Endelig ferie del 2

Denne novellen er vist 25976 ganger.

Peter og Vilde startet Torsdags morgen med frokost og kaffe på altanen og snakket i sammen om den pirrende kvelden de hadde hatt med Carlos. De snakket om den deilige sexen og Peter sa det var et kick å se Vilde ha sex med Carlos samtidig som han visste at det var han hun elsket. Vilde innrømmet at det var veldig deilig å ha sex med en annen partner samtidig som Peter var der og gav henne den tryggheten hun trang for å kunne slippe seg løs. De spekulerte også litt på hva dagen med Carlos ville bringe, begge var nokså sikre på at han hadde noe på lur.
Klokken 11 sharp tutet Carlos med hornet og spurte om de var klar for nok en deilig strand dag, påfulgt av et lurt smil. Begge nikket og tok med seg badehåndklær, sol krem og litt å drikke. «Dere trenger nok høy faktor, der vi skal» sa Carlos da kom ut av bilen for å legge tingene deres i bagasjerommet. Peter kunne ikke unngå å se at blikket til Vilde automatisk søkte ned mot pikken til Carlos som var godt synlig gjennom den trange badebuksen han hadde på seg .
Da de satte seg i bilen, Peter bak og Carlos og Vilde foran. De var ikke kommet langt ned i veien før Carlos la den ene hånden på låret til Vilde og strøk henne opp og ned ett par ganger mens han takket for gårsdagen og sa at han var fremdeles så kåt da han kom hjem etter å ha vært i sammen med dem at han måtte ha seg et runk for å få slappet av. Vilde rødmet lett og innrømmet at det hadde vært en fantastisk kveld og at hun fremdeles var imponert over den flotte kuken hans, mens hun strakte hånden over og strøk ham over bulen på badebuksen.

Da de nærmet seg stranden la de merke til at Carlos svingte motsatt vei av det som var vanlig og sa at i dag skulle de få være med på en strand med litt mindre folk, men fremdeles en fantastisk lang sandstrand slik de var vandt til. Etter noen minutter på hovedveien påfulgt av noen minutter på noen kjerreveier kom de til en halv full parkeringsplass. De tok ut tingene sine og Carlos ledet vei ned til sjøen og bort over stranden. Har du ikke med deg håndkle engang? spurte Vilde. Carlos smilte og sa at han og en venninne som het Paula hadde vært nede og » rigget opp » før han hentet dem.
Det var lite folk på stranden og etter hvert som de passerte noen par som lå litt spredt så de med en gang at dette var en nudist strand. Vilde kikket litt usikkert på Peter som trakk på skuldrene å sa: ja, ja det skader vel ikke å sole seg uten klær med andre folk rundt seg nå som vi har hatt het sex med en «ukjent» mann. Carlos smilte og sa at det var «optional» om en ville ta av seg tøyet ellet ikke og foreslo at Vilde som virket mest skeptisk kunne jo starte med og sole seg toppløs så fikk hun se etter hvert.

Da de kom til et relativt åpent felt på stranden gikk Carlos litt innover på stranden mot et vind seil som var satt opp i en vinkel og det var ikke mulig å se hvem som lå bak der før de var ganske nær med. Da de rundet seilet dukket et hode med mørkt, langt hår opp, Paula som var i slutten av 30 årene hadde ett flott ansikt, tunge, runde bryster og når hun reiste seg opp kom en smal midje på fulgt av noen relativt brede runde hofter og en flott mus med bare en smal hår stripe til syne. Peter kjente han begynte å bli kåt allerede og var glad for at han hadde en vid badeshorts på. Paula rakk frem hånden og hilste på begge to før hun studerte dem litt opp å ned og sa at hun allerede hadde hørt mye flott om de to, samtidig som hun smilte lurt til Carlos.
Peter og Vilde fikk lagt ut badehåndklærne slik at alle de fire håndklærne lå helt inntil hver andre og dekket et stort område. Paula som allerede var naken la seg på magen og avdekket en flott tatovering helt nede på korsryggen rett over den deilige rumpen hennes. Det så ut som hun alltid solte seg naken for her var det ikke mye skiller å se etter noen bikinitruse.

