Et trekant-eventyr

Denne novellen er vist 46048 ganger.

Trekant har jeg bare vært med på en eneste gang i mitt liv , og det var en varm sensommerkveld i begynnelsen av 70-åra. Jeg var 25 år da, og det var sammen med Anders, en arbeidskollega som var en del år eldre, 29, og hans utrolig søte samboer Yvonne, som var 20. Jeg hadde truffet begge to sammen ved flere anledninger etter at Anders og jeg hadde begynt å trene sammen regelmessig.

Denne dagen, i begynnelsen av august, hadde Anders og jeg vært ute og løpt, og det var avtalt at jeg skulle spise middag hos dem. De bodde i en nokså stor 1-roms leilighet, dominert av en svær dobbeltseng plassert i et hjørne og med en kjøkkenkrok med spisebord i motsatte hjørne. Omtrent midt i rommet var det en sittegruppe med en slitt, litt trang 3-seter, en lenestol og et salongbord. To av veggene var mer eller mindre dekket med bokreoler med bøker og tidskrifter, og i et av hjørnene hadde de en liten kontorpult. Det var altså ikke all verdens plass i leiligheten, for å si det mildt.

Men vi hadde det hyggelig i den litt overmøblerte leiligheten. Etter at Anders og jeg hadde dusjet og skiftet spiste vi en meget god middag, med rødvin og hyggelig prat. Det ble både kaffe med avec etterpå, og utpå kvelden ble vi sittende og fortsette å prate alle tre, mens vi smuttet på hver vår gin/tonic. Skjønnt det ble kanskje ikke bare én gin/tonic på oss, etter hvert gikk vi også over til whisky.

At det skulle bli sex den kvelden var ikke i min fjerneste tanke. Det eneste jeg hadde reagert litt på når vi kom fra løpeturen var Yvonnes kledsel. Som nevnt syntes jeg hun var kjempesøt. Hun var liten, rundt 160 høy kanskje, og hun hadde en lekker kropp som viste at hun drev med fysisk aktivitet, dans og turn var viktige deler av livet hennes. Hennes hjerteformede ansikt, med en liten oppstoppernese og med lysende, smilende øyne, var omkranset av et langt, lyst hår. Når Anders og jeg kom hadde hun akkurat kommet ut av dusjen, og nå var hun kledd på en måte som jeg ikke hadde sett henne før, i en litt for liten og meget tettsittende singlet, som man tydlig såg formene på puppene under og som sluttet over naveln,  samt et meget lårkort sommerskjørt, som minnet sterkt om miniskjørtene i 60-åra. Skjørtet hengte langt ner på hoftene og blottet en deiligt brun og flat mage. Denne moten har vært inn hos jenter de siste ti åren i dag, men da, i 70-åra, var det en nok så utfordrende kledsel.

Og for meg var hun nå søtere enn vanlig.

Yvonne var lett å komme i kontakt med, av og til nesten litt flørtete i sin omgang med andre. Den kvelden var hun enda mer flørtete enn tidligere ganger jeg hadde vært sammen med de to. Og ut på kvelden ble hun ikke bare mer flørtete, men rett og slett litt klinete, ikke bare med Anders, men også med meg. Til å begynne med satt de to i sofaen og jeg satt i lenestolen, men Yvonne insisterte på at vi alle tre skulle sitte i sofaen, med henne i midten. Jeg trakk på det, og mente at jeg satt bra i lenestolen, men da var det Anders som brakk inn:
“Nei, kom nå, Svein, det er plass til oss alle tre her.»
Med et litt sjenert flir gikk jeg og satte meg til høyre om Yvonne, som umiddelbart snudde seg mot meg:
“Dette er jo mye koseligere.» – sa hun mens hun kysset meg flere ganger på kinnen. Jeg følte meg ikke så lite utilpass med den direkte intimiteten fra hennes side, når Anders satt helt inntil. Og verre skulle det bli når hun la handen på mitt lår – både Anders og jeg hadde shorts. Jeg kvakk til og snudde meg mot Anders for å se hans reaksjon. Men han bare flirte og grep hennes andre hand og plasserte den på sitt lår.
“Du har så flotte, sexy bein, Svein.» – sa hun mens hun begynte å stryke med handen opp og ner på mitt lår. Jeg håpet på å kunne forsvinne gjennom et hull i gulvet…
“Er ikke mine bein like sexy, da?» – sa Anders lattermildt.
“Men Sveins bein er mer muskuløse, og deiligt brune.» – svarte Yvonne mens hun fortsatte å stryke meg på låret, så høyt opp at hun fikk fingrene inn under kanten på shortsen. Jeg stirret intenst ner i gulvet, i håp om å finne det hullet jeg skulle forsvinne gjennom.

