Endelig ble det trekant med sort stake

Denne novellen er vist 1142 ganger.

Min mann og jeg var på sommerferie i Sør-Spania. Vi liker å sole oss nakne, og denne dagen dro vi til stranda rett etter frokost. Vi fant oss en fin solingsplass i utkanten av naturiststranda. Det var et område med svaberg og fine bademuligheter. Rundt oss lå det flere par og noen menn og damer som var alene. Vi gikk helt i enden av stranda, så det lå ingen innenfor oss. Jeg synes alltid det er spennende å se på de nakne kroppene. En interesse jeg ser jeg deler med mange andre. Rett nedenfor oss lå en mørkhudet mann i 30-årene for seg selv. Han så veltrent og flott ut. Jeg så at han stadig kikket bort på meg der jeg lå naken med bena ned mot han, slik at han hadde fin utsikt mellom bena mine. Selv om jeg har passert 50 har jeg fortsatt en fin kropp. Jeg er høy og ganske slank, og er fornøyd med brystene mine selv om de er ganske små. I morges fikk jeg hjelp av mannen min til å barbere meg i skrittet slik at jeg var helt glatt og fin.

Jeg blir lett kåt når andre menn ser på meg, og mannen min og jeg har ofte fantasert om trekant med en annen mann. Den mørkhudete ble tydeligvis også litt kåt av synet av meg. Jeg så kuken hans stivnet selv om han gjorde litt for å skjule det. Det var litt av en kuk han hadde, sikkert 20 cm og skikkelig tykk. Han fortsatte å se på meg, og han kastet et nervøst blikk bort på mannen min også. Mannen min møtte blikket hans og smilte slik at han skulle forstå at han ikke hadde noe i mot at den mørkhudete nøt synet av meg. Han smilte tilbake. Mannen min la seg på sida og la hånda på låret mitt. Jeg så og kjente at kuken hans ble knallhard av situasjonen. Slik mannen min lå var det kun den mørkhudete som kunne se kuken hans. Den mørkhudete la seg også på sida slik at det var bare jeg og mannen min som kunne se kuken hans.

Jeg så for meg hvordan det ville være å se den store sorte kuken gli inn i meg og ble kåtere og kåtere. Den mørkhudete hadde knallhard kuk nå. Blikkene våre møttes. Jeg sa lavt til mannen min: «Jeg tror det er noen som liker synet av den nakne kroppen min». Den mørkhudete gjorde fortsatt ikke noe for å skjule ståkuken sin. «Jeg skjønner hva du mener» sa mannen min. Jeg så han lot blikket gli ned mot kuken hans. «Ser ut som han liker det VELDIG godt» lo han.

«La han få se litt mer da», sa mannen min. Han visste at en av fantasiene mine handlet om svart kuk. Mannen min lå fortsatt på sida med hånda på låret mitt. Nå lot han hånda si gli oppover låret mitt mens jeg lot bena gli mer fra hverandre, så den mørkhudete fikk enda bedre utsikt. Jeg så meg litt rundt og så at ingen andre fikk med seg det som skjedde. Jeg kjente fingrene til mannen min gli helt opp og kjente fingeren gli langs sprekken opp og ned et par ganger. Jeg ble vanvittig kåt av situasjonen og begynte å puste litt tyngre. Jeg stirret på den knallharde kuken hans mens jeg kjente fingrene gli inn i meg. Knoppen min svulmet opp og ble stor og jeg kjente mannen min masserte den med sirkelbevegelser. Nå klarte jeg ikke å holde tilbake, og stønnet mens han fortsatte å kose med fitta mi. Hånda mi lå langs sida mi og jeg fant ståkuken til mannen min. Jeg grep rundt den og runket han sakte mens jeg fortsatt så på den mørkhudete som fikk med seg det hele. Nå lå vi alle tre i en hemmelig kosestund skjult for innsyn bak ryggene til mennene . Nå møtte den mørkhudete blikket mitt mens han tok rundt ståkuken sin og runket den for meg.

