Mens høststormen raser

Denne novellen er vist 13588 ganger.

Det mørknet utenfor stuevinduet. Regnet rant i små bekker og vinden tok tak og ristet huset godt. Jeg tok frem fyrstikkene og stearinlys og gikk min egen signingsferd for å lyse opp mørket. Snart ville min kjære komme hjem og jeg ville gi henne en varm velkomst på alle måter. På kjøkkenet står en gryte og putrer og godgjør seg og en god flaske vin er trukket opp og står til lufting.

Jeg benytter anledningen til å ta en rask dusj for å friske meg selv opp litt og bruker god tid sammen med såpestykket. Her skal det være gullende rent enn så lenge! Mens jeg står og frotterer meg hører jeg det gå i døren. Det rasler i kleshengere mens jeg i full fart får på meg truse og skjorte. Bortkastet siden jeg har ett lønnlig håp om å kvitte meg med fillene innen rimelig tid denne kvelden.

Jeg går ut av badet og møter min kjære med en varm og villig munn. Jeg ber deg slenge beina på sofaen og slappe av noen minutter mens jeg gjør klar siste rest på kjøkkenet. Jeg tar ut tallerker til spisebordet og sjenker opp en mursteinsrød vin i glassene. Jeg går inn i stua og ser på en som har krøllet seg sammen som en katt og ligger og maler. Jeg kysser forsiktig på pannen hennes og stryker med pekefingeren langs det buede kinnbenet. Hun åpner øynene og strekker grasiøst på seg. Malende tar hun hendene rundt hodet mitt og trekker meg til seg. Vi møtes i ett hett og sugende kyss før jeg hvisker forsiktig at maten er klar.

Vi setter oss ved bordet og ser hverandre dypt i øynene. Stearinlysene får frem en egen glans i hennes øyne og jeg formelig drukner i dem. “Nå må vi ikke glemme å spise før maten blir kald» sier jeg med litt skjelvende røst. Det er fortsatt litt uvant å ha en kvinne så tett innpå livet sitt, men jeg blir bare gladere og gladere over å ha funnet svar fra hjerterommet mitt.

Vi spiser langsomt og nipper til vinen. Det er ikke noe mål i seg selv å tømme flaska på en stund, det er kosen og stemningen som er viktig. Jeg mater henne forsiktig med gaffelen og får ett henført sukk tilbake. Dette lover godt for senere i kveld!

Etter maten tar jeg hendene over bordet og finner frem lekne fingre. De stryker over håndbak og underarm med varsomme bevegelser. Jeg tar oppvasken sier jeg brått, så kan du ta deg en varm dusj imens. Vi reiser oss fra bordet. Jeg rydder sammen tallerker, bestikk men lar glassene stå. Det kan jo hende at vi blir fristet til ett glass til senere, men nå er tankene mine ett helt annet sted.

På kjøkkenet fyller jeg vaskekummen og tar i en god sprut såpe. Jeg vasker med langsomme bevegelser og hører at dusjen renne i bakgrunnen. Det er en liflig tanke at du står der inne og såper inn hver cm av kroppen. En siste sjekk og kjøkkenet er ryddet. Jeg lister meg sakte bort til badeværelset og lukker opp døra. Du har nettopp skrudd av dusjen og står der våt og strekker deg etter ett håndkle. Hjelpsom som jeg er rekker jeg deg ett. Beundrende og med stigende opphisselse står jeg og ser på mens du tørker deg lansomt og ertende. Det virker som du virkelig liker å vise deg frem i kveld. Kan jeg få et kyss ymter jeg frempå og du er ikke sen å be. Leppene våre søker sammen, de åpner seg litt og tungespissene leker seg lett mot hverandre. Lenge står vi der på badet og kysser. Hendene våre fletter seg sammen og knærne får en liten svikt.

