Min første BDSM fantasi

Denne novellen er vist 8915 ganger.

Jeg kjenner den rolige og varme pusten din i nakke, og kroppen din tett imot min. jeg merker at du smiler når hendene dine sklir ned langs kroppen min. du dveler en stund vad brystene mine, før du går lenger ned. Jeg grøsser av bevegelsene du gjør. Du ler lett.

Du har nådd klitten, og fingrer meg forsiktig. Det er utrolig deilig når du er i det humøret, og du vet det veldig godt. Jeg smiler og ler en lett latter, du kysser meg svakt i nakken til svar. Du holder på å leke med klitten og hullet mitt en god stund.

Jeg merker at du blir stivere og stivere ut ifra at du fingrer meg hardere og hardere, og presser deg så hardt mot meg. Jeg strekker den ene armen min bakover, og legger den rundt nakken din, og stønner kjælen mot deg. Jeg får et kyss i nakken som bekreftelse på at jeg har gjort noe riktig.

Du finger puler meg, mens jeg ligger og puster tungt og taktfast mot deg, men jeg gisper når du gjør noe uventet. Det er himmelsk godt, og etter en stund kommer jeg. Også ligger vi i sengen uten å si noe og koser med hverandre, etter en stund sovner vi.

Du vekker meg med et lett kyss i nakken, mens du kjæler med bruste mitt. Det er så godt og ligge og kose med deg på denne måten. Venninnene mine mener vi passer utrolig godt sammen. Jeg fortalte det til deg en gang, og du var fullstendig enig med dem.

Det er lenge siden vi gjorde dette, var helt alene bare du og jeg, men vi vet begge at når det går så lang tid mellom hver gang, blir det bare utrolig godt når vi gjør det igjen. Det er herlig å endelig ha deg for seg selv. Jeg har savnet det veldig. De siste dagene har kroppen min skreket etter deg. Du vet det godt.

Du blir som vanlig dristigere og dristigere jo kåtere du blir, og lar hånden din skli nedover mot klitten og fitta mi. Jeg stønner svak, som for å gi deg tillatelse til å gjøre det. Du er utrolig hard nå, og ber meg spakt om å runke deg, så jeg lar hånden gli ned og tar tak i deg. Du stønner og kysser meg i nakken igjen. Jeg smiler og fortsetter. Etter en stund kommer vi begge, og ligger der utmattet.

Etter en stund er du hard igjen, og begynner med enda et forspill. Vi blir kåtere og kåtere begge to, og det ender med munn sex etter mye klining. Så tar du plutselig veldig kontroll og fester armene mine med et par handjern på hodegjerdet. Jeg ser spørrende på deg, men du rusler bort til kommoden og finner vibratoren jeg fikk av venninnene mine da jeg ble 16, du skrur den på det laveste og fører den inn i meg. Jeg stønner lavt, og ser at du smiler av det. Du elsker å ha makt over meg. Det er herlig etter som at du vet jeg liker å miste kontrollen.

Du skrur den opp etter hvor mye respons jeg gir deg. Når jeg nærmer meg orgasme drar du den ut og slår den av, før du presser deg inn i meg. Herlig. Vi holder på en god stund og kommer gjentatte ganger. Tilslutt faller vi om av utmattelse, og bare ligger og koser.

Det har godt et par timer, og du må hjem nå. Vi tar farvel i døren. Vi kysser før du begynner å kle på deg yttertøy. Det er utrolig deilig, og etter på gir vi hverandre en lang klem før du går.
Jeg synker sammen når du har godt med et digert smil om munnen. Det er første gangen du har tatt så kontroll over kroppen min, men det var ufattelig deilig.

Senere på kvelden ringer du å vill at jeg skall fortelle deg en natta historie, men som vanelig ender det med at vi sovner mitt i den, og ikke husker den dagen etter. 

Legg igjen en kommentar