En Transe i New York

Denne novellen er vist 27392 ganger.

Jeg åpner glassdøren og stiger ut av dusjen. Baderommet damper etter en lang, varm dusj. Jeg nyter varmen fra det oppvarmete baderomsgulvet og begynner å tørke meg. Stryker det myke håndkleet over kroppen. Det er få ting som slår store, myke hotellhåndklær. Jeg bøyer meg ned og tvinner håndkleet rundt håret som en turban. Ser meg i speilet og lager trutmunn til meg selv. Jeg ler.
Jeg tripper på tå ut av badet. Kveldens antrekk ligger klar på senga. En sjokoladebrun, tettsittende kjole som rekker ned til knærne. Pyntet med gullpaljetter formet som blomster enkelte steder. Kjøpt ny før avreise. Svart blondeundertøy, svarte nylonstrømper med blondekant og et par lekre, høye hæler i gull. Kjøpt inn for å matche paljettene på kjolen. Jeg har gledet meg i hele dag til å prøve antrekket.
Jeg snurrer av håndkleet og lar det våte håret falle nedover nakken. Kaster håndkleet over en stolrygg. Naken står jeg foran sengen og betrakter klærne. Vurderer hvilket plagg jeg skal begynne med først. Jeg velger å begynne med hofteholderen. En svart lekker sak med blonder. Strekker den rundt meg og fester hempen nede ved navlen. Snurrer den deretter rundt til korsryggen. Stroppene henger løst nedover lårene. Deretter strekker jeg på meg BH’en. Justerer lengden på skulderstroppene og plasserer et par kyllingfileter nedi skålen. Det gir meg litt kløft. Setter meg deretter ned på sengekanten og plukker opp strømpene. Fremdeles i innpakningen. Jeg åpner pakken og trekker dem varsomt ut. Ruller den første opp mellom fingrene. Passer på at mine gulllakkerte negler ikke lager hull i det florlette stoffet. Putter tåspissen ned i strømpen og trekker den oppover benet mitt. Fester den tilslutt i hempen fra hofteholderen, både fremme og bak. Gjør tilsvarende med den neste. Passer på at strømpene sitter godt oppe på låret, og at stroppene er korte nok til at strømpene ikke vil sige ned i løpet av kvelden. Ingenting verre enn strømper som siger ned til knærne. Tilslutt trekker jeg på meg trusen. En sexy liten sak med blonder. Bretter kuken og ballene min bakover og plasserer dem pent i trusa, slik at det ikke vil bli noe bule i den tettsittende kjolen.
Ja, jeg er en transe. 28 år fra Norge. Mann til vanlig, med jobb og bikkje. Ingen familie ennå. Har likt å kle meg i jenteklær siden jeg var liten guttunge. Hadde en storesøster med et spennende klesskap. Har opprettholdt denne lidenskapen i voksen alder, og etter hvert perfeksjonert den.
Jeg løfter kjolen opp fra senga og holder den foran meg. Jeg putter inn armene først og trekker den deretter over meg. Drar den nedover kroppen til den ender rett over knærne. Justerer til den sitter som den skal. Ser meg i speilet. Kløften vises pent i utringningen. Perfekt. Går deretter ut på badet. Venter med å ta på skoene. Liker ikke å sminke meg i høye hæler. Drar håret bakover og fester det i nakken. Begynner å sminke meg. Foundation, pudder, mascara, øyenskygge og alt som trengs. Leppestift. Sminker sotete, sexy øyne. Da jeg er fornøyd pakker jeg sminken i en liten sminkeveske. Legger den oppi den gullfargede konvoluttvesken jeg skal ha med. Tar frem hårføneren. Børster og føner håret mitt til det blir fyldig og henger pent rundt ansiktet mitt. Jeg har naturlig langt hår som rekker meg ned til skuldrene. Veldig stolt av det. Sprayer meg med parfyme, henger på dinglete øredobber, trer på armbånd og fester er gullsmykke rundt nakken. Gjør en siste trutmunn i speilet. Er svært fornøyd med resultatet. Veldig overbevisende om jeg skal si det selv.
Går ut på rommet igjen og tar på meg skoene. Høye hæler med ankelreim. Jeg stropper dem på og tripper litt frem og tilbake i rommet. Ingenting er som følelsen av høye hæler. Selve toppen av femininitet. «High heels are a girl’s best friend,» som Carrie Bradshaw sa fra serien Sex og Singelliv. Jeg kikker opp på klokken. Den er fem på åtte. Avtalen er at jeg blir hentet klokken åtte. Akkurat da ringer hotelltelefonen. Det er resepsjonen. Damen i den andre enden forteller at en mann ved navn
Dave står og venter på meg. Jeg svarer at jeg kommer straks ned. Legger på røret og griper tak i ullkåpa. Legger den over armen, napper til meg veska og går ut døra. Ingen vei tilbake.
