir hvite. Det knyter seg i pungen og han stønner at han snart ikke klarer mer. Rett før det går for han stopper hun helt. Bare forsiktig slikker med tungespissen så han ikke kommer noen vei. Dette plager vettet av han.
Hun sitter ved siden av ham og betrakter hans lidelse. Hun erter ham med øynene og ved å klemme pikken blidt, for så å stryke ham på innsiden av lårene. Til slutt forbarmer hun seg, og setter seg over ham og fører pikken dypt opp i seg. Hun beveger seg langsomt opp og ned, men bare få ganger, da brøler han ut som en løve og eksploderer med et brak. Det er lenge siden han har kommet med en slik styrke, hun har problemer med å holde seg oppreist, men han har med sine sterke hender, et godt tak rundt hoftene hennes. Til slutt ligger han utmattet hen og ser på henne med et saligt smil.
"Skal vi spise snart?" spør hun. "Jeg er sulten nå!"
Han kommer med et lite grynt til svar, griper etter henne og drar henne inntil seg. Han hvisker stille inn mot halsen hennes, ord så myke som silke, så kjærlige og fulle av ømmhet og tilfredstillelse:
"Jeg elsker deg."

«Jeg har forresten lagd dessert», sier han.
«Det er sjokolademosse med krem og vaniliesaus. Vi du ha den servert ved spisestuebordet eller her direkte på naken hud?»
Hun setter opp et skeptisk utrykk, før hele hun stråler i et smil.
«Her på naken hud», svarer hun.
«Jeg vil spise deg med sjokolademosse, krem og vaniljesaus. Jeg vil kjenne de salte smakene dine blandet med søtt.»
 Han heiser seg opp og går ut på kjøkkenet, men er snart tilbake igjen. Han tar forsiktig sjokolademosse utover magen og brystene hennes. Så begynner han å slikke det i seg. Først mellom brystene, så nærmere og nærmere brystvortene. Han tar seg god tid og slikker henne helt ren. Han bruker også mye tid på brystvortene. Han lar tungen sirkle rundt brystvortene, før han endelig slikker også dem rene. Så går han nedover. Det kjennes ut som en evighet før han endelig er fremme. Han sirkulerer med tungen over de ytre kjønnsleppene hennes, så vidt han kommer inn i sprekken, det gjør henne gal av kåtskap igjen. Så titter han opp med et. «Sånn nå er desseren min slutt», sier han skøyeraktig, sammtidig som han aker seg litt lenger opp. Han vil pirre henne til det ytterste før han gir henne det hun vil ha, det hun lengter etter.
"Nå er det min tur til å få litt dessert", sier hun og griper bollen med sjokolademousse.
Hun smører sjokolademosse over brystet hans. Lager en liten sti nedover magen og penisen hans. I navelen hans heller hun litt vaniljesaus, og på penishodet og brystvortene hans tar hun krem. Forsiktig, med sirklende bevegelser jobber hun seg over brystet, og lar tungen rotere rundt brystvortene, før hun tar hele i munnen, hun nyter smaken av sjokolademoss og krem, blandet med den mannen hun har begynnt å kjenne så godt. Så jobber hun seg videre nedover med små koselyder. Når hun kommer til navelen stikker hun tungen forsiktig nedi og henter ut den gode vaniljesausen, Går videre og kommer til en fantastisk ereksjon. Hun slikker skaftet hans ren for så å ta hele staken hans i munnen. Et stønn av nytelse unslipper leppene hans når han kjenner at endelig får han den oppmerksomheten pikken hans har lengtet etter.
"Sånn, nå har jeg spist opp desserten", sier hun.
"Den var deilig".
"Men du kan ikke stoppe nå", nærmest grynter han.
Hun bare smiler litt spørrende til han.
" … Nå er det vel min tur til å be om at vi kan fortsette", sier han med et bedende blikk.
