Fitta mi er belønning

Denne novellen er vist 11629 ganger.

Det er noe jeg ikke har fortalt. I tillegg til at jeg elsker pikk, så tenner jeg på menn i uniform, to typer uniform. Politiets og Forsvarets. Uniformen gjør noe med meg. Ganske mye gjør den med meg, for her for ikke så lenge side reagerte jeg inni meg med et «mmmwow» på en mann i politiuniform, helt til han snudde seg og det var en dame. Jeg blir ikke kåt av damer, så bare se hvilken makt uniformen har på meg ;)!

Det er ingenting som er så sexy som en mann som Forsvarer vår frihet, og jeg tenker på sett og vis at et godt knull er en velfortjent tilbakebetaling for alt han ofrer for meg og for at jeg skal kunne sitte her og uttrykke meg akkurat som jeg vil. Nå gjorde jeg kjeden mellom Forsvar og sexblogg veldig kort, men vi har ytringsfrihet og er ganske så trygge her til lands fordi noen jobber for det. Enkelt sagt.

Han møtte meg ved porten. Vi har blitt enig om at vi skal gå rundt i leiren. Jeg skal få omvisning. Lite aner jeg at leiren, langt inni indre områder stortsett bare består av skog. Jeg visste jo hva dagen kom til å bringe, jeg hadde bare ikke noen anelse om når og hvor. Han åpner jakka mi og brystene mine strutter frem. Strategisk som jeg er visste jeg at dette kom til å skje og ville gjøre ting enklest mulig ved å kle på meg akkurat det som var nødvendig. Han tar på brystene mine, masserer og biter meg på niplene og med leppene godt plassert på puppene bøyer han seg og drar av meg buksa. Her står jeg nå, naken i skogen, i en militærleir, inntil et tre ved en brusende elv, med en kjekk uniformert mann foran meg. Det eneste som gir meg varme er den dyp turkise vindjakka mi, som skjuler armene og skuldrene mine.. og han. «Du vet jeg kommer til å knulle vettet av deg» sier han til meg, og presser meg mot treet. Varmen fra kroppen hans er deilig å kjenne. – mhm! Svarer jeg kort, – jeg vet det.

Han setter seg ned foran meg og plasserer hodet mellom bena mine og løfter låret mitt over skuldra si så foten min hviler på ryggen hans. Tunga hans sirkler på fitta mi, det er så jævla deilig og med en hand holder jeg tak i håret hans og med andre armen over hodet holder jeg rundt treet for å holde meg fast. På andre sia av elva kan jeg skimte bevegelser, fiskere, som gjør seg klar til å få dagens fangst. Klokka er sex og på denne årstiden er fiske og fangst regulert etter tid. Det er nå tid for å fange de fete fiskene, de som er større enn en viss størrelse. Er den for liten må den slippes igjen. Jeg visste at det ikke ville kommer noen på denne siden av elva, godt er det, for jeg stønner og gnir klitten min mot munnen hans som om den aldri har følt en våt, varm og ru tunge før. Her er militært område, sivile finnes ikke på denne siden, men man vet jo faktisk ikke, kanskje ligger det kamuflerte unge menn i buskene og runker og nyter synet av oss. Tanken på å bli iakttatt tenner meg.

Før jeg vet ordet av det, har han åpna splitten på uniformen og presser seg inn i meg. Å kjenne pikken hans kombinert med den friske lufta er så godt. Stønnene mine er kun overdøvet at den buldrende elva. Pikken hans er stiv og stor og han løfter meg opp mot treet og knuller meg. Jeg holder føttene rundt livet hans og han holder hendene på rumpa mi. Jeg kjenner at fingrene hans er nære rompehullet mitt. Den følelsen jeg kjenner i kroppen min når pikken hans trenger seg inn og ut av fitta mi, med kraft og kåthet, er helt ubeskrivelig.

