En Ung liten, uvitende Slaverinne.

Denne novellen er vist 33154 ganger.

Denne er til min Master. Takk for at du var villig til å straffe meg, bruke meg, lære meg. Jeg vet jeg hadde mange feil, flere enn jeg først trudde. Men dette er slik jeg vil leve, og du er min Master. Jeg vil for alltid være din slavetøs, hvis du gir meg lov til det. Takk Master.    

Jeg står i flyet og venter spent og nervøst på at dørene skal åpne, slik at jeg kan gå ut å møte han. I hendene har jeg en bag, har ikke med meg noe annen bagasje. Orket ikke tanket på å måtte vente med å få sett han lenger enn nødvendig.

Jeg kjenner det kribler i både magen og fitta, og vet jeg er våt der nede. Dette er første gang jeg skal se han, snakke med han, lyde han utenom over internett. Dette er første gang jeg skal være Slaverinne, å gud hvor lenge jeg har drømt om akkurat denne dagen!? Jeg gleder meg enormt, men jeg er nervøs. Jeg gruer meg, får jeg vet det venter straff. Dette er helt nytt for meg og jeg lurer på mens jeg står der og venter, om jeg har tatt meg vann over hode denne gangen. Men nå er det for sent å snu.

 

Jeg må vente en 5-15 minutter på at han skal komme. Det lengste kvartere i mitt liv! Jeg vekslet mellom å sitte og å trave opp og ned i trappa. Alltid med blikket vendt ut mot parkeringsplassen, og hånden rundt mobilen. Ventende. Han ringer og vi prater mesteparten av ventetiden, det føles godt og nerve pirrende. Jeg vet at for hvert sekund som går kommer han nærmere, og jeg kommer nærmere min første opplevelse av BDSM.

Endelig er han her. Jeg gruer for å gå ut til han, nøler. Men hans forsikring på at det ikke er noe å være redd for, samt min synsyke kåtskap og nyskjerrighet, tvinger meg til å gå. Når jeg endelig får satt meg inn i bilen, er det ikke så ille som jeg hadde fryktet. Jeg kjenner mer forrentning enn nervøsitet. Men så sier han noe som får nervøsiteten min til å få fart på seg igjen. «Len sete tilbake, og trekk ned» Jeg prøver å protestere, men det hjelper ikke. Så, jeg gjør som han har sagt. Og angret ikke et sekund, når jeg kjente fingrene hans over fitta. Myke, ømme men også harde og bestemte. Han fingret meg hele veien bort til hotellet. Jeg kjente at jeg gledet meg enormt til å få kommet opp på rommet, slik at han kunne forsette behandlingen.

 

Vell oppe på rommet fikk jeg ordre nr 2: » kle av deg!» Jeg gjorde som han sa, mens jeg følte at jeg rødmet. Følte meg liten, naken og sårbar der jeg sto helt naken og kjente øynene hans på meg. Det varte ikke lenge før jeg gikk bort til han og lente meg mot brystet hans. Jeg trengte nærheten hans nå, og jeg fikk den. Han beordret meg til ned på senga, han fulgte selv etter. La hode til rette mellom bena mine, og begynte å slikke fitta mi. Jeg lente hode tilbake og slapp ut et lavt sukk, et sukk av etterlengtet nytelse og trygghet. Jeg lengter etter å få kjenne kuken hans i munnen min, vil kjenne hvordan han smaker. Men jeg spør ikke. Tenker som så at jeg får det nok, når han bare vil det.

Først må jeg ligge med fitta mot han, bena spredt og kose med en dildo til det går for meg. Det er en ekkel følelse, det å bli sett på. Vite at han ser hver eneste bevegelse jeg gjør, hører hver eneste lyd jeg lager. Jeg må konsentrere meg, får å klare å få en orgasme. Men akkurat i det jeg lar det gå, glemmer jeg alt annet. Løfter hoftene og kjenner den velkjente gode følelsen av nytelse jage gjennom kroppen.   Nå tenker jeg, nå må jeg da få kjenne han inni meg. Men nei, slik ble det ikke. Jeg fikk pent beskjed om å sitte naken mellom hans ben, mens han satt å så på tv. Eneste gangen jeg fikk lov å reise meg, var når jeg fikk beskjed om å gå å hente en øl til han. 

