Fanget

Denne novellen er vist 17905 ganger.

Eva som var en pen jente med brunt, halvlangt hår og blå øyne kom hjem etter en travel dag på jobb, og sto nå på trappa og ventet på å få slippe inn av sin kjæreste.  Endelig åpnet han døra. Andreas som var en pen mørk mann med kort klipt svart hår, var kraftig bygd å veide neste 80 kg. Han smilte sjenert og åpnet døren slik at hun kunne komme forbi han og inn i rommet. Det var ganske mørkt i huset, noe Eva forsto ganske snart hvorfor det var. Han låste døra bak seg…

 «Sorry at det tok sånn tid, men jeg måtte ta ut kylingen.» Eva ble i godt humør da hun fikk vite at Andreas hadde gjort klar middagen til dem begge og svarte: «Å, dette blir godt». Da Eva kom inn på kjøkkenet var lyset dimmet ned, og det var tent t-lys over alt. På bordet sto kylingen, klart til å spises.

«Å dette var godt» sa Eva i det hun tok det siste av risen som var igjen på tallerken, inn i munnen. «Det er mer der det kommer fra» sa Andreas med et glimt. «Takk, Takk men nå holder det.»

Etter en liten stund reiste Andrea seg og gikk mot Eva som satt å så på lysene på bordet. Han bøyde seg ned til øret hennes og hvisket: «Gå inn på soverommet, der venter det snart en overraskelse… mens jeg tar en dusj.» Eva gikk inn på soverommet hvor hun la seg godt tilrett i senga mens hun ventet. Lakene var byttet til et svart laken i lakk, lyset var slokt og kun noen t-lys i vinduet, var alt av lys på rommet. Dette fikk takene til å svire om hva hun skulle få som overraskelse. Etter en kort stund hørte Eva at dusjen ble skrud av, og at døra inn til badet ble åpnet.      

Eva kunne høre skritt som nærmet soverommet…

Skrittene nærmet seg og hun kunne høre dem godt, lyden stoppet ikke før det kom en kropp til syne. Hun så en halv naken kropp i døra, det var Andreas innført med en tettsittende hvitt Jack & Jones boxer som sto å spilte kost bar ved å dra i strikken på boxeren. Andreas viste utmerket at Eva tente på våte, sexy kropper og han hadde selv ingen dårlig kropp tvert imot. Rundt halsen hadde han et svart skjerf, og i høyre hånda hadde han to brune lærbelter. Eva lå å beundre synet, av den våte six-packen hans, som gikk helt ned til den kraftige blå strikken rund boxershortsen, hvor det sto i hvitt Jack & Jones. Flere klask kunne høres i rommet da Andreas dro og slapp den brede strikken rund boxeren. Rund høyre ankelen satt det fast to fortlenker i lær med to hengelåser klar for å brukes.

Andreas så sulten ut i det han tok en god titt på den solide kroppen til Eva, og øyene stoppet ikke å trille nedover før han så i gulvet. Eva på si side viste hva hun nå skulle få! Å så på at Andreas rette på «Masten» som hadde vokst seg i boxeren. 

Han nærmet seg nå senga mens han pisket det ene lærbelte mot sengestolpen. Lyden av belte som traff stolpen tente henne. «Sett deg i stolen min.» Kommanderte Andreas. Eva gjorde som han sa og reiste seg fra senga og satt seg i en svart skinnstol som han fikk i 30 års gave. Han gikk fram og løsenet toppen til Eva og kastet den i gulvet med et hardt kast. «Legg armene bak ryggen» Fortsatt han å kommandere… «Du har vært slem!» kom det fra munnen hans i det han bant fast det ene lærbelte rundt håndleddene hennes, så løsnet han knuten som holt fast skjerfe rund halsen. Helt forsvarsløst satt Eva i stollen mens Andreas berørte halsen hennes med skjerfet og tungen. Det kom en pirrende følelse i gjennom hele kroppen hennes, da han presset henne ned i skinnstolen helt forsvarsløs, samt tungen som var sulten på mer. Han startet rolig med å berøre tungen oppover halsen til den kom til øret. Eva kunne se den våte tungen sleike henne som en hund. Så tok Andreas skjerfet opp, det ble bundet hardt rundt øynene hennes. Slik at hun ikke fikk se.
«Så du trudde du kunne få se?» Eva svarte ikke… Klask!! Den høye lyden ble til ekko i rommet. Et gisp hørtes. Slaget fra lærbelte kom som en overraskelse og tente henne straks, men hun visste hun fortjente det. Enda et klask hørtes og denne gangen stønnet hun vilt. Han fortsatte straffen henne helt til hun sa: «Jeg har vært slem!» Andreas fikk et frekt smil rundt munnen, og man kunne se at han likte situasjonen som nå utspilte seg på soverommet.