Carlos reiste seg opp og tok ut 4 øl fra kjølebagen og delte disse ut før han vrengte av seg badebuksen og rettet litt på den pikken som fikk dinglet i det fri, det var kun et svakt skille å se hos Carlos så det var nok ikke første gangen hans her. Peter satt i bar overkropp med en øl i hånden og bestemte seg for at dette ville han også prøve, han ba Vilde holde øllet og trakk av seg badeshortsen. Han syntes det føltes befriende å få av fillen i denne varmen og nøt ølet sitt med pikken i det fri, det føltes pirrende å ligge naken mens andre kunne se på. Vilde hadde på seg bikinien men vrengte ganske tidlig av seg bikini livet. Carlos satte i fra seg ølet og sa han kunne smøre henne så hun ikke ble brent på de noe lysere brystene.
 Han helte sol krem i begge håndflatene og startet med å masere brystene hennes i rolige bevegelser, det tok ikke mange sekundene før brystvortene struttet og Carlos tvinnet dem mellom fingrene mens et smil brettet seg ut over fjeset til Vilde.
Hun la seg flat på ryggen å nøt smøringen til de store krafteige hendene til Carlos, hun gløtte bort på Peter som hadde lagt seg på siden og så på de to mens han koste litt med den voksende pikken. Det ser ut som om Peter også trenger hjelp til å smøre seg så han ikke blir solbrent på den glatt barberte kuken sin visket Carlos til Paula som raskt reiste seg og kom bort og satte seg til skrevs over det ene låret til Peter. Hun fikk sol krem i begge håndflatene og startet med å smøre inn den glatte brystkassen hans. Hun smurte med rolige store bevegelser og Peter som lå med albuene på håndkleet nøt behandlingen mens han så på de store brystene som duvet over magen hans. Han kjente at pikken allerede var knall hard men det var ikke noe han kunne gjøre for å skjule det nå, hun fortsatte smøringen ned over den glatte magen å så kjente han plutselig en hånd som tok et godt tak i pikken samtidig som den andre hånden startet å smøre den glatte pungen hans. Han la hode ned på håndkleet, lukket øynene og nøt hvert drag og hver berøring på ballen. Hun lot hånden som massert ballene skli lenger ned og han skillet lårene litt og med en fing kilte hun ham fra pungen og bak til rumpehullet mens hun stadig runket det harde lemmet hans. Han kikket opp på henne og hun satt med halv lukkede øyne og nøt det, samtidig som han kjente at den våte musa hennes gnikket seg stadig raskere og hardere mot lårene hans. Det begynte å bygge seg opp i pungen og Peter holdt igjen så godt ha kunne, ha snudde seg å så bort på Vilde som fremdeles fikk bryster, mage lår og legger smurt og massert av Carlos mens hun kikket bort på Peter med et salig smil og kysset ham gjennom luften som en aksept på behandlingen han fikk av Paula.

Carlos tok tak i linningen på bikinitrusen til Vilde og trakk den ned, hun løftet på baken for å hjelpe til. Og trusen var ikke mer enn kommet av før hun spredte benene for å blottet den herlige glatte musa til Carlos som nå satt på kne i fotenden an håndkleet hennes. Han svarte med å strekke frem hånden og lot den stryke over musa noen ganger med sol krem før han forsiktig presset en finger opp i fitta hennes. Det trangs ikke så mye kraft for å presse den inn ettersom de flotte kjønnsleppene var svulmet opp og saftene var allerede til stede etter smøringen til Carlos samt synet av Peter som ble runket etter alle kunstens regler av Paula.
Etter litt fingerpuling spurte Carlos om Paula hadde sett en så fin og glatt fitte som Vildes før? Hun slakket av runkingen og snudde seg mot Vilde, med den ene hånden på innsiden av låret trakk hun Vildes fot mot seg slik at hun fikk se musa skikkelig før hun førte den andre hånden opp og begynte å stryke venus berget til Vilde mens hun stønnet og sa at det var en fantastisk flott fitte, og den ville hun også smake på. Paula lirket to fingrer opp i henne, Vilde støttet seg opp på albuene å kikket ned på hånden som ga henne behandlingen menns hun smilte og sa: det er en første gang for alt, før hun la hode ned på håndkleet og nøt behandlingen.

