Våte drømmer

Denne novellen er vist 14257 ganger.

Vi sitter i stua, jeg ligger inntil deg. Jeg begynner å beføle låret ditt og hører at pusten din går fortere, jeg ser opp på deg mens jeg gir deg et lurt smil. setter meg opp og hvisker deg i øret; 'kom! jeg skal vise deg noe' på en sexy måte. Jeg tar tak i handa di og drar deg med inn på soverommet. Når vi er inne snur jeg meg og tar av meg genseren mens jeg har øynene på deg. Du kommer nærmere og legger hendene dine på halsen min og gir meg et langt tungekyss. Jeg fortsetter å kle av meg og til slutt står jeg i undertøyet. En turkis bh med blonder, og matchende hipster som får rumpa mi til å se uimotståelig ut. Jeg ser på deg at du ikke klarer å vente mer så jeg begynner å kle av deg. Jeg kan høre pusten din ved øret mitt og det gjør meg enda mere tent.

Mellom kyss og berøringer havner vi mot veggen hor du løfter meg litt opp og jeg kan kjenne at du virkelig er klar. Jeg lar hendene mine gå nedover magen din som gjør at jeg får enda mere lyst på deg, om det er mulig på dette tidspunkt. Vi havner i senga og jeg setter meg oppå deg mens jeg tar av meg bh'en. Du begynner å beføle puppene mine og jeg lener meg ned og biter deg på halsen.

Du tar et godt tak i meg og slenger meg ned ved siden av deg. Du legger deg over meg og kysser meg nedover halsen, over puppene og videre ned over magen. Før du kommer så langt som til fitta mi, som nå er veldig våt, må jeg krumme ryggen av nytelse. Du tar en finger og stryker den over fitta mi før den forsiktig sklir inn i meg. Jeg småstønner og sier 'jaa, mere!'. Du bruker nå to fingre.

Mens den ene handa di er inni meg tar du den andre og legger på den ene puppen min som nå har stiv nippel. Du kjenner hvor kåt jeg er og du klarer ikke å vente så du legger deg forsiktig over meg og lar den harde kuken din sli inn i meg. Først går det sakte, begge stønner i takt. Og støtende blir hardere og fortere. Puppene mine beveger seg opp og ned i takt mens jeg holder i arma dine.

Etter en stund slik, trekker du deg ut og tar tak i meg og snur meg slik at jeg står på alle fire ved sengekanten. Du legger hendene dine på hoftene mine og fører kuken din inn i meg igjen. Denne gangen er støtende hardere og jeg stønner høyere. Jeg tar ene handa mi under slik at jeg kan beføle ballene dine. Du stønner og jeg vet du liker det. Så legger du ene handa di på ryggen min, og jeg bøyer meg enda mere ned. Slik står vi til du legger deg ned ved siden av meg. jeg kommer krypende opp til deg og setter meg over deg, tar tak i kuken din og fører den inn i meg. Nå er jeg så våt at det renner litt ned på låret ditt, slik det har gjort på meg etter doggy'en. Jeg holder på skuldrene dine før jeg setter meg opp og tar tak i lårene dine. Jeg kan se i øynene dine at du er vill.

Du legger hendene dine ut til siden og jeg benytter sjansen til å ta tak i dem og holder de fast mens jeg fortsetter. Jeg ser deg nå inn i øynene mens jeg slikker deg på leppene, men du prøver å slikke tilbake så jeg trekker meg unna og sier «neei» og du legger hodet ned igjen, jeg gjentar så slikkingen til du bare ligger der og vrir deg. Jeg slipper forsiktig tak og lar hendene småklore deg nedover magen mens jeg setter meg opp. så sier du 'jeg kommer' og jeg går av deg og setter meg på huk på gulvet. Du stiller deg ved siden av meg slik at jeg kan suge deg. Mens jeg lar tunga slikke på kukhodet ser jeg opp på deg og du tar tak i håret mitt og legger hodet ditt bakover av nytelse. Det er ikke lenge før du kommer og jeg suger fortere mens handa mi hjelper til.

Du kommer rundt hele munnen min og jeg slikker meg rundt munnen mens jeg ser deg inn i øynene og svelger. Jeg reiser meg opp og tar tak i hoftene dine og presser deg mot meg og sier 'kom, så går vi i dusjen'. Vi fortsetter der.

 

Legg igjen en kommentar