Uten en tråd spankulerer du inn i stua og finner veien til soverommet. Med en lekende finger ber du meg følge etter. Soverommet er gjort om til en lyskatedral med brennende stearinlys som eneste lyskilde. Du legger deg på senga og smiler ertende. Jeg setter meg ved siden av deg og tar lett rundt hodet ditt og kysser langsomt og dvelende.  Nedover på halsen lar jeg leppene leke mens du trekker hodet tilbake og gir fra deg ett lite gisp.
 Hendene mine glir over magen din med langsomme bevegelser, mens kyss på kyss blir gitt til deg langsomt nedover mot brystene dine. Jeg suger varsomt inn brystvortene dine og blir belønnet av stivnede vorter, jeg lar tungen leke over dem, mens hånden forsiktig gnir over venusberget.

Du legger deg ned på sengen og sprer beina dine litt. Jeg reiser meg opp og gir deg noen kyss på munnen før jeg sakte går ned til brystene dine igjen. Jeg stopper litt opp med brystvortene før jeg kysser meg sakte nedover mot venusberget. Jeg lar hendene gli på innsiden av lårene dine, fast men følsomt. Opp og ned fra lyske til knehase. DU sper beina dine enda litt til, men jeg venter med å berøre kjønnet ditt. I stede tar jeg leppene mine og kysser lårene, mens hendene leker med brystene dine. Jeg blåser lett på lårene før jeg lar tunga leke lett med lyskene dine. Du kroer deg når og kommer ved vellyder som er så opphisssenede så opphissende. Jeg lar igjen hendene gni over venusberget ditt, mens jeg langsomt lar tunga sveipe over kjønnsleppene dine. Forsiktig og varsomt. Tunga leker lett i sprekken før den tar ett raskt rapp over klitoris. Du stønner og hever venusberget lett fra sengen. Jeg lar tunga skli sakte nedover sprekken og finner skjedeåpningen din. Der lar jeg den leke litt, så vidt innenfor åpningen før jeg igjen setter kursen oppover og mot din svulmende klitoris. Jeg lar tunga leke lett i området rundt før jeg igjen sveiper over den med tunga. Jeg tar leppene mine rundt den og suger lett klitoris inn i munnen. Tunga leker lett med den mens jeg fortsetter å suge forsiktig. Du begynner å bli urolig med kroppen din, støter mer i mot min munn. Opphissende er det å ligge slik og føle en varm kvinne åpne seg for kjærtegn. Jeg stikker forsiktig langfingeren inn i grotten din og du gjør et rykk med hoftene dine. Klitoris gis noen forsiktige strøk med tunga mens jeg øker tempoet med fingeren langsomt.

Du ser på meg med bedene øyne og jeg kan íkke unngå å spørre om du vil ha besøk av lillemann som er veldig ivrig etter å komme i tjeneste. Ett nikk og ett sukk er svar godt nok. Jeg trekker ut fingeren og gir klitoris noen siste kjærtegn med tunga før jeg legger meg over deg og støter forsiktig mot skjedeåpningen din. VI sukker beggge henført når penis glir inn cm for cm. Jeg gjør små jokkebevegelser og får motsvar med en gang. Lenge ligger vi der og bare nyter hverandre. Jeg øker tempoet litt og du stønner høyt og tydelig. Litt utålmodig støter du i mot og jeg øker tempoet ytterligere. Jeg kjenner at det begynner å bygge seg opp. Lilletåa blir nummen og det sprer seg oppover beina. Du spriker med beina og jukker i mot men vellydene dine bare blir sterkere og tydeligere. Du tar hånda di ned og stryker over klitoris mens tempoet blir villre og villere. Til slutt kan jeg ikke holde ut mer men må bare slippe meg løs i en herlig orgasme. Dine sukk og stønn finner en ny tone før du synker sammen med kroppen og blir liggende rolig. Jeg trekker meg ikke ut, men legger meg over deg og stryker deg over kroppen. Så godt det går an for to personer å ha det tenker jeg. På bordet står en halvtom vinflaske og der får den stå i fred for vi er begge sultne på dessertelskov. Vi hisser oss langsomt opp igjen der vi ligger og hører høststormen rase utenfor huset.

Legg igjen en kommentar