Så hvordan har en transe fra Norge havnet i et hotellrom i New York? Det begynte for fire måneder siden. På en nettside for transebeundrere. Jeg hadde opprettet en profil og lagt inn noen bilder, da jeg fikk en privat melding av en mann. Han skrev at han likte bildene mine og spurte om jeg kunne legge inn flere. Ble først veldig skeptisk, men dette var tross alt en nettside for menn som likte transer, og dessuten var profilen min anonym, så hva kunne gå galt? Jeg la inn noen flere kjolebilder. Han svarte meg dagen etter. Skrev hvor flott jeg var. Vi begynte å chatte. Han var en mann bosatt i New York. Dave het han. Fortalte om seg selv. 44 år og gift, men hadde alltid vært fasinert av pene transer. Kona visste om alt, og det utrolige var at hun delte samme fasinasjonen. Amerikanere altså! Etter uker med chatting ble diskusjonene mer og mer intime. Kona ble også med. Cathy het hun, og virket svært hyggelig. For noen uker tilbake kom forslaget opp om at jeg kunne besøke dem i USA. Jeg ble først veldig nervøs og avslo høflig, men de var begge meget standhaftige og fortalte hvor spennende dette kom til å bli. Jeg myknet opp. De betalte for alt; flybilletter og hotellopphold for en uke i New York. Da den endelige bestillingen var unnagjort kriblet det i hele kroppen, og jeg tenkte ikke på annet uka før avreise. Pakket ned mine peneste klær og brukte også en del tusenlapper på å oppgradere garderoben.
Så her er jeg. Dollet opp for å møte Dave for første gang. Det er ingen hemmelighet at dette er et rent sexeventyr. Det er alle parter veldig klar over. Men jeg er klar. Jeg har fantasert om andre menn i mange år.
Jeg treffer Dave i resepsjonen. Han sitter og venter i sofaen. Reiser seg opp når han ser meg, og smiler bredt når jeg tilbyr ham hånden min. Han kysser den lett. Det sitrer i kroppen. Jeg har aldri blitt behandlet som en dame tidligere. Dave er flott å se på. Kledd i dress med lyseblå, oppkneppet skjorte. Mørkt hår og blå øyne og med en flott perlerad av et smil. Sjarmerende.
– How do you do, Melissa?
Det er transenavnet mitt; Melissa.
– Very well, svarer jeg med min mest feminine stemme.
Han forklarer at bilen står utenfor og venter. Hjelper meg på med kåpa og åpner hotelldøren for meg. Vi går sammen ut. Lufta utenfor er kald. Det er februar og i New York har det nettopp begynt å snø. Snøfillene faller sakte mot bakken. Jeg tripper ned trappene mot en svart Mercedes SUV. Dave har mye penger. Aksjemegler. Han åpner bakdøra for meg og jeg stiger inn. Eventyret har begynt.
I bilen sitter det to andre personer. En kvinne i forsetet. Det er Cathy. En mann ved siden av meg i baksetet. En afroamerikaner ved navn Gus. Dette er avtalt på forhånd, så det kommer ikke som noen overraskelse. Gus er en nær venn av Dave. Cathy snur seg og smiler bredt mot meg. Hun er svært pen. Mørkt, langt hår. Ligner litt på Demi Moore.
– Hello Melissa. It’s good to finally meet you. You look lovely, sier hun.
– Thank you, svarer jeg. – You look lovely to.
Gus sitter avventede og kikker på meg. Jeg blir litt usikker, men snart smiler også han og rekker ut hånden.
– I didn’t expect you to be so beautiful. You’re sexy as hell, sier han og ler litt.
Jeg fniser tilbake og tar hånden hans.
– Thank you, svarer jeg kort. Føler meg litt klønete med disse fremmede amerikanerne.
Dave starter bilen og kjører avgårde. Han forteller at bilturen tar cirka 45 minutter. De bor i et hus like utenfor New York City.
