Ferieturen, del 2

Denne novellen er vist 15502 ganger.

Første dagen på vår første ferie sammen og vi valgte å dra på hyttetur.Vi satte oss i bilen i god tid til å rekke butikken for å gjøre unna mat og drikke handling til ferien.En uke uten barn, bare deg og meg. Dette har vi gledet oss til i lang tid. Lot en hånd få legge seg på låret ditt mens du kjørte, du sendte meg et bredt smil og smilet gikk rett opp i de nydelige øynene dine.Lot hånden få gli forsiktig opp mot skrittet ditt og pikken din begynte å røre på seg under jeansen. Tunga di kom stikkende ut du gliste og sa om du vil vi skal komme fram så tar du hånda ned på låret igjen.Jeg smilte lurt og lot neglene få skrape lett over gylfen din. du hoppet til og trakk pusten brått "søta jeg mente det jeg sa". Så jeg lot hånda gli ned på låret ditt igjen og smilte lett til deg, blunket.Lot tunga få fukte de tørre leppene mine, ga deg mitt spesielle kåte blikk. Det var like før du vrengte bilen inn til siden men besinnet deg for vi hadde ikke så god tid at vi rakk dette. Kom velberga frem til butikken og du lot meg få gå inn først. Jeg hentet raskt en handlevogn og skjøv den inn i butikken, du kom kjapt opp bak meg og presset deg inn mot meg slik at jeg kjente den harde pikken din klemme mot rompa mi. Kysset og småbet meg lett i nakken. Du vet jeg tenner som et skudd når du gjør dette.  Kjære du gjør det veldig vanskelig å konsentrere seg om hvilket brød vi skal ha her. 🙂Gned meg bak mot deg og kjente at du blir enda stivere. Rasket med meg et par brød og skjøv fort vogna fremover, her kunne jeg ikke bli stående for da hadde jeg revet klærne av deg.Resten av handleturen gikk som i en døs for du benyttet hver sjanse du hadde til å klemme deg inntil meg, stikke hånda under genseren min, kysse meg lett, nappe meg i underleppa.Å turen opp til hytta virket endeløs. Vi kom oss ut til bilen og fikk varene på plass.Jeg satte tilbake vogna og du ventet på meg på siden av bilen. Tok tak i meg, dyttet meg inn til bilsida, lot hendene gli under genseren min og fingrene gled fort over brystvortene mine. Jeg pustet skarpt inn og presset meg mot deg. Heldigvis var det ikke mye folk på parkeringsplassen. Ikke at vi kjente noen her oppe men en kunne jo aldri vite.Bøyde deg frem mot meg og lot tunga di gli lett over leppene mine, jeg åpnet munnen og slapp deg inn. Min tunge møtte din i en vill rund dans.Plutselig hørte vi et kremt og en latter. Et par hoppet ut av en engelsk registrert Ford og sa med latter i stemmen. Get a room.Vi rødmet dypt begge to og hoppet kjapt inn i  bilen.Så på hverandre og lo. Du rygget bilen kjapt ut av  parkeringsplassen hilste blidt og lo til det engelske paret som smilte og vinket tilbake.Jeg kikket på deg og lo vantro og sa du er søren ikke god.Du smilte lurt og sa jeg veit vennen men det er derfor du er så glad i meg og.jeg humret stille og lurte hånda ned på låret ditt igjen og vi satt stille og drømte oss bort begge to på veg til hytta.Van Morrison sang stille Someone like you Etter og ha kjørt i noe som virket som en evighet hvor hånda mi strøk deg stille på jeanslåret og vi smilte stille til hverandre og bare nøt hverandres selskap kom vi oss frem til hytta. Vi klarte å tømme bilen fortere enn vi noen gang har gjort tror jeg og gikk inn i en iskald hytte.Jeg setter kjapt på plass matvarene mens du rusler ut i skjulet for å hente inn ved sånn at vi skal få litt varme.Nøt synet av deg der du kom gående med favnen full av ved. Så på den herlige kroppen din bevege seg kattemykt gjennom den gnistrende sneen. MMMM lyst på deg jeg gutten min.Skyndte meg å bli ferdig idet du kom trampende inn i gangen og videre inn i oppholdsrommet. Nøt synet av deg mens jeg skjenket meg et glass rødvin og tok med et til deg og med det samme.Lot hånda gli sakte over kinnet ditt og bøyde meg ned og fikk et kyss. Du tente kjapt opp i peisen, det gnistret og spraket.Du tok en god slurk av rødvinen, slikket deg fort over leppene og gikk raskt bort til sofaen der det lå et pledd og 5 store puter. Bredde pleddet kjapt ut over gulvet foran peisen og hev putene utover.Kom mot meg med et bred smil og bøyde deg forover, kysset meg mykt på leppene, småbet lett i underleppa mi og lot hendene få snike seg under genseren min. Grøsset lett,  du var kald. Kjente  brystvortene knoppe seg av en blanding av kåtskap og kulde. Klemte meg godt mot deg og kjennte pikken din stivne forventningsfullt mot meg. Lot hånda gli ned mot knappene i buksa di og lot kjapt hendene rive dem opp. Du lo stille og visket mot leppene mine "utålmodig kjære?"  Jeg lo litt beskjemmet mot deg og visket «hva om jeg så er?»  Du tok et kjapt tak i genseren min, jeg kjente den iskalde lufta strømme mot huden men det kjennes ut som om jeg brente opp mot deg.  Du gjør meg het og forventningsfull kjæreste hemlissen min.  

