Endelig fredag

Denne novellen er vist 12132 ganger.

Endelig var det Fredag og jeg hadde store planer for kvelden, lysten hadde bygget seg opp igjennom hele uken og kjente at pikken stivnet bare ved tanken på hva som skulle skje.
Jeg skulle få besøk av Lene og hun hadde sendt tekstmeldinger hele uken med hete forslag på hva hun ville gjøre med meg hele uken, men hun skulle få seg en overraskelse…..
Jeg hadde nemlig mine egne planer og hadde ordnet til på soverommet.

Endelig var kvelden kommet og det ringte på døren, det var Lene og allerede i gangen begynte vi å kysse lidenskapelig, hun klemte meg på ballene og kom med kåte lyder når hun kjente jeg stivnet til.
Jeg dro henne med opp og inn på soverommet, vi slet av oss klærne og hun knelte ned og begynte og slikke meg på ballene og på pikken mens hun stønnet : dette har jeg lengtet etter hele uken, og var det noe Lene kunne var det å suge pikk.

Mens hun sugde tenkte jeg på hva jeg hadde planlagt og ble om mulig enda kåtere.
Plutselig stoppet jeg henne og la henne på sengen, da så hun stroppene jeg hadde ordnet klare og kikket på meg med spørrende øyne.
Jeg la henne på  sengen og lot hender og tunge gli over kroppen, de deilige brystene hennes med vorter som sto som små fyrtårn og dirret av kåtskap.

Så snudde jeg henne rundt på magen tok stroppene rundt hennes handledd og løftet underlivet opp og la en stor pute under, fortsatte å slikke henne og kjente saftene begynte å renne ut av fitta hennes, da tok jeg frem det jeg hadde gjemt i skuffen, en vibrator med «kanin» på og en analdildo og glidekrem, hun kikket på meg og spurte litt skremt, hva skal du gjøre med meg ?

Jeg begynte å fortelle mens jeg kysset og slikket kroppen hennes, hun stønnet og gned roma mot meg mens jeg slikket meg nedover den og dro tungen over hennes våte kjønn, de deilige leppene som svulmet og saften som rant ut av henne .

Jeg tok vibratoren og gned den mot leppene, stakk den sakte inn i henne helt til bunns, Lene stønnet og vred seg mens jeg sakte startet vibreringen, lot den være inni henne mens jeg fant frem glidekremen og analdildoen, smørte forsiktig rumpehullet hennes mens hun stønnet, jeg kjente det sprengte i pikken og så det kom kåte dråper ut av den mens jeg forsiktig førte den inn i analen, begynte å føre begge inn og ut av henne, hun vred seg av kåtskap og stønnet: jeg vil ha pikken din inni meg, jeg svarte at det skulle hun, kjente hun dirret i kroppen mens jeg øket hastigheten og kjørte vibratoren fortere og Lene skjøv rumpa opp mot den mens hun skrek at hun ville ha pikken nå, samme i hvem hull, da tok jeg ut dildoen fra bakhullet og lot pikken gni over det for å smøre den inn med saftene hennes og kremen jeg hadde smørt med før jeg sakte lot den gli inn, kjente hun stivnet litt og stoppet opp kysset henne i nakken til hun slappet av og lot så pikken gli helt inn, lå stille så hun skulle kjenne hele inne men hun dyttet imot så jeg begynte å la pikken gli inn og ut fortere og fortere mens øket vibratoren i fitta til hun skrek at nå kom hun og jeg kjente hun ristet i hele kroppen.

Lå oppå henne litt men dro meg forsiktig ut av rompa og løsnet stroppene mens hun spurte om jeg ikke skulle komme også, jo da sa jeg. Vasket av pikken og lot den gli mellom brystene hennes, hun stakk frem tungen og slikket forsiktig på tuppen før hun tar tak i den og suger den helt inn i munnen .
Plutselig dytter hun meg rundt og setter seg oppå meg, kjenner den våte varme grotten hennes gli ned over pikken min mens hun stirrer meg i øynene og sier hun vil kjenne spruten inni seg, hun rir meg fortere og fortere og jeg kjenner det strammer seg mer og mer i ballene og da hun strekker hånden ned og klemmer til over de klarer jeg ikke mer og kjenner sæden strømme ut i store støt inni henne mens jeg kjenner at det strammer til og hun kommer enda en gang før hun nærmest detter ned oppå meg og sier, dette har jeg lengtet etter hele uken
Jeg svarte at dette bare var begynnelsen, vi hadde hele helgen foran oss

Legg igjen en kommentar