De første minuttene blir det en litt pinlig taushet, før Gus åpner munnen og snakker med meg. Han forteller litt om seg selv, og spør også om hva jeg driver med og hvordan det er å bo i Norge. Vil selvfølgelig vite om det er veldig kaldt der, og om alle går på ski. Jeg svarer så godt jeg kan og spiller på alle mine feminine tangenter. Gus begynner deretter å gi meg masse komplimenter om hvor pen jeg er, og om alle transer i Norge er like pene som meg? Han beundrer bena mine og legger hånden sin på kneet mitt mens han fortsetter å komplimentere dem. Spillet har begynt. Han stryker meg over de strømpekledde lårene mine, og jeg legger også min hånd på låret hans. Han smiler til meg. Tar sin andre hånd og fører min ned mot skrittet sitt. Buksa buler. Jeg stryker ham over skrittet og kjenner at noe er i ferd med å vokse der inne. Jeg blir ør i hodet. Gus lener seg mot meg og gir meg et kyss. Først et lite kort et, før han gir meg flere. Jeg kan lukte barberingsvannet han har brukt. Leppene hans er myke og faste. Kysser meg lett mange ganger. Jeg har aldri kysset en mann tidligere. Det går overraskende lett. Jeg fortsetter å stryke ham over skrittet og kyssene hans blir mer intense. Legger den ene hånden sin bak nakken min og presser meg mot leppene. Jeg gir etter. Vi begynner å kline. Stikker tunga inn i hverandre. Så plutselig slipper han meg og setter seg lengre frem på setet. Lener seg bakover. Jeg legger merke til at Dave titter på oss fra sladrespeilet, mens Cathy fortsatt ser ut av frontruten. Gus knepper opp buksa si og trekker ned glidelåsen. Tar tak og drar ned både buksa og boxeren i et drag.
– I’ve been waiting for this for so long, sier han. – Finally you’re here.
Ut spretter kuken hans. En stor, svart sak som sender gysninger gjennom kroppen min. Gus ser på meg. Jeg ser på kuken, smiler og klemmer den mykt. Vil ikke avsløre hvor nervøs jeg er. Den er mye større enn min. Varm og hard. Jeg blir kåt av å tenke på at det er jeg som er skyld i opphisselsen hans. Jeg ham noen rolige runk og kjæler kukhodet med pekefingeren. En blank væske pipler ut av åpningen på toppen. Naturens egen glidemiddel. Det rosa kukhodet glinser når jeg jeg smører det utover. Jeg bøyer meg over skrittet hans og kysser lett toppen av kukhodet. Den lett salte smaken setter seg på leppene mine. Jeg kysser den noen ganger til. Jeg titter opp på Gus.
– Suck it, sier han.
Det strømmer gjennom kroppen min. En barriere er i ferd med å bli brutt. Jeg tar ham i munnen. Leppene mine omslutter den harde manndommen hans. Gus puster tungt. Jeg blir selv vår mellom bena, og kjenner det vokser i trusa. Jeg setter meg bedre til rette i bilsetet og legger håret bak ørene. Kvelden er ennå ung og jeg ønsker ikke kuksaft i lokkene mine. Jeg suger kukhodet. Små, lette drag opp og ned. Kysser den igjen før jeg slikker den som en iskrem. Klasker den mykt mot tunga mi.
– Oh my God, hører jeg Gus stønne.
Jeg runker ham mens jeg tar kuken i nærmere øyesyn. Stolt og svart. Den glinser vakkert og jeg ser restene etter leppestiften min. Jeg tar den i munnen igjen. Denne gangen går jeg dypere. Kuken hans fyller munnen min. Den glir sakte helt inn, helt til bakenden av halsen. Fremdeles er det et godt stykke før jeg er nede ved roten. Jeg trekker meg litt opp før jeg går ned igjen. Prøver å komme lengre ned for hver gang.
– That’s it bitch. You go deep on that black cock, sier Gus opphisset.
Jeg blir fast bestemt på at jeg skal klare å ta hele lengden i munnen før kvelden er omme. Jeg slipper meg opp og tar en pustepause. Runker den og reiser meg opp og kliner med Gus. Han holder begge
hendene rundt nakken min. Presser seg inntil meg. Stikker tunga i munnen min og smaker på sine egne safter. Han stryker meg på låret og tar tak rundt rompa mi. Klemmer til og gir den et dask. Jeg stønner et lite skrik. Så legger han seg tilbake igjen og leder hodet mitt ned mot skrittet. Han vil ha mer. Jeg suger den raskere. Veksler mellom å slikke og suge den. Slurper i meg de glinsende væskene. Gir Gus velfortjente komplimenter.