Det var et utrolig opphissende syn å se han runke den store sorte staken sin mens jeg ble fingret og jeg runket den deilige ståkuken til mannen min. Jeg kjente at mannen min kom til å sprute ganske snart, og økte farta litt på runkingen. Jeg visste at det var like før han kom. Den mørkhudete så vekselvis på kona og kuken som jeg runket, og plutselig så vi at han kom voldsomt med sprut etter sprut. Da klarte ikke mannen min å holde igjen heller og sprutet kaskader av sæd oppover armen min mens jeg selv kjente en voldsom intens orgasme skylle gjennom kroppen og hang i en lang og deilig nytelse. Nå vekslet vi alle blikk og smilte mens vi tørket bort sæden. Etterpå solte vi oss som om ingenting hadde skjedd.

Til vår store skuffelse pakket den mørkhudete sammen sakene sine etter kort tid og forlot stranda. Jeg fulgte den kullsorte veltrente kroppen hans med blikket da han gikk.

«Wow, det var litt av en kuk», sa mannen min. «Ja, må innrømme det», sa jeg. «Den synes jeg du skulle ha fått kjenne» sa mannen min. Jeg bare lo og sa «synd han dro da!», og kjente at tanken på kuken hans gjorde meg kåt igjen.

Resten av dagen gikk med til soling og bading. Til kvelds dro vi på en restaurant og spiste en god middag. Etterpå var det konsert på torvet. Vi fikk bord ved en bar like ved med utsikt til konserten og folkemengden.
Jeg ville gå litt nærmere og se på konserten, mens mannen min satt ved bordet med en øl. Jeg stilte meg opp, og folkemengden økte rundt meg. Plutselig så jeg at den mørkhudete fra stranda var i mengden, og det så ut som han fikk øye på meg. Jeg mistet han litt av syne en stund, men snart så jeg at han dukket opp igjen rett bak meg. Jeg snudde meg og møtte det gjenkjennende blikket hans. Han stod rett bak meg, men vi snakket ikke sammen. Det kom flere mennesker og det ble trangere. Nå kjente jeg at han kom helt inntil meg bakfra. Jeg kjente varmen fra kroppen hans mot min, og jeg kjente han trykket kroppen sin mot den tynne sommerkjolen min. Det var trangt og det var stadig litt bevegelse i folkemassen som gjorde at jeg ble trykt hardere og hardere mot han. Han hadde på seg mørk skjorte som gikk utenpå en tynn dongerishorts. Jeg kunne kjenne at kuken hans stivnet mot kroppen min, og kjente jeg ble kåt av å stå slik og kjenne han mot meg. Jeg beveget meg litt med musikken, og passet på å gni rompa litt mot han i takt med musikken.

Nå så jeg at mannen min hadde fått med seg det som skjedde og kunne se oss begge to. Han smilte og blunket til meg og jeg visste at han ga meg lov til å fortsette. Snart kjente jeg de kraftige hendene til den mørkhudete på hoftene, og han trakk meg mot underlivet sitt. Folk rundt meg virket oppslukt av konserten og fikk ikke med seg hva som skjedde. Jeg la hendene mine utenpå hans og lot han forstå at jeg likte behandlingen. Etter en liten stund kjente jeg at han tok høyrehånd mi i sin og førte den med seg under skjorta si og mot underlivet sitt. Jeg kjente den store stive kuken hans gjennom buksestoffet og gned hånda mi sakte opp og ned langs skaftet. Det var utrolig opphissende å stå sånn midt i folkemassen uten at noen så hva som skjedde. Normalt ville jeg aldri våget dette, men her var det ingen som kjente meg eller visste hvem jeg var så jeg følte meg modigere. Han slapp hånda mi og holdt begge hendene rundt meg slik at han skjermet at jeg koset med kuken hans. Jeg fortsatte å gni kuken hans utenpå buksa og ble kåtere og kåtere. Jeg fant bukseknappen hans under skjorta og i en bevegelse knappet jeg den opp. Han gjorde ikke tegn til å protestere, så jeg fortsatte forsiktig med å trekke ned glidelåsen et stykke. I skjul av skjorta hans kunne jeg nå ta hånda mi innenfor shortsen.

Til min store opphisselse kjente jeg at han ikke hadde truse på seg og jeg kunne kjenne rett på den varme huden på den stive negerkuken. Den var diger, og fascinert kjente jeg at jeg bare såvidt kunne ta rundt kuken. Nå runket jeg sakte kuken hans mens han holdt rundt meg.

«You are so sexy» hvisket han i øret mitt.