Hun er ikke vanskelig, hun liker bare å erte litt. Så hun tar tak rundt pikken hans og begynner å runke han sakte mens hun kysser den forsiktig på tuppen. Etterhvert blir hun mer og mer fast i grepet og hun begynner å suge på pikkehodet. Han prøver å ligge stille, men det er så vanvittig godt og opphissende at han må bevege hoftene med i det tempoet hun holder. Hun legger den ledige hånden sin på hofta hans og presser han ned, slik at han ikke har mulighet til å bevege seg. Hun suger han dypt, lar tungen følge undersiden av skaftet hans, og roterer rundt penishodet, og før han vet ordet av det lar hun hele hans herlighet gli ned i halsen hennes. Han kommer med et overasket stønn av nytelse. Hun har nå flyttet hånden som har presset han ned, til et ordentlig tak om ballene hans, forsiktig men sammtidig bestemt masserer hun dem mens hele han er i halsen hennes. Hun bruker svelget til å stimulere han.
"Hvis du fortsetter sånn, så kommer jeg til å eksplodere" sier han med grøtete stemme.
Hun må nesten smile, men hun fortsetter med enda større intensitet. Han klarer å holde ut noen sekunder, men så kommer vulkanutbruddet. Han skyter rygg og pumper ut ladning på ladning. Hun tar i mot alt som kommer og melker han helt tom. Han roer seg og blir liggende helt stille mens han smiler til henne. Han trekker henne inntil seg og de møtes i et intenst kyss. De fortsetter å kline intenst.
Han fører den ene hånden opp mot brystet hennes, lar tommelen stryke fjærlett over brystvorten som knopper seg av berøring. Han lar den andre hånda stryke henne fjerlett over magen, på innsiden av lårene og over hoftene, men passer alltid på at han ikke berører kjønnet hennes, nå er det hans tur til å pirre og erte henne opp til sanseløs nytelse og kåthet.
"Vent litt her", sier han og spretter ut av senga.
Et øyeblikk senere holder han fram noen sjerf. Han begynner å binde hendene hennes og fører dem opp over hodet hennes. Så binder han dem fast til sengeenden. Deretter binder han føttene hennes og strekker henne ut slik at hun ligger spent fast.
"Jeg må jo ha litt kontroll på deg", sier han.
Han ser på henne der hun ligger. Hun har en flott figur. Han går på badet og henter barbersaker, en bolle med vann og et håndkle. Han legger håndklet under rompa hennes og dekker kjønnet hennes med barberskum.
"Hvilken intimfrisyre skal det være?", spør han.
"Velg en du liker", svarer hun.
Og så begynner han å barbere. Etter en liten stund sier hen:
"Ops … alt ble visst borte, … men du ble veldig fin da … riktig lekker. Jeg tror jammet at jeg skal smake litt på deg." Han setter barbersakene til siden og begynner å kysse henne forsikig der hun er nybarbert.
Sitringer fra de myke kyssene hans går igjennom kroppen hennes. Han lar tungen skli forsiktig over skillet av leppene hennes. Smaken av henne og den friske duften av barberskum og kåthet pirrer han. Han tar hodet litt opp og ser på henne. Det glinser mellom skamleppene hennes av fuktighet og de er rosa og store. Det er så vidt klitten tittet litt opp mellom de. Han lar tungespissen fare fort og løst over den. Hun løfter hoftene slik at han kan komme ordentlig til, men han er for rask. Så tar han tak og holder hoftene hennes oppe, lar tungen gli fra øverst og ned til rompa, og så opp igjenn. Det kjentes ut som om han ikke er nær i det hele tatt, sammtidig som de vare kjærtegnene hans sender intense sitringer igjennom hele henne.
"Du har vel ikke en dildo med deg?", spør han.
Hun kikker litt overrasket på han og rister på hodet.
"Jeg skulle så gjerne hatt et eller annet å pule deg med samtidig som jeg bruker tunga. Vent her", sier han og spretter ut av senga.