Men samtidig begynte underlivet mitt å vokne, jeg kjente at det begynte å skje ting inne i shortsen. Jeg var 25 år, som sagt, og hadde da ikke vært sammen med ei jente på over to måneder. Etter sommerferien hadde jeg hatt så mye å gjøre med jobb og andre ting at sex hadde vært et ikke-tema i en periode. Når jeg tenkte etter så hadde jeg faktisk ikke runket og hatt utløsning på over en uke. Men nå, med Yvonnes myke hand strykende og kilende på mitt lår, med varmen og doften fra henne helt intil meg, med det lange håret hennes som kilte meg på underarmen, da voknet lystene så til gangs. Jeg ble kjempeflau over situasjonen, så jeg bøyde meg frem over bordet slik at ikke min voksende ereksjon skulle merkes, og begynte å fikle med det nesten tomme glasset mitt, samtidig som jeg lurte på hvor mye Yvonne hadde drukket. Klokka begynte å bli mye, og Anders og jeg skulle på jobb neste morgen, så jeg såg en redningsvei der.
“Hm… kanskje det er på tide å tenke litt på morgendagen nå…» – sa jeg litt forsiktig.
“Nei, du har vel ikke tenkt å dra!?» – utbrast Yvonne mens hun tok vekk handen fra Anders lår, snudde seg mot meg og grep om meg med den armen samtidig som hun kjørte handen på mitt lår helt inn under shortsen, så jeg kjente fingrene hennes mot min underbukse – og hun kunne da ikke ha unngått å merke at det var noe der inne i underbuksen.
“Nei, du kan ikke dra enda, Svein,» – sa Anders i det han bøyde seg over bordet og begynte å skjenke mer whisky i mitt tomma glass – “du kan jo overnatte her, så drar vi på jobben sammen i morgen.»
“Ja! Gjør det, bli til i morgen, så skal vi ha det så hyggelig.» – utbrast Yvonne, mens hun grep om hodet mitt med begge hendene og prøvde å kysse meg på munnen. Det ble mest noen smask og slikking på min venstre kinn, da jeg brydd og sjenert prøvde å snu meg vekk. Først nå gikk det opp for meg hva Yvonne var ute etter, og jeg ble kjempefrustrert over det hele. Er hun slik nå fordi hun har drukket, og hva sier Anders, en arbeidskollega som er flere år eldre enn meg, om hennes oppførsel? Yvonne slapp meg og spratt opp fra sofaen.
“Vet dere hva vi gjør nå, nå vil jeg spille plagg med dere to!» – sa hun bestemt mens hun såg frem og tilbake på Anders og meg i sofaen. Jo, hun var kjempesøt der hun stod, med hendene på hoftene, barbeint og kledd i den stramme singleten, det lårkorte sommerskjørtet og magen blottet. Huden hennes var sommerbrun, øynene lyste og kinnene blusset, av opphisselse og alkohol. Samtidig som jeg ble mer og mer opphisset av henne ble jeg redd for at Anders nå syntes hun gikk for langt, og at det skulle oppstå en pinlig situasjon mellom dem. Nå ble jeg helt sikker på at jeg burde dra. Men da kom det fra Anders:
“Du blir med på det, Svein?»

