Spennende dag på jobb

Denne novellen er vist 28772 ganger.

Det var ingen i hytta når jeg ankom i det fine høstværet. Jeg driver eget firma som blant annet leverer og monterer hvitevarer og kjølerom, og denne turen var jeg på for å montere alle hvitevarene og et kjølerom. Hytta var stor og lukseriøs og ligger nokså usjenert til i et flott fjellterreng. Jeg hadde kommet litt sent avgårde fra kontoret og var ikke i hytta før i 14-tiden. På veien opp hadde jeg snakket med mannen som eier hytta, en velstående mann i 40-årene som hadde gjort det godt innen eiendomsmegling. Selv var han bortreist denne helga, men vi hadde tatt detaljene om jobben på telefon, og han kunne opplyse om at kona skulle være på hytta denne helga for å blant annet gjøre litt utvask siden hytta ble ferdigstilt for kun en uke siden.
Varene var ankommet hytta tidligere i uka, og siden det var travle tider i firmaet var det meg som måtte ta turen for å montere. Jeg visste det kom til å bli mye jobb, blant annet siden det innebar montering av et helt kjølerom. Dessuten skulle det monteres en ovn i badstua i tillegg til samtlige hvitevarer. Eieren hadde sagt det gikk fint å overnatte hvis det skulle bli behov for det, men jeg antok jeg skulle bli ferdig samme kveld.
 
Det var varmt i hytta og det brant så vidt i peisen og bilen til kona stod utenfor, men det var ingen inne. Antakeligvis var hun ute og gikk en tur i det fantastiske høstværet. Det var kaldt ute, men snøen hadde ikke kommet enda selv om det var ned mot null grader. Jeg la ny ved på peisen som var i ferd med å dø ut, og ville gjøre noen små forberedelser og planlegge jobben litt. Jeg tok meg en runde for å se meg om i hytta og inne på soverommet så jeg at kona allerede hadde tilbragt ei natt her. Soverommet var stort med et stort reinsdyrskinn på gulvet foran den store dobbelsenga. Hun hadde pakket klærne sine i en liten reisekoffert som lå åpen ved siden av senga. Ved siden av reinsdyrskinnet så jeg det lå ei brukt truse midt på furugulvet. Det var en liten hvit stringtruse i silke. Kåtheten kom straks i kroppen og tankene mine. Jeg tok trusa opp fra gulvet og kjente på den. Luktet på den og kjente en deilig lukt av kvinnelig kjønn. Jeg kunne godt se den var brukt, for det var en del rester av saftene hennes i trusa. Jeg dristet meg til å slikke innsiden av trusa og kjente godt en deilig salt smak av saftene hennes. Dette gjorde meg såpass kåt at pikken min ble fylt med blod. Etter hvert så tok fornuften meg og jeg innså at det var noe i overkant dristig og på grensen til perverst. Jeg la trusa ned igjen på gulvet slik den hadde ligget og gikk ut av soverommet. 
 
Jeg ville montere ovnen i badstua aller først. En sånn ovn hadde jeg aldri montert før og jeg ville begynne med denne for jeg var nyskjerrig på hvordan det måtte gjøres. Jeg pakket ut ovnen ute i gangen og bar den inn på badet. Badstua var ei glassdør inn fra det store badet. Det var en stor baderomsinnredning med to vasker på badet, og i den ene enden hadde kona toalettveska si. Jeg la ikke merke til det før jeg skulle ut av badet igjen og hente noen småting. Da så jeg det lå en dildo bak toalettveska hennes. Det var en temmelig svær dildo, uten vibrator, naturtro i silikon og med baller. Jeg tenkte straks at det var nok denne som var blitt brukt på soverommet og at den nå lå på badet etter at hun hadde vasket den. Jeg tok dildoen og holdt i den. Den var tung, lang og diger. Den var helt ren og luktet ikke annet en silikon. Kåtheten bare økte i kroppen min og fantasiene begynte straks å utvikle seg. Hvem var denne spreke dama? Hvordan så hun ut? Kommer hun tilbake fra fjellturen sprengkåt og vil pule meg her og nå? Eller blir hun sint over tanken om at jeg kan ha snoket rundt i disse tingene? Tanken mine var mange, men jeg forholdt meg rolig og gjorde som ingenting og begynte på monteringsjobben min.
 