Hun må smile. Her ligger hun bunnet fast og så sier han at hun skal vente … som om hun har noe valg. Han kommer tilbake med en litt kraftig tørkerullholder som han har tredd et kondom på. Han kryper oppi senga og begynner å kysse henne varsomt rundt kjønnet igjen. Hun ligger å tenker på dorullholderen. Den vrket både tykk og lang, men hun velger å tro at han vet hva han gjør. Hun lokker øynene og bare nyter behandlingen. Sakte og forsiktig presser han den inn i henne. Lar den være der et lite øyeblikk før han forsiktig drar den ut igjen. Han nyter synet av hvordan den glir inn i henne, for så ut igjen. Så bøyer han seg ned og lar tungen leke over klitten hennes, mens han av og til småsuger på den. Fortere og fortere går det  jo nærmere hun nærmer seg klimaks, og når han merker at det er rett før hun kommer, stopper han. Det skal ikke ta slutt så fort har han bestemmt. Når hun har roet seg igjen fortsetter han sin behandling, og hun sukker av tilfredshet av at han igjen fortsetter.
Han skjønner at det snart vil gå for henne, så han spør henne:
 "Pikk eller tørkerullholder?"
"Pikk, knull meg hardt med den deilige pikken din", svarer hun.
Han suger litt til på klitten hennes før han legger seg over henne og lar pikken sakte skli inn i henne. Så strekker han høyre arm ned på utsiden av hofta og opp mellom bena hennes. På den måten kan han nå klitten med en finger samtidig som han kan pule henne. Sakte øker han tempoet samtidig som han stimulerer klitten hennes sakte. Hun ligger med lukkede øyne og kjenner at det nærmer seg. Så kommer orgasmen. Hun gir fra seg noen hyl og bukter seg, men han bare fortsetter å pule henne og stilmulere klitten hennes. Det virker som hun får flere orgasmer etter hverandre og det tenner han noe helt voldsomt. Han kjenner at han er på vei mot en ny orgasme. Han støtter seg på begge armene og planter pikken hardt til bunns i henne gang på gang. Og så kommer han med et brøl. Orgasmen starter i pikken og forplanter seg gjennom hele kroppen. Etterhvert gir den seg og han legger seg ned på henne. De puster og peser begge og så møtes de i et intenst kyss.
Han løsner båndene han har bindt henne i, de holder om hverandre, stryker, kysser og har stjerneskudd i øynene. De reiser seg opp og går inn på badet, begge er klamme av svette etter all sexen de hare hatt. De tar en rask dusj for å vaske av seg det verste, før de synker ned i det varme vannet i badekaret som har tappet seg ferdig mens de dusjet. Han stryker henne på magen der hun ligger og hviler mot brystet hans. Han ser hvordan brystene hennes flyter i vannet, hvor runde og deilige de er, og han kjenner det verker i han av ømhet og lykke over hvor nær han har fått kommet denne fantastiske kvinnen. Han snuser inn lukten av håret hennes: De småprater og koser seg en stund. Så tørker de seg, pusser tennene og rusler inn på soverommet. De legger seg og hun bakker inn mot han slik at hun blir liggende med ryggen mot brystet hans. Han holder rundt henne og kysser henne forsiktig i nakken.
"Hva har du lyst til å finne på i morgen?", spør han.
"Vet ikke, har du noen forslag?", svarer hun.
"Vi kan ta en tur ut på fjorden. Det er meldt strålende vær og seilbåten min ligger klar ved brygga".
Hun klemmer seg enda nærmere kroppen hans og kjenner hvordan hjertet hans banker.
Hun kjenner at hun er trøtt og at det er trygt og godt å ligge slik. Og ganske fort sovner hun. Han blir liggene våken litt lenger. Han kan høre på pusten hennes at hun har sovnet, men han er ikke så trøtt. Han ligger og tenker på alt som har skjedd denne kvelden og hvor vanvittig heldig han har vært som har truffet denne utrolig søte og friske jenta. Hun er bare alt han har ønsket seg. Før han sovner kysser han henne forsiktig på nakken og hvisker "takk for en fin og romantisk aften … jeg elsker deg .. og hvis du er her i morgen, så skal jeg fortsette å elske deg …"

Forfattet av:
Atle_p
Shrek
MissDarknessxx
Tøffelhelten
Uten en tråd
Nymfe
Little miss story
Scary Meadow
Dameelsker
Northernlight

Redigert av:
MrsKool

Legg igjen en kommentar