Herrens nådeløse straff

Denne novellen er vist 30504 ganger.

Herren rister på hodet over tøsen, der hun står blottet foran sin Herre. Atter en gang har hun skuffet ham, glemt hans regler. Noe han overhode ikke kan aksepteres. Tøsen får ta lærdom denne gangen, sa kanskje ikke tøsen gjør dette en gang til.

Han vekket tøsen tidlig, overraskende. Tatt på fersken. Der hun lå å gned sin fitte uten lov. Men hun påstod at hun klødde, og ikke skulle gi seg hen og få orgasme. Herren kjenner tøsen svært godt nå, og ser det på hele kroppen hennes at hun i hvert fall ikke klødde slik uten videre. Så uten forvarsel, fikk hun pent bruke tid på Herren sin. Spolere helt andre planer og vise hva tøsen var god for. Slik oppførsel fikk følgende, og det skulle Herren vise tøsen nå.

Halsbåndet fikk hun på seg før hun fikk sukk på seg, og naken har hun vært siden. Herren hadde ikke gitt henne et sekund hvile fra hans blikk. Hun fikk pent lov å krabbe ved hans føtter inn til badet.  Sitte på huk tisse som en tispe mens Herren så på. Så deretter få lov å vaske hele badegulvet, helt naken. Stå på alle fire og vaske grundig, meter for meter. Tøsen brukte litt for lang tid der også, men hun var nøye så Herren ville ikke pirke mer på det. Så måtte hun selv ta seg en dusj, barbere sin fitte foran sin Herre. Og vaske seg grundig. Tøsen fikk ordre om å bruke dusj spruten hardt på kliten sin og spre sine fittelepper for sin Herre. Og han knep og vred på hennes nipler til hun skrek om nåde.

Herren bestemte seg allerede da at han ville tømme seg, bruke tøsen og fylle henne med sine safter.
Han så at tøsen ikke likte seg der hun stod i dusjen, men det brydde han seg svært lite om. Spesielt når han skulle sjekke om hun hadde gjort grundig jobb med å vaske seg i alle sine hull som han hadde makt over. Og de hullene kunne han bruke når som helst, for hennes kropp var hans. Noe som var svært deilig å tenke på, Herrens kuk ble stor bare ved tanken.

Så når tøsen var pen og ren, fikk hun lov å suge hans kuk. Hun stod så pent foran ham på kne og slikket og svelget alt hun fikk i seg. Herren skjønte at hun var livredd for å vaske badegulvet en gang til. Og tøsen vet at Herren ikke liker søl. Så neide hun pent og takket for at hun fikk lov å smake på hans kuk og svelge hans safter. Der er tøsen flink, hun er flink til å takke – de skal hun ha ros for. Men Herren vil ikke rose henne i dag, I dag skal hun få slite skikkelig.

Så var det å krabbe etter sin Herre inn på kjøkkenet, i kun sitt velsmykkende halsbånd. Hun skulle nå lage mat til sin Herre. Egg og bacon likte han svært godt, og ga henne eggkartongen. Der lå det to egg og en eggvibrator. Herren bare nikket og ba henne huke seg ned og føre egget i seg før hun kunne fortsette med matlagingen. Hun vasket pent hendene og takket igjen for at hun fikk lov å ha egg vibratoren i seg under matlagingen til sin Herre. Han fulgte nøye med hennes skritt og bevegelser, og han så kroppen hennes reagere hver gang han satt på vibratoren. Hun klarte tydeligvis ikke skjule dette, og han så også at det rant nedover på innsiden av hennes lår.

Tøsen har fått nøye instrukser på hvordan hun skal stå, med spredte ben og brystene frem slik at Herren kan lette komme til. Og fikk han lyst å knipe i niplene, slå henne på rompa eller rett og slett bare tømme seg. Så gjorde han det. Hun nikket og takket bare og fortsatte sine plikter som hun har blitt befalt. Når Herren skulle spise måtte hun sitte på en stol foran han med bena til side og brystene frem.
Alltid tilgjengelig for sin Herre, om han hadde lyst å knipe og dra eller kjenne om tøsefitta hennes var våt nok.

Herren spiste ikke opp maten sin, lot det ligge igjen litt.  Han satte sin tallerken ved siden av vannskålen på gulvet, knipset  og dermed var tispen på plass. Hun stod nå på alle fire og spiste opp resten og drakk litt vann. Med rompa i været og spredte ben fikk Herren godt innsyn, og han så tispen strammet rompemusklene hver gang han satt på vibratoren. Så igjen takket hun for maten og  tøsen sa hun var klar for sin Herre. Hun la seg på rygg og tok ut egg vibratoren og slikket den ren og ga den til sin Herre.