Lot hendene mine gli rundt deg og klemte forsiktig til, du stønnet høyt og ba meg roe ned litt hvis ikke var dette over før det har  begynt.

Vi hjalp hverandre raskt av med klærne mens vi småkysset og lo mot hverandre.

Kjente jeg ble mer og mer lysten på og kjenne den stive gode pikken din inn i meg.

Du visket stille «vil du ha det kjapt eller sakte kjæresten. Your wish is my command.» 

Hadde så lyst på deg at jeg ville ha deg kjapt den første gangen, du ba meg gå ned på alle fire, kjente pikken din gli sakte frem og tilbake fra den søkk våte musa mi og ned til klitten min. lot meg virkelig få kjenne hvor lyst du hadde på meg og fuktet klitten min riktig godt med tuppen på pikken din før du kjørte deg til bunns i meg med et langt støt. Jeg kastet overkroppen mot deg samtidig som du strekte armene frem og tok tak i puppene mine.

Klep lett i brystvortene mine samtidig som du trakk deg ut og kjørte deg inn.

Kjente du fylte meg helt opp med den stive herlige pikken din. Åååå som jeg elsker å kjenne deg. Du kjørte deg kjapt inn og ut og jeg følte at nå var det ikke langt igjen for meg, etter en lang dag som vi hadde terget opp hverandre så var det vel kanskje ikke så rart heller.

Strekte hånda ned langs den hete kroppen min og fant lett klitten, den var stor og hoven og trengte ikke mange strøkene før jeg kjente at jeg klemte meg hardt sammen rundt den jagende pikken din. Hørte pusten din gikk fortere og fortere og jeg kjente at du vokste før du klemte deg hardt til bunns og du sprøytet meg full med lange deilige sprut. Kastet meg opp mot deg og du klemte godt rundt meg. Småbet meg lett i nakken og sa med en liten latter. «deilig du jenta mi». Du la meg forsiktig fremover og gled ut av meg. Spratt fort opp og sa jeg er straks tilbake. Strakte meg bedagelig og kjente svetten kjølne på kroppen og grøsset litt lett samtidig som jeg kjente varmen fra peisen bredde seg sakte i rommet.

