Et ikke helt vanlig nachspiel….

Denne novellen er vist 32066 ganger.

    Sist helg helg var det nok en tur på byen. Hadde heller få forventninger på dame fronten. Hadde ikke hatt så mye hell i kjærlighet i det siste. Er litt for sjenert og eier ikke sjekkemuskel i det hele tatt. Må nesten få fitta til dama dytta opp under nesa før jeg fatter at hun er interessert. Så det hadde blitt en lei uvane å snuble halvfull og ensom hjem etter en helaften på byen. Møtte neon gamle bekjente som jeg ikke hadde sett på et par år og ble bedt med på et nachspiel, som vanlig var det bare gutter å se når jeg kom inn i stua, Slang meg ned i en sofa og jekka en øl. Blir nok et vanlig nachspiel med mye GPP, skryt om damer man nesten fikk og sikkert enda en meningsløs diskusjon om noen hjernedøde politikere. Vi var 6-7 gutter som pratet ganske heftig om forskjellene mellom Rugby og Amerikansk-fotball, et tema som alltid engasjerer en tidligere Linebacker i Amerikansk fotball…

    Så midt inni en tirade om tannløse pingler i rugby så jeg en ukjent skikkelse komme inn i stua. Ei nydelig brunette med vått ny dusjet hår, nysminket og elegant antrukket i en sort drakt som fremhevet hennes veldreide hofter og byste. En smal midje gikk over i en nydelig bue som utgjorde hennes faste perfekt kurvede hofte og ei søt rumpe som bare skrek etter oppmerksomhet. Litt små bryster, som ikke hadde noe problem med å vinne elegant over tyngdekraften. To bryster av pur estetisk nytelse som struttet mot draktens litt dristige cleavage. Sexy på en flott klassisk og diskré måte. Hun var et blikkfang som sikkert lagde komplett kaos i trafikken bare hun beveget gatelangs. Nydelige små røde lepper og lynende klare grønne øyne. Om jeg stoppet midt i en setning og glodde i en evighet har jeg ikke den villeste anelse om. Hun var en så perfekt skapning at det var en nytelse bare å få lov til å se på henne. Jeg så sikkert ut som en hjelpeløs fjortiss som så pupp for første gang. Totalt oppslukt på 2 sekunder, jeg var helt satt ut av hennes skjønnhet.

    Hun satt seg utrolig nok ned ved siden av med hilste på oss, Sharon kalte hun seg, hun hadde sikkert et etternavn også, men hjernen min var på bærtur så det fikk ikke jeg med meg. Litt etter litt fant vi en rolig og behagelig tone og snakket om alt fra gretne dørvakter og endte opp med mitt favoritt tema, jenter og sex… Hun hadde samme fasinasjon for moder jords beste kreasjon, kvinnen. Åpent bi-nysgjerrig var hun vist, men hadde bare lekt med noen jenter, ikke noe mer seriøst enn ei natt i ny og ne. Så menn var nok hennes favoritt partner i sengen. Samtalen gled inn på hvordan en skal tenne partneren best mulig og hvor utrolig sexy jeg synes at jenters nytelse er. Ingenting tenner meg mer enn å se ei jente nesten miste kontakten med verden når hun når toppen av sin orgasme. Hun hadde ikke lagt spesielt mye merke til dette så jeg prøvde ganske så famlende å beskrive alle nyansene som utgjør dette absolutte turn-on for meg.

    Da kom jeg på at jeg hadde et filmklipp av to jenter som virkelig nøt hverandre på mobilen. Litt blygt fisket jeg frem mobilen og viste henne sekvensen. Ei slank søt blondine blir slikket til en heftig orgasme av hennes litt små lubne partner. Jeg så kinnene til Sharon bli litt rødere, blikket litt sløvere og blankt. Hun ble nesten litt rastløs der hun satt, klarte ikke helt å skjule sin egen kåthet som ble ganske tydelig etter bare to lange minutter. Måtte rette på utstyret mitt for ikke å slå opp et 5 manns telt i buksa mi. Dette tente meg mist like mye som henne. Hun prøvde diskré å krysse om beina litt for mange ganger så det var vist i ferd med å bli ganske så vått i trusa hennes. Når hun gned lårene mot hverandre nesten sammenhengende var hun totalt avslørt. Hun var heltent av denne lille filmsnutten. Og hun måtte tilsto med en gang at det var uten sammenligning forøvrig den desidert mest sexy pornoen hun noen gang hadde sett.

    Litt sjarmerende ustø i stemmen så hun at hun trengte å pudre nesa litt på badet. At det var en dårlig skjult løgn var det jo åpenbart. Lettere ustø smatt hun ut i gangen og inn på badet. Etter 3 uvirkelige minutter, hvor jeg måtte overbevise meg selv om at jeg ikke drømte, ropte hun: "kan du komme hit litt Charlie?". Charlie???, hææ??, men det er jo mitt navn… "Ehh jaa", stotrer jeg tilbake og går ut i gangen. Banker på lett baderomsdøra. "Bare kom inn du", svarer hun kvikt.