Etter en halvtimes tid hørte jeg det gikk i døra og at det sannsynligvis var kona som kom. Det var riktig tippet at hun hadde gått en tur i fjellet. Det var ei søt, flott og ungdommelig dame. Hun hadde fin farge i kinnene fra det kalde høstværet da hun kom lettere andpusten inn i hytta. Hun hadde halvlangt nokså slett hår og var brun og glatt i huden. Man kunne se hun var nokså velstående med store hvite perle øredobber og et par diamantringer på fingrene. Hun var også sminket og hadde lys neglelakk på velstelte og lange negler. Hun var godt turkledd for anledningen med en svart og lilla Bergans jakke og ei svart fjellbukse. Hun kom imot meg da jeg var på vei ut fra badet hvor jeg holdt på med å montere badstuovnen, og hun tok av seg de store og dyre merkesolbrillene og hilste smilende og høflig på meg. 
-"Hei, Trude. Det er meg som er kona". 
Hun var veldig smilende og imøtekommende og virket til å være ei utadvendt dame. 
-"Heisann, Morten her!". 
Jeg tok en like vennlig og hyggelig tone tilbake, og følte med en gang det var en vennlig og hyggelig kjemi mellom oss. 
Vi pratet litt om løst og fast mens vi stod utenfor badet og etter cirka fem minutter måtte jeg tilbake for å jobbe. Hun skulle begynne å vaske på kjøkkenet. Midt på badegulvet holdt jeg på å sette sammen noen fester til badstuovnen da hun tok av seg ytterklærne rett utenfor i gangen. Døra inn til badet stod åpen og jeg så at hun bøyde seg ned for knytte opp skoa. Jeg kunne se at hun hadde ei flott rumpe selv med fjellbuksa på. Under jakken hadde hun en stram sportslig hvit bomullsgenser. Under hadde hun en hvit sports-bh som viste godt igjennom den stramme genseren. Puppene var store og så ut til å være faste og gode. Etter å ha fått av seg skoa tok hun av seg fjellbuksa. Hun stod med rumpa mot baderomsdøra og jeg likte synet da hun bøyde seg framover for å få buksa av beina sine. Hun hadde ei stram svart tights under. Da hun bøyde seg fram og hadde fjellbuksa ned på knærne så jeg virkelig hvor stram og flott rumpe hun hadde. Igjennom det tynne bomullsstoffet i tightsen så jeg at hun hadde på seg en knøttliten string, sannsynligvis svart den også. 
Jeg begynte å få litt problemer med å konsentrere meg om det jeg skulle gjøre, og fantasiene bare begynte å øke på, særlig ettersom vi hadde fått så god kjemi ved vårt førstegangsmøte. 
 
-"Sånn! Da er i alle fall badstuovnen ferdig montert". Jobben gikk enkelt og raskere enn forventet. Hun var på kjøkkenet godt igang med rengjøringen, men kom ut på badet og inn i badstua for se ovnen ferdig montert. 
-"Flott!", sa hun og smilte søtt. På vei ut av badet merket hun plutselig hvor hun hadde gjort av dildoen og begynte å le flaut og hadde problemer med å få sagt noe fornuftig siden hun var tydelig pinlig berørt. 
-"Ups.. Her ligger visst kompisen min og ikke sier noen ting. Det var ikke meningen", var det eneste hun klarte å få fram med et flaut smil.
Jeg bare smilte tilbake, og det lyste nok kåtskap i hele ansiktet mitt da jeg selv hadde problemer med hva jeg skulle svare tilbake. Trude tok dildoen med seg ut fra badet, og jeg hørte hun gikk inn på soverommet for å legge fra seg dildoen.
 
Timene gikk fort og det var mye jobb med montering. Trude hadde bedre tid og sent ut på ettermiddagen åpnet hun ei rødvin og avsluttet vaskingen. Hun gikk fortsatt rundt i den svarte tynne tightsen og den stramme toppen. 
-"Jeg må gjerne prøve badstua i kveld hvis ovnen er koblet til", spurte hun meg da jeg var i full gang med å montere kjølerommet på kjøkkenet. 
-"Ja, det går bra", svarte jeg og ga beskjed om at hun nok måtte skru den på nå for å få god varme. Vi gikk sammen inn i badstua og jeg viste henne hvordan den fungerte.
-"Sånn! Tipper en times tid så skal det være cirka 70 grader inni her", sa jeg til henne og gikk ut på kjøkkenet for å fortsette med kjølerommet. 
Hun satte seg til i sofaen med rødvinen foran peisen og jeg kunne høre hun satt i telefonen, sikkert med ei venninne. Jeg hørte ikke særlig etter hva som ble sagt, selv om jeg egentlig kunne høre hvert ord av hva hun sa. Det var en lystig samtale hun hadde med venninna og rødvinen begynte tydeligvis å gjøre susen.
-"Det gjør ingenting, jeg knuller bare montøren som er i hytta i kveld", hørte jeg henne plutselig si til venninna i andre enden etterfulgt av en høy latter. Etterpå ble det litt roligere tone, og tydeligvis kom hun nok på at jeg kunne ha hørt hva hun sa. 
 
