Prøvekaninen

Denne novellen er vist 59064 ganger.

Jeg jobber skift, og har derfor litt rare arbeidstider med ettermiddagsjobb og en hel fridag innimellom. En av disse fridagene traff jeg Tove, naboen min,  og hun inviterte meg til en kopp kaffe på terassen. Hun lurte på om jeg kunne tenke meg å være hjelpe henne i utdannelsen hennes. Hun drev og utdannet seg som massør, og trengte en del praksis utenom kurset. Hun hadde fått praksisplass på et sportssenter, men var redd det ikke ble nok timer. Hun hadde derfor behov for å ta timer hjemme. Det eneste jeg måtte gjøre var å stille opp til massasje, og attestere på at hun hadde utført denne. Det sa jeg selvfølgelig ja til. Jeg hadde fått gått til både klassisk massasje og aromaterapi tidligere og visste at det det var fantastisk for både kropp og sjel. At hun i tillegg så virkelig godt ut gjorde heller ikke noe. Hun hadde ikke fått seg massasjebenk ennå, så vi gikk til et stort bad hvor hun la ut tykke tepper på gulvet med en tykk frottehåndduk oppå.  Jeg fikk beskjed om å kle av meg, og legge meg på magen med et tynt laken over meg, lukke øynene og nyte massasjen. Jeg visste selvfølgelig godt at jeg skulle ha underbukse på, men det gikk en lite djevel i meg. Tove kom tilbake iført tights og t-skjorte. Hun tente en del T-lys, satte på dempet musikk og slo av baderomsbelysningen.

Hun satte seg bak meg og begynte på venstre fot og legg og arbeidet seg oppover til lår- og rumpemusklene. I det hun skulle trekke lakenet tilside , og samtidig dra med seg underbuksa oppdaget hun at jeg ikke hadde noe under. Oj, her er det en som har gått grundig til verks med avkledning, ler Tove. Mens hun knar lår- og rumpemuskler kommer hun faretruende nær edlere kroppsdeler, og jeg kjenner at hun streifer ballene. Hun legger tilbake lakenet, og fortsetter på høyre side. Når hun kommer opp til lår- og rumpemusker igjen merker jeg igjen at hun rører ballene mine, og at det ikke er helt tilfeldig. Når hun er ferdig med baksiden av beina går hun i gang med ryggen. Jeg må få lov til å sette meg på deg for å komme skikkelig til ryggen din sier Tove. Hun setter seg på rumpa mi, og vugger litt frem og tilbake mens hun knar ryggmusklene. Når hun kommer til korsryggen trekker hun lakenet av meg slik at nedre del av ryggen og rumpa er bar. Hun bruker godt med olje, og gir rumpa ekstra god massasje, og hun går godt ned mellom beina, og gir ballene og mellomkjøttet en deilig omgang. Nå kan du snu deg sier hun. Jeg ligger fremdeles med lukkede øyne og nyter tilværelsen. Hun begynner igjen på høyre bein, og masserer godt opp i lysken og mellomkjøttet  og jeg kjenner godt at berøringen av baller og pikk ikke er helt tilfeldig. Det samme gjentar seg på venstre fot, og både baller og pikk får etter hvert godt med olje.

Jeg må sette meg på deg igjen for å ta bryst og mage, sier Tove og reiser seg opp litt. Hun trekker lakenet ned, og setter seg på lårene for å massere magemusklene. Jeg klarer ikke å skjule at jeg har skikkelig stå, og det tror jeg at Tove også merker for når hun skal massere brystmusklene,  flytter seg lenger opp og setter seg rett på ståpikken min. Her er det visst en som koser seg, sier Tove og tar hendene mine og legger dem på hoftene sine. Uten at jeg har merket det har Tove kledd seg naken. Jeg ser opp, og ser at hun har plassert seg slik at den oljeglatte pikken min ligger midt mellom to glattbarberte oljede fittelepper hvor det også stikker frem to lange flotte innerlepper. Hun går så i gang med å massere brystmusklene mine mens rugger hun frem og tilbake på pikken min som hun har oljet inn enda mer og lagt innerleppene rundt. Jeg begynner å massere klitorisen hennes, og får henne til å løfte på seg slik at jeg kommer til fitta hennes med hendene. Hun får problemer med å konsentrere seg om massasje mens jeg fingerpuler henne.

Hun gir opp massasjen, tar tak i pikken min, og senker seg sakte ned og begynner å ri meg. Jeg masserer fremdeles klitorisen hennes, og hun kommer snart i en heftig orgasme. Jeg snur henne på ryggen bruker to finger i henne og gir henne en G-punktmassasje mens jeg masserer klitorisen med den andre hånden. Det tar ikke lang tid før hun går opp i bro og kommer i en heftig spruteorgasme. Jeg gnir væsken ut over Tove og meg og trykker meg inn i henne. Jeg setter i gang og knuller henne mens hun selv masserer klitorisen sin. Det går ikke lenge før jeg kjenner at hun kommer igjen, og det pirrer meg også så mye at jeg ikke klarer å holde igjen, og spruter henne full med all oppspart sæd. Etterpå ligger vi og slapper av og avtaler ny time. Denne gangen er vi helt nakne fra begynnelsen.

Legg igjen en kommentar