 

«Det var det jeg ville høre,» forsatte han, i det han så ned på de store men likevel faste puppene hennes som trengte seg igjennom BH-en. «Å disse er finne» sa han mens han klemte puppen i et fast grep. Fingrene hans var store som ostepølser, og hadde ingen problem å få et sikkelig tak rundt BH-en som unnfanget puppene og reiv den så av på et blunk. Nå hadde han et sikkelig tak rundt begge to, i tillegg med klemmingen lekte han nå med brystvortene. «Mmm!» Kom det fra Eva.

Andreas lekte nå med høyre puppen, han lagde runde sirkler rundt brystvorten med tungen og tok så å presset vorten sammen mellom leppene, så begynte han å rulle brystvorten mellom leppene. Eva ble bare mer, mer kåt der hun satt… Plutselig kunne hun kjenne at noe ble festet til den andre brystvorta, etterfulgt av et knepp. Nå begynte en vibrering, det var en brystvorte vibrator som han hadde kjøp. Den satt godt fast og skapte en helt herlig følelse i helle kroppen hennes, mens hun tekte på hva som skulle komme nå. Andreas forsatte slikkingen fra høyre puppen og ned til buksa. I det tungen nådde navlen, tok fingrene grep om buksa. På noen få sekunder hadde han tatt av buksen hennes. Han dro i strikken på G-strengen og slapp den, Klask! Sa det da strikke traff huden hennes. Dette var med å tenne henne enda mer. Munne som for lengst hadde finnet fram til fitta hennes, blåste nå varm luft igjennom stoffet på G-strengen. Eva lå og nøtt vert sekund av det Andreas gjorde med henne. Hendene hans strøk over brystene og nedover magen og fjernet nå G-strengen. Hendene beveget seg mellom lårene og han lot en finger gli forsiktig over kjønnsleppene og klitoris. Hun var våt. Hun knakk litt sammen og klynket. «Mmm…» «Stille! Kommanderte han da hun begynte å gi etter».

 

Med to brystvorte vibratorer festet til hver sin brystvorte, frigjorde Andreas øynene hennes fra skjerfet, vel vitende om at hun ville ha mer… Så var det hans tur! Andreas som nå hadde ført kuken igjen gylfåpningen i boxeren, tok et godt tak i hodet hennes, og førte det mot «Masten» som var stiv som en stokk. På et blunk var «Masten godt inne i munnen hennes. Den store kukken tette igjen munnen hennes, mens Andreas førte hode hennes fram og tilbake. Hun hadde i begynnelsen vansker med å suge, grunnet at begge armene fortsatt var bunnet fast bakpå ryggen, men dette gikk seg inn. Mens Andreas førte hode til Eva fra og tilbake, slik at munne gled over penisskaftet, sugde Eva som aldri før. Nå stønnet han litt, mens Eva så med sinne snile øyne opp over six-pacen, forbi brystkassen hans og inn i noen sultne øyner som ville ha mer. Med et ryk slang han hode til Eva tilbake i stolen. «Nå skal du få!» Sa han i det han løsnet de to fortlenker i lær som var låst rund ankelen. Han fjernet begge brystvortene vibratorene og kommanderte Eva videre. «Kom hit din dukke… Legg deg på senga!» med armene fastspent bakpå ryggen ble hun kaste ned i sengen med ryggen først. «Sprik med beina» var så den neste kommandoen fra Andreas, som nå tok tak i bena hennes, og med en hengelås på vær av de brede fotlenkene, satt de godt fast. I det han var ferdig med å knyte fast den siste fotlenken til sengestolpen, bøyde han ryggen til Eva opp slik at han fikk løsnet belt rundt håndleddene som nå hadde fått merke. Deretter satte han seg oppå henne, tok tak i armene og tvang de bakover for å feste de til sengegavlen. Andreas strammet lærbeltene godt rundt armene, slik at det ikke var mulig å komme seg løs.

 

Hun lå nå helt forsvarsløst i sengen, mens han reiste seg opp fra knærne, og dro av seg boxeren før han satte seg oppå henne igjen. Denne gangen med «Masten» hengende stift over hodet hennes. «Slikk!» kom det fra munnen hans, som hold opp hode hennes slik at hun fikk slikke den store pungen som hang som en tennis ball over henne. Lette og lekende strøk. Han stønnet… Munnen hennes lukket seg om den ene delen og hun sugde forsiktig på den. «Ååå Mmm…» Fingrene hans gled gjennom håret hennes før de tok et godt tak og dro hodet hardt tilbake i puta. «Er dette alt? Nå skal du få». Andreas tok opp skjerfet igjen knøt det hardt rundt øynene hennes. Nå lå han helt inntil henne, den store brystkassen hans presset henne godt ned i senga. Han startet med å puste henne oppover halsen, så var det klart for tungen igjen. Han begynte å slikke henne nedover halsen, mens han brukte hendene til å masere puppene. Nå hadde tungen finnet veien fram til den venstre puppen. Nå gikk det over til suging mens han skvist den andre mellom fingrene. Eva stønnet og ble mer, mer kåt. «Klarer du ikke mer?» kom det fra Eva. Han lo. «Jeg tar deg når jeg føler for det! Ligg stille. Så jeg får fortsatt med det jeg holdt på med.»

