Forrige sommer

Denne novellen er vist 35723 ganger.

Jeg hadde hele ettermiddagen fri og siden det fremdeles var varmt og godt satset jeg på å ta en sykkeltur inn til et skogsvann.
Sommeren hadde vært utrolig fin og badevannet var nesten 25 grader.
Ikke noe var bedre enn det, – en litt hard sykkeltur i motbakker, et bad og nærmest trille hjem igjen til en fin sommerkveld med pils eller hvitvin på balkongen.
Kone og barn hadde akkurat reist på besøk til barnas besteforeldre og skulle være borte til dagen etter.
Jeg likte å sykle med bar overkropp når det var varmt i skogen og selv om jeg hadde passert 40 holdt jeg meg godt. Mange trodde jeg var mye yngre og etter mange turer i bare shorts var jeg brun og fin.
Det var grusveier de to første kilometerne og deretter svingte jeg av til noen brede fine stier som ble brukt som skitraseer om vinteren.
Jeg var temmelig sliten når jeg nærmet meg vannet og jeg skulle bare passere en liten skrent ned mot en liten gjørmete myr da jeg hektet sykkelstyret bort i et buskas. Forhjulet kom på tvers og på grunn av farten stupte jeg over styret, gjennom buskaset og tredde armene og hodet godt ned i myra. Jeg karret meg opp og kjente at det sved kraftig under den høyre armhulen. Gjennom gjørmen så jeg at jeg blødde ganske mye. Jeg hadde antagelig truffet en spiss kvist på veien gjennom busken, – shortsen var delvis revnet på den ene låret også, men merkelig nok var det bare noen få skrubbsår.
Jeg stablet opp sykkelen og trillet et lite stykke videre til et stort svaberg ved vannet. Det var her jeg pleide å bade og nå trengte jeg virkelig å få vasket av meg gjørme, svette og blod.
Jeg vrengte av meg shortsen og stupte uti. Det sved forferdelig i såret under armen, men jeg bet tenna sammen og skrubbet meg ren med shortsen. Jeg blødde fremdeles og jeg tenkte at jeg fikk slappe av litt på berget før jeg dro hjemover igjen.
Sola varmet godt, berget var varmt og jeg hang shortsen til tørk i et tre rett ved siden av meg.
Jeg hadde bare ligget en kort stund da det kom noen joggende på stien langs vannet. Stien gikk rett forbi meg så jeg tok shortsen og la den over meg for ikke å være helt naken. Det var en mann og når han kom nærmere så jeg at det var en som bodde ikke så langt fra meg. Vi pleide å nikke til hverandre, men hadde aldri snakket sammen. Han var kjekk og yngre enn meg, jeg tipper ca 25 år. Han jobbet som snekker og det syntes at han var i god form, – det glinset i svette muskler. Han var barbert på hodet og resten av kroppen var helt hårfri. Da han kjente meg igjen kom han bort og sa hei.
– Jøss har du slått deg?
Han huket seg ned for å se på såret under armen.
Jeg pakket shortsen godt rundt meg slik at han ikke skulle se pikken min og så fortalte jeg hvordan det hadde skjedd.
– Men jeg syntes det tar lang tid før såret slutter å blø. Jeg har ikke lyst til å sykle hjem med blodet rennende.
Det blødde fremdeles litt.
– Jeg har gnagsårplaster, sa han, slik gjennomsiktig film til å klistre på helene. Ubrukt selvfølgelig! – Det kan sikkert holde såret sammen slik at det ikke blør.
Han hadde på seg en rumpetaske med drikkeflaske og noe andre saker i.
– Ok, jeg vet de er ganske dyre så du skal få igjen penger av meg senere, sa jeg, – jeg vet jo hvor du bor.
– Det blir vi sikkert enige om, sa han. – Vi kan jo først se om det hjelper.
Han tok av seg rumpetaska og fant frem et plaster til meg.
Jeg prøvde å tørke vekk blodet rundt såret med fingrene, men greide ikke helt å se såret.
– Vent så skal jeg hjelpe deg, sa han. – Kan jeg tørke med shortsen din?
– Vel, sa jeg, – da er det jo en fare for at noen ser at du klår på en naken mann. Dessuten er jeg litt blyg.
– Jeg tror det skal gå bra, og jeg skal prøve å ikke se, gliste han.
Jeg tok vekk shortsen fra skrittet, la meg over på siden med ryggen mot han og holdt høyrearmen over hodet for å gi plass. Han tørket forsiktig rundt såret med en flik på shortsen. Jeg fikk gåsehud og av en eller annen grunn tenkte jeg et øyeblikk tilbake på tenåringstiden hvor flere av oss kamerater ofte runket hverandre. Jeg var kanskje den som var mest ivrig, men dette sluttet da jeg fikk fast kjæreste.