«Liker du tanken på at noen kanskje ser oss? Liker du å bli knulla mens noen iakttar oss?» Ordene hans skjærer i meg som en kniv på en bløtkake – den går igjennom. – åh ja. Det er så spennende, jeg er så kåt! Det er farlig det der, det øyeblikket man er så kåt at man mister fornuft og følelse. Kåtheta, og i dette tilfellet, pikken hans styrer og jeg driter i hva som gjøres. Alt handler om den nytelsen som er der og da. Om pikken som boltrer meg. Den våte fitta mi som tar i mot en stor kuk som bunner meg helt. Jeg kjenner aggresjonen i han når han puler meg mot treet. Som om jeg er puledokka eller boksebaggen hans, hans sexleketøy, som han tar ut alt sinne på. Han har ikke knulla noen på lenge og fitta mi får gjennomgå. Tanken på at jeg gir tilbake er behagelig.

«Ser du de på andre siden av elven?» spør han. «De skal få syne noe som gjør dagen deres bedre». Han drar meg nærmere elvebredden og stiller seg bak meg. Elva er ganske stor. Jeg anslår likevel at det bare er 35, kanskje 40 meter mellom oss. Han drar jakken min til siden, holder armene mine i albueleddet bakover og roper: «Se på denne deilige kroppen her!» Han viser meg frem, men en form for stolthet, til fiskerne på andre siden. Jeg er blottet. De ser alt. Brystene mine, magen, mellom beina mine, alt. Jeg vet ikke om de faktisk ser på meg, har lagt merke til oss eller om de holder på med noe annet. Elva braker og lyden bærer ikke frem. «Jeg har pikken min godt planta i fitta og knuller henne! Jeg skal fylle henne! Pule henne til hun ikke klarer mer! Er hun ikke deilig!?». Han griper tak i brystene mine og klemmer på dem før han presser pikken inni meg og styrer meg ned på bakken. Han holder fortsatt armene mine og jeg står tilslutt i bukk med ansiktet ned på bakken. Han knuller meg hardt og brutalt men uniformen hans ser fremdeles urørt ut. Jeg nyter å kjenne han inni meg, men kan ikke hjelpe og undres om de på andre siden ser oss. Han stiller seg bøyd over meg og står på føttene, der jeg står meg ræva i været og ynker meg.

«Jeg skal tømme meg i deg. Pikken min skal sprute inni deg. Jeg er så nært å komme! Du skal bare ligge i denne ynkelige posisjonen å ta i mot sæden min. Uten å si et ord!». Bokseren hans er dratt akkurat nedenfor pungen hans og jeg kan se at alt blir stramt hos han. Den våte fitta mi begynner å klemme til rundt pikken hans, og jeg har så lyst til å stønne. Har så lyst å la munnen og stemmen min fortelle hva kroppen min føler i det øyeblikket kuken hans knuller meg. Det føles som om det bare er oss to der, men det er det ikke. På andre sida av elva står det to fiskere å iakttar oss i det han spruter inni meg. Ser de egentlig han? Han har uniformen på seg, er han synlig mot de grønne trærne? Eller ser de bare en bar rumpe stikke opp i været ? Jeg kan kjenne at han kommer på måten han knuller meg og stønner! «Du er så satans deilig og våt og nå er du full av meg inni deg. Fitta di har blir inspisert og godkjent». Han trekker seg ut av meg, reiser seg opp og tar tak i armen min, løfter meg opp. Han går bort og henter buksa mi. Pikken hans henger ut enda. «Den må få være fri litt til, den er så ofte fanget i uniformen min» sier han og ler godt og pakker den inn i grønt igjen. Han kaster buksa mi bort til meg og jeg kler på meg. «Ja, dette er leiren, hva synes du?» Sier han og smiler lurt. – mhm, bra den; svarer jeg og ler. Liker aktivitetene dere involverer publikum i! Vi vandrer ut av skogen og inn mot kasernene. «Jeg må følge deg ut, du kan ikke være her alene. Du kan utgjøre en trussel vet`u». – Mhm, eneste trusselen jeg utgjør er når jeg får gutta på kasernene til å ni-runke og sprute. De mister konsentrasjonen og evnen til å tenke klart.  

Legg igjen en kommentar