Fra puppene gikk tungen nå ned til kjønnet hvor den slikket kjønnsleppene mens han stak opp to fingre for å stimulere klitorisen. Tungen ble mer og mer krevende og hun visste hun ikke klarte å holde ut lenge. Eva hadde vanskelig med å være stile noe som Andreas nøtt vært sekund av. «Nå skal du få!» sa han i det, det kom en dirrende lyd. Han hadde finnet fram vibratoren, som han kjørte rundt navlen. En varm finger la seg på klitoris og masserte den svakt, mens to av de andre fingrene spredte kjønnsleppene hennes og lot vibratoren gli inn i henne. «Ahhhh!» Følelsen var fantastisk! Han, satte seg bedre til rette og satte opp tempoet. Mens vibratoren gled ut og inn av henne i stor fart bøyde han seg ned og begynte å slikke og suge på nippene igjen. Han skjønte at det ikke var lenge igjen før hun kom, så han tok ut vibratoren og erstattet den med brystvorte vibratorene, som han feste på vær sin pupp og slo på. 

 

Han elsket at hun var så kåt, og kjente at han var utrolig kåt selv. «Masten» stod hard oppover magen, klar for å trenge inn i henne. Han tok et kraftig tak i skaftet, og så la han seg oppå henne, meg et bein på vær sin side. Eva kunne kjenne de kraftig låra hans inntil sinne. Nå var det klart for «Masten» igjen, som med hjelp av høyrehånden hans ble ført inn i den våte fitta hennes. Låra som var av bare muskler spente seg da han pumpet «Masten» inn og ut av den saftige fitta hennes. Andreas hadde tredd på penisringer på penisen noe som økte nytelsen betraktelig. Lakenet i lakk gjorde også sitt. Han skrudde opp tempoet og merket at han ikke ville gi seg med det første…

 

«Jaa… jaaaa…aa» ble ropt ut i rommet etterfulgt av «Mmm!» Eva kjente at det ikke var lenge igjen nå.

Skjerfet rundt øynene hennes ble fjernet og hun kunne se rett inn i hans brune og kåte øyne. Andreas tok nå å løsnet litt på fotlenken slik at Eva kunne sitte oppreist i senga. Hun løftet nå hodet og kysset han. «Sug meg på nippern» og pekte så på høyre brystvorte, mens hun sugde alt hun kunne, tok han venstre hånda og lekte med den andre, og samt å skvise tid til annet på den. Intenst og ivrig sugde hun på høyre nippern, mens høyre hånda til Andreas presset hodet hennes mot brystkassen hans. Med et bestemt rykk fjernet han hodet hennes fra brystkassen hans. Leppene deres smeltet sammen og tungene begynte å leke. Så tok Andreas igjen et gått tak i penisen og runket hardt før han førte den inn i fitta igjen. Gud, så vanvittig godt det var! Han pustet tungt og la hendene på skuldrene hennes for å øke farten. Stønnene deres ble høyere og høyere, bevegelsene mer, mer krevende, Eva hadde aldri hatt det så godt…

 

Etter en stund kom det fra Andreas: «Nå skal jeg ta deg bakfra…» Han frigjorde armene til Eva for å få snudd henne rundt, da dette var gjort festet han armene fast i senga igjen. På alle fire var hun klar, Andreas tok oppstiling bak og trengte inn i henne. Hun var enda trangere nå og hun strammet til med jevne mellomrom. Han tok tak i håret hennes, dro det bakover slik at ryggen hennes fikk en svai. Han satte opp tempoet og tok i enda hardere. Hun nærmest skrek av fryd av penisringene som ble ført inn og ut. «JA!» Hun løftet rumpa og tok i mot støtene hans, hun nærmet seg nå, og med et kraftig støt kom hun. Andreas som ikke hadde lenge igjen dro seg ut og stelte seg framfor Eva som var klar for en «Stor sprut», med et hardt tak rundt kuken runget han den fort og bestemt og det tok ikke langtid så kom han også. Spruten sto ut av penisen og han runket den helt tomt. Etter alle omgangene med spruting, slikket Eva alt opp, og sammen ble de liggende. Andreas løsnet da også arm- og fotlenkene, svett og andpusten falt han sammen over henne. Hun vred seg rundt, kysset han lett i pannen. «Samme tid og sted i morgen?» spurte hun. «Det spørs hvor slem du har vært det» svart Andreas med et smil.

Legg igjen en kommentar