Jeg kjente han stønnet i nakken min og nøt følelsen av å holde rundt den knallharde kuken midt i folkemengden. Slik stod vi lenge mens jeg av og til kjente hendene hans tok rundt puppene mine og kjærtegnet dem utenpå sommerkjolen.

«Whats your name Beautiful?» spurte han meg.
«Line. And yours?» svarte jeg.
«My name is Brage» svarte den mørkhudete.
Jeg kvakk til og tenkte at det hørtes ut som et norsk navn.
«That sounds like a typical Norwegian name» sa jeg.
«That´s a good guess. I am Norwegian» svarte han.
«Jeg er norsk jeg også» svarte jeg overrasket.

Situasjonen var absurd, her sto jeg og småpratet med en annen nordmann mens jeg holdt rundt ståkuken hans. Jeg så for meg den deilige scenen fra stranda tidligere på dagen og tenkte på mannen min som sa et hans synes jeg skulle fått prøvd denne kuken. Bandet på scenen annonserte kveldens siste låt, og jeg skjønte at vi måtte gi oss. Jeg trakk til meg hånda og så at Brage fikk kneppet igjen shortsen igjen.

«Bli med og hils på mannen min da» hørte jeg meg selv si.
Det var ikke typisk meg å oppføre seg sånn, men kåtskapen tok overhånd.

«Sikker?» Spurte Brage. «Ja» lo jeg, og trakk han med meg mot baren der mannen min satt.

Jeg så mannen min sperret opp øynene og smilte mot meg da jeg kom sammen med Brage.
«Hils på Brage, han er norsk» sa jeg
Blikkene deres møttes, det ble stille et øyeblikk før mannen min brøt isen og sa : «Hei, jeg heter Anders, vi så vel hverandre på stranda i dag også», og smilte bredt. «Ja det var deilig på stranda i dag» svarte Brage tvetydig.
«Slå deg ned og ta en drink sammen oss»

Vi bestilte drinker og jeg satt mellom mine to drømmemenn og kjente spenningen stige.
Jeg så for meg scenen fra i formiddag da vi alle tre var nakne, og begynte å tenke på hvordan det ville være å ha sex med begge to. Jeg hadde aldri prøvd trekant før, og var ei trofast kone som var veldig glad i mannen min, men nå klarte jeg ikke å tenke på annet enn kuken til Brage.

Vi ble sittende og prate en stund, og vi fant tonen veldig godt. Det viste seg at Brage hadde startet eget datafirma som han akkurat hadde solgt til utenlandske investorer. Han hadde fått «eventyrlig godt betalt», så nå behøvde han ikke å arbeide mer, og visste ikke helt hva han skulle gjøre med livet sitt. Han hadde jobbet så mye at han ikke hadde hatt tid til kjæreste og familie, så nå var han single og fri til å gjøre hva han ville.
Han fortalte at han hadde leid en leilighet her på øya, og i neste øyeblikk utbrøt han: «Kan dere ikke bli med dit nå da, så tar vi en drink og nyter utsikten der?». Mannen min og jeg vekslet blikk, han nikket til meg, og jeg sa at vi gjerne ville være med dit. Det var noen hundre meter å gå, og leiligheten lå i en bygning som lå litt for seg selv og så helt nybygd og strøken ut.
Vi tok heisen opp til toppetasjen. Det var kun en leilighet der, og det var Brage sin. Først kom vi inn i en gang, og deretter inn i ei diger stue, hvor hele den ene veggen var dekt av panoramavinduer ut mot sjøen. En stor skinnsofa stod i vinkel slik at man kunne sitte og nyte utsikten. Utenfor vinduene var det en stor terrasse og der stod det en jacuzzi. «Wow, for en leilighet», sa jeg. Brage smilte og viste oss litt rundt. Det var et stort bad med dobbeltdusj og det var et soverom som hadde ei diger dobbeltseng, her var det også store vinduer og utgang til terrassen. «Her skjønner jeg at du trives» sa jeg, da vi kom tilbake til stua. Brage fant ei flaske hvitvin i kjøleskapet, og vi fikk hvert vårt glass. Så gikk vi ut på terrassen. Det var en herlig varme i lufta ennå, det var helt mørkt ute. Leilighetsbygget var den høyeste bygningen i området, og terrassen lå helt skjermet fra innsyn fra andre leiligheter. Vi ble sittende i en komfortabel sittegruppe og nyte utsikten mens vi tømte vinflaska. Jeg kjente at jeg var litt behagelig pussa, gikk bort til jacuzzien og sa at den så herlig ut. «Har dere lyst til å prøve den nå?» Sa Brage.
«Åh, ja!», datt det ut av meg før jeg hadde fått tenkt meg om. Anders så på meg og blunket.

