Etter festen

Denne novellen er vist 26650 ganger.

Min eldre søster Line fylte år forleden, og inviterte venner og kjente til å feire den påfølgende lørdagen, etter å ha fått tak i barnevakt og huset for seg selv hele helgen. Svogeren min lagde alskens gode småretter og fremskaffet mengder av forskjellige drikkevarer. Jeg kom litt sent, og festen var allerede i gang, og jeg ble imponert av hvor mye god mat og drikke som var satt frem på buffetbordet ute på terrassen. Et drøyt dusin gjester fra min søsters omgangskrets sto ute på plenen; menn og kvinner i alderen 20-40 som jeg ikke kjente. Selv om jeg skulle ha møtt noen av dem tidligere, var jeg så dårlig til å huske navn at jeg like godt presenterte meg for alle på nytt. Etter flere «hei», «hallo» og «takk for sist» gikk jeg over til det store buffetbordet hvor vinflaskene sto på rad og rekke sammen med et kar med is til å holde ølflaskene kalde.

«Hei, var det du som var broren til Line?»

Jeg snudde meg og hilste på en nydelig blond jente med en kjole som tvang blikket mitt nedover før jeg rakk å tenke.  Vi hilste og jeg liret av meg et eller annet om det fantastiske opplegget til festen, mens jeg prøvde å holde øynene unna de sexy formene hennes. Utringningen smalnet sakte nedover og jeg kunne se deler av brystene hennes før det tynne kjolestoffet dekket til det viktigste. De hvite blondene i BHen under var så vidt synlige, og når hun snudde seg begynte blikket mitt straks å vandre nedover den flotte stussen som avtegnet seg perfekt mot kjolen. Siri, het hun, og hun var sannsynligvis det deiligste eksemplar av det kvinnelige kjønn jeg noen gang hadde sett.

Jeg klarte ikke å skjule interessen, og selv etter et par glass vin ville ikke de nervøse kriblingene nedover nakken forsvinne. Adrenalinet strømmet ut i kroppen da samtalen tok en uventet vending:

«Du stirrer,» sa hun.

«Sorry, du er så utrolig pen,» svarte jeg og ble forbauset over hvor direkte jeg hadde klart å være.

«Takk, du er ikke så verst, du heller,» sa hun med et smil.

«Kan jeg få nummeret ditt? Så kan vi … finne på noe en gang?»

«Gjerne,» svarte Siri og ga meg et gnistrende smil, og jeg kjente en vanvittig følelse av eufori.

Siri var nydelig; jeg hadde gjort et fremstøt – noe som var uvanlig fra min side – og hun var interessert. Jeg kunne ikke huske å ha vært så glad på lenge. Lettelse over at denne deilige, deilige jenta var interessert i meg, forventning til hva som kunne skje videre, håp om at hun ville være så perfekt som jeg fikk inntrykk av.

Det kunne nesten virke slik, etter hvert som samtalen skred frem: Hun røyket ikke, likte å trene, og hun hadde noe mellom ørene i tillegg til et fantastisk utseende; hun studerte mediefag ved Blindern, og begynte å diskutere med lidenskap når jeg nevnte noen kunstnere fra renessansen. Jeg klarte nesten ikke forlate Siris side resten av kvelden – jeg ville bare være nær henne. Det var ikke meningen å bli forelsket … det bare skjedde.

 

**

 

«Jeg tror jeg er forelska i deg,» innrømte jeg idet festdeltakerne hadde begynt å gå, og håpet intenst at jeg ikke skremte henne bort.

«Åå så søt du er …» svarte hun, og jeg følte en enorm lettelse da hun fortsatte: «Det er sånn for meg og … Du er utrolig kjekk og jeg har hørt Line si så mye om deg at jeg bare måtte bli interessert …»

Vi sto litt bortgjemt for oss selv i et hjørne av stua, og uten å merke det hadde jeg glidd nærmere og sto nå helt inntil denne skjønne skapningen, så vakker at hun måtte være fra en annen verden.

«Kan jeg kysse deg …?» spurte jeg med hes stemme; hendene mine strøk forsiktig over de nakne overarmene hennes, og jeg kunne ikke stå imot fristelsen.

Hun var magnetisk. Elektriske støt fòr igjennom meg idet hun la hånda rundt nakken min og lot meg bøye meg ned mot ansiktet jeg ville kjærtegne med leppene. Jeg lukket øynene, nøt smaken av henne, de myke leppene … Den lille søte duften av parfymen hennes fylte neseborene. Armen min snek seg rundt midjen hennes og trakk den myke kroppen mot meg. Nå som jeg hadde henne der, ville jeg ikke slippe.