Jaha, det var altså avtalt spill her. Men hvordan skal jeg takle det? Jeg hadde spilt plagg mange ganger, både som barn med andre unger og i tenåren, uten at det hadde ledt til annet enn at vi ble sittende mer eller mindre nakne og fnise sammen. Men aldri i en voksen sammenheng, så vinklet mot sex som nå. Vel, jeg tok mot til meg, nikket og mumlet et sjenert OK mens jeg frenetisk smuttet på whiskyn.
“Ja, flott!» – sa Yvonne – “Dere sitter på hver deres kant i sofaen så sitter jeg her. Jeg skal bare hente noe mer å ha på meg.»
“Mer på deg!?» – utbrast Anders forbauset.
“Ja, det blir ikke noe gøy ellers. Dere har jo en masse klær. Sokker, shorts med livreim, t-skjorte, underbukse, klokke, og så har du briller. Jeg har jo bare singlet, skjørt, truse, halsband og klokke, og…»
“Nei, ikke tale om, ikke prøv deg. Det var du som ville spille,» – avbrøt Anders henne – “gå og hent kortstokken nå.»

Jeg har aldri vært noen god pokerspiller, og nå hadde jeg ikke spilt poker på mange år. Så Anders og Yvonne måtte hjelpe meg litt med reglene. Yvonne innførte en egen regel, som gikk ut på at når hun tapte et plagg til en av oss så tok hun selv av seg plagget og gav det til den som hadde vunnet det. Men om hun vant et plagg fra oss, da skulle hun komme bort til oss i sofaen og selv ta av oss det plagget. Da Anders ikke protesterte gjorde jeg det ikke heller.