«Da går vi og dusjer, det deiligste er å bade naken», sa Brage. Han gikk i forveien, og vi hang oss på. Han fant i håndduker til oss, og viste oss inn på badet. Anders og jeg kledde av oss, såpet oss inn og dusjet i dobbeltdusjen. Anders ble tydeligvis kåt av dette og kuken hans var halvstiv. Jeg tok en god håndfull med såpe og såpevasket ståkuken hans til den ble knallhard. Mens jeg gjorde det såpet han inn ryggen og rompa mi. Det var deilig å bli kjærtegnet med såpe i dusjen. Vi skylte av oss, tørket oss og gikk nakne ut til Jacuzzien og satte oss oppi. Det var 3 sitte/liggeplasser ved siden av hverandre og jeg satte meg i midten. Anders ytterst. Brage kom like etterpå og han var et flott syn å se han med den kullsorte huden og den veltrente kroppen. Det var ikke mange gram fett på den kroppen. Han satte deg på andre sida av meg, og hadde med seg mer vin.

Vi drakk og koste oss, og vi satt så tett at jeg kjente varmen fra kroppene til både Anders og Brage mot min. Jeg kjente hånda til Anders på låret mitt, og jeg la hånda mi på låret hans. Vi halvt lå i jacuzzien, og det var deilig å kjenne massasjen fra dysene mot kroppen min. Anders skålte med Brage, og Brage støttet seg litt på låret mitt for å skåle med Anders. Da han var ferdig med å skåle flyttet han ikke hånda si vekk, jeg la meg litt bakover lukket øynene litt og sa «dette var utrolig deilig»: Jeg kjente ei hånd på hvert lår, og hendene søkte seg oppover på innsida av låret. Jeg gjorde ingenting for å protestere, og tenkte at nå møtes hendene deres snart. Hendene gled videre oppover låret mitt, og jeg lot lårene gli litt fra hverandre. Snart kjente jeg hånda til Brage nå fram til fitta mi. Jeg pustet tyngre, så på Anders, og kjente at hendene hans møtte Brage sine. Anders kysset meg, og hvisket i øret mitt «Nå tror jeg du snart får smake svart stake.» Ut fra blikket hans å dømme var det ikke godt å si hvem av oss som gledet seg mest. Jeg så at han nøt synet av Brage som fingret fitta mi. «Gi han et kyss» sa Anders.

Jeg snudde meg mot Brage, og han hadde ikke noe i mot at jeg kysset han. Han møtte kysset mitt sultent, og jeg kjente hvor kåt jeg ble. Hånda mi søkte under vann og fant staken til Brage som nå var knallhard. Så deilig det var å kjenne den. Jeg bare nøt følelsen av å holde rundt den flotte kuken, klemte den i hånda mi og runket han fra topp til bunn i faste langsomme tak. I den andre hånda mi fant jeg kuken til Anders og ga den samme behandling.

Slik satt vi en stund mens jeg byttet på å kysse Anders og Brage, og nøt den deilige følelsen av å bli vartet opp av to flotte mannfolk. «Kanskje vi skal gå inn og fortsette?» foreslo jeg. Vi reiste oss fra Jacuzzien, tørket oss og gikk inn på soverommet. Jeg la meg på ryggen midt i den digre dobbeltsenga. Brage kom sekundet etter, krabbet etter og fant fitta mi og begynte å slikke den. Jeg var så kåt at klitorisen min stivnet som en liten minikuk. Brage fant den, kysset den deilig, og sugde den inn mellom leppene sine. For en utrolig følelse.