«Så ja … vent, vent litt …» sa hun og stoppet meg; så seg rundt og smilte litt sjenert. «Vi er jo ikke akkurat alene her … Hva om vi treffes siden, OK …»

Jeg nikket og lot henne glippe unna. Et øyeblikk angret jeg bittert, for jeg ville bare ha mer av henne, men samtidig var jeg redd for å overdrive. Tusen tanker flommet gjennom hodet; beruselsen fra vinen og forelskelsen var overveldende. Jeg hadde utrolig lyst på henne, og håpet at Siri følte det samme. Hun var så utrolig deilig at jeg hadde lyst på henne der og da – så synd at vi ikke var hjemme hos meg eller et annet sted hvor jeg kunne ha prøvd å få henne med på leken …

Men hun hadde rett, jeg måtte roe meg ned. Ta en kald dusj eller noe. Både hun og jeg og flere andre skulle overnatte; jeg kunne treffe Siri igjen ved frokostbordet, og kjempe mot fristelsen av å ringe henne altfor tidlig etter at vi hadde dratt igjen. Så ville jeg plages i timevis mens jeg prøvde å tenke ut det perfekte stedet å treffe henne igjen … kino, middag, en løpetur langs Lysakerelva? Hva skulle jeg ha på meg, hva skulle jeg si og gjøre? Jeg ville ha hele henne, og var livredd for å drite meg ut; slike tanker fortsatte å gnage i hodet mens jeg pusset tennene på badet, og selv da jeg hadde kommet meg i seng, hadde jeg vanskelig for å sove. Tanken på at Siri lå og sov et annet sted i huset hjalp heller ikke, men jeg kunne knapt gå over gulvet uten at det begynte å knake; langt mindre la være å vekke noen hvis jeg begynte å lete gjennom rommene … Og hva skulle jeg uansett det for – vi hadde nettopp møttes, hvis jeg prøvde å komme i trusa på henne alt nå ville hun garantert synes at jeg var en dust, min søster ville få høre om det, og enhver sjanse jeg hadde til å treffe den vidunderlige jenta igjen ville være borte for alltid. Rolig, rolig, måtte jeg tenke for meg selv – hold deg rolig, og i morgen fikk jeg se henne. Søvnen kom drivende mens bildet av Siris lyse ansikt sakte gled forbi i tankene mine. Jeg hørte stemmen hennes, kjente duften av henne, og hørte knakingen i gulvet fra de nakne føttene hennes …

 

**

 

Plutselig falt det meg inn at det ikke var en drøm. Fantasier knaker ikke på den måten, de tar ikke tak i dynekanten din og smyger seg opp i senga til deg. Brått var jeg lys våken, og så en hvit nattkjole falle på gulvet. En kald hånd gled over brystet mitt, og et lite sekund senere kom de første blonde hårstråene til syne under dyna. Adrenalinet strømmet gjennom meg som en brusende elv. Hjertet hamret som aldri før. Jeg var så nervøs, livredd, nærmest … samtidig som det gikk opp for meg at min innerste drøm var i ferd med å gå i oppfyllelse.

«Hei.»

«Hei …» svarte jeg, fremdeles i sjokk.

«Det er kanskje litt frekt, men jeg fikk inntrykk av at du ikke ville ha noe imot det … Jeg … trenger å ha deg med én gang … Kan jeg..?»

Jeg nikket og hun smilte selvsikkert. Hun gjorde det lett for meg å si ja – det gjorde liksom ingenting at rommet lå vegg i vegg med min søster og hennes mann når det lå en fantastisk deilig blondine naken oppå meg. Et faktum hun minte meg på da hun merket at jeg fremdeles hadde klær på.

«Jeg er helt naken … Må du ha på deg denne?» hvisket hun smilende og nappet i shortsen. Den ble raskt trukket ned til et sted rundt knærne før Siri begynte å gjengjelde kysset fra tidligere. Tungene våre begynte straks å leke rundt hverandre, hjertet mitt begynte å hamre og dunke idet den herlige jenta presset den nakne kroppen sin inntil min.