Som sagt, jeg har aldri vært en god pokerspiller, og Anders var heller ikke så veldig sterk i det. Så det ble Yvonne som begynte å vinne mest, på tross av at hun var den som hadde minst klær. Hver gang jeg eller Anders tapte et plagg til henne kom hun til sofaen og mens hun fiklet med plagget tok hun alle tilfeller i akt til å stryke oss på våre nå harde, svulmende skritt. For jeg mente å se at jeg ikke var alene om å være opphisset, jeg syntes jeg såg at også Anders shorts hadde bygget seg opp til en skikkelig kul i skrittet. Først strøk hun oss utenpå shortsen, så lenge vi hadde de på, siden utenpå underbuksene, som dannet skikkelige “telt» hos oss begge. Om de to jukset eller ikke vet jeg ikke, men det gikk ikke bedre enn at jeg var den første som ble av med siste plagget, det vil si underbuksa, som da var et skikkelig «telt».
“Nå, Svein, få se hva du har her, da» – sa hun i det hun trakk av meg underbuksen så min struttende ståkuk spratt frem.
“Neimen, så fin du er. Svein» – sa hun begeistret og grep om kuken og begynte å runke meg. Jeg grep henne raskt om håndledet og førte vekk handen hennes mens jeg flirte sjenert og skottet bort på Anders. Og kjente meg kjempedum. Her satt jeg splitter naken og med en struttende ståkuk, mens Anders fortsatt var kledd i t-skirt og underbukse, og Yvonne fortsatt i singlet og truse. Hadde jeg ikke kjent Anders bedre ville jeg trodd at de to hadde iscenesatt det hele for å ha moro på min bekostning. Jeg trodde de skulle spille videre, men Yvonne ville ikke spille helt ferdig. Hun kastet seg over Anders, og under fnis og latter fikk hun dratt av ham først t-skjoren og så underbuksa, og blottet hans ståkuk. Jeg konstaterte at han var adskillig bedre utstyrt en meg, kuken hans var både tykkere og lengre (jeg er nok litt «dårlig» utstyrt). Yvonne satte seg tilbakelent i en av lenestolene, bare iført singleten og en tynn liten truse, og betraktet oss begge flirende.
«Jeg vant, » – sa hun mens hun såg frem og tilbake på oss begge nakne gutter. Så fortsatte hun – «hva får jeg for premie?»
“Er det ikke nok med klærne våre?» – replikerte Anders.
“Nei, det er ikke nok. Jeg vil ha mer fra dere.»
«Da må du kle av deg først.» – svarte Anders. Yvonne reste seg opp og kom og stilte seg rett foran meg, så nære at jeg kjente varmen fra henne. Hun såg ertende ner på meg mens hun sakte drog singleten over hodet og blottet et par faste, flotte og struttende små bryster, like sommerbrune som resten av hennes hud. Fortsatt med blikket festet på meg (jeg er redd for at jeg satt med gapende munn…) trakk hun ner trusa til anklene mens hun vugget med hoftene. Jeg senket rent refleksmessigt blikket og såg rett inn i hennes blottede kjønn med den lyse lille hårdotten. Jeg rakk å konstatere at hun nok hadde brukt bikiniunderdel i sommer, før hun raskt snudde seg om og løp helt naken opp i sengen i hjørnet, og stilte seg på hender og kne i «doggy»–stilling med siden snudd mot oss.
«Nå, hva med premien?» – spurte hun.
«Gjestene først.» – svarte Anders, noe som fikk meg skikkelig satt ut. Jeg hadde aldri tidligere hatt sex der det var flere til stede enn bare meg og jenta, og nå var det alstå snakk om at jeg skulle gjøre det ikke bare med en tilskuer, men at hennes faste samboer, en arbeidskollega, skulle sitte og se på. Dette var sånt jeg hadde lest og hørt om, men hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle bli med på noe slikt. Jeg trakk på det og svarte bare med et dumt, sjenert flir. Anders kikket litt undrende på meg et øyeblikk før han sa:
«Kom igjen, Svein, nå kan du velge. Foran eller bak.»
En så direkte oppfordringen gjorde meg ikke mindre satt ut og sjenert. Samtidig var jeg sprengkåt på Yvonne, og hadde all lyst i verden til å stupe opp i sengen, stille meg bak hennes deilige rumpe og kjøre kuken opp i den fitte som jeg såvidt hadde fått et glimt av. Men da jeg fortsatt nølte var det at Anders selv reiste seg opp av sofaen og gikk bort til Yvonne med sin kuk svaiende i luften. Han krabbet opp i sengen og stilte seg på kne bak Yvonne. Så tok han tak i hennes hofte med ene handen mens hans styrte kuken inn i henne med den andre, og begynte å knulle henne.

Jeg ble sittende med whiskyglasset i handen og se på de to som gynget sammen. Jeg hadde aldri vært tilskuer når et annet par har hatt sex, og jeg husker at jeg stirret fascinert på Anders store kuk som for inn og ut i Yvonne, og på Yvonne, på den deilige kroppen, på svaien i ryggen og på hodet hennes, som hengte ner med det lange håret og slengte i takt med Anders rytme. Av og til såg både hun og Anders flirende bort mot meg. Og jeg ble kåtere og kåtere.

Jeg tolket det slik, eller rettere sagt håpet på, at jeg skulle få Yvonne når Anders hadde gjort seg ferdig, og jeg grep om kuken og begynte å dra noen sakte runketak mens jeg ventet. Mens jeg satt der og såg på de to fikk jeg de rareste tanker i hodet, som hvorvidt Anders skulle la det gå inni henne, han hadde jo ikke kondom (men det var jo i p-pillens tid) eller om han skulle trekke seg ut, og om jeg da fikk se ham sprute – jeg hadde aldri sett en annen gutt få orgasme og sprute i virkeligheten, bare på noen dårlige, sorthvite 8-mm-filmer. Og dersom han lot det gå inni henne, hvordan ville det føles for meg å stikke inn min kuk i hennes fitte som da var full med hans sæd. Og kanskje hun ville at jeg skulle slikke henne da, nei, hvordan skulle jeg takle det, jeg var ikke sikker på at jeg ville slikke hennes fitte med hans sæd…