– Such a beautiful, big, black cock. I love the taste of it. I could suck it all day long. Can’t wait for you to fuck me.
Føler meg som en ekte luksushore. Gus puster tyngre og stønner høylytt. Jeg tror han er i ferd meg å komme da Cathy avbryter oss.
– Sorry to interrupt you lovebirds, but we will soon arrive at the house, sier hun og smiler mot oss.
Jeg retter meg opp. Setter meg smått forlegen tilbake i setet mitt. Tar frem veska mi og ser meg i sminkespeilet. Legger på nytt lag med leppestift. Gus drar opp buksene sine og knepper igjen. Legger hånda si på låret mitt igjen og smiler. Gus er den første mannen jeg har sugd. Det ga mersmak. Jeg vil suge mer, og venter utålmodig på at Dave skal stanse bilen.
Endelig svinger han opp en oppkjørsel. Stanser bilen foran et stort, hvitt hus. Typisk amerikansk forstadsvilla. Dave åpner døren for meg og vi klyver alle ut av bilen. Hælene mine klikker mot den steinbelagte inngangen. Kald, frisk luft omslutter bena mine og kiler meg oppunder kjolen. Det kjennes deilig da det begynte å bli svært varmt inne i bilen. Dave låser opp og åpner inngangsdøren. Vi stiger inn. Jeg blir blåst vekk av det flotte inngangspartiet. Et stort flott rom. Høyt oppunder taket og med en stor svingtrapp i enden. Føler jeg er med i Dynastiet. Dave tar kåpa mi og henger den på en stumtjener. Jeg komplimenterer det flotte huset. Dave og Cathy takker og sier det var hennes foreldres hus engang. Vi går til venstre gjennom en dobbeltdør og inn i stua. Igjen blir jeg blåst vekk når Dave skrur på lyset. Rommet er lekkert møblert med designermøbler, stoler og bord av eksklusivt tre og lysekroner i taket.
– Det er i dette eventyrlige rommet Melissa vil miste jomfrudommen sin, tenker jeg.
Dave går bort til baren og åpner en vin. Sikkert et dyrt merke. Fyller opp fire glass og deler ut ett til hver. Jeg tar i mot og lukter på vinen. Den lukter himmelsk.
– Cheers, sier Dave og hever glasset. – To our beautiful new friend who will spend the week with us.
Vi skåler og ler. Sipper i oss den velsmakende vinen. Jeg blir surret i hodet ved første slurk. Det hele blir litt overveldende. Dave og Gus småprater litt før de henvender seg mot meg.
– Now where were we? Sier Gus. Han flirer og har tydelig lyst til å komme i gang med sakene igjen.
Dave vil også være med på leken denne gangen. De åpner buksesmekken og lirker ut manndommen sin. En svart og en hvit. Et sjakkbrett. En svart og en hvit konge. Jeg tar to steg mot dem og setter meg ned på huk. Gir vinglasset til Cathy. Jeg tar tak rundt begge to samtidig og begynner å runke dem. Det tar ikke lang tid før de fylles med blod. Dave sin kuk er overraskende stor. Nesten like stor som Gus sin. Jeg begynner å suge Dave først. Gus har allerede fått en dose. Jeg setter meg ned på kne og suger den stolte, hvite kuken hans. Kjenner den blir hardere og hardere i munnen min. Den peker mer oppover enn Gus’ sin. Jeg tar tak i roten og bøyer den ned mens jeg fortsetter å suge. Kjenner hvordan håret mitt stryker skuldrene mine når jeg beveger hodet frem og tilbake. Det klirrer i
øredobbene. Slikker undersiden, fra roten og opp til hodet. Jeg vet hvordan å behandle en kuk. Vet hva menn liker. Putter hånda mi inn i buksesmekken og masserer varsomt ballene, og stryker en finger ertende bakover mot rumpehullet. Mannens g-punkt. Gus blir utålmodig og peker kuken sin mot kinnet mitt. Jeg tar signalet og bytter. Gus er allerede blitt hard av å se meg suge Dave. Jeg skyver med nedpå kuken hans. Tar tak i hoftene og presser den inn så langt jeg klarer. Det er lettere å suge fra denne stillingen. Munnen blir mer åpen. Jeg kjenner hodet hans langt nede i halsen da de krøllete kjønnshårene kiler nesetippen min. Jeg holder den slik i noen sekunder før jeg må slippe. Gisper etter luft.
– Fuckin’ hell, sier Gus. – No woman has ever taken it that deep before. Han ler av lykke.