– Gjør det vondt? Spurte han.
– Neida, det går helt fint. Du kan tydeligvis mer enn å svinge hammeren.
– He-he, vi får se på det, – nå skal jeg sette på plasteret.
Hva mente han? Han fjernet filmen på baksiden av plasteret og strøk ytterkantene forsiktig fast over såret. Men så strøk han hånden litt lenger
ned på siden av brystet mitt og deretter forsiktig frem over brystkassen og brystvortene mine. De stivnet med en gang og jeg fikk gåsehud over hele kroppen.
Han sa: Jeg må bare kjenne etter hvorfor du får gåsehud, – om det er fordi det gjør vondt eller om det er noe annet.
– Hva er det da? Sa jeg. Han fortsatte med å stryke på brystvortene mine og jeg kjente at det begynte å skje noe med pikken min. Han la meg over på ryggen og strøk meg forsiktig nedover magen med neglene. Jeg var solgt.
– Jeg tror jeg ser hva det er. Du syntes det er godt.
– Ja, sa jeg.
Jeg var trang i halsen.
– Du ble litt for fristende for meg, sa han. Jeg må bare kjenne mer på deg.
Han fortsatte å stryke meg på brystvortende og nedover magen. Pikken min la seg oppover magen. Ikke så tykk, men lang og hard.
– Jøss, så flott du er, sa han. Han la seg ned ved siden av meg og strøk med neglene forsiktig videre nedover og rundt pikken og ballene. Forsiktig følte han seg frem på innersiden av lårene mine. Jeg gav mer plass og skilte bena.
Da flyttet han seg mellom bena mine, tok tak rundt pikken og dro forhuden forsiktige opp og ned noen ganger. Det gnistret i hodet mitt og jeg stønnet.
Han dro nå noen lange tak på pikken og jeg kjente at han forsiktig trykket ballene nedover slik at huden på pikken ble ekstra stram. Det var så utrolig godt at jeg grøsset. Så bøyde han seg fremover og la tungen sin på undersiden av hodet på pikken og førte hodet sitt opp og ned mens han trykket pikkhodet mot tungen. Hele tiden lå tungen hans flatt på undersiden av pikkhodet. Det gikk ilinger gjennom bena mine. Etterhvert forsvant mer og mer av pikken min inn i munnen hans og så lukket han munnen rundt den og sugde forsiktig. Jeg skalv og det føltes som om jeg svevde. Han holdt nå rundt pikken med hånden og førte hodet sitt opp når hånden gikk ned. Hele tiden hver sin vei, – hodet nedover og hånden oppover. Jeg kjente at den kom til å gå for meg snart. Han merket det nok også for han sluttet å suge meg og runket i et litt raskere tempo, – så løsnet det helt. Jeg spente hoftene oppover, kroppen rykket til flere ganger og så sprutet det oppover brystet og over hodet mitt flere ganger.
– Jøss, så masse, – du må ha spart opp i en måned, sa han etter noen sekunder. Han runket meg fremdeles sakte.
– Du er jo ikke riktig, sa jeg, vet du ikke at jeg er gift. Jeg var helt utslått.
– Jeg merker ikke så mye motstand hos deg, sa han.
Han runket meg fremdeles og jeg kjente at jeg ble stiv igjen. Han tente meg så utrolig.
– Jeg vet ikke hva som skjer, sa jeg, men jeg har ikke hatt vært med på noe slikt siden jeg var 15 eller 16.
– Da var det på tide, sa han. Og du verden for fin pikk du har. – Har du lyst til å ta meg i baken? Jeg har kondomer med meg.
– Jeg har aldri gjort det før, sa jeg.
Nå slapp han pikken min så den klasket mot magen min og reiste seg opp.
Han fisket frem en kondom fra rumpetaska og nå så jeg at hadde en kjempekul på shortsen sin.
– Ta av deg buksa da, så får jeg se på deg, sa jeg.
Han dro den raskt av og der stod han som en gresk gud. Han var helt perfekt og jeg merket at jeg nesten ble kortpustet. Jeg hadde så lyst på han. Pikken hans sto rett ut, – litt mindre enn min. Jeg reiste meg opp for å kjenne på pikken hans, men han sa nei.
– Du kan få kjenne etterpå, men nå vil jeg ha deg inn i meg først.
Han hadde med solkrem også.
– Det får duge som smøring, sa han.