Herren var sprengkåt igjen, og han var riktig imponert over tøsen i dag. Ingen nøling, ingen søl og hun gjorde alt riktig. Han kunne ikke finne en feil, men det skulle han heller ikke gjøre i dag. I dag skulle hun straffes for sin ulydighet, at hun tar på seg selv uten lov. I smug og attpå til påstår at hun klør.
Tispen følger lydig sin Herre inn i stuen, og Herren klapper to ganger på bordet. Tegn på at hun skal stelle seg på alle fire på stuebordet. Fitta hennes er dyvåt, men han smører henne ekstra godt i analen før han  putter inn 3 analkuler på en snor. For hver snor måtte hun gjenta hva Herren sier:

1 analkule for den kåte ulydige tispen hun er
2 analkuler for den kåte ulydige ludderet hun er
3 analkuler for den kåte ulydige horete tøs hun er

Dildoen glir lett inn i fitta, brystklyper på med vekter.

Herren betrakter tøsen godt der hun står blottet foran ham. Hun ynket seg veldig da hun fikk brystklemmene på men hun takket også. Herren setter seg foran henne og runker kuken foran henne, idet han gir fra seg en del fraser som nedverger tøsen veldig. Samtidig som hun blir bedt om å ta 6 push up, noe hun garantert ikke klarer. Vektene skal så vidt berøre bordets overflate og så opp igjen med strak arm.  Tøsen må passe på at ikke dildoen glir ut, for da blir det dobbel straff enn sist. Noe tøsen husker svært godt, så hun gjentar nok ikke den tabben.

Tror du tøsen er noe der hun står og frister Herren slik med sine bryster og sine hull?!
Tøsen vet jo at hun skal og må brukes slik Herren ønsker og vil.

Tøsen rister på hodet og sier at hun er hans tispe, og hennes kropp er hans eiendom. Tøsen ber pent om å slippe de to siste push up… Herren ler rått og hjelper henne med de to siste push up, ved å dra brystlenken opp og så ned. Tøsen klarte fint de to siste push up, ved hjelp av sin Herre.

Herren ler av henne der hun står, napper ut dildoen og kjører den inn i munnen hennes. Lar henne slikke den ren og ha den der til hun har blitt knullet og fylt. Herren synes tøsen har fristet henne nok. Han tar tak i hennes hofter og jukker som besatt, hører lenkene til brystklemmene svaier. Lar en finger presse mot analkulene idet han kommer for fullt. Han napper ut analkulene en for en og slår henne på rompa med håndflata. Tøsen takker for hvert slag og takker for at Herren gir henne det hun fortjener.

Tøsen slikker Herrens kuk ren, mens han napper i brystlenkene.  Ved siden av bordet står det en bøtte med klut og hun vet hun må vaske bordet rent og seg selv etterpå.  Brystlenkene svaier så pent der hun står foroverbøyd og vasker etter seg. Tøsen kan jo ikke noe for at hun blir så våt, men hun burde jo ha klart holde alt det andre inne, til hun evt fikk lov å gå på do. Om hun i det hele tatt fikk lov da. Der måtte hun trygle og be om nåde. Og Herren er streng der.

Herren tar ber tøsen ta av sine brystlenker og igjen takker tøsen. «På plass!» – han tar  sin tispe bort til buret sitt, og plasserte henne der. Det var noe hun absolutt ikke likte. Det var noe som nedverget henne så enormt, for hun ante ikke hvor lenge hun måtte sitte der.  Det var lenge siden hun fikk buret sitt som straff, og denne gangen skulle hun få lov å sitte riktig lenge.

Tispen kunne få lov å sove der, kjede seg og rett og slett finne ro i sjelen sin. Men hun skal nok stadig bli påmint hva slags tispe hun er. Hun skal få kjenne kåtheten jage i kroppen, attrå om å få orgasme.
Men Herren skal pine henne i flere dager, uten noe ros. Bare forlange, kreve og hun skal pent ta imot.

Herren koser seg med avisen, smugtitter på tispen som sitter i buret sitt. Neste gang skal han runke og sprute henne ned, gi henne saftige irettesettelse. Slik at hun ikke lett glemmer Herrens regler. Hun skal ydmykes og være våt konstant. Og kanskje kanskje hun får en liten belønning for sin innsats……

Din tøs

Legg igjen en kommentar