Hun gned underlivet mot meg og jeg kjente at kuken presset opp mellom lårene hennes. Hun stanset og satte seg opp litt, førte meg inn på rett plass og satte seg ned. Hun la hånda over munnen min og hysjet på meg. Jeg hadde stønnet idet jeg kjente den trange fitta tre seg ned på pikken min. Hun tok vekk hånda og erstattet den med et sugende kyss idet hun trykket seg helt ned på den. Det gjorde nesten vondt, så trang var hun, men hun tvang meg opp i seg og begynte straks å gnikke underlivet mot meg, og det var deilig å være der inne i varmen hennes. Små stønnelyder unnslapp oss begge – det var vanskelig å være stille når vi var så opphisset. Smaskingen fra de sultne munnene våre, de små stønnene og knirkingen fra senga gjorde meg mer nervøs enn noe annet. Snart begynte Siri å puste tungt og knuffe underlivet hardere mot meg, og jeg kunne heller ikke la være å lage lyder jeg heller skulle ha lagd hjemme enn i gjesterommet til min søster.

«Åååå …» stønnet hun fornøyd.

Det var tydelig at hun begynte å bry seg mindre og mindre om noen kunne høre oss, og jeg begynte også å bli revet vekk fra den nervøse følelsen. Redselen for å bli oppdaget ble fortrengt av nytelsen Siri ga meg; snart fantes det ingenting annet enn den lyse huden hennes mot min og følelsen av det våte skjødet hennes ridende på meg. Det var så glatt i henne nå at pikken holdt på å gli ut noen ganger, men snart lot hun seg gli helt ned på staken og begynte bare å gni underlivet frem og tilbake. Dette gikk fortere og lagde ikke like mye støy fra senga, så det tok ikke lang tid før jeg ikke kunne holde igjen stort lenger.

«Jeg kommer snart …» stønnet jeg idet det gikk opp for meg at heg burde spørre om hun brukte noe.

Siri senket tempoet før hun sluttet helt. Hun ble sittende oppå meg og klemme rolig rundt pikken med musklene, og det så nesten ut som at hun tenkte litt på hva hun skulle gjøre. Til slutt steg hun av meg helt og akte seg nedover i senga. Først var det kjølig å kjenne pikken ute i friluft igjen, men det varte bare et øyeblikk før hun grep rundt den med hånda og senket munnen nedpå. Jeg skjønte hva hun gjorde da hun begynte å runke meg raskere og raskere mens hun slurpet på det ømme hodet med munnen. Jeg begynte å stønne ukontrollert da krampene grep tak i underlivet mitt, men hun stoppet ikke, bare fortsatte å runke meg taktfast mot orgasmen …

«AH!» utbrøt jeg idet jeg kjente et kraftig rykk i meg.

Et øyeblikk ble jeg nervøs over at noen i et av naborommene kunne ha hørt det, og konsentrerte meg om å være stille mens Siri satt og sugde meg med en tilfreds mine. Det føltes som om orgasmen varte i flere minutter. Hun smilte lurt og slikket videre, tok kuken i munnen på nytt og sendte lystne blikk opp i min retning for å se om jeg likte det. Jeg kunne knapt holde meg våken, blikket begynte å bli duggete og jeg følte meg svimmel.

«Vær så snill … stopp litt …» måtte jeg hviske – følelsen var så intens at jeg ikke klarte mer.

Siri kom glidende tilbake over meg. Det føltes fantastisk. Til tross for alt det deilige hun nettopp hadde gjort med meg, var det denne følelsen jeg likte best: Den myke huden hennes mot min, kroppen hennes liggende oppå meg, hendene hennes strykende over ribbena, håret hennes som kilte meg over brystet. Jeg var dønn forelsket. Hun var en perfekt skapning. Og hun var ikke sky i senga …

«Du smakte godt. Jeg håper jeg får gjøre det flere ganger,» sa hun, og jeg smilte og sa at det måtte hun gjerne. Det skulle bare mangle om jeg skulle nekte henne å gjøre noe jeg syntes var så fantastisk.

                Men så var det over. For denne gang, i hvert fall. Siri var den første til å skjønne det. Hun begynte å rive seg løs, smyge seg ut av senga og lot meg ligge der med en sterk følelse av savn – jeg ville ikke at hun skulle gå enda, jeg ville ha henne liggende på meg hele natten og enda lenger …

«Synd at du må gå alt,» sa jeg idet hun smatt på seg den tynne nattkjolen.

«Vi sees i morgen, da,» hvisket hun og listet seg mot døra mens hun prøvde å unngå at gulvet knaket. «Hva om vi møtes igjen hjemme hos deg, så trenger vi ikke å være så stille …»

Jeg smilte og skulle til å svare noe lurt, men hun hadde allerede gått. Jeg ble liggende og trodde at jeg aldri ville få sove, så oppspilt som jeg var, men kroppen føltes matt og tilfreds og jeg drev snart inn i drømmeland, hvor jeg drømte om følelsen av myk hud mot brystet, og blonde hårstrå som kom snikende opp fra under dyna …

Legg igjen en kommentar