Jeg fortsetter jeg å suge Gus som jeg gjorde Dave. Rytmiske bevegelser opp og ned langs skaftet, mens jeg masserer ballene. Samtidig runker jeg Dave. Sørger for at han holder seg hard. Snart er det hans tur igjen.
Cathy har satt seg i sofaen og drikker vin mens hun ser på oss. Tilsynelatende upåvirket, men jeg vet hun nyter øyeblikket. Jeg svinger hodet mitt over til Dave igjen. Slikker og kysser kuken før den forsvinner inn i munnen min igjen. Smaken er litt annerledes. Mildere enn Gus’ sin. Munnen begynner å bli nummen. Det er hardt arbeid å suge. Jeg er ikke så veldig trent på dette, men jeg vil ikke svikte dem. Da reiser heldigvis Cathy seg.
– Let’s see what this bitch looks like, sier hun. – I want you to fuck her.
Hun setter vinglasset sitt på bordet og reiser seg opp av sofaen. Stiller seg opp bak meg og hjelper meg med å reise meg opp. En sugepause. Hun tar tak i kjolen min ved knærne og drar den oppover langs kroppen min. Undertøyet mitt kommer til syne. Jeg løfter armene og kjolen fordufter fra kroppen min. Der står jeg. Eksponert. I svart blondeundertøy og høye hæler. Alene i New York. Med to kåte menn.
– You are one sexy bitch, honey. I’m almost jealous, sier Cathy og stryker meg over hoftene og rumpa.
En av de beste komplimentene jeg noen gang har fått. Siden det kom fra en kvinne. Jeg er ikke så høy. 1.75, så både Dave og Gus rager over meg selv om jeg har hæler på. Det liker jeg. Jeg får beundrende blikk av alle. Jeg er brun og glatt. Har tatt solarium og smurt meg med kremer fra dagen jeg bestilte billettene. Kroppen min er slank. Androgyn.
Dave og Gus er også tydelig fornøyde med hva som står foran dem. De begynner å kjæle med meg begge to. Snurrer meg rundt som en ballerina mens de stryker og kysser meg på overkroppen. Stryker meg over rumpa. Følelsen er utenomjordisk. De kler kjapt av seg dressene og står snart nakne foran meg. Stive manndommer pekende mot meg. Saftene deres fukter rumpa og hoftene mine når de stiller seg opp tett inntil. En erotisk liten dans for tre. De fortsetter meg kjælingen helt til Cathy finner frem en hvit tube. Glidemiddel. Hun gir meg tuben og gir signal om at jeg skal smøre inn mennene. Imens går hun og henter noen tepper som hun legger ved siden av oss. Jeg skrur av korken og klemmer ut en god dose glidemiddel i hånda. Stryker håndflatene mot hverandre før jeg smører inn Dave og Gus samtidig. De blir glatte og glinsete. Glidemiddelet lukter lavendel. Jeg tar en ny dose og smører på mer. Denne gangen en og en. Bruker begge hendene mens jeg stryker kuken fra roten og oppover, og deretter nedover igjen. Glidemiddelet knitrer når jeg klemmer og gnir rundt kukhodet. Vi kliner mens jeg utfører jobben.
– That’s enough, sier Cathy. – Now, who do want to go first?
Jeg velger Dave. Det er han jeg ble kjent med først. Det er han som står bak alt dette. Det er han som har betalt for turen min. Han skal få æren av å ta jomfrudommen min. Dessuten så er kuken hans en tanke mindre og vil bli lettere å håndtere.
Cathy leder meg over til teppene hun har lagt ut og ber meg legge meg ned på alle fire. Jeg gjør som hun sier. Hun drar av meg trusa. Enkelt fordi jeg har tatt den over stroppene på hofteholderen. Mitt lille triks. Hun gir trusa til Gus. Han snuser på den. Så tar hun tuben med glidemiddel og begynner med å smøre inn rumpehullet mitt. Det går ilinger gjennom kroppen min. Hun roterer pekefingeren over den sensitive åpningen. Stikker også fingeren opp i rompa. Fingerpuler meg så jeg blir smurt inn innenfra. Gjør jobben nøye og omstendelig før mennene slipper til. Jeg skyter rumpa opp i været og legger hodet ned på teppet. Gjør meg selv så tilgjengelig som overhodet mulig. Da hun er ferdig setter hun seg på kne seg ved siden av meg. Dave stiller seg opp stående bak meg. Bøyer seg ned på huk og retter kuken nedover så den peker mot rumpehullet mitt. Jeg kjenner første kontakt. Et glatt kukhode som berører åpningen min der bak. Kukhodet glir overraskende lett inn. Jeg sitrer i hele kroppen. På grensen til skjelving. Samtidig stryker Cathy meg over armen.