Jeg satt der med slike tanker tumlende i hodet og med en stigende opphisselse da Anders, som om han hadde kunnet lese mine tanker, snudde seg mot meg og sa:
“Kom nå, Svein, det er plass til oss begge.Yvonne har en aldeles nydelig munn.»

Det var nok for meg. Jeg kom meg opp i sengen, stilte meg på kne foran Yvonne og styrte kuken mot hennes ansikt, som gynget frem og tilbake til Anders jukkerytme, med håret slengende i luften. Hun såg opp på meg et øyeblikk mens hun slikket seg om leppene. Så gapet hun opp og skjøv hodet frem, så jeg fikk tredd inn kuken i hennes munn.

Jeg hadde til da opplevt munnsex med noen få jenter, men bare en av de jentene hadde villet la meg komme i hennes munn. Det var den første jenta jeg hadde munnsex med, en tidligere kvinnlig kollega på jobben som jeg ble sammen med noen meget “hete» måneder et par år tilbake, da jeg var 22 år. Det var hun som “lærte» meg opp, vil jeg si, både med munnsex og analsex. Til da hadde jeg bare hørt og lest om munnsex, som noe meget eksklusivt, nesten perverst! Første gangen hun gjorde det med meg stod hun på kne foran meg og sugde min kuk mens hun runket meg med den ene handen og holdt med et fast grep rundt min rumpe med den andre. Når jeg var på vei å komme ville jeg trekke meg ut, jeg kunne ikke tenke meg at noen jente ville ha sæd i munnen, men hun holdt meg fast, og med en blanding av kjempevellyst og anger/redsel inni meg gav jeg meg hen og lot det gå, og hun fortsatte å runke og suge, uten å bry seg om mine stønn og fakter, helt til kuken begynte å slakne og jeg var nesten følelsesløs i underlivet. Jeg konstaterte at hun må ha svelget, for jeg såg ikke noe av min sæd, hverken rundt hennes munn eller på min reinslikkede, halvslake og rødsprengte kuk. Etterpå ville hun at jeg skulle slikke henne. Til det var jeg først ikke så lite uvillig. Men jeg skjønnte at det ville bli vanskelig å nekte, etter det hun hadde gjort med meg. Første gangen ble slikkingen meget nølende fra min side, for å si det mildt. Men hun gav seg ikke, holdt hodet mitt med begge hendene mens hun fortalte hvordan hun ville ha det. Etter noen ganger ble jeg vant til det, og etter ytterligere en tid begynte jeg faktisk å like det. Jeg oppdaget at jeg ble kjempekåt av å ligge å slikke henne og kjenne saftene hennes i min munn og mitt ansikt, mens hun låg og vrei seg og stønnet av vellyst. Men det beste var når hun introduserte meg til 69, der jeg låg oppå henne med hodet begravet i hennes våte skjød mens hun låg under, med hendene om min rumpe, og sugde meg som en kalv, og lot meg tømme meg ner i hennes munn.

Munnsex på meg hadde til jeg traff Anders og Yvonne vært at jentene hadde sugd meg, enten at det hadde stått på kne foran meg, eller at jeg hadde ligget på rygg, eller i 69, og hver gang hadde det vært jenta som var mest aktiv med sugingen. Jeg hadde hørt begrepet “munnknulling» bli brukt, og hadde sett noen bilder av det som Anders, Yvonne og jeg nå var på vei å gjøre, bilder der ei jente stod i doggy, som Yvonne, mens en gutt knullet henne bakfra og en annen gutt holdt henne i hodet og hadde sin kuk i hennes munn. Jeg visste at jeg ville komme nokså raskt nå, men jeg var veldig usikker på om Yvonne virkelig ville la meg komme i hennes munn. Så jeg la hendene på hennes skuldre og fulgte deres rytme mens jeg selv stod helt i ro og såg vekselvis bort på Anders og ned på min salivglinsende kuk, som sklei inn og ut i hennes munn. Hun var med på det til fullo, leppene hennes rullet over kukskaftet mens hun spilte og lekte med tungen mot kuken.

