Vera, del 3: Festen

Denne novellen er vist 29327 ganger.

Så gikk dagene med soling og små utflukter til lørdagen nærmet seg, og det var tid for grillfest på hotellet. Jeg hadde hendene fulle med å knulle kona morgen og kveld, så Åse sov på sitt eget rom om nettene, og alt var som om ingenting hadde skjedd oss imellom!  Festen begynte klokken åtte om kvelden, og alle hadde tatt på pene klær for anledningen. Kona brukte 2 timer på badet, og da hun kom ut så hun ut som forelsket tenåring. Røde høyhelte  sko og en rød kjole som mere fremhevet enn skjulte kroppen hennes, og hun var bare helt råsexy. -Jeg vet hvem jeg skal forføre i kveld, sa jeg og tok et godt tak i rumpen hennes, mens
hun  ga meg et forsiktig kyss og sa: -I kveld er jeg veldig forførbar, så kanskje du får konkurranse fra de andre mennene! –Det høres spennende ut, sa jeg og smilte selvsikkert!
Vi møtte Åse nede i baren, og hun var et blikkfang i en kort sort kjole og det lange lyse håret utslått nedover skuldrene! Mennene flokket seg rundt henne, og hun var riktig i vinden.

God mat og enda mere god drikke satte etter hvert preg på gjestene, og snart var alle i kjempestemning. Danseplass ble ryddet,  et lokalt orkester spilte opp, og snart var det fullt på dansegulvet. Jeg vekslet  på å danse med kona og Åse og begge var i god stemning. Damene ble bydd opp til dans av flere menn, og jeg passet også på å by opp noen pene damer som virket interessante! I løpet av kvelden ble vi  bedre  kjent med et par fra Göteborg, som vi hadde småpratet med tidligere, og de var riktig hyggelige. Lena hette hun og var en blond godsak  på 28. Han hette Stig  og var en riktig pen og kjekk mann på 34. Jeg så at både kona og Åse kunne tenkt seg en runde med ham i halmen! Tony sto i baren og var i et kjempehumør, der han flørtet med damene og serverte drinker. Klokken ett stoppet musikken, og de fleste hadde gått til sitt, men det svenske paret og vi ble sittende og nyte den varme natteluften.  Jeg hadde danset noen riktige trykkare med  Lena, og hun hadde smøget seg inn mellom bena mine og jukket mot kuken min, så med henne var alt mulig. Stig hadde nesten knullet Åse på dansegulvet, så det lå spenning i luften!

-Nei, vi kan ikke slutte her, la oss fortsette på vårt rom, sa jeg, og alle var hjertens enige.  På veien opp var kona innom baren for å hente mer drikke, og  fikk også med seg Tony opp. Vel oppe ble det servert drikke og snacks, og stemningen var høy med latter og på kanten historier!  Jeg fant frem noen smektende toner på radioen, og snart danset alle. Kona med Tony, jeg med Lena og Stig med Åse. Kona var i kjempestemning, og Tony hadde snart hendene hennes nede i buksa for å kjenne på godsakene som vi hadde sett tidligere. Han hadde oppdaget at hun var truseløs, og jeg så en hånd som hadde funnet veien opp mellom bena hennes foran og hadde minst en finger i fitta hennes!  Åse hadde latt skulderstroppene på kjolen falle ned, så Stig hadde den  ene brystvorten hennes i munnen og hun kneppet opp skjorteknappene hans. -Ser ut som alle har hendene fulle, sa jeg til Lena – og tok et godt tak rundt rumpeballene hennes. -Stig har ikkje tenkt på annet enn å få knulle Åse, sa Lena og kneppet opp buksen min og fikset frem kuken, –og jeg vil ha deg, sa hun og la seg på kne og tok kuken i munnen.

