En varm sommerkveld

Denne novellen er vist 25156 ganger.

Aksel var akkurat ferdig med militæret og gikk første året på universitetet. Kjellerleiligheten til Einar og Anne Mari passet perfekt med kort avstand til sentrum og lav leie. Det var Anne Mari som hadde tatt imot ham på visningen av leiligheten og hun hadde med en gang gjort inntrykk på ham. Han var fascinert av utstrålingen hennes og ikke minst av kroppen hennes. Lenge hadde han fantasert om eldre modne kvinner, men dette var første gang han virkelig kjente det i magen av en han møtte.

 

Anne Mari husket også den dagen godt. Det var en varm junidag. Hun hadde på seg en kort topp under en skjorte og shorts som satt stramt rundt hoftene hennes. Hun syntes hun holdt seg godt til tross for sine nøyaktige 46 år. Da hun var yngre hadde hun alltid ønsket større bryster, men nå var hun glad for de litt små og fortsatt faste brystene. Midjen var fortsatt ganske smal og lårene faste på grunn år med god treningsdisiplin. Med en gang hun så Aksel visste hun at han ville få leiligheten. Han måtte ta seg sammen da hun snakket med ham fordi hans lyse hår, blå øyne og unge stramme kropp hadde satt henne helt ut.

 

En måned senere flyttet de inn og hun hadde fra første dag kommet godt overens. En gang da hennes mann var borte en uke bestemte hun seg for å hinte litt om sitt fysiske begjær for Aksel. Bare tanken gjorde henne yr. Tilfeldigvis hadde hun truffet ham og fått vite at han skulle være hjemme om fredagskvelden. Hun grep sjansen og inviterte ham på et glass vin. Det var en varm septemberettermiddag og perfekt for hvitvin på terrassen. Han hadde svart ja med en gang.

 

Da hun kom inn døren prikket det i magen av spenning. Hun hadde hatt en lang dag på jobben og gått rett på trening etterpå, som hun pleide om fredagen. Derfor var alltid en dusj det første på programmet da hun kom inn døren. Hun satte på en deilig varm dusj. Strålene føltes deilig masserende mot huden. Hun lukket øynene og nøt følelsen av vannet, men hun tenkte på hvordan hun skulle få Aksel til å skjønne at hun hadde lyst på ham. Hun ville det hele skulle være litt søtt og raffinert. Å fremstå som en eldre seksuelt frustrert kjerring som drakk leieboeren full og for å få ham i seng var fjernt fra det hun så for seg. Hun vasket håret og kroppen. Etterpå fant frem barberhøvelen og oljen. Hun likte bedre en olje hun hadde fått anbefalt enn barbergele. Raskt smurte hun seg inn under armene og i skrittet. Med bestemte bevegelser fjernet håret i armhulene. Deretter lot hun høvelen forsiktig gli over kjønnsleppene og venusberget. Hun gjorde seg flid slik at ingenting ble igjen. Hun ble hårløs og sexy på kroppen. Da hun skylte av oljen, lot hun dusjstrålene treffe akkurat der nede i noen sekunder. Reaksjonen uteble ikke og hun kunne konstatere at hun var rett og slett «kåt som et uvær».

Hun tørket seg, og gikk inn på soverommet for å kle på seg og brukte lang tid før hun fant antrekket – en tynn topp med stropper og et knekort sommerskjørt. Hun hadde to skuffer til undertøy, en til hverdags og en med et mer sexy utvalg i. I den siste fant hun en sort hipster som hun alltid følte seg vel i. en siste kikk i speilet fortalte henne at hun så veldig bra ut uten å ha kledd seg for utfordrende, skjønt i ettertid har hun innsett at hun nok hadde det…

 

Sommerkvelden var perfekt, det var solskinn og skyfritt denne dagen og vel 20 grader Utover kvelden drakk de vin og pratet om alt mulig, etter hvert også om sex. Det var en fin stemning og hun utfordret ham til å fortelle om en av sine fantasier. Hun måtte love å fortelle om en av sine om han gjorde det. Samtalen ble med ett konkret og spennende, noen hun kjente på hele kroppen som var spent som en fjær. I stedet for å fortelle om en fantasi, var han overraskende direkte og spurte:      

 

«Vil du hjelpe meg å realisere en fantasi?»

«Ehh ja,», svarte hun litt famlende. «Om den ikke er for drøy…», hentet hun seg inn igjen.

«Ehh vel here goes», fortsatte han lett rødmende.

«Jeg tenner på litt eldre kvinner, kvinner som deg. Du skulle bare visst hvor utrolig sexy du er i kveld. Dermed blir det en slags dobbelfantasi fordi jeg drømmer om å onanere foran en jeg ikke kjenner så godt…».

 

Det ble var stille en stund og han tenkte at det sikkert var for drøyt. Han var allerede i gang med å planlegge rettretten. Lettelsen var stor da hun sa:

 

«Hvordan skal vi få det til da? Hva vil du jeg skal gjøre, ingenting?»

 

Stemningen var plutselig elektrisk.

