Ferie i Namibia

Denne novellen er vist 27871 ganger.

Vi var på ferie i Namibia. Etter at ungene flyttet ut har vi fått råd til litt dyrere ferier. Fordi jeg vet det gjør mannen min mer fornøyd hadde vi lagt inn fisketurer i begynnelsen og slutten av ferien. Da ble han alltid både motivert til mine ting, og hadde noe å glede seg til. Jeg ble med på noen turer de første dagene. Men i dag hadde jeg bare lyst å være på hotellet og sløve. Jeg satt ved bassengkanten og nøt formiddagssolen. Mens de andre gjestene fortsatt syntes det var litt kaldt, syntes jeg temperaturen var akkurat passe. Å starte dagen dovent i senga for så å ta noen svømmetak gjør livet perfekt og deilig.

Jeg tittet meg rundt og oppdaget at ved en av balkongene satt en litt eldre herre. En hvit sørafrikaner med navn Robert. Jeg gjettet han var rundt ti år eldre enn meg. Han hadde vært så hyggelig og kommet med noen anbefalninger når mannen min lette etter de rette fiskeplassene. Siden hadde de hatt noen livlige diskusjoner. Robert virket alltid så høflig og korrekt. Når vi kom inn i frokostsalen pleide han å titte opp fra avisen og hilse, mens han lot øynene gli anerkjennende nedover kroppen min.  Han klarte til og med det på en sofistikert måte, ikke som en ekkel gris – men mer som en far som anerkjenner sin datters kleskode. En morgen hadde han hilst som vanlig, men jeg merket godkjennelsen ikke var der. Jeg hadde funnet en unnskyldning og fortet meg tilbake til rommet og skiftet til en annen kjole. Jeg var spent da jeg kom tilbake til salen, og til min lettelse var anerkjennelsen tilbake. Det undret meg litt hvorfor det hadde noe å si, men den dagen hadde jeg ikke klart å konsentrere meg om  fisking den dagen …

Nå satt Robert der ved bordet, og var tydelig fordypet i en bok. Jeg bestemte meg for å finne noe å spørre han om. Fort gikk jeg tilbake til rommet og trakk på meg en kjole. Jeg tittet på undertøyet som lå klart, men bestemte meg for å la det ligge. Så tok jeg med meg kartet og tuslet bort. Tilsynelatende uskyldig, men følte meg som en uskyldig skolejente da jeg stoppet ved bordet til Robert. Han virket litt irritert over å bli forstyrret, men tok fort på seg det høflige smilet. Jeg spurte om tips til ting å se i nærområdet. Langsomt, som han smakte på spørsmålet, stirret han meg inn i øynene. Jeg kjente meg plutselig skamfull og skulle til å snu og løpe tilbake til rommet da han svarte at han hadde en brosjyre inne som kanskje kunne interessere meg. Om jeg ville være med inn å se?

Rommet hans var ganske likt vårt. En liten dagligstue, med doble glass dører inn til en gedigen seng. I stua bøyde Robert seg over bordet og rotet gjennom noen papirer. Så lyste han opp, han hadde tydelig funnet det han lett etter. Jeg ble litt fasinert over forandringen i fjeset, og lurte på hvordan han var om han lot gentleman maska falle helt. Rolig gikk jeg bort til han og tittet ned. Han løftet ikke brosjyren opp fra bordet, så jeg måtte lene meg litt frem for å se. Han flyttet seg bak meg og tittet meg over skulderen, mens han pekte og forklarte. Jeg kjente hvordan det å ha han nær gjorde pusten min tyngre. Og plutselig gikk det tydelig opp for han også, han stoppet midt i en setning. Med stødige hender tok han håret mitt vekk fra nakken og plasserte et  forsiktig kyss der. Det gikk en sjelving gjennom meg, og han trakk seg fort tilbake – som om han var redd for å ha skremt meg. Jeg rettet meg opp og lente meg bakover mot han, turte ikke tanken på å se på han så jeg bare lukket øynene. Han lot meg støtte meg til brystkassen hans, og la armene sine på de bare armene mine. Prøvene begynte hendene en vandring opp og ned armene, så mot brystene mine. Knoppene hadde lyst å sprenge seg ut av kjolen. Han tok tak i kjolen nederst og trakk den oppover, lydig løftet jeg armene og lot han gjøre det. Om han ble overrasket over at jeg var naken under, så viste han det overhode ikke. Et ukontrollert stønn presset seg frem i strupen min.