Kan vel med trygghet si at det ikke var det siste som skjedde den helga

  Du kom kjapt tilbake og hadde hatt på sengetrekk på de to dynene våre. Flytt på legemet fikk jeg beskjed om så jeg rulla meg bort og du la en dyne over pleddet og putene. Da søta kan du få lov til å legge deg igjen. Jeg krøp fornøyd og naken opp på dyna og du kastet den andre dyna over meg. Nyt det så lenge du har den sa du og smilte, den skal snart av igjen. Jeg lo fornøyd og krølla meg godt sammen under dyna og kikket på den sexy rumpa di som svinsa rundt. Så du var ikke helt upåvirket av at jeg kikka på deg.Du la litt mer ved i ovnen, hentet flasken med vin fra kjøkkenet og skjenket opp til oss begge. Løftet på dyna og kom krypende under, kald som en isklump. Gnidde deg inntil meg så jeg gispet av kuldesjokket og humret fornøyd over hvor god og varm jeg var. Krøllet meg godt sammen i armkroken din og kysset deg mykt på munnen. Vi lå og småkysset en god stund før du lot en leken tunge få lov til å komme inn i munnen min. Tungen din lekte med den piercede tungen min, kysset ble dypere og dypere og jeg kjente at du vokste sakte men sikkert mot låret mitt.Jeg dyttet deg sakte ned mot teppet og krøp over deg. Satte en fot på hver side av hoftene dine og begynte å kysse deg sakte på munnen, ertet leppene dine med en fuktig tungespiss. Krøp forsiktig nedover og kjente den stive pikken din gli over den nok en gang våte musa mi. Hørte du puste skarpt inn og grep etter meg. Tok tak i hendene dine og la de over hodet ditt. Lo stille og ga deg beskjed om å holde hendene i ro. Kysset deg på kinnbeinet og videre nedover halsen. Småbet og slikket meg vei nedover til brystvortene dine. Lot tunga få gli raskt rundt vortene og sugde de inn i munnen sånn at de sto som to små fyrtårn mot meg.Munnen vandret nedover brystkassen din og ned mot magen. Lot hendene få gli ned på gulvet og lot de stå der mens munnen fortsatte sin vandring nedover mot den nå enormt stive staken din. Lot tunga gli kjapt langs skaftet ditt, sirklet rundt hodet ditt. Kikket skrått opp på deg og så du lå med lukkede øyne og et fornøyd smil rundt munnen.  Lot piercingen min få pirre strengen din, du stønnet høyt og spente deg opp mot meg. Pikken din forsvant inn mellom leppene mine og jeg tok deg langt ned i halsen. Lot tunga få leke med undersiden av staven din. Lot deg sakte gli ut mens jeg lagde vakum med munnen min, kom til kanten på hodet ditt og løste vakumet. Gjentok det flere ganger mens du spente deg opp mot meg. Kjente hendene dine gli ned og la seg inn i håret mitt. Du hjalp til med å styre hodet mitt akkurat sånn som du likte det.Slapp deg ut av munnen min og lot tunga få gli noen raske drag langs undersiden din. Plasserte to fingre i den plaskvåte musa mi og fikk tak i litt fuktighet og lot fingrene gli mot rumpa di. Tok deg dypt inn i munnen igjen og lot samtidig fingeren min gli forsiktig inn i rumpehullet ditt. Du stønnet dypt og knullet meg hardt i munnen. Stønnet høyt, grep tak i hodet mitt og kjørte deg helt ned i halsen min. Kjente deg vokse og at du ville komme, jeg trakk hodet mitt bort og lot deg slippe ut. Du stønnet høyt av skuffelse, så nære og jeg hadde trekt meg unna.  Kjente at lufta sakte hadde blitt varmere av fyren i peisen som fortsatt brant og sprakte lystig. Kastet lange skygger over den deilige kroppen din der du lå langstrakt.Krøp sakte over deg og snudde meg bak frem, senket den våte musa mi ned på den stive pikken din og kjente deg gli sakte inn i meg. Vi stønnet høyt begge to og jeg måtte virkelig ta meg i akt for ikke å kjøre på som besatt. Satte meg helt ned på deg og satte meg helt stille, lot bare musklene i den plaskvåte musa mi få jobbe. Du hikstet skarpt inn og tok tak i hoftene mine, begynte å rugge meg frem og tilbake. Lot hoftene få jobbe fortsatt senket hardt ned på deg. Du løftet overkroppen og satte albuene i gulvet sånn at du lå i vinkel beordret meg til å heve og senke meg på deg for du ville se pikken din gli inn og ut av meg. Hevet meg og lot bare tuppen din få ligge inn i åpningen min før jeg senket meg tungt ned på deg igjen.Hevet og senket meg på deg og lot deg få nyte synet av den våte pikken din.Stoppet helt opp, satte meg hardt ned og strakte meg etter vinglasset. Du stønnet høyt i protest og sa at du kan da ikke stoppe nå, jeg var jo så nære. Kjente du prøvde å jobbe med hoftene men jeg lot deg ikke få lov. Tok et par dype slurker før jeg igjen begynte å jobbe med deg. Opp og ned og rugget frem og tilbake. Lot hoftene få rotere over pikken din. Plutselig tok du tak i meg og vippet meg av nå var det min tur til å protestere vilt. Du gliste lurt og kommanderte meg bort til spisebordet som sto lagelig til i et hjørne på hytta. Dyttet meg hardt i ryggen sånn at jeg ble klemt mot det iskalde bordet. Kjente brystvortene stivne av det kalde treverket. Hørte du humre og kjente du tok tak i hendene mine og bendte de bak på ryggen. Plutselig kjente jeg kaldt stål mot håndleddene og hørte det skrangle. Du hadde sneket deg til å funnet håndjernene og hadde smekket disse på meg. Grøsset litt lett av spenning og kåthet. Grep tak i håret mitt og bøyde deg frem og visket i øret mitt: «kåt hora mi?» kjente jeg tente på alle plugger og fikk gispet frem et ja. Du kjørte to fingre inn i musa mi og hentet frem noe av saftene mine. Ikke at du trengte å lete for jeg kjente det rant nedover lårene mine. Stakk fingrene i munnen min og lot meg få kjenne smaken av meg selv. Pikken din lekte lett med hullet mitt før du kjørte deg hardt inn. Stønnet høyt og klemte musklene mine rundt deg. Du dro i håret mitt og fikk overkroppen min så vidt over bordet før du begynte et race uten sidestykke for å komme i mål. Kjente det var ikke lenge igjen for meg og tror du kjente det også for du tok ene hånda rundt meg og lekte med klitten min. Kjente jeg begynte å trekke meg sammen rundt deg, musklene fikk jobbet skikkelig før jeg kom i en vanvittig orgasme. Du holdt deg helt i ro til du kjente pulseringene begynte å avta før du kjørte deg to raske ganger inn og ut, kom helt til bunns før jeg kjente spruten din komme langt inn i meg.Du falt sammen over ryggen min hvor vi begge to begynte å småle. Herregud hvordan skal jeg overleve denne helgen humret du stille.

Legg igjen en kommentar