– Relax, sier hun. – Let him come gradually.
Hun snakker nok av erfaring. En gang hadde hun også sin første penetrering der bak, og vet nok hvordan dette skal gjøres. Hun vet jeg er jomfru. Jeg har onanert med dildoer tidligere, men dette er noe helt annet. The real thing! Cathy tar tak i rumpeballene mine og skyver dem fra hverandre. Jeg kjenner hvordan jeg åpnes opp. Dave skyver kuken lenger og lenger inn for hvert støt. Jeg prøver å slappe av. Lar ham gli mer og mer inn. Så er han endelig helt inne i meg. Jeg kjenner lysken hans mot rumpeballene mine. Han trekker seg varsomt ut før han presser seg inn igjen. Full lengde. Hvert støt blir lettere. Takten økes. Jeg kjenner hvordan rumpehullet mitt gir etter. Utvider seg for hvert støt. Jeg ser fremover og lukker øynene. Kjenner etter hvordan kuken hans treffer meg på innsiden. Jeg sprer bena mine lengre ut. Kjenner hvordan stroppene fra hofteholderen strammer. Dave setter seg på kne mellom bena mine. Tar godt tak rundt hoften og begynner regelrett å knulle meg. Dasker mot rumpa mi. Hodet mitt rister. Ballene hans klasker mot undersiden av rumpehullet mitt. Jeg hengir meg. Følelsen av å bli tatt bakfra, av en mann, er vanskelig å beskrive. Jeg fantasert om dette i årevis. Utallige runk har blitt utført med akkurat denne scenen i hodet mitt. Jeg må kikke bakover for å se om det virkelig er sant. Der ser jeg en veltrent, hvit mann som knuller rumpa mi mens jeg er kledd i sexy undertøy og høye hæler. Over ham står en annen mann og betrakter rumpa mi, klar til å ta over. Cathy har satt seg i sofaen igjen. Hun har tent seg en sigarett. Med bena i kors observerer hun nøye hvordan ektemannen hennes knuller den glamorøse transen.
Dave og Gus bytter plass. Gus skyver kuken sin inn i det allerede gjennomknullete rumpehullet mitt. Han glir lett inn selv om han er litt større. Jeg sprer bena enda lengre ut og strutter rumpa enda mer mot Gus. Han klasker mot rumpeballene mine. Holder et godt tak rundt hoften før han gir meg et hardt dask over rumpa. Det svir, men går fort over i en deilig varme. Jeg stønner og ynker meg, og skriker ut.
– Fuck me! Yeah, fuck me with your big, black cock.
Jeg vet menn tenner på det. Dave kommer rundt og setter seg på kne foran meg. Han løfter hodet mitt og skyver kuken sin inn i munnen min. Jeg er møysommelig rengjort der bak, så det er ingen problem. Likevel kjenner jeg rumpelukt på kuken hans, blandet med lavendel. Han griper tak i håret mitt og hjelper meg med å bevege hodet opp og ned på kuken hans mens Gus knuller meg. Fylt opp i begge åpninger. En av mine aller villeste fantasier. Gus gir meg nok et dask over rumpa. Denne gangen på den andre siden. Jeg skriker til med kuken til Dave i munnen. Fortsetter å suge som den luksushora jeg føler meg som. Blir presset helt ned til roten av støtene fra Gus.
