Perfect match

Denne novellen er vist 10448 ganger.

Vi hadde funnet hverandre og møttes hos ham for å ha sex. Han var aktiv, likte å gå rett på og knulle. Jeg var passiv og likte at han knullet. Vi hadde hatt flere deilige møter hos ham og den gangen jeg skal fortelle om klaffet det over all forventning.

Jeg kom som vanlig syklende. Oppe i leiligheten gikk vi først inn i stua, pratet litt og ble enige om å gå inn på knullerommet hans. Der inne tok jeg av meg sandalene, dro ned og av sykkelbuksa før t-skjorta forsvant. Like raskt ble trusa borte og jeg sto naken foran ham. Han var nesten like rask til å kle seg naken. Jeg stilte meg på kne tvers over senga, med enden mot ham. Han rullet på en gummi og kom med litt glidemiddel i rompehullet mitt. Raskt stilte han seg opp og presset pikken mot hullet mitt. Det var deilig å kjenne hans harde stive mannepikk langsomt trenge inn i hullet mitt. Jeg slappet av og lot ham komme skikkelig til. Pikken hans fylte meg etter hvert helt og han begynte å knulle. Ut og inn gled pikken i mitt trange rompehull. Det var deilig. Jeg lekte litt med pikken min mens han knullet meg. Etter en stund la jeg meg på rygg så jeg kunne se ham pumpe inn og ut av meg. Jeg kjente hvor kåt jeg var, hvor kåt han var og hvor varmt det begynte å bli. Vi var rett
og slett to kåte menn som nøt å ha sex, deilig rompesex.

Jeg stilte meg på gulvet med ham rett bak, lente meg framover og kjente ham dypt inne i meg, det var deilig og kanskje enda deiligere enn noen gang før. Jeg kjente at det bygget seg opp en kåt deilig følelse av noe mer i dag. Jeg slapp pikken min og konsentrerte meg om å nyte at han knullet meg. Det ble deiligere og deiligere og jeg kjente at jeg begynte å nærme meg en orgasme. Ikke som ved en runk eller slik jeg på andre måter har fått orgasme. Denne gangen var det mye dypere, det bygget seg langsommere opp. Stadig ble følelsen av at noe bygget seg opp sterkere. Jeg begynte å puste tyngre, stønnet av vellyst og kjente plutselig at det begynte å knyte seg dypt inne i kroppen min. Samtidig knullet han meg dypt og rytmisk. Plutselig kjente jeg orgasmen komme. Langsomt og sikkert fikk jeg den utrolige følelsen som bare en orgasme gir. Jeg kjente meg utenfor meg selv. Det var bare nytelse. Jeg kom. Det gikk for meg, ikke som et støt, mer slik at det rant ut, som om jeg ble tømt
langsomt. Det var utrolig deilig.

Samtidig som jeg kom strammet hullet mitt seg og jeg kjente at han også var i ferd med å komme. Før min orgasme var over kom han med et støt, sprutet og stønnet. Vi fikk orgasme samtidig, det var nesten helt utrolig. Aldri før har jeg opplevet en så deilig orgasme. Etterpå var vi begge helt overveldet og slitne. Dette var første gan vi opplevde dette, men det blir forhåpentligvis ikke siste.

Legg igjen en kommentar