Kona hadde tatt av seg den røde kjolen, og satt naken på kne foran Tony -som satt i sofaen – og hodet hennes gikk opp og ned over kuken hans, mens hun stønnet høyt. Åse hadde fått av Stig klærne og han sto naken foran henne med kuken ut i luften, mens han kledde av henne så vi alle kunne se hennes nakne deilige kropp. Selv hadde jeg en godsak som sugde kuk som en proff og som masserte balla på en himmelsk måte! Plutselig stoppet hun og sa: -dette vil jeg se, jeg får et kick av at han knuller en annen jente. Stig hadde lagt Åse på rygg på bordet så hennes ben sto ut til sidene i luften og langsomt presset han kuken inn i den åpne fitta foran seg.  Jeg tok av Lena klærne, mens hun sto med hånden i fitta og så på mannen sin som pulte Åse i lange tak. Stig hadde hendene sine rundt anklene hennes, og presset bena fra hverandre for hvert støt, mens hun holdt opp brystene sine og masserte de store knoppene.  Jeg la hendene rundt Lenas bryster og lot fingrene sirkle rundt to struttende brystvorter. Hun stønnet og sa: -Se så godt han tar henne, lar kuken gli opp i fitta hennes, jeg blir råkåt av dette. Legg deg på gulvet, sa hun til meg, og så førte hun kuken min inn i fitta, samtidig som hun tittet på mannen sin, der han knullet Åse hardere og hardere. Jeg kastet et blikk på kona og der var det også knulling på gang. Tony hadde lagt kona i sofaen og han hadde bena hennes over skuldrene mens han pulte henne sakte. Hun fikk den største kuken hun hadde hatt på lenge, og var helt vill i blikket. –Å,så stor, …jeg sprenges av kjempekuken din, …ta meg forsiktig, stønnet hun mens hun holdt fram brystene sine mot Tony.

Stig hadde økt takten i Åses fitte, og det hadde Lena gjort rundt kuken min også, nå red hun meg som et villdyr, mens hun klemte brystene og stønnet, og så kom hun i en stjernesmell. Jeg kjente de varme saftene renne nedover balla og hun falt tungt sammen over meg. Jeg la henne forsiktig ned på gulvet og gikk bort til sofaen, der kona nå ble tatt bakfra. Hun sto på knærne og Tony sto bak henne og knullet som best han kunne. Jeg satte meg med den stive kuken foran munnen til kona, og hun gapte raskt over den og begynte å suge. -Her smaker det fremmed fitte, sa hun og runkesugde meg. –Jentefitte,sa jeg og jukket inn i munnen hennes. Tony hadde nå fått inn et finger i rumpehullet hennes, og jeg kjente at nå var det like før. Kona økte om mulig takten enda mere og så måtte jeg bare la det gå, og  med et stille brøl sprutet jeg inn i munnen hennes. Det ble også for mye for kona, for hun småskrek og Tony må ha kjent saftene hennes rundt kuken, for han trakk seg ut og tok noen forte runketak, mens han sprutet over ryggen til kona. Lena hadde gått bort til Åse og sto og bet i brystvortene hennes, mens mannen knullet som besatt. Lena lot en finger rotere rundt Åses klitoris og jeg tror det gikk for Åse i ett sett, for hun rullet med øynene og småskrek hele tiden! Stig hadde også fått nok, så han trakk fort ut kuken og lot den varme satsen pumpe ut på Åses mage og bryster.

Nå, som den første spenningen hadde forsvunnet, ble det stille en stund før kona spurte om  det var noen som ville ha mere å drikke, og hun gikk rundt med flasken og fylte på i glassene.
Da hun kom til Stig tok hun tak rundt den slappe kuken og spurte om han hadde det bra?
–Kjempebra, svarte Stig og ga henne et kyss på brystene. Åse satte seg i sofaen og kjente på Tonys kuk. –Litt av en bamse du har, sa hun og veide den i hånden. -Den har vel gjort damene lykkelige, kan jeg tenke meg? –Ja, vi har hatt mange deilige stunder, sa han og vippet med kuken. –Få kjenne, sa Lena og tok rundt den tykke kuken, hun også. Damenes oppmerksomhet fikk kuken til å reise seg, og snart satt Tony der med den kjempekuken igjen. Åse bøyde seg ned, og det var så vidt hun klarte å gape over det blålilla hodet idet vi så det forsvinne inn i munnen hennes. Jeg sto bak sofaen og hadde et av Åses bryst i hver hånd, jeg fikk aldri nok av de store vortene, de var som magneter på meg, og jeg merket hvordan kuken stivnet igjen. Kona sto og runket Stig sakte mens de kysset, og det var tydelig at han også våknet opp igjen. Tonys hånd hadde funnet veien opp mellom lårene til Lena, og en finger vispet rundt i den våte fitteåpningen. Åse slapp Tony og vendte seg mot meg, og da hun så kuken i hodehøyde, gapte hun over den.