Stillingsbytte. Jeg blir hjulpet opp og geleidet til sofaen. De legger meg ned ved siden av Cathy. Hun rører meg ikke, men flytter seg for å gi mer plass til meg. Jeg legger meg på ryggen med hodet støttende mot en pute. Forfra. Dave løfter beina mine opp og bretter dem bakover. Holder dem i posisjon med sine sterke armer. Jeg lar dem gjøre alt med meg. Rumpa mi peker oppover og jeg kan se kuken til Dave gli inn i meg igjen. Denne stillingen gir meg god utsikt til mannen som knuller meg. Det liker jeg. Ser mine egne strømpekledde ben bli holdt i et fast grep, og hvordan de høyhælte skoene mine rister når Dave får utfolde seg. Min egen kuk er slapp, men det har strømmet glinsende væske ut av den i hele kveld. Det er umulig å opprettholde en ereksjon mens man blir knullet i rumpa uten stimuli. Jeg svetter. Dråper triller nedover den solbrune magen min. Dave bøyer bena mine enda lengre bakover, slik at rumpa mi strutter enda lengre opp. Knærne er like ved ørene mine. Han fortsetter å kjøre den tjukke kuken sin inn og ut av meg. Knuller meg med full kraft. Jeg nyter synet helt til Gus kommer i veien og stiller seg opp foran meg. Han setter seg ned på huk og skyver den digre kuken sin inn i munnen min. Beveger rumpa si fram og tilbake i sakte bevegelser. Begynner regelrett å knulle munnen min. Jeg slipper ham til så godt jeg kan. Langt bak i halsen. Jeg skyver en finger oppover rumpesprekken hans. Begynner å massere rumpehullet. Det rykker i ham. Han bøyer seg bakover og utstøter et grynt. Jeg roterer fingeren rundt åpningen og kjenner hvordan han spenner seg. Gus har oppdaget sitt eget g-punkt. Han trekker seg ut og holder hodet mitt bakover. Ber meg stikke ut tunga. Jeg gjør som han sier, så klasker han den svarte staken sin flere ganger mot tunga mi.
De bytter plass igjen. Gus stiller seg opp foran meg og tar meg på samme måten som Dave gjorde. Dave setter seg på kne ved siden av meg. Jeg retter meg litt opp og tar kuken hans i munnen. Suger ham mens Gus knuller meg forfra. Den svarte kuken beveger seg som et stempel i en bilmotor. Det er tydelig at han er på randen av å komme. Svetten renner av den svarte kroppen hans. Han presser bena mine enda lengre ut til siden. Holder dem nede hardt til jeg føler at jeg revner. Det svarte stempelet pumper rumpehullet mitt så jeg føler det ikke lenger tilhører kroppen min. Det som om rumpa hekter seg av resten av kroppen. Den svever ut i rommet. Gus grynter og stønner. Ser på mens jeg suger Dave. Endelig trekker han seg ut og hopper opp ved siden av meg. Snur hodet mitt og holder kuken foran munnen min. Jeg gaper og stikker ut tunga. Han legger det rosa kukhodet på tunga og skyter ladningen langt inn i munnen min. Gjentatte pump. Lukta av fersk sæd fyller lufta. Jeg kikker opp på ham mens hans fyller opp munnen min. Slikker kukhodet. Sørger for å få alt med meg. Gus ser ned på meg. Rister kuken sin og klasker den på tunga mi igjen. Lar den gli inn noen ganger. Så svelger jeg. Sørger for at Gus ser det. Smaken gir meg brekningsfornemmelser, men jeg har kontroll. Det går fort over. Gus puster tungt mens han stryker meg over hodet. Skyver kuken noen ganger til inn og ut av munnen min, før han trekker seg unna. Gus vil alltid være en del av meg nå. Han lar meg være alene med Dave.
Dave vil komme i rumpa mi. Han snur meg rundt på sofaen og stiller meg opp på alle fire igjen. Jeg strutter rumpa mot ham. Rister litt ertende med den før Dave stiller seg stående opp bak meg. Indikerer at rumpa mi er klar for mer. Han glir inn i hullet mitt. Holder meg i hofteholderen. Som en rodeorytter. Rumpeballene mine er rosa etter smekkene Gus har gitt meg. Jeg sprer bena godt ut til siden. Så begynner Dave å knulle meg i tilsvarende tempo som Gus gjorde. Klaskelydene fyller rommet. Rumpa mi disser av de harde støtene. Han tar tak i håret mitt og drar hodet mitt bakover. Jeg krummer ryggen som en løvinne, klar til å bli bitt i nakken. Dave løfter det ene beinet opp på sofaen. Kommer enda dypere inn. Jeg kjenner etter hvordan tuppen av kukhodet hans treffer noe helt nytt i meg. Et punkt der ingen andre har vært. Jeg rister av nytelse. Vil det skal vare evig. Så kommer han. Avslutter med et siste kraftig støt, og holder den der, før ladningen hans spruter inn i mitt dypeste. Sæden pumpes ut i flere omganger og fyller meg opp. Jeg kjenner hvordan det rykker i kuken hans ved hvert pump. Jeg ligger rolig og lar ham gjøre seg ferdig. Han puster som om han hadde sprunget en 400 meter. Han stryker meg over rumpa og gir den et lite dask. Bøyer seg
deretter over meg og kysser meg mellom skulderbladene. Flere ganger. Myke kyss. Hårene på armene mine reiser seg. Jeg legger merke til at Cathy kikker på oss. Hun er fremdeles helt rolig. Den eneste kvinnen i rommet. Jeg lurer på hva hun tenker om at mannen hennes er så lidenskapelig med meg.