Trude gikk for å ta badstu, men etter en liten stund stakk hun hodet ut av baderomsdøra og ropte på meg. Problemet var at ovnen så ut til å fortsette å varme og det var på grensen til at det var for varmt nå. Hun trengte hjelp til å skru ned varmen. Rundt seg hadde hun kun et stort hvitt badehånkle og hun var våt etter å ha vært i dusjen en tur først. Hun gikk inn igjen og satte seg opp på den øverste benken i badstua og jeg tok en kikk på ovnen. Tydeligvis var det noe galt med termostatføleren, og jeg måtte legge meg ned på gulvet for å se under ovnen hvordan føleren var plassert. I det jeg bøyer meg ned ser jeg opp under håndkleet Trude har rundt seg. Opp under håndkleet ser jeg den deilige glattbarberte musa hennes. Hun holder beina litt fra hverandre og jeg ser godt inn mellom låra hennes. Jeg blir temmelig satt ut av synet og stopper helt opp med det jeg egentlig skulle bøye meg ned for.
-"Hva er det du bøyer deg ned for å se etter?", spør Trude. Hun vet tydeligvis at jeg ser rett opp under håndkleet og jeg merker at hun liker å blottlegge fitta si for meg. Jeg ler en usikker latter før jeg bøyer meg helt ned og ser under badstuovnen uten at jeg finner noe konkret. Jeg forteller at termostaten nok er iorden og at den vil slå inn om ikke lenge og at oppvarmingen vil stoppe.
-"Du vil ikke være med litt da?", spør Trude. Selvfølgelig kom dette veldig brått på meg der og da, og jeg blir stående og nøle en liten stund og virker sikkert veldig kostbar. 
-"Nja, jeg har jo ikke så mye igjen så har vel tid til å sitte og prøve den litt", svarer jeg. Hun sier jeg kan ta et håndkle i skapet på badet hvis jeg vil. Jeg tar av mer klærne på badet og jeg vet hun ser ut igjennom glassdøra at jeg kler meg naken. Så tar jeg håndkleet rundt meg og går inn i badstua. Trude sier hun vil ha noe å drikke og reiser seg for å gå etter ei pils på kjøkkenet. Jeg ønsker ikke noe å drikke, da jeg må kjøre hjem igjen senere i kveld eller i natt. Vi sitter en stund og prater i badstua før Trude vil ta en kald dusj, men å komme inn i badstua igjen etterpå. Badehåndkleet tar hun av seg og jeg ser ut igjennom glassdøra den deilig nakne kroppen hennes da hun går inn i dusjen. Når hun kommer inn igjen er hun uten håndkle rundt seg. Hun har tydeligvis bestemt seg og setter seg fort på fanget mitt med ansiktet og de store puppene mot meg.
-"Hvem i all verden kan finne ut av at vi gjør dette?", spør hun meg uten at hun ser ut til å forvente noe svar. Vi er raskt igang med å kline heftig og hun drar av meg håndkleet. Hun står på gulvet foran meg der jeg sitter på den øverste benken og jeg ser hun er kåt og bestemt i blikket. Pikken min er knallhard og hun tar tak rundt den og ronker den en stund før hun bøyer seg fram og suger den. Varmen i badstua blir mer intens nå og jeg foreslår at vi kan gå i senga for å fortsette. 
-"Ja, vi gjør det", svarer Trude før hun kysser meg og går ut av badstua. 
-"Jeg tar en rask dusj først", sier jeg før Trude forsvinner ut av badet og går inn på soverommet. 
 