 

«Vi kan gå ned til meg og ta det på sofaen», sa han.

 

Han hadde sommerfugler i magen da han reiste seg fra sofaen og begynte å kneppe opp buksen sin. De hadde gått ned i kjellerleiligheten og Anne Mari hadde satt seg i en lenestol. Han dro buksen helt av seg og boxsershortsen gikk samme vei. Tilslutt tok han av seg T- skjorten og satt seg på sofaen helt naken. Hun så på han uten et ord og han kjente at han rødmet.

 

«Du er utrolig vakker», sa hun med litt grøtet stemme.

 

Pikken var halvstiv og stod på skrått oppover fra den barberte pungen. Han begynte rolig å stryke den. Reaksjonen kom umiddelbart, og snart kunne hun se det rykke i den hver gang blodet strømmet gjennom.

 

Hun satt helt stille og så på. Laget ikke en lyd. Ikke en bevegelse. Bortsett fra brystene som hevet og senket i takt med pusten hennes. På rekordtid I løpet var pikken steinhard. Med to fingre bøyde han den mot henne, slik at forhuden ble presset bakover og det rødlige hodet ble synlig. Han dro huden lenger tilbake slik sprekken ytterst på det hodet åpnet seg.

 

Hun stirret på den der han holdt den frem en liten stund. Ville på en måte vise den skikkelig fram til henne. Hun kremtet. Pustet tyngre og satt litt mer urolig i stolen. Som om hun prøvde å skifte stilling, men gjorde det likevel ikke. Ingen av dem sa noe, og han spredte bena og begynte å runke for henne.

 

Med høyre hånd klemte han lett om huden og dro den opp og ned over det bankende harde hodet. Den deilige, varme følelsen lot ikke vente på seg. Han strammet grepet og klemte litt hardere rundt den slik at en liten dråpe kom til syne.

 

«Er du sikker på at jeg ikke skal gjøre noe..?», spurte hun lavt.

 

«Ehh, kan du kle av deg?»

 

Selvfølgelig kunne hun det. Mens han fortsatte runkingen, kledde hun langsom av seg. Først skjørtet og deretter toppen. Hun beholdt trusen. Hun stod nå foran ham og følelsen av å være nettopp der som hun hadde fornemmet litt av i dusjen tidligere, var selvfølgelig mye sterkere og mer spennende. Han fortsatte å runke mens han så på henne. Han lot blikket gli nedover kroppen hennes mot navlen, hoftene og beina hennes.  

 

«Noe mer jeg kan gjøre», spurte hun spøkefullt. 

«Ehh ja…. Hvis du vil….»

«Skal jeg kle meg helt naken?».

 

Han nikket og hun lot hedene gli nedover magen og opp på trusekanten. Han stirret på det hun gjorde. Han runket i roligere takt nå. «Kanskje var han på vei til å komme?», tenkte hun.

 

Trusen lå tett over det glattbarberte kjønnet og hun satt på en måte som gjorde at sprekken var godt synlig gjennom trusestoffet. Hun lot pekefingeren gli opp og ned utenpå samtidig som hun presset underlivet frem. Etter en stund trakk hun trusekanten til side og blottet seg helt for ham. Videre lot hun pekefingeren gli en gang ned og opp gjennom sprekken slik at han kunne se at den bli fuktig.

 

Pikken hans hadde aldri vært så hard og følsom noen gang som da han så dette. Det lille han hadde igjen av selvbeherskelse var i ferd med å slippe og selv om han fortsatt runket med rolige bevegelser kjente han at han var i ferd med å komme.

 

«Jeg kommer når som helst», stønnet han.

«Kom igjen da, la meg få se spruten din…», svarte hun med myk stemme.

 

Han klemte hardere rundt pikken og runket fortere samtidig som han jukket imot med hoftene. Det bygget seg opp og plutselig eksploderte det i ballene hans.

«Åååååhhhh, nå spruter jeg, nå spruter jeg», sa han høyt.

 

Orgasmen hans var intens og ukontrollert. Det kokte i pungen og bølget rytmisk gjennom ham fra bakerst i korsryggen og ut gjennom pikken. Samtidig beveget han hånden rytmisk mot strømmen. To raske runk, så sprut.. to raske runk, så sprut. Det var ubeskrivelig deilig og han kom i store mengder.

 

Det hun så trollbandt henne. Den unge deilige gutten i fri utfoldelse i sofaen mens hun satt naken og så på mens hun masturberte intenst. Hun så han nærmest falt ned i sofaen med en glinsende halvslapp pikk. Han var andpusten og hadde sæd på haken, på brystet og utover magen.

 

«Takk!», sa han med salighet i stemmen.

«Takk selv», svarte hun.

«Du tror vel forresten ikke at vi er ferdige for kvelden?».

 

Den natten fikk Aksel virkelig kjenne hvor kåt en erfaren kvinne kan bli med en ung man som han i sengen. Han var som sagt ikke totalt uerfaren, men etter den kvelden og natten hadde han virkelig fått innsikt i hva skikkelig elskov innebar.

 

Legg igjen en kommentar