“Nå, kjære, nå får du nattmat av Svein.» – sa Anders stønnende mens han stod og pumpet bak henne. Jeg kunne ikke bestemme meg for om jeg skulle trekke meg ut, slik jeg hadde gjort med de jentene som ikke ville ha sæd i munnen, eller om jeg skulle la det gå i Yvonnes munn. Først slog tanken meg at jeg kanskje burde spørre henne nå, men så gjorde jeg ikke det likevel. Av redsel for at hun skulle si nei…

Åh, det var så deiligt. Å kjenne Yvonnes deilige lepper om min kuk, å se ned og se kuken skli inn og ut i hennes søte ansikt, delvis dekket av håret som flaksede og kilede mot min mage og mine lår. Å se hennes skuldre og rygg, og rumpa som Anders holdt begge hendene på mens han stod og pumpet rytmisk bak henne. For hver jukk kunne jeg skimte litt av kuken hans, som glinset av hennes safter, når har trakk seg ut.

Det ble bare deiligere og deiligere, i hele kroppen, og jeg merket at nå kunne jeg komme i hvilket øyeblikk som helst. Første panikktanken var at nå trekker jeg meg ut, men så ombestemte jeg meg. Med bildet de to guttene og jenta i hodet tok jeg et raskt og kraftig grep om Yvonnes hode med begge hendene, samtidig som jeg selv begynte å jukke, begynte regelrett å knulle henne i munnen. Det tok ikke lang tid før jeg kom, og da jeg ikke hadde hatt utløsning på over en uke var det nok ikke lite som kom. Jeg såg ned på Yvonne når den første spruten kom, og det synet glemmer jeg aldri! Hodet hennes rykket til, som om hun prøvde å komme vekk, hvilket hun ikke kunne da jeg holdt henne fast. Kinnene hennes bulte ut og hun sperret opp øynene og kikket opp på meg med det rareste blikk jeg hadde sett. Men jeg kunne ikke slutte nå, nå jukket jeg selv og kjørte kuken inn og ut i hennes munn mens jeg kikket ned på henne og på det rødsprengte kukskaftet som jog ut og inn i hennes munn. Nå glinset det ikke bare av hennes saliv men også av min gråhvite sæd. Fortsatt med oppsperrede øyne og med rare bevegelser i kinnene (hun fortalte etterpå at hun prøvde å svelge unna) var det som om hun prøvde å gispe etter luft, for hun åpnet litt på munnen og da rant det, nesten som skumm, sæd og saliv ut av munnvikene og nedover hennes hake.