    Nervøst og spent åpner jeg døra og blir overfalt av et totalt overraskende kyss. Hun henger seg fast seg rundt halsen min og gir meg om mulig et enda heftigere tungekyss som tar pusten fra meg. Den lille spede jenta hadde imponerende kraft og besluttsomhet og hun nærmest brettet meg over tørketrommelen. Ja takk begge deler var den eneste tanken som slo meg. Hun bet meg langs nakken mens hun resolutt sjekket om utstyret mitt var tilstede. Pikken hadde våknet til fulle, hard som stål på 30 sekunder uten at jeg merket det. I en håndvending gikk beltet opp, og knappene i buksa trengte ikke mye hjelp før de smatt opp. Denne frøkenen viste hva hun ville ha og det skulle hun ha nå. Bokseren røsket hun bare halvveis ned på låret før hun lukket leppene sine over hodet. Knærne mine sviktet når hun nesten svelget meg til bunns, fy faen å deilig. Hun tok to dype drag til før Hun befridde meg igjen like resolutt som hun svelget meg. For mye av den himmelske behandlingen der hadde neppe en sultforet mann klart uansett så det var nesten godt å bli slippet fri litt.

    Hun reiste seg opp igjen kysset meg. Lot fingrene gripe tak rundt junior, de små hendene hennes rakk nesten helt rundt, men det stoppet henne ikke fra å dra meg med bort til vasken hvor hun hoppet elegant opp, smatt rundt og dro meg inntil seg og låste bena bak ryggen min. Mens hun små bet meg på nakken sa hun hest og kontant: "Pul meg, gi meg pikken din hardt nååå!" Den ordren ble oppfattet jeg høyt og klart. Den sorte drakten hennes hadde sklidd opp og viste frem en glattbarbert og glinsende våt mus. For første gang fikk jeg litt av kommandoen og jeg var ikke treg med å utnytte anledningen, Hun slapp grepet rundt meg og fort flyttet hånden sin ned og skilte leppene sine for å gi meg lettere tilgang fil henne. Nesten dryppende våt var hun nå.

    Bestemt og sakte plasserte jeg hodet ved kiltten hennes, presset meg over den og når jeg var ved inngangen hennes gikk det en jævel i meg. Ikke noe å vente på her, dette holder jeg ikke ut lenge uansett så jeg presset meg inn hardt og kjapt! Hun var heldigvis dyvåt hvis ikke så hadde dette vært slemt, for hun var overraskende trang. I det jeg bunnet henne forsvant øynene henne nesten bakover, og et hikst av et "ja" stønnet hun. Hun regelrett bet seg fast i skuldra mi når jeg kjørte inn i henne igjen. Dette var så herlig at hvert eneste hår fra ankelen til nakken min sto rett ut. Tredje jukket var også hardt og bestemt. Nå regelrett holdt hun seg fast i meg med klørne og tenna. Hun ville bli pult hardt så nå skal hun virkelig bli skampult tenkte jeg i det jeg satte opp farten på hoftene mine. Tempoet hadde gjort ei brasiliansk hofte vrikker misunnelig. Pusten hennes ble kjappere og kjappere for hver gang jeg smatt inn i henne, hesere og hesere ble hun også. Stønnene ble mørkere og mørkere. Hun nærmest freste og knurret som en smågretten hund.  Jeg kjente at hun ble litt svakere i omfavnelsen rundt meg rett før jeg brått stoppet opp. Smatt ut av henne med noe som minnet om et plask. Grep henne i håret. Vred henne rundt. Og resset henne ned på benken. Drakta var sklidd godt opp på magen hennes så jeg fikk se rumpa hennes i sin fulle prakt. Med hver hånd godt plassert på hver side av hoftene hennes smatt jeg pikken inn i henne igjen til hennes hese forsøk på å si noe. Hun skalv så i stemmen at hva prøvde å si var umulig å tyde, men hun fikk allikevel frem budskapet om at hun likte behandlingen hun fikk veldig godt. Hun spredte bena litt for å gi meg bedre plass og holdt seg fast med en hånd i benken. Den andre la hun over klitten sin mens jeg gjøv på henne som om jeg hadde fanden selv i hælene. Jeg merket godt at dette ville ikke vare mange minuttene til for nakkehårene begynte å reise seg på meg igjen. Hikstene hennes ble mer lik lave hyl nå. Hun klarte ikke holde knærne i ro lenger de skalv nesten.

    Jeg grep tak i håret hennes for å få bedre tak i henne og la opp til innspurten. Nå skalv hun regelrett i lårene også. Jeg ga det siste jeg hadde av krefter når hele lille henne begynte å skjelve før hun gikk opp i bro. Jeg regelrett kjente fitte musklene hennes melke meg. Og det var det siste jeg klarte å motstå av nytelse. Knærne mine mistet kontrollen, det bruste i ørene og jeg klarte ikke se klart i det jeg kom. Hele meg ristet, lårene krampet seg opp, kuken sprutet henne full. Bølge på bølge for igjennom meg mens jeg fylte henne mer og mer. Nå klarte jeg ikke holde meg oppreist så jeg sank ned over henne og bet meg fast i halsen hennes for å ikke skrike ut av vill nytelse. Rykningene ville nesten ikke gi seg på 15.20 sekunder, blikket mitt bare svømte klarte ikke fokusere mer. Når de siste dønningene slapp seg løs prøvde jeg tappert å reise meg opp litt, men det var ikke beina med på så vi sank sammen på gulvet som to våte håndkler.
    Andpusten og fjern var det eneste jeg fikk sagt:"WOW". Med et fårete flir gliste hun og gjentok "WOW, ja takk, 10 til av den orgasmen der! he he he"

 

Legg igjen en kommentar