Modigere over min reaksjon løftet han meg opp og dyttet papirene på bordet til side. Dermed satt jeg på bordet, pulsen gikk i 200. Han dyttet kroppen min ned mot bordplata mens han hele tiden holdt øyekontakt med meg. Det var som om han leste hele sjelen min. Hendene hans løp over magen min og tok et godt tak rundt lårene mine. Jeg prøvde å spre dem, men han holt dem samlet. Jeg lå der blottet og kroppen kjentes ut som om den var blitt totalt viljeløs. Jeg kjente det rant fra fitta mi ned mot bordplata. Så skilte han beina mine. Det var nesten som han sa at det var han som bestemte når det skulle skje, og ikke jeg. Jeg lukket øynene og ga meg helt over til hans makt.

Jeg kjente hvordan fingrene strøk over mine mest intime punkter. Han lot dem gli over gang på gang, og jeg kjente hvordan jeg ble våtere og våtere. Så stakk han forsiktig inn en finger, og en til. Jeg klarte ikke la være å stønne. Fingrene ble borte, og så kjente jeg pusten hans mot klitten. Han blåste på den et par ganger før han lot tungen komme ut å smake. Jeg prøvde å vri litt på meg, men hendene hans holt meg fast. Han sugde klitten inn i munne, og bet nesten før han igjen lot tungen slikke sakte og rolig. Alle nervene mine samlet seg, og i det tungen hans gled inn i meg eksploderte jeg.

Mannen foran meg reiste seg. Jeg merket selv at blikket mitt var fult av beundring og respekt. Han tok rolig av seg shortsen sin, og stelte seg mellom beina min. Han så spørrende på meg, og jeg satte føttene opp på bordet for å ønske han velkommen. Pikken hans stod som en general opp mot magen. Han tok den i hånden og bøyde den ned og inn i grotten min. Jeg var så våt at han gled rett inn. Han fikk et salig drag over ansiktet. Rolig tok støtte han inn og ut av meg. Han tok brystene mine i hendene, knadde og dro i dem.  Jeg kjente en ny topp bygde seg opp. Rett før jeg kom trakk han seg ut og ble bare stående å se på meg mens kroppen min skalv som et aspeløv.

Da jeg igjen var rolig tok han armen min og dro meg ned fra bordet. Beina mine bar meg ikke, og jeg datt sammen foran han. Generalen stod der så flott og jeg måtte bare smake. Den var våt av mine safter, jeg bare elsker smaken av meg selv. Sakte slikket pikken hans ren, før jeg lot den gli inn i munnen min. Robert tok tak i hodet mitt, og dyttet til så jeg fikk leppene mine helt ned til roten. «Good girl», hørte jeg han mumle. Jeg fortsatte å variere mellom raske sug på tuppen, og rolige helt inn. Jeg kjente pulsen kom til lemmet hans. Den ble dratt ut av munnen min, og spruten kom over leppene og haka mi. Jeg ble bare sittende og se oppover kroppen hans. Han fikk kontroll over pusten før han hjalp meg opp. Han kysset meg på nesen og sa; «I think you need a shower.» Så plukket han opp shortsen og dro den fort på seg, før han forsvant ut på verandaen.

Etter middagen ble han og mannen min sittende og diskutere igjen. Jeg klarte overhode ikke å konsentrere meg. Tankene løp tilbake til tidligere på dagen. Plutselig merket jeg at det var stille og begge mennene satt og så spørrende på meg. «Robert lurte på om du ville han skulle vise deg plassen dere snakket om før i dag, så slipper du å kjede deg mens jeg fisker.» Jeg fikk stammet frem et ja takk. Neste morgen møtte jeg opp i resepsjonen til avtalt tid. Uten at jeg helt forsto hvorfor hadde jeg valgt kjolen som ikke var blitt godkjent. Da Robert tittet opp fra avisen så jeg hvordan ansiktet hans ble stramt. «You know I dislike that dress!» sa han sint, mens han dro meg mot hotellrommet vårt…. Men det er en annen historie.

 

 

Legg igjen en kommentar