Er det ledig her?

Denne novellen er vist 55574 ganger.

Jeg ser opp på mannen som spør og nikker å sier versegod. Mannen er høy flott kar rundt 50 år, sikker rundt 1,90 høy og ganske maskulin. Vi befinner oss på en kaffe ved Stortorget i Oslo. Jeg en mann i slutten av 40 åra som er på vei til My Friends Club tenker at denne manne hadde vært noen å hatt med meg inn dit. Jeg drikker opp kafeen min og nikker til mannen og rusler inn i Calmayersgate, litt etter ringer jeg på døren og blir sluppet inn. Vell inne kler jeg av meg og tar hånduken rundt livet og går ned i kjelleren, begynner med en dusj før jeg rusler rundt å ser om her er noe folk. Klokken er ikke mer en 1 på formiddagen så her var ikke så mange, de fleste sniker rundt som skygger men ingen frister meg så langt. Setter meg ned i et av de to filmromma, filmen som vises her er en film med handling fra det militære. En sersjant herjer med 6 andre flotte karer, det ender opp med at de 6 karene stikker seg unna og ender opp i et heftig orgie. Filmen faller ikke i smak hos meg så jeg rusler inn i saunaen og setter meg ned i innerste rommet, en del kommer inn og studerer meg noen setter seg ned men ingen faller i smak hos meg. Etter en liten time kommer han inn, det mannebeinet, en høy kraftkar svart som natta men for en kropp! Jeg nikker og smiler til mannen som nikker tilbake og setter seg ned ved siden av meg. Jeg kjenner hånda hans på låre mitt og den glir rett opp mot mine edlere deler, han klemmer meg forsiktig på ballene før han fingrenen hanes prøver å finne rumpehullet mitt. Jeg løfter på rumpa og slipper han til. Lange sorte fingrer finner veien inn til hullet mitt og maserer det deilig før han presser en finger inn i meg, jeg legger meg bakover og løfter rumpa mer for å gi han bedre plass. Mannen er bare så deilig, lurer på om kuken hans er like stor som ryktet om negerne sier. Men nå nyter jeg fingeren hans som han har opp i meg, takk og pris at jeg vasket rumpa mi grundig før jeg dro både innvendig og utvendig. Flere fingrer finner veien inn i meg å jeg stønner høyt av nytelse, vi har fått en del tilskuere som trengte seg sammen i den smale åpninga. Plutselig trekker han ut fingrenene sine og reiser seg smiler til meg og ber meg bli med han, vi baner oss vei ut av saunaen og hånd i hånd finner vi oss et rom og låser oss inn. Endelig får jeg se hva han hadde mellom beina, en stor deilig kuk riktignokk ikke så stor som jeg hadde håpt han hadde men ca 20 cm. Jeg bøyde meg frem og tar kuken hans i munnen min og lar tunga rotere litt rundt kukhodet før jeg tar den så langt inn i munnen jeg kan, ca halve kuken kommer innenfor. Jeg klemmer leppene rundt kuken og lar den gli sakte ut av munnen min, slikker meg ned langs skaftet og tar ballene inn i munnen. Mannen stønner og trekker seg litt unna, før han kommanderer meg til å legge meg på rygg på benken. Han kryper opp mellom beina mine og tar kuken min i munnen, suger den hardt ei lita stund før han ber meg løfte på rumpa. Herlig han slikker meg i rumpa først bare rundt rosetten min men så prøver han å presser tunga opp i meg men måtte gi opp, fingrene hans tok over først e å så kom der flere etter. Nå kom han til å stikke tunga opp i meg, for en herlig følelse jeg stønner høyt og håper at det aldri skal ta slutt. Men det gjorde det han reiser seg opp tar tak rundt kuken sin og styrer den inn i mitt våte og villige hull, kuken glir helt inn i en bevegelse. Jeg stønner høyt og støter mot, klemmer beina rundt livet hans og bare nyter å ha en herlig negerkuk opp i meg. Han begynner å knulle meg i lange seige tak men det går ikke lenge før han knuller meg i et voldsomt tempo. Etter under et minutt trekker han seg ut og sender sæden sin utover magen, brystkasse og halsen min, det er ikke akkurat småtteri som kom ei heller lydløst. Han brølte høyt og la store mengder med deilig seig sæd ut over overkroppen min, han legger seg til slutt ned ved siden av meg og visker et stille takk i øret mitt. Jeg reiste meg opp kysset han lett på kinnet og ga han klar beskjed om at hvis han vil ha mer rumpe var det bare å komme for jeg vil gjerne ha mer. Jeg kysset kuken hans før jeg tar håndduken min og går for å dusje. På veien til dusjen treffer jeg mannen fra kafeen han smiler til meg og sier «Hei igjen, du har fått deg kuk ser jeg» kunne ikke annet en å nikke og smilte tilbake. Han følger etter meg til dusjen hvor han begynte å vaske meg på ryggen, jeg snur meg så han kan vaske meg foran også. Ferdig med å vaske meg snur han meg rund og tar meg bakfra i dusjen. Herlig og frekt med flere nysgjerrige tilskuer rundt oss. Kuken hans er omtrent som negeren men bare mer utholdende, han knuller meg lenge først rolig i lange seige tak så hardt å deilig før han roer ned igjen. Jeg henger med så godt jeg kan, støter mot og stønner hver gang han bunna meg. Plutselig kjenner jeg noen tar kuken min i munnen, når jeg ser ned er det neger vennen min som står der. Nå øker takta og krafta i støta og han stønner høyt mens han jager kuken inn og ut av rumpa mi, så kom han med et brøl banka han kuken opp i meg og sendt sæden sin opp i meg. Nå klarer jeg ikke holde igjen men sender sæden min inn i munnen på negeren, han svelger unna alt som kommer. Jeg dusjer en gang til og tar håndduken i hånda og går i badstua, etter kort tid i der bestemmer jeg meg for å dra tilbake på hotellet. På vei ut treffer jeg mannen fra kafeen han gir meg et visittkort med beskjed om å ringe meg hvis jeg hadde lyst.

Legg igjen en kommentar