Gruppesex

Denne novellen er vist 47397 ganger.

jeg heter sonya
Det hele begynte med når jeg dro hjem til Pakistan etter min studie her i Norge.
Jeg skulle på intervju for jobb i Roche Company,jeg ble ropt opp og kom inn til intervju rommet,der satt det 3 kjempe kjekke mannfolk i alder 29-33.
Jeg hilste pent og ble bedt om å sette meg ned,Danial var han som jeg ble intervjuet av, Kamran og Aftab var kameratenme hans som var til stede,fikk aldri med meg hvorfor.
Imens Danial intervjet meg spurte han meg om jeg synes han var sexy,jeg smilte litt og sa ja,siden jeg tenkte at må nok smiske litt for å få jobben.
Jeg følte at øynene til Kamran og Aftab rev meg ut av klærene,men jeg sa ikke noe.
jeg hadde på meg  hvit lang skjørt med hvit liten skjorte.
Plutselig kom Kamran mot meg og tok forsiktig hånda si inn i skjørten min,før jeg skjønte noe var han inni trusa mi,og tok forsikitg på klitorisen min.Jeg så på han meg et spørsmåls tegn blikk,men det forandrett ikke noe,samtidig sa Danial at dem sku teste meg og at det var en del av dems intervju…..
samtidig kunne jeg føle at jeg hadde blitt ganske våt,men jeg rev hånda til Kamran ut og sto opp,og sa at jeg ville gå,og begynte på gå bakover,imens kom di alle tre mot meg og sa at jeg ikke trengte å være redd..-..
plutselig følte jeg en vegg bak meg,kunne ikke gjøre noe mer,kunne føle mange hender rundt på kroppen min,Danial hvisket i øra mi at jeg var kjempe pen og at de 3 måtte smake meg,imens han hvisket det i øret mitt begynte han å ta på bryste mitt,andre bryste holdt Aftab….ohhh jeg følte en tunge rundt min klitoris og fram og tilbake fra rumpehullet….jeg så at det var et diggert speil foran meg,jeg kunne se at di 3 var på vei til å spise meg opp,,,,det var deilig,,,men enda deilig var det å late som at jeg ikke ville dette….
Danial slikket meg på ansiktet og tok på bryset mitt,men Aftab hadde vist fått av meg skjorte og bhen fra ene siden og sugde hard på mitt bryst,når Danial så det smilte han lurt til meg og sa at Aftab har ikke sett så deilige og store bryst før,imens han sa det hadde han tatt av meg resten av skjorte og bhen,og begynte å slikke rundt mitt bryst og suge,der sto jeg helt naken,med en mann mellom mine bein som sugde og slikket mg gal og di 2 andre hadde vært sitt bryst i sin munn som dem sugde og slikket som galinger…alt det var så deilig at jeg vet ikke hvor mange ganger det gikk for meg…dem sugde og slikket kroppen min der i hav time,og det var så deilig å se alt dette i et stort speil foran seg….etter det bærte dem meg bort til sofaen.Danial ba meg suge pikken hans,imens jeg gjorde det følte jeg en tunge in i rumpa mi og en tunge in i fitta mi…jeg ble nesten gal,Danila holdt begge brysta mine…
Jeg hadde visst begynt å lage lyder,i det samme følte jeg en stor pikk sim ville in i min rumpe og en stor pikk in i fitta mi….ooooooooooooooooohhhhhhhhh dæven det var vondt og deilig…..jeg åpnet munnen min for å stønne høyt…..men i det samme puttet Danial den store pikken sin i munnen men….og dem begynte å knulle meg som faen i hvert hull….ut og inn …ut og inn….
jeg følte jeg kommer til å dø….akkurat da gikk det for alle 3…..Danial spruta i mmunnen min…..og ba meg svelge det……det gjorde jeg villt….
Etter alt dette…mente dem at jeg hadde klart testen ganske bra….og sa at jeg skulle komme hjem til Danial nå til fredag…..
 
og at jeg skulle være klar for noe nytt….

Legg igjen en kommentar