Også begynte straffen. Det begynte med at han tok fram to treklyper, og jeg skjønte med en gang hvor de skulle. Gjorde motstand. Brystvortene mine som er så følsomme, også få kles klyper satt på. Jeg ville ikke. Men Gud hvor kåt og våt jeg ble i den lille slavetøs fitta mi når han låste armene mine med bena, og satte de på likevel. Lekte litt med klypene, som om det moret han å se at dette smertet meg, men samtidig gjorde meg hinsidig kåt. Jeg ble beordret opp, fikk på håndjern, som ble lenket fast i stolen. Hodet ble dyttet ned, slik at jeg stå med hode ned i stolsetet, og rompa rett til vers. Mens jeg sto slik, festet min Master fire nye klyper på meg. Disse på fitte leppene mine.  Jeg bet tennene sammen, får jeg viste hva som kom. Kjente siteringen i kroppen når han lot pisken gli over rompeballene.  Ventet på det første slaget, men han lekte seg bare. Tirret meg. Lenge. Men så kom det, det første piskeslaget. Jeg rykket til og ynket meg. Svien var ikke til å komme i fra, men det var ikke opphisselsen jeg følte heller. Det neste slaget svei mer, om mulig. Jeg rykket til og dro i håndjerna, noe som gjorde at håndleddene verket. Og puppene fikk bevegelse på seg, som gjorde at klypene som var fester til brystvortene mine verket noe helt forferdelig. Det var nok det som satte meg mest ut av spill. Det var så mye smerte på ulike steder, på samme tid. Og etter hvert som piske slagene kom fortere og hardere, ble det nesten for mye for meg. Tanken på å skrike ut «RØDT» fløy fram og tilbake i hodet mitt, men noe fikk meg til å holde igjen. Jeg ville klare dette, jeg ville gjøre min Master stolt. Jeg viste at jeg fortjente det, jeg ville gjennomføre det. For han.  De fem siste slagene, da var jeg på nippen til å gi opp. Tårene rant allerede nedover kinnene mine som små bekker, og rompa føltes øm og varm. Jeg skrek ut og dro hele kroppen min mot veggen. Satte kneet opp i stolen, lot tårene renne nedover mens jeg kjente brystvortene verke og rompa svi. «Nå klarer jeg ikke mer!!». Det var som om Master leste tankene mine, han stoppet. Tok først av klypene i fitta mi, og slapp meg løs fra håndjerna som hadde holdt meg lenket til stolen. Det siste han tok av var klypene på brystet. Jeg rykket til når hånden hans nærmet seg, og kjente enda en tåre flom komme. Jeg orker ikke mer smerte der nå. Men heldigvis var det ikke det han hadde tenkt. Han tok de av. «Jeg må på do, og du skal være med» Var det neste han sa til meg. Og jeg fulgte han, knelte uten et ord når du ba meg sette meg på kne i dusjen. Jeg viste hva som kom, men brydde meg ikke. Jeg var redd, sint, kåt, forvirret. Hvordan kan man bli så sint og så kåt på samme tid? Det var så mange følelser som jaget gjennom kroppen. Nye følelser jeg ikke hadde kjent før, jeg viste ikke hvordan jeg skulle takle dem. Så kom det, den varme ferske urinen din traff meg i ansiktet og rant nedover puppene og magen min. Når du var ferdig, fikk jeg beskjed om å dusje, vaske meg. Du gikk ut. Jeg var glad for at du gikk. Følte at jeg trengte tid alene. Ville ikke ha deg nær nå. Men så heldig var jeg ikke, du kom tilbake og inn i dusjen med meg. Med det samme du la hendene rundt meg, knøt jeg muskler. Jeg tenkte kun smerte, kun straff. Men du var ikke hardt eller brutal. Du var øm. Du strøk meg over ryggen og kysset meg ømt. Jeg gjemte hode inntil brystet ditt og gråt stille når det gikk opp for meg at dette var livet jeg ville livet. Et liv som forvirret meg til døde, som gjorde meg flyg sint på deg, mens også helt uforstårlig kåt og fri.  Følelsene roet seg etter en stund, og bare kåtskapen og den tilfredsstillende følelsen jeg fikk av å vite at jeg klare å gjennomføre ble igjen. Det var en så god følelse, og vite at jeg gjorde deg stolt.  Men noe pikk fikk jeg ikke.

  

Jeg fikk ikke føle den deilige pikken til min Master inni meg før dagen etterpå. Men da fikk jeg også føle den. Hardt, brutalt og godt. Også analt, men der var du forsiktig. Du viste det var nytt for meg. Jeg spente muskler og ble redd når jeg følte den innpå det lille rompehullet mitt. Men dine varme ord fikk meg til å slappe av. Og den gikk inn uten noe særlig problem. Og etter at jeg ble vant til det, var det utrolig godt. Jeg skulle ønske han hadde holdt på lenger bak der, men det gjorde han ikke. Han kjørte kuken inn i fitta mi. Jeg hørte på lydene hans og på hvordan han jobbet, at han nærmet seg en utløsning. Jeg jokket mot kuken, ville ha den lenger inn. Så presset han seg helt inn, og stønnet. Jeg kjente hvordan den varme sæden hans fylte meg. Så rullet han seg over på ryggen, lå og pustet tungt. Jeg krøp inntil han. Herregud hvor deilig dette hadde vært. Jeg grad jeg gruet meg til jeg måtte hjem igjen, ville ikke dra hjem. Men viste jeg måtte. Jeg måtte hjem, og det måtte han også.

Men jeg dro derfra med våt fitte, åpent sinn. Og var fast bestemt på å klare å vente til neste gang.

Min Master har gitt meg så mye, og jeg vil vise meg verdig. Det var den siste tanken som for gjennom hodet mitt, før flyet begynte å kjøre, og jeg falt i søvn. I drømmene mine var jeg igjen i armene til min Master. Sånn som jeg lengtet etter å være der. Kjenne de sterke hendene hans. Som gir så mye smerte, nytelse og trygghet. Disse hendene som er alt, denne mannen som er alt. Min Master. Den beste.

Legg igjen en kommentar