– Er han det samme mot henne, tenker jeg.
Dave trekker seg ut, og lar meg bli igjen på sofaen. Jeg blir værende i samme stilling. Vil ikke søle sæd på møblene. Rumpehullet mitt eksponert og åpent. Cathy leser tankene mine og hjelper meg ut på badet. Der tørker jeg meg og lar sæden renne ut. Cathy står ved vasken og betrakter meg.
– That was incredible. Absolutely incredible, sier hun. – You’re a natural. Taking on two men on your first time. Unbelievable. For a moment I forgot you were a transwoman.
Rosen smigrer med veldig. Cathy er utrolig pen. En kvinne i slutten av trettiårene, men sexy som bare det. Kledd i finkjole og høye hæler hun også. Det er ganske utrolig at mennene hadde gitt meg all oppmerksomhet i kveld. Det var jeg som gjorde dem kåte, ikke Cathy. Hun måtte finne seg i å være observatør. Hun tar tak i hånda mi og geleider meg ut av badet. Hånd i hånd går vi tilbake til mennene. De står nakne og drikker vin.
– We haven’t finished this bitch off, sier hun.
Dave og Gus forstår hva hun mener, men blir bare stående. Cathy trekker i armen min, og jeg følger etter henne til sofastolen. Der setter hun seg på kanten og jeg stiller meg opp foran henne. Jeg sprer bena og holder meg til hoftene. Han tar tak i kuken min og begynner å slikke den på undersiden. Drar forhuden tilbake og kysser og slikker kukhodet mitt. Jeg kjenner blodet strømme til. Hvordan den blir hardere og hardere for hvert sekund. Hun veksler mellom å runke og suge. Bygger opp en kraftig ereksjon. Hun stryker meg over bena. Kjenner på følelsen av å suge en person i sexy undertøy. Kledd som en kvinne, men som ikke er en kvinne. Hodet beveger seg raskere. Om og ned langs hele lengden. Runker meg mens hun ser at opphisselsen bygger seg opp. Runker meg kraftigere. Harde, raske tak. Trykket mellom bena bygger seg gradvis opp. Til det punktet det er for sent å snu. Hun tar meg i munnen til rett tid. Suger meg opp og ned tre ganger før jeg kommer. Jeg skjelver. Mister følelsen i bena. Jeg eksploderer i munnen hennes. Kjenner at det pumpes helt tilbake til rumpehullet mitt. Jeg skriker ut av nytelse. Hun holder meg inne til jeg er helt tømt. Jeg holder hodet hennes fanget i hendene mine. Det er flere uker med oppbygget kåthet som slippes løs. Så trekker jeg meg ut og hun svelger. Titter opp på meg og smiler.
– I love girly cock, sier hun.
Jeg fniser. Lettet. Tilfreds. Eventyrlig.
Vi tar alle en dusj etterpå. Kler på oss og drikker vin resten av kvelden. Jeg får høre mange morsomme historier. De er svært vennlige mot meg. Vi har en veldig hyggelig stund sammen. Det blir ikke mer sex den kvelden. Kun litt småklining.
Det er langt på natt da Cathy kjører meg tilbake til hotellet. Det er kun oss to i bilen. Mennene har gått og lagt seg. Ute har snøværet blitt verre. Det blåser, og snøføyker danser langs veien. Ved hotellet snur Cathy seg mot meg.
– I noticed a tear in your stocking tonight. Do you wanna go shopping for new ones tomorrow?
– Yes, that would be very nice.
– We can also look for new lingerie and dresses. Dave and Gus like that. I’ll pay for it all.
– Yes, I would love to shop with you.
– Okay then. It’s a date. I’ll pick you up at noon tomorrow. You probably need to sleep. Busy night.
Vi gir hverandre et kyss før vi sier god natt. Jeg stiger ut av bilen og tripper opp hotelltrappene. Kjenner ettervirkningene i bakenden min etter kveldens strabaser. Jeg er overlykkelig. Ikke bare har jeg fått min seksuelle debut som Melissa, men jeg har også fått meg en ny venninne. Jeg funderer på hva jeg skal ha på meg på shoppingrunden i morgen. Og det beste av alt; jeg har fremdeles seks vidunderlige dager igjen med mine nye venner før avreise tilbake til Norge

Legg igjen en kommentar