Tony løftet Lena opp og satte  henne ned over skaftet.  Det så nesten ut som jentefitta hennes ikkje skulle klare å ta imot den store bamsen, men sakte gled hun nedover skaftet, mens hun stønnet. –Fy faen, så stor kuk har jeg aldri hatt,  –Jeg har på følelsen at den sprenger meg i stykker, sa hun og himlet med øynene. Nå var han i bunn, og sakte løftet han henne opp igjen, så vi kunne se det glinsende kukskaftet før han senket henne nedover seg igjen. Slik gjorde han noen ganger før Lena begynte å stønne av velbehag. -Ja, …åja, …sakte…så deilig, …forsiktig …for en kjempekuk …jeg tror jeg dør …det kiler i hele fitta …nå går det for meg igjen …nå går det …å herregud, sa hun, og vi kunne se orgasmen skylle gjennom henne.  Tony ga seg ikkje så lett, så han fortsatte å knulle henne mens det gikk for Lena i ett sett.  Tilslutt var det som hun besvimte og bare falt sammen. Tony la henne ned på gulvet og Åse var ikkje sen om å sette seg over kuken til Tony. Kuken var nå velsmurt av Lenas safter, så Åse gled sakte nedover skaftet, mens hun stønnet. –Dette har jeg drømt om siden jeg så kuken din første gangen i hagen. Få fitta helt fylt opp av en kjempekuk. Nå var hele kuken inne, og hun red ham som hun satt i en hestesal, opp og ned over skaftet. Tony tok tak i de gyngende brystene hennes og bet i de store vortene. Hun stønnet høyt og sa: -Ja,ta meg sakte, jeg vil ha kuken din lenge inni meg, sitt slik, bare gynge.

Stig lå på gulvet og kona satt og red ham i jevn rytme, så jeg gikk bort og holdt kuken foran munnen hennes. –Nei, sa hun, la oss gå inn i sengen. –Legg deg ned igjen, sa hun til Stig og  han la seg på rygg i senga. Kona satte seg oppå kuken hans igjen og fikk den på plass i fitta, så bøyde hun seg forover så Stig fikk brystene hennes i munnen. -Ta meg bak, sa hun til meg, som ikkje lot meg be to ganger. Fant krem på nattbordet og smurte inn åpningen og kuken min. Satte kuken mot åpningen og presset sakte innover. Der inne møtte jeg en annen kuk og kona stønnet høyt  da vi var inne i henne begge to. Det var litt uvanlig å kjenne en annen kuk bevege seg der inne, men snart fant vi rytmen og vi knullet henne begge to. Når han i fitta var på vei inn, trakk jeg meg ut, og motsatt – og på den måten fikk vi  friksjon mot hverandre inni henne. Kona var helt i hundre og stønnet og skrek at så mye kuk hadde hun aldri kjent før. Mens vi pulte kona, kom Tony og Åse inn, og lurte på om vi tok livet av kona, sånn som hun bar seg. -Det må vi sette en stopper for, sa Tony og holdt  kuken fram foran ansiktet til kona.  Hun gapte begjærlig over kuken, og med en kuk i fitta, en i rumpa og en i munnen, så kom det ikkje andre lyder fra henne enn stønn og mumling.  Så får jeg øye på at Åse hadde satt  seg over ansiktet til Stig, og han jukket og slikket som besatt. Dette var et fantastisk syn og jeg kjente at inne i rumpa hennes var orgasmen min på vei. Det var så nytt og uvant å kjenne en kollega til der inne, samt vite at nå fikk kona kuk i alle hull, at jeg gjorde noen kraftige støt, og sendte ladningen inne i henne. Mine varme dråper utløste en eksplosjon hos kona og hun tok ut kuken i munnen og skrek: -Det gååår, …det gååår, …oohhååå, …oohhåååå.!  Dette klarte ikke Stig å stå imot heller, så han sprutet kona full. Jeg var fremdeles inne i henne, og kunne tydelig kjenne hans pulserende kuk tømme seg i fitta.

Tony veltet Åse på rygg ned i sengen, og kjørte kuken til bunns i henne med ett hardt støt, og med bena hennes på skuldrene pulte han henne hardt og fort. Nå hadde Lena kommet inn på soverommet og hun satte seg over ansiktet til Åse og knep i brystvortene hennes. Åse fikk munnen full av fitte og med en kjempekuk som pløyde fitta hennes, gikk det for henne så det sprutet rundt kuken til Tony. Han ville ha mere, og nå tok  han Lena og la henne ned på knærne før han trengte inn i henne bakfra. Hun svaiet i ryggen og småskrek når den grove kuken trengte inn i henne på nytt, men nå var det bedre plass og han knullet henne hardt og brutalt før han med et brøl trakk ut kuken og sendte de varme strålene ut over ryggen hennes.

For en ferieavslutning, for noen ferieminner, for noen knullefantasier framover i kalde vinternetter!

Legg igjen en kommentar