Peter hadde også vridd litt på seg slik han fikk med seansen mellom damene. Carlos satt på
andre siden og dro seg i den svære pikken som igjen var blitt stiv, Peter hadde smøget den ene hånden under fitta til Paula og masserte klitorisen med tommelen mens han skjøv en finger opp i den dyvåte fitta hennes. Hun rullet på hoftene og økte takten på fingrene hun jobbet med i fitta til Vilde. Carlos satt fremdeles på kne og runket ved siden av Vilde som lå og kikket på ham. Hun strakte ut en hjelpende hånd, hun tok et godt tak rundt den , stive pikken hans og trakk forhuden helt tilbake ett par ganger slik at den blod sprengte kuken pekte rett ut. Ta meg Carlos, sa Vilde mens hun strakk seg frem og slikket det dunkende kuk hodet hans med en roterende tunge. Paula trakk fingrene ut av fitta til Vilde og slikket saften av dem og sa til Peter at ikke bare var fitta glatt og fin men den smakte godt også, Peter smilte og sa seg enig i det. Peter fikk lagt Paula på ryggen ved siden av Vilde og det var litt av et syn å se to voksne flotte nakne og kåte damer ligge og blotte kjønnene sine ved siden av hverandre. Han kikket på Carlos og sa at han måtte behandle Vilde fint og at hun likte å bli slikket skikkelig fra rumpehullet og helt til klitoris, noe Carlos hadde lagt merke til dagen i forveien. De la seg ned mellom de sprikende lårene å satte i gang å slikke og fingre damene det beste de kunne. Peter trakk lårene til Paula så langt fra hverandre han klarte og hun tok tak i kneene sine og holdt dem slik mens han fikk hendene under rumpen hennes og løftet fitta opp i fjeset sitt mens han slikket henne rundt leppene og etter hvert fikk han tunga opp i mellom leppene mens han knadde den deilige baken hennes. Hun stønnet og løftet hoftene i takt med slikkinga, han trakk frem ben ene hånden og mens tunga behandlet klitten fant først en og så to fingre vei inn i musa hennes.
 Hun økte stønninga og Peter fuktet lillefingen litt i saftene som rant ned mot rumpehullet og fikk presset den inn. Dette var det som skulle til for å få Paula i ekstase, mens han kjørte tre fingrene, to i musa og en i rumpen – inn og ut og roterte med tunga på klitten sto Paula i bro foran ham mens hun skalv i hele kroppen og orgasme rullet over kroppen. Hun lagte solide lyder og Peter var ett øyeblikk redd for om det skapte så mye oppmerksomhet at de fikk tilskuere? Mens Paula tok seg inn igjen kikket Peter på Carlos som lå på kne med hode begravd mellom hans kones skrevende lår, den ene hånden jobbet med den våte musa til Vilde mens den andre brukte han til å runke seg selv i lange trege drag. Vilde stønnet at hun ville ha pikk i seg nå, Carlos var  rask med å rette seg opp og krype litt lenger inn på håndkleet slik at Vilde kunne styre pikken på plass i den ventende fitta. Han presset den sakte inn og holdt den der litt før han startet å trekke den nesten helt ut igjen, slik som Peter hadde fortalt at hun likte det. Vilde hadde allerede fått den ene hånden på plass og med to fingre stimulerte hun klitten mens den andre hånden knadde det ene brystet. Carlos satt relativt oppreist på kne mens han kjørte kuken inn og ut av Vilde, hendene holdt føttene hennes opp i været med et solid grep rundt anklene. Vilde nøt hvert jukk og det skulle ikke vare lenge før hun kom i en voldsom orgasme. Carlos fortsatte å knulle henne litt saktere til orgasmen var over før han økte tempoet igjen. Pikken glinset i sola hver gang han trakk den ut av den dy våte fitta hennes.
Peter og Paula nøt synet av de to som knullet rett ved siden av dem og det tok ikke lange tiden før hun sto på alle fire med den flotte solbrune rumpa rett foran ham. Peter styrte pikken inn i den glinsende sprekken hennes og startet å knulle henne i ett forrykende tempo, Peter ble enda kåtere da han fikk se at Vilde også hadde snudd seg og at Carlos sto på kne å gnidde pikken mot fitta hennes før han kjørte den inn og begynte å knulle henne med lange , rolige bevegelser. Der sto de bak hver sin dame og holdt på hver sin deilige dame rumpe mens de knullet det de var gode for.
Det var nesten litt komisk men etter å ha holdt på slik en stund begynte de to damene å stønne om kapp, Peter hørte Carlos også pustet tyngre og han kjente det begynte å bygge seg opp i pungen. Han klapset Paula på baken ett par ganger, og da utbrøt hun » jeg vil ha den i rumpen NÅ !

