Ferieturen med Lise

Denne novellen er vist 33906 ganger.

Jeg er gift med Lise og vi har to barn. Sist sommer ville vi gjerne på en vestlandstur, men det ville ikke ungene. Etter mye frem og tilbake ble det bestemt at de skulle være med søsteren til Lise og mannen på hytta i skjæregården.

Et vennepar av oss hørte om planen vår for en vestlandstur og de spurte om vi kunne reise sammen. Det ble til at vi planla ruten og bestemte oss for å bruke en bil. Geir og Trine er noen år eldre enn oss og barna deres hadde sommerjobb og klarte seg selv.
Vi reiste av sted i kjølig vær og var rundt på vestlandet ved Ålesund og så mye fin natur.
En morgen våknet vi til strålende sol og deilig varme. Lise tok på seg svært lett sommertøy og spurte meg om det var OK. Jeg så på henne og hun var svært sexy til tross for sine førti år. Du er fin sa jeg, men vær obs på Geir, han blir nok ganske kåt på deg. Lise lo og sa at da var hun bare mer klar om kvelden.
 
 Vi kjørte på svingete veier og etter en stund sa Trine at hun var kvalm. Du får bytte plass med meg sa Geir som satt foran med meg som kjørte. De byttet plass og jeg så i speilet at Geir stadig kom bort i Lise i svingene og at hun etter hvert presset seg mot ham. Da vi stoppet for lunsj spurte jeg Lise om Geir var påtrengende. Hun lo lett, men sa at hun ble deilig kåt av at han tok på henne. Det er greit sa jeg, jeg blir også kåt av at andre får lyst på deg og jeg gleder meg til i kveld.

 Da vi skulle kjøre videre kom Lise bort til meg å ga meg noe i handen. Jeg så at det var trusen hennes. Nå kan du stille inn speilet å se på meg når vi kjører sa hun med et smil.
Da vi kjørte videre satt Lise seg på høyre side bak. Jeg stilte speilet litt ned og så at hun satt med bena lett fra hverandre og det korte skjørtet skulte lite. Hun var helt glattbarbert, det måtte hun ha gjort på toalettet under lunsjen. Geir var fremdeles stadig borti Lise i svingene og Lise skled mer og mer ned i setet slik at også Geir måtte se at hun var naken under skjørtet.
 Lise smilte til meg og sa hun la seg ned for å sove litt, hun ålet seg helt over til Geir og la seg ned med hodet mot døren. Jeg stusset, Geir måtte nærmest ha fritt innsyn i fitta hennes slik hun la seg.
 
 Trine satt foran og slumret, og der jeg kjørte opp gjennom dalen la jeg merke til at Lise pustet tyngre i baksetet. Jeg stilte speilet litt og så at armen til Geir beveget seg rytmisk, herregud, han satt og fingerpulte kona mi mens vi kjørte. Først ble jeg forbannet, men så ble jeg merkelig kåt ved tanken. Like etter kom vi til en fin foss og jeg foreslo at vi stoppet der.

 Lise kom bort til meg og sa at hun var kåt. Jeg så hva han gjorde med deg og ble også kåt av det sa jeg. Lise rødmet og sa at hun elsket meg. Skal vi gå en tur opp til toppen av fossen for å se om det er et vann der oppe foreslo Lise. Trine sa at hun heller ville sitte å slappe av, men Geir, Lise og jeg gikk oppover. Jeg gikk foran, og la merke til at Geir gikk rett bak Lise som fremdeles gikk truseløs. Både Geir og jeg tok av oss på overkroppen da det var varmt og bratt oppover. Lise pustet tungt å sa at hun var varm. Ta av deg toppen da vel sa jeg.
Men jeg har ikke noe solliv sa hun, det gjør ikke noe sa jeg. Geir og jeg har sett pupper før og du har vel ikke noen truse heller tenker jeg, slik som Geir går rett bak deg. Geir ble tydelig brydd, men jeg lo og sa at Lise ble kåt av å vise seg frem.

 Lise så rart på meg, men tok av seg blusen. Vi gikk oppover, jeg foran , Lise med kun et veldig lite miniskjørt og duvende bryster der vortene ble mer og mer stive. Da vi kom til en fin avsats spurte jeg Geir om han kunne ta noen bilder av Lise og meg ute i naturen. Vi satt oss på en steinhylle og Geir stilte seg opp for å ta bilde. Lise tok tak i blusen, men jeg sa at det kunne være fint med noen sexy bilder. Lise nikket og Geir tok flere bilder av oss og av Lise alene. Han hadde en kraftig ereksjon som synes gjennom buksen. Er det Ok for deg å ta noen bilder mens Lise rir meg spurte jeg. Lise protesterte, men jeg sa at nå var jeg blitt kåt av at hun gikk og viste seg frem og ville ha sex. Jeg tok av meg shortsen og satt meg på en sten med pikken rett opp. Sett deg på meg med bena godt spredt slik at Geir får fine bilder sa jeg.