Etter en rask dusj går jeg inn på soverommet hvor det er godt og varmt. Uten dyne i senga ligger Trude på ryggen og holder på med dildoen. Hun holder knærne opp og skrever og jeg ser de våte fitteleppene hennes brette seg rundt den digre dildoen som glir rolig inn og ut. 
-"Klarte ikke å vente så lenge", flirer hun mens hun kikker meg rett inn i øynene med det kåteste blikket jeg har sett på lenge. Flaska og et nytt glass med rødvin har hun på nattbordet ved siden av seg. Jeg kryper mot henne og bøyer med ned mellom beina hennes. Første hjelper jeg henne med dildoen før jeg begynner å kysse og slikke innsiden av låra hennes. Hun tar ut dildoen. Den er så stor at hun ikke klarer å gape over den, men slikker som besatt saftene av den mens hun stønner. Jeg kysser og slikker meg helt ned til fitta hennes og begynner å slikke henne. Først lar jeg tunga gli over hele fitta hennes. Over de fyldige leppene og over den fyldige og harde klitten hennes. Leker ivrig med hard tungespiss på klitten. Knuller fitta hennes med tunga mi. Er våt rundt munnnen min etter å ha slikket henne som besatt. Legger meg over henne og kliner. Hun slikker i seg sine egne safter fra ansiktet mitt. Fitta hennes er så våt at den harde pikken min uten problemer glir rett inn i henne. Jeg øker takten og ligger over henne og puler henne mens vi kliner og hun nyter smaken av sin egen fittesaft i hele ansiktet mitt.
-"Sug meg!", sier jeg bestemt til henne og legger meg på ryggen. Hun legger seg flatt på magen nede mellom beina mine og begynner å suge ballene mine. Ballene er helt glatte og våte av fittesaft da jeg kjenner hun tar de rolig i munnen og suger på dem. Hun bruker munnen og drar forsiktig i dem. Holder et tak om den våte og harde pikken samtidig som hun slikker og suger ballene. Jeg bøyer beina god bakover og setter rumpa opp mot henne. Hun leker med tungespissen rundt analen min. Kjenner hvor deilig det er når hun presser tungespissen mot anusåpningen. Jeg holder beina mine godt opp mens jeg stønner rolig av behandlingen hun gir meg. Så tar hun pekefingeren sin og presser opp i rumpa mi. Den glir lett inn rumpehullet som er vått etter at hun har slikket det. Jeg nyter at hun fingerpuler meg i rumpa og hun blir mer og mer ivrig med å leke med analen min.
-"Tror du klarer mye mer bak jeg", sier hun mens hun tar dildoen og setter kukhodet på dildoen mot rumpehullet mitt. Hun begynner forsiktig og rolig, men det tar ikke særlig lang tid før hun får presset den digre dildoen opp i rumpa mi. Når den først er inni presser hun den langt opp i rumpa mi så jeg kjenner det godt helt opp i magen. Hun holder på slik en stund før jeg kjenner det begynner å bli for mye.
-"Åh, tror du må stoppe nå", sier jeg, uten at jeg egentlig vil hun skal stoppe men jeg kjenner det begynner å presse på.
 
Trude stiller seg på alle fire midt i senga og jeg står på kne bak henne. Hun bøyer seg framover og setter rumpa til værs. Jeg holder henne på rumpeballene og lar pikken gli inn i henne bakfra. Tempoet økes og hun stønner høylydt. Klaskelydene er høye av at jeg støter hardt inn i henne. Ballen mine slår mot henne og jeg kjenner det snart nærmer seg utløsning. 
-"Åh, ta meg bak. Kjør den langt opp i rumpehullet mitt!", sier Trude høyt i det hun hjelper til og sprer rumpeballene sine godt fra hverandre. Den stramme analen hennes lyser mot meg der jeg står på kne bak henne. Jeg tar tak rundt pikken og setter den mot analen hennes. Presser forsiktig og på et lite øyeblikke smetter kukhodet inn i rumpa. Jeg kjenner anusen hennes stramme godt rundt pikken og forsiktig presser jeg pikken helt til bunns i rumpa hennes. Kjenner den gode varmen fra rumpehullet hennes rundt pikken min i det jeg knuller henne forsiktig og rolig. Jeg lar pikken med jevne mellomrom smette helt ut og ser rumpehullet hennes er slapt og helt åpent. Pikken glir lettere og lettere inn i rumpa hennes etter hvert. Samtidig som Trude blir kjørt hardt i rumpa har hun ei hånd under magen og gnir seg selv intenst på klitten.
-"Åh, kom igjen! Hardt! Fort! Sprut rumpa mi full av sæd!", kommanderer hun og jeg merker det nærmer seg klimaks for oss begge. Plutselig kjenner jeg at anusen hennes strammer seg hardt rundt pikken min som det nesten gjør vondt. Det går for henne og jeg merker hele kroppen hennes rister av nytelse. Samtidig spruter jeg rumpehullet hennes fullt med sæd, og merker det er mye sæd som fyller tarmen hennes.
 