Anders kjærtegnet puppene mine, og kysset meg mens Brage slikket og sugde fitta mi. Brage var dyktig til å slikke fitte, han balanserte å være forsiktig med å stimulere akkurat passe hardt. Jeg ble kåtere og kåtere. Nå klarte jeg ikke å holde tilbake mer og stønnet til Brage: «Kom med kuken din, jeg vil at du skal ta meg!». Brage var ikke tung å be, han krabbet videre oppover, helt til jeg kjente kuken hans mot fitteåpningen. Jeg så ned på kuken hans, og så den digre svarte kuken hans gli sakte innover, litt etter litt. Det var bare såvidt han klarte å trenge inn. Fitta mi var oppsvulmet og trang, men samtidig så glatt at kuken hans etterhvert fant veien innover i fitta mi. Det var nydelig å kjenne fitta bli fylt helt opp av den digre kuken.

Da kuken kom helt inn stoppet han opp og lot meg bare kjenne på kuken. Jeg strammet fitta mi rundt kuken, og det var så deilig å bare kjenne han sånn. Jeg så bort på Anders som lå og så på oss med ståkuk og kjærtegnet puppene mine. Dette hadde vi fantasert mye om, og nå var det virkelighet! Brage begynte å pule meg i lange sakte drag. Han trakk kuken esten helt ut og så kjørte han den til bunns igjen gang på gang. Av og til stoppet han opp med kuken helt innerst og lot meg nyte noen sekunder før han fortsatte å pule meg. Etter en stund rullet han seg rundt slik at jeg ble sittende oppå han og ri på kuken.

Anders flyttet seg litt lenger opp i senga slik at kuken hans ble på høyde med skuldrene til Brage. Mens jeg satt oppå Brage med kuken hans inni meg bøyde jeg meg fram og sugde på kuken til Anders. Den var så hard! Tydelig at Anders også ble kåt av dette. Kukhodet hans var svulmet opp og var blankt og deilig. For en drøm det var å suge kuken til Anders og la han nyte mens han så meg bli pult av en diger negerkuk. Brage holdt i hoftene mine mens jeg satt oppå han og kjørte den deilige kuken inn og ut av meg. Han økte farta og jeg jamret høyt av nytelse mens kuken pumpet ut og inn av meg. Den var så stor at det kjentes ut som jeg kjente hver millimeter av kuken hans.

Jeg kunne ikke huske å ha vært så kåt før, og kjente at orgasmen var på vei. Jeg måtte slippe kuken til Anders og nå var nytelsen total. Jeg kjente hele underlivet mitt var en eneste stor nytelsessone, og jamret høyere og høyere mens Brage knullet meg hardt helt til orgasmen endelig skyllet gjennom meg i lange bølger. Brage fortsatte å la kuken gli sakte ut og inn mens jeg hang på orgasmen i det som føltes som en evighet av nytelse. Til slutt kom han også med et brøl og kjørte kuken helt inni meg. Kuken hans fylte meg helt, og jeg kunne kjenne hver eneste sprut komme inni meg.

Utmattet og tilfreds ble vi liggende ved siden av hverandre. Anders lå fortsatt der med ståkuken sin og smilte mot meg og Brage. Jeg akte meg fram og tok tak i kuken hans rett foran ansiktet til Brage. Jeg runket Anders sakte og Brage så fascinert på. Plutselig strakte Brage hånda si fram og tok rundt kuken til Anders han også. Anders så overrasket ut men gjorde ingen miner til å protestere. Tvert i mot stønnet han og ga tegn på at dette var deilig.

Nå hjalp vi hverandre å runke kuken til Anders. Jeg bøyde meg fram og kysset kuken, og like etter gjorde Brage det samme. Det var faktisk veldig opphissende å se en annen mann kose med kuken til Anders. Vi byttet på å kysse kuken, og Brage lot kuken til Anders gli inn mellom leppene sine mens jeg kunne se at han sugde på kukhodet. Anders stønnet høyt av nytelse og møtte blikket mitt. Jeg så han var helt slørete i blikket, og jeg visste av erfaring at nå var det like før han kom. Brage fortsatte å suge kuken til Anders ganske sakte mens han klemte hånda ganske hardt rundt kukskaftet. Nå kom Anders med et høyt brøl og gikk nesten opp i bro mens Brage lot Anders komme i munnen sin. Brage holdt kuken i munnen sin helt til Anders sluttet å røre på seg og bare lå helt stille. «Å fy fan» kom det til slutt fra Anders som tydeligvis hadde hatt en helt himmelsk opplevelse. Jeg lå helt utmattet etter de sterke inntrykkene, og like før jeg sovnet tenkte jeg på hva morgendagen ville bringe….

 

Skrevet av Volsen