Når jeg hadde gjort meg ferdig slapp jeg grepet om hennes hode, trakk ut kuken fra hennes munn og satte meg ner tilbake i sengen. Først følte jeg meg veldig dum, nå angret jeg på at jeg ikke hadde trukket meg ut, eller i hvert fall spurt henne. Hva skulle hun si nå, tenkte jeg. Og jeg trengte ikke å vente lenge på det.
«Fy faen, Svein, var du så kåt?» – sa hun mens hun såg på meg med lysende øyne, som jeg prøvde å tolke som smil, og med sæden dryppende ned på lakenet fra hennes klinete munn og hake – «Hvilken ladning, du kunne jo sagt ifra for faen, det gikk jo ikke å svelge unna.»
“Nå, kjære, er du mer sulten nå?» – kom det leende fra Anders bak henne.
“Ja, på deg!» – svarte Yvonne. Anders øket takten og jeg satt og hørte stønnene hans og klaskene når hans hofter slog mot hennes rumpe, mens jeg selv hadde tusen tanker i hodet. Yvonne gav av og til ifra seg noen tynne, hvinende stønn mens hun slengte med hodet, og etter litt senket hun seg ned på abuene, begravet ansiktet i det krøllete lakenet og ble liggende slik mens hun stønnet:
“Ja, ja… fortsett,,, åh… Anders…. Anders… Anders… fortsett…sånn ja…»
“Du…» – kom det fra Anders – “du…(stønn) nå… kommer jeg…»
“Nei, nei, nei… ikke enda… fortsett…» – stønnet Yvonne mens hun vrei og gnei hodet nere i sengen. Anders stønnet høyt, sperret opp øynene og gapet opp med munnen, mens han holdt fast i Yvonnes rumpe, og fortsatte å knulle henne mens hun stønnet og peip og bar seg nede i sengen. Da han til slutt trakk seg ut hadde han fortsatt den klinete kuken sin i halvstå. Yvonne falt rett ner i sengen og ble liggende som en slapp klut. Anders satte seg bakover og ble sittende og se bort på meg med et rart blikk og et litt fånete flir. Etter litt reiste Yvonne seg opp på armene og tørket seg om munnen og i skrittet med lakenet.
“Nå, Svein, var det ikke deiligt?» – spurte Anders flirende i det han reiste seg opp på kne og tørket av kuken sin, også med lakenet.
“Eh… jooo (sjenert flir)…»
“Har du gjort det før? Trekant?»
“Eh…. nei… aldri…(flir).»
“Vet du hva, det har ikke vi heller.»
“Det var mitt forslag (fnis).» – kom det fra Yvonne, som nå hadde lagt seg ned igjen og låg sammenkrøllet i sengen mellom Anders og meg.
“Mmmm…» – sa Anders – “vi hadde snakket om det, og så…(fnis)… så… fortalte Yvonne…(fnis)… at hun syns du er så sexy.»
Jeg svarte ingenting, men ble bare sittende og se ned litt sjenert. Så tok jeg mot til meg:
“Yvonne…eh…»
“Ja, sexy Svein (fnis).»
“Du…. var det okey… at… at… det gikk for meg?»
“Ha! Yvonne bare elsker det!» – avbrøt Anders – “Ikke sant, kjære?»
“Jooo…(fnis)… men det kom så fort, og så mye. Men du smakte deiligt, Svein, og så er det så morsomt å kjenne en kuk i munnen når den spruter, hvordan det rykker i den(fnis)…»

Vi ble sittende å tøyseprate slik en stund før søvnen tok overhand, med hjelp av den sene natttimen og alkoholen. Nakne og tett sammeklynget, med Yvonne i midten, klarte vi å sovne nokså raskt. Morgenene etter sov fortsatt Yvonne når jeg og Anders drog på jobb. Anders mente at dette måtte vi gjenta flere ganger, han unnet Yvonne den gleden å være sammen med to gutter. Og jeg sa meg ikke uenig.

Det ble ikke noen flere trekanter på meg. Allerede uken etter ble det klart på jobben at Anders skulle lede et team med våre arkitekter for et prosjekt i Alger. Og i slutten av måneden måtte han dra til Algeriet og bli vekk i drøyt tre måneder, nesten til jul, bare med noen få ukehelger hjemme i Norge. Yvonne kunne ikke bli med, hun hadde sine dansestudier som hun ikke kunne avbryte.

Uken etter at Anders hadde dratt kom det en kryptisk telex fra  Alger:

Hei, Svein. Pass på Yvonne for meg, og husk nå at du må gjøre det som hun ber deg om. Hilsen A.

Dagen etter ringte Yvonne meg på kontoret og ville at jeg skulle overnatte hos henne i helgen…

Legg igjen en kommentar