Peter trakk pikken ut, fuktet rumpehullet litt med saftene hennes og la kuk hodet mot det trange hullet før han presset den inn. Med et godt tak på hoftene hennes startet han rolig å knulle henne i baken. Hun jukket i mot og stønnet høyere og hev etter pusten. 
Vilde kikket bort men var fjern i blikket idet Carlos hadde fått en finger opp i rumpa henne mens han fremdeles knullet henne i et drivende tempo. Hun stønnet og bar seg og orgasmen rev i henne samtidig som Carlos trakk pikken ut og sprutet ladningen utover ryggen hennes. Hun la seg ned på magen mens han ennå sto på kne over henne, han holdt det svære kuk hodet mot rumpehullet hennes. Vilde sa at han kunne få lov å prøve, hvis han var veldig forsiktig.
Peter ble skjelven av synet og med det trange rumpe hullet til Paula som strammet rundt skaftet på pikken var det ikke så mange jukk til før han sendte hele satsen i henne med noen veldige rykk. Hun kom med noen voldsomme stønn og hele kroppen skalv og Peter ble liggende oppå ryggen henne mens orgasmen hennes roet seg. Han trakk seg ut av Paula og de ble begge liggende å se på Carlos som prøvde å få det store kuk hodet in i det trange rumpehullet til Vilde.
Paula strakk seg bort til bagen og fant frem litt baby olje som hun smøret inn pikken til Carlos og med ett par finger smurte hun rumpehullet til Vilde,  etter dette begynte det å skje noe. Vilde klynket og Paula strøk henne på ryggen og nedover baken mens hun sa at Vilde måtte slappe av og nyte det i stede for å stramme igjen. Carlos trakk huden tilbake og støttet pikken med den ene hånden mens han presset det blå lilla kuk hodet inn forbi åpningen. Vilde ga fra seg et lite skrik og Carlos holdt pikken i ro. Hun vrei litt på hoftene slik at hun fikk en hånd under seg og begynte sakte og masturbere seg selv mens Carlos beveget det svære kuk hodet sakte inn og ut noen centimeter hver vei. Vilde stønnet og nøt det og Carlos så også ut til å nyte det trange rumpehullet som klemte mot det massive skafte hans, og etter hvert økte tempoet og stadig mer av pikken hans fikk kjenne den varme og trange følelsen. Vilde tok imot det svære kuk hodet og halve skaftet på den 21 cm store pikken hans mens hun onanerte seg selv, dette overgikk alle fantasiene til Peter som runket som besatt mens Vilde kom i enda en orgasme. Hun stønnet og det rykket i hele kroppen samtidig som Carlos fortsatte knullet rumpa hennes i et økende tempo, men denne gangen trakk han seg ikke ut av henne når det gikk for ham. Han støttet seg med hendene på rumpeballene hennes mens det rykket i pikken og ballene hans.

Paula og Peter satt og fingret litt med hver andre mens de så på Carlos som trakk den svære pikken sin sakte ut av rumpa til Vilde som ble liggende helt utslått i noen minutter .Hun rørete først på seg da de ble enige om å ta seg et bad.

Peter var først opp av sjøen igjen og lå og koste seg med en øl da han så Carlos komme opp over stranden med den ene armen rundt Vilde og den andre rundt Paula. Damene hadde vått hår som var glattet bakover og brystene duvet opp å ned når de slentret opp over stranden.
Carlos så stor fornøyd ut der han gikk og gliste med den svære pikken dinglende i takt med gangen. Da de kom bort til «reiret» tørket Carlos seg og tok badebukse og bil nøklene med seg og sa at han snart ville være tilbake.
Vilde og Paula la seg begge på ryggen for å tørke og Peter beundret dem fra sol stolen, dette var en aldeles nydelig dag. To flotte, brune og kåte damer som visste hvordan en mann ville tilfredstilles og hvordan de selv ville tilfredstilles og nå hadde ham de helt for seg selv. Han drakk opp ølet og foreslo at det var på tide å smøre seg igjen. Han startet med seg selv og da han var ferdig med den glattbarberte magen og brystkassen smøret han inn benene før han skiftet sol krem til faktor 20 og satte i gang med innsmøring av det halvslappe lemmet sitt.