Han rullet på meg kondomen, den var litt kort og så helte han på rikelig med solkrem.
– Prøv å ikke trykke inn hele pikken din er du snill. Du er nok litt for stor for meg. Kom her.
Han la seg på ryggen på berget, skrevde ut og smørte seg bak i rompehullet med solkrem.
– Kom igjen, sa han. Jeg er klar.
Jeg var fremdeles som besatt og akte meg inn mellom bena hans.
– Du får si fra hvordan du vil ha det, sa jeg, så skal jeg prøve så godt jeg kan.
– Bare ikke kjør den for langt inn, sa han. Tror det holder med halvparten.
Jeg tok bena hans under armhulene mine og støttet meg mot berget. Det ene benet hans presset mot såret mitt, men jeg merket det nesten ikke. Rompa hans ble vinklet opp mot pikken min. Han styrte meg inn mot hullet sitt og jeg presset meg forsiktig inn. Det var utrolig trangt, men så godt. Jeg skalv igjen og trykket meg lengre inn. Han stønnet og det piplet ut litt sæd på magen hans.
Jeg trakk meg litt tilbake og støtte forsiktig inn igjen. Igjen kom det litt sæd. Det klemte så godt rundt pikken og jeg prøvde etterhvert å øke tempoet, men passet på å stoppe halvveis inne. Han stønnet etterhvert mer og mer. Jeg kjente at jeg ennå hadde et stykke igjen så jeg prøvde å finne ut av det som lagde de største stønnene hos han. Plutselig stivnet han i kroppen og jeg kjente at det klemte ekstra rundt pikken min. Flere tjukke og seige stråler skjøt ut av pikken hans og oppover magemusklene hans uten at han rørte ved pikken sin. Jeg senket tempoet litt og trakk meg ut når han begynte å puste litt mer normalt. Jeg la meg ved siden hans og dro av meg kondomen.
– Gikk det ikke for deg? Sa han, – jeg var visst litt borte så jeg merket ikke hva som skjedde med deg.
– Nei, men det var belønning bare å se på deg, sa jeg,- jeg ante ikke at det gikk an å komme bare ved å bli pult.
– Det er første gangen det har skjedd, sa han, – og det var helt utrolig.
Han reiste seg opp og skilte bena mine slik som han hadde gjort tidligere. Det dryppet sæd fra magen hans og ned på meg. Nå trakk han forhuden min helt tilbake og begynte å suge meg med lange drag opp og ned. Hele tiden mens forhuden ble holdt helt tilbake og stram mot rota på pikken. Med den andre hånden begynte han å fingre med rumpehullet mitt. Igjen begynte det å bli farlig godt og nå kjente jeg at han presset inn en finger i baken på meg. Den beveget seg rundt og fant etterhvert frem til prostata på meg. Han presset forsiktig på i samme rytme som sugingen. Jeg kjente at jeg var i ferd med å komme.
– Nå går det for meg, stønnet jeg frem.
Men det ville liksom ikke starte, – han styrte det helt og holdent, og nå roet han ned litt. Likevel bygget det seg mer og mer opp i meg. Jeg kjente at svetten rant og jeg kastet hodet frem og tilbake. Så eksplodere det og jeg tror jeg brølte et eller annet. Han fortsatte å suge meg mens orgasmen raste gjennom meg. Han sluttet ikke og jeg kjente at kroppen min liksom prøvde å presse ut mer sæd, antagelig kom det ikke så mye, men det rant litt ut av munnvikene hans. Omsider roet det seg, – det måtte ha vart i 20-30 sekunder og jeg var mer tilfredsstilt enn jeg kunne huske noen gang.
– Du er utrolig, sa han, har aldri sett noen som har så mye deilig sæd.
– Jeg må bade, sa jeg.
Jeg vasset uti og lå bare og fløt litt i vannet. Han kom også uti.
– Hva heter du? sa han.
Jeg sa hva jeg het og han også.
– Det du gjorde meg er det beste jeg noen gang har kjent, sa jeg, – jeg tror aldri jeg har vært mer tilfredsstilt.
– He-he, sa han. Det kan nok føles slik noen ganger, og jeg tror vi skal la det være med det. Jeg har samboer, så dette kan ikke bli noen vane.
– Ok, jeg er enig og nå skal jeg sykle hjem. Takk likevel.
Jeg gikk opp av vannet og trakk på meg shortsen igjen.
– Jeg tørker på veien hjem, sa jeg. Vi sees.
Han badet fremdeles og vinket bare.
Det ble en rolig og avslappet kveld på balkongen.

Legg igjen en kommentar