Vi er begge temmelig varme og svette etter denne solide omgangen. Døra til kjøkkenet og stua har vært åpen og den gode varmen fra peisen har varmt opp soverommet også. Trude legger seg flat på magen nokså utslitt og jeg står fortsatt bak henne og presser ut de siste små restene med sæd. Det drypper litt sæd ned bak på leggen hennes der hun ligger foran meg, og jeg ser det renner litt sæd ut av rumpehullet hennes. 
-"Jeg går på badet og tar en dusj", sier jeg, og reiser meg fra senga og går til badet. Jeg har akkurat skrudd på dusjen og lukket igjen glassdøra i dusjen da Trude også kommer inn på badet.
-"Får jeg komme inn?", spør hun, men er allerede inne i dusjen før jeg får svart henne. 
-"Å, herregud. Føles som jeg har en hel liter med sæd i rumpa, men klarer ikke å presse det ut", sier hun, med en vennlig latter i stemmen.
-"Må jeg hjelpe deg litt?", spør jeg henne mens jeg drar henne inn til meg og holder rundt henne. 
-"Ja, det er du som har pumpet meg full med det, så nå får du gjøre rent etter deg også", flirer hun, mens vi står og holder rundt hverandre i dusjen. Jeg fører den ene hånda mi mellom rumpeballene hennes og presser to fingre opp i rumpa hennes. Trude legger hodet på skulderen min og stønner rolig inn i øret mitt mens jeg lar fingrene gli fort inn og ut. 
-"Åh, så deilig. Tror det kommer ut igjen nå", sier Trude, og sprer beina godt fra hverandre og setter rumpa bakover. 
Jeg lar fingrene gli helt ut og tar begge hendene mine og sprer rumpeballene hennes godt fra hverandre. Trude presser alt hun klarer og det begynner å så vidt å renne ut litt sæd. 
-"Jeg tør ikke å presse hardere!", ler hun, og er usikker på hvordan jeg takler dette. 
-"Lyst å komme på magen min?", spør jeg henne, med en kåt stemme og kjenner jeg er utrolig klar for henne igjen.
-"Komme på magen din?", spør Trude, og ser ut som et spørsmåltegn.
-"Ja, du kan sette deg på huk over magen min og presse det ut", sier jeg, usikker på hva hun vil synes om det.
-"Mhm..Dirty!", flirer Trude, og foreslår at vi i så fall bør gjøre det på baderomsgulvet.
Vi går ut av dusjen og legger ut to håndkle på gulvet og jeg legger meg ned på ryggen midt på gulvet. Hun er litt usikker, men skrever over meg og setter seg på huk over magen min. Hun presser alt hun kan og det drypper litt ned på magen uten at det er mye som kommer. Litt ukontrollert kommer det høye fiselyder og det kommer mer og mer sæd rennende ut. Jeg hjelper til med å holde henne stående på huk og det tar ikke lang tid før sæden kommer fossende ut av henne og over magen min. 
-"Kom igjen, få ut alt!", sier jeg, ivrig og kåt i stemmen. Så setter hun seg ned på knærne over meg og presser enda hardere og det renner mer sæd ut. Hun kryper bakover mens hun er alvorlig og kåt i blikket og stirrer meg i øynene. Så bøyer hun hodet ned mot magen min og forsiktig slikker hun i seg sæden fra magen min. Først litt usikker på smaken, men sæden er hvit og ren. Etter å ha slurpet i seg alt legger hun seg over meg og kysser meg. Hun har fotsatt en god del sæd i munnen og mens vi kliner kjenner jeg det renner en del sæd i munnen min og Trude blir mer og mer ivrig etter å kysse. Vi ligger slik en stund og råkliner og leker med sæden før Trude reiser seg opp og spør om det kanskje er på tide og få seg en dusj.
 
Vi dusjer sammen og prater lystig og vennlig på badet mens vi kler oss. Jeg tar på meg de samme klærne jeg ankom hytta i, mens Trude tar på seg en lilla Bjørn Borg silke boxer og ei t-skjorte uten bh under. Jeg fortsetter med siste rest av jobben med kjølerommet mens Trude setter seg under et ullpledd i sofaen foran peisen. 
-"Må du gå med en gang du er ferdig?", spør Trude, og jeg forteller henne at selvfølgelig kan jeg sitte en stund sammen med henne foran peisen og prate.
-"Skal du være til søndag?", spør jeg henne, og hun svarer at det skal hun, og at hun får besøk av ei venninne som skal ligge over fra lørdag til søndag.
-"Du da? Er du ferdig med det du skulle gjøre?", smiler Trude til meg mens hun nipper til rødvinen. 
-"Egentlig ikke", svarer jeg, og forteller henne at det er noen utelamper som mangler men at disse ikke var ankommet da jeg reiste til hytta.
-"Men jeg kan jo komme opp igjen i morgen hvis lampene kom etter at jeg reiste i dag", sier jeg, og flirer til henne.
-"Ja, det hadde vært flott!", sier Trude og flirer lurt tilbake.

Legg igjen en kommentar