Det var ikke mange ganger han trang å smøre inn pikken og ballene før den reiste seg igjen og begge damene kikket på ham mens de smøret inn seg selv på brystene, magen og de velformede fittene sine.
Paula bet seg i under leppen og «smurte» fitta stadig fortere og hardere og Peter tok noen gode runke tak på pikken mens han flyttet seg bort imellom Vilde og Paula som villig laget plass til ham i midten. Han strakte seg ut å la en hånd på hver mus, det var deilig å kjenne Vildes glatte mus i den ene og den glatte med allikevel hårete muse til Paula i den andre. Han startet å bevege hendene litt oppå venus bergene deres før de begge skrevet ut litt slik at han fikk massert leppene deres og kjente at det igjen begynte å bli vått å deilig der nede. Paula brukte hendene sine til å kna de velformede brystene sine mens Vilde strakk over en hånd og runket Peter i faste men rolige bevegelser. De ble liggende slik til Vilde ga utrykk for at hun ville ha pikk, Peter satte seg opp på kne og fikk begge to til å stille seg på alle fire ved siden av hverandre, dette var et drømme syn! To flotte runde og rumper som var klar for ham, Peter flyttet seg bort til Vilde og styrte pikken inn mellom i den lengtende fitta. Det surklet i safter da han presset pikken helt inn og merket at det hadde vært en litt større pikk der før ham, men godt var det og han begynte å knulle henne mens den andre hånden fant veien bort på rumpen til Paula, Han gav henne et par gode klask på baken før fingrene fant veien til de svulmende leppene som allerede var okkupert av den ene hånden til Paula. Vilde beveget rumpa frem og tilbake og jukket i mot pikken til Peter som glinset i saftene hennes når han trakk den tilbake for å så kjøre den inn igjen i den dyvåte fitta hennes. Peter fikk ett par fingrer opp i fitta til Paula og klarte å synkronisere bevegelsene fra knullingen av Vilde med fingrene han fingerpulte Paula med. Peter nøt hvert sekund, når var også den gamle fantasien om å ha sex med to kvinner samtidig hvor den ene skulle være Vilde også gått i oppfyllelse. Han kjente det begynte å bygge seg opp igjen men ville nyte det lenger så han trakk pikken ut av Vilde og ga henne også ett par fingrer i den kåte fitta hennes mens han flyttet seg over til Paula hvor han først styrte pikken inn i fitta hennes for å smøre den opp litt før han trakk den ut og satte den mot det trange rumpehullet hennes. Han presset mot hullet og med et stønn trykket han hode inn forbi, det strammet godt rundt pikken og han startet å knulle henne med sakte bevegelser. Etter noen ganger ut å inn av den trange rumpa hennes presset han pikken helt til bunns slik at ballene klasket mot baken hennes. Hun stønnet og bar seg samtidig som hun trakk fingrene sine ut av fitta og strakk hånden ut for å massere ballene hans. Mens Peter knullet Paula og Vilde hadde ett par fingrer opp i musa mens hun onanerte seg selv, hadde to menn som var på vei forbi stoppet og sto og studerte dem mens de runket seg selv i raske drag. Det var Peter som la merke til dem men han fortsatte å knulle Paula til hun kom og så trakk han ut pikken av henne, fikk tørket av den og la Vilde på ryggen. Med sprikende ben og Peter på vei til å stappe pikken i henne igjen oppdaget hun de to mennene som sto og runket ved åpningen i vindseilet.
Hun trakk benene i sammen, men da Peter fortalte at de hadde sett på en stund skjøv hun ham vekk og sa «nå skal de få noe å se på» . Hun spredde bena så mye at de fikk fritt innsyn i til den våte musa hennes. Og med de to mennene pluss Peter og Paula som tilskuere stappet hun to fingrer opp i fitta å begynte og finger pule seg selv samtidig som ett par fingre på den andre hånden fant klitten og slik lå hun og masturberte seg selv til de andres glede. Peter merket at han ble ekstra kåt av å se på Vilde som viste seg  lårene hennes og kjørte pikken i henne. Han knullet henne i et vilt tempo. Rumpa pumpet opp og ned og det klasket i i hud da ballene da de traff den våte rumpa hennes, saftene rant på innsiden av lårene hennes og de kom begge i en kraftig orgasme.

Vilde rykket og vred seg, stønnet og bar seg slik at hun lå og gispet etter luft når de kraftigste trekningene hadde gitt seg. Peter lå oppå henne og kysset og klemte henne mens svetten rant på ryggen. Paula som heller ikke var sjenert hadde satt seg på kne foran de to fremmede mennene og brukte en hånd på hver pikk og runket dem i et hurtig tempo, det tok ikke lange tiden før de begge to sprutet sæd utover de deilige brystene hennes.
Paula gikk ned til sjøen for å bade og Vilde og Peter fulgte etter hånd i hånd, nakne gikk de mot vannet blant andre nudister på stranden som om det var verdens mest naturlige ting.

Da de kom opp igjen hadde Carlos kommet tilbake med et vennepar til som hadde vrengte av seg klærne og la seg ned bak vindseilet. Vilde og Peter hilste på men Vilde snudde seg mot Carlos og strøk det store lemmet hans mens hun spurt om han kunne kjøre dem hjem ettersom disse har vært nok i solen i dag, og klapset seg selv på den lett rødfargede rumpeballene.

Da Carlos satte dem av fikk han et kyss av Vilde som sa at hun og Peter hadde fremdeles 3 uker igjen av ferien og at det sikkert ville være mulig de te kunne møtes og igjen finne på noe i sammen, gjerne sammen med det andre paret også?
 
Carlos smilte og sa at det måtte de få til .

Legg igjen en kommentar