Jeg elsker deg

Denne novellen er vist 19952 ganger.

Jeg ligger på høyre side i senga, på ryggen. Kvalm. Varm. Jeg har på meg jeans, og en rosa t-skjorte, 2 nummer for liten, som Du har plukket ut. Jeg sitrer av nervøs spenning mens du tjorer fast de små, delikate hendene mine i sprinklene på senga. Jeg ser deg i øynene. Du gliser ondskapsfullt. Blunker med øyet. "Det er for sent nå," tenker jeg. "Det er for sent å snu." Hjelp. Hva har jeg gjort? Jeg er kneblet, så jeg får ikke sagt noe. Jeg kjenner en klump i halsen, kjenner jeg blir svimmel, ereksjon som banker, banker. Hjertet banker. I takt med ereksjonen min. Så varmt! Jeg svetter. Du skrever seg over meg, kjæresten min. Elskeren og drømmen min, naken, bortsett fra en liten, hvit blondetanga. Jeg ser på mens du sakte åpner knapp for knapp i buksa. "Ser du hvor kåt jeg er," tenker jeg. "Ser du hvor mye jeg trenger deg? Ser du hvor stiv jeg er?" Du ser fraværende ut i lufta mens du drar ned buksa mi, og trusa mi i samme slengen. Uinteressert. "Er den ikke bra nok," tenker jeg. Du er fortsatt uinteressert. "Jeg elsker deg!" hikster jeg inni meg. Du gnir deg over penisen min, med et kaldt uttrykk i fjeset som sier: "Jeg driter i deg." Jeg har så lyst på deg! Føler at jeg sprekker!
 
Jeg ligger der i bare den rosa t-skjorta, til spott og spe. Jeg føler meg så dum. Så dum, med den lille kuken min. Jeg elsker deg. Du knytter fast føttene mine i sprinklene i fot-enden. Du går bort til soveromsdøra, åpner den, og sier "Da kan du komme inn!"
 
Hva? Dette var ikke det vi avtalte.. Har du tatt med en venninne? Jeg kjenner jeg blir spent. Både gruer og gleder meg. Så kommer hun inn. Nei. Ikke hun. HAN. Bredskuldret. Kjekk. Og jeg ligger her naken. Han ser hvor tent jeg er, og jeg kan ikke gjøre noe med det. Forsvarsløs. Det knyter seg i brystet, Jeg vrir meg i senga og prøver å si noe. "Mmmmffff. Mmhh. Mmmmff!"
 
Til ingen nytte. Du kommer bort til meg, smiler, stryker meg i håret, hvisker "Jeg elsker deg" i øret mitt før du går bort til den fremmede, bredskuldrede mannen igjen. Han er kjekk. Det ser jeg også. Han ser grådig ned på puppene dine. Puppene som får meg til å drømme,som gjør blikket mitt sløret. Og du smiler flørtende til han. Du går ned på kne foran han. Å herregud. Jeg blir fortvilet, sint, tror ikke det jeg ser! Hjertet i halsen, vondt i magen, gloheit pikk. Jeg har aldri skjemtes sånn noensinne. Aldri vært så tent. Jeg er i brann! Du sier noe til han. Jeg hører ikke hva, men han ler, og gløtter så vidt mot meg.
Han tar av seg skjorta. Har ikke t-skjorte under. Du beundrer overkroppen hans, med lyst i blikket. Lyst. Du får ikke lov å ha lyst på andre enn meg!
 
Så knepper du opp buksa hans. Drar ned boxeren hans. Du hadde ikke trengt å få hakeslepp når du så hvor stor den er. Det gjør vondt! Du ser på meg, munnen vid åpen, store øyne, og peker på pikken hans. Jeg sender deg et hatefullt gråtkvalt blikk, hjertet mitt knust. Du bare snur deg mot han igjen og begynner å suge på det skinnende, struttende pikkhodet hans mens du stønner. Han stønner. Dere stønner, jeg ligger i krampegråt. "Vent litt," sier du og går bort til meg. "Natta," sier du til meg mens du drar et pannebånd som lå ved siden av senga over øynene mine. Jeg hører det knirker i senga og kjenner madrassen beveger seg. Jeg kjenner brystene dine mot overkroppen min. Du legger deg på tvers over brystkassa mi, med en pute under underlivet ditt. "Kom og pul megtil mannen!" sier du . "Pul meg med den store pikken din!" "Endelig skal jeg få ordentlig pikk," hvisker du til meg. Og perverse lille meg har ståpikk som aldri før. Ingenting blir noensinne det samme igjen. Det er for sent å snu, for du ser hvor tent jeg er. Du vet jeg elsker deg selv om du stikker kniver i hjertet mitt. Jeg elsker deg, elsker deg i tårer.
 
Jeg elsker deg.

Legg igjen en kommentar