 Lise dro skjørtet opp og satt seg over meg. Pikken gled rett inn i en plaskvåt fitte. Geir tok bilder også nærbilder og Lise red som besatt.  Jeg kjente at det var like før for meg, det merket Lise også. Vent sa hun, jeg vil mer, men det var for sent for meg og jeg sprutet inne i henne.  Nei, sa Lise, ikke alt nå. Jeg vil mer. Da får du spørre Geir sa jeg. Lise satt der med min slappe pikk i seg og så på Geir med den ståpikken i buksa. Vil du det sa hun etter en stund til Geir. Jeg vil , men … sa han mens han så på meg. Det er greit sa jeg, Lise liker deg og du har jo sett alt allerede.

 Geir tok raskt av seg, og Lise reiste seg opp fra meg og gikk bort og begynte å suge på pikken hans. Ta bilder du Per sa hun, dette har du jo fantasert om å se. Jeg fant frem kameraet og tok bilder mens Lise sugde Geir, ble sugd og elsket med ham i mange posisjoner. Etter hvert ble pikken min stiv igjen og Lise sa at hun ville suge meg mens Geir pulte henne bakfra.
Vi holdt på en stund før Lise kom i en kraftig orgasme og sa at hun ikke orket mer. Jeg så på klokken og sa at nå begynte nok Trine å lure på hvor vi ble av.

 Vi badet i en kulp og gikk nakne nedover et stykke. Da vi nærmet oss parkeringen tok vi på oss klærne igjen. Like før vi kom ned så jeg at Geir fingerpulte Lise oppunder skjørtet igjen, Lise så rett på meg og sa at nå kom hun snart, jeg tok noen bilder i det Lise skalv i kroppen og sank sammen.
Ikke si noe til Trine sa Geir, hun vil bli veldig sur. Vi kom ned til bilen igjen der Trine satt og sov, Lise vekket henne og fortalte at vi hadde hatt en fin tur. Vi kjørte til hotellet vårt der vi hadde en deilig middag.
 Lise sa til meg at Trine og hun hadde avtalt å gå sexy kledd om kvelden noe de begge gjorde. Lise hadde fortalt til Trine at hun likte å vise seg frem og at både hun og jeg ble kåte av det, om kvelden skulle vi ha deilig sex hadde hun sagt.
Trine hadde en kort bluse og et halvlangt skjørt med lang splitt. Under hadde hun ingenting, noe jeg observerte under middagen. Jeg sa til Trine at hun var fin og at hun ikke måtte friste meg for mye. Kanskje jeg skal gjøre det å se hva som skjer sa hun med et smil, jeg lurer på om Geir klarer å holde fingrene vekk fra Lise slik hun går.
Jeg tenkte mitt, men sa ingenting.

 Neste dag stoppet vi tidlig for å slappe av. Jeg ville gå en tur langs fjorden på en sti til et gammelt fergeleie, det ville ikke Lise, hun ville opp i fjellet igjen sa hun. Geir sa at han ble med henne, Trine nølte litt, men sa at hun ville gå langs fjorden med meg.
 Da vi skiftet spurte Lise meg om det var OK at hun forsatte fra i går med Geir. Jeg tok en finger inn i fitta hennes og kjente at hun var plaskvåt. Greit sa jeg, men du får fortelle.

Trine og jeg gikk utover langs fjorden, men jeg tenkte mest på Lise som sikkert red Geir oppe i fjellsiden. Jeg ble kåt av det og fikk en kraftig ereksjon. Etter en stund spurte Trine meg om vi ikke ble varme av å gå opp i fjellet i går. Jo sa jeg, men vi badet i en kulp. Geir hadde ikke med badebukse sa hun, nei.., vi badet nakne sa jeg. Lise og dere to spurte hun. Da jeg bekreftet det så hun på meg og spurte om vi skulle ta en dukkert.

Før jeg rakk å svare hadde hun kledd av seg og hoppet uti. Jeg fulgte eksemplet og da vi kom opp la vi oss for å soltørke oss. Trine bøyde seg over meg og begynte forsiktig å suge på den halvstive pikken min. Jeg ble så kåt av å gå lettkledd og se at du fikk ståpikk sa hun.
Jeg smilte for meg selv, jeg var jo kåt med tanke på at mannen hennes pulte på kona mi oppe i fjellsiden, men det fortalte jeg ikke. Trine og jeg elsket lenge og hun fortalte at hun og Geir sjelden hadde sex, men at han hadde vært helt vill i går, trolig av å ha sett på Lise hele dagen sa hun.
Jeg sa at vi hadde det likedann, men at jeg ble kåt av at Lise gikk lettkledd som i går, og at da var vi begge tent om kvelden. Eventyret vårt med Geir fortalte jeg ikke om, Trine og jeg gikk tilbake og en times tid etter kom også Lise og Geir ned fra fjellet. Resten av turen gikk vi ofte turer i hver vår retning, og om kvelden hadde vi også deilig sex.

Lise tror ennå at jeg lot henne få ekstra opplevelser og tok meg av Trine i mellomtiden slik at hun ikke ble mistenksom mot Geir.

Hilsen ektemannen.

Legg igjen en kommentar