På treningsstudioet

Denne novellen er vist 37289 ganger.

Det er en tidlig søndags morgen. Klokka har så vidt passert syv, men jeg klarte rett og slett ikke sove mer, så nå vil jeg bare sette dagen i gang. Jeg heter Martin, og har akkurat fylt 21 år, så jeg er jo i mitt livs beste alder. Jeg skal ikke noe spesielt denne dagen, så jeg bestemmer meg for å dra og trene litt. Det er ikke så ofte jeg gjør det, men av til kan det være ganske deilig.

De eneste som er i treningslokalet når jeg ankommer, er to unge jenter i tyveårene. Hun ene er blond, mens hun andre er brunette, og begge har fine veltrente kropper og langt fint hår. Begge har på seg treningstrøye og tights, og kan definitivt plasseres i kategorien HOT! Jeg tar frem noen vekter og setter meg ned på benken, men jeg klarer ikke helt å ta blikket vekk fra disse skjønnhetene. Det ser ut til at de er ferdige å trene, for de står begge to og tøyer ut. Når de bøyer seg fremover, vises de stramme deilige bakdelene ekstra godt. Tanken på at de snart skal gå er litt skuffende, så jeg bestemmer meg for å sitte og beundre de litt samtidig som jeg løfter på vektene av og til, slik at det i hvert fall ser ut som at jeg trener. Trene skikkelig kan jeg heller gjøre etter at de har gått.

Jeg må ha drømt meg litt vekk, for jeg glemmer å løfte på vektene, og plutselig ser jeg at brunetten kikker rett på meg. Jeg snur meg så fort jeg kan, og prøver å late som ingenting, men jeg skjønner at hun har oppdaget meg. Jeg snur meg sakte tilbake igjen, og ser at begge to er på vei rett mot meg. Nå gjelder det å holde hodet kaldt tenker jeg. Når de kommer bort til meg prøver jeg å være så vennlig jeg kan, og starter med et forsiktig «hei». «Sitter du der og kikker på oss?» spør brunetten. «Det var virkelig ikke meningen å kikke» sier jeg. «Det var bare så fascinerende å se hvor mjuke dere er» – legger jeg til. «Jeg er jo ikke halvparten så mjuk». Det ble stille et lite øyeblikk. «Likte du det du så da?» spurte blondinen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare, men jeg blir jo tatt litt på senga, så jeg klarer ikke å svare noe annet enn «ehh, jaa». «Dere har jo ganske fine kropper da» – detter det ut av meg. Blondinen hvisker noe i øret på brunetten før de begge snur seg mot meg. «Kunne du tenke deg å se mer da?» spør de begge to. Jeg blir helt paff der jeg sitter. Nå går tankene fort oppi hodet mitt, og jeg kjenner jeg blir varm inni meg. Hva mente hun med mer?

Nysgjerrig svarer jeg selvfølgelig «gjerne det!», og før jeg rekker å tenke en annen tanke, står de begge to rett foran meg og kliner. Det må være det deiligste synet jeg har sett, og jeg kan nesten ikke tru at det er sant! Jeg kjenner at det virkelig begynner å vokse i bukseregionen, og jeg blir bare sittende å nyte dette deilige synet. Etter ca et halvt minutt stopper de, og snur seg mot meg. «Camilla heter jeg» sier brunetten, «og jeg heter Julie» sier blondinen. «Ehhh, Martin» får jeg til slutt stønnet frem.

 

 

«Blir du tent av å se på oss, Martin?» spør Julie, mens hun stiller seg bak Camilla. «Kanskje du vil kline litt med Camilla du og?» sier hun, samtidig som hendene hennes sakte sklir innenfor trøyen til Camilla, og jeg kan se at hun beføler puppene hennes. Det er tydelig at hun ikke har på seg bh. Jeg legger fra meg vektene, reiser meg opp og begynner å kline med Camilla. Den deilige tunga hennes leker med min, og jeg kan kjenne at pikken bare blir hardere og hardere. Jeg presser kroppen min inntil Camillas, og kan føle at hendene til Julie koser seg på innsiden av trøyen.

Vi stopper å kline og Camilla tar av meg t-skjorten, før hun deretter tar av sin egen trøye. De deilige puppene hennes er runde og faste og passer perfekt i hendene til Julie. Fingrene hennes leker seg med niplene, og jeg kan tydelig se at Camilla liker det. Før jeg rekker å få kjent på godsakene stikker Camilla handa si ned i buksa på meg. Hun griper tak rundt den store harde pikken min, før hun snur seg mot Julie. «Kanskje du kan ta deg av han, så kan jeg få leke meg litt med denne imens». Like etterpå begynner Julie å ta av seg trøyen og tightsen. Det er sexy å se på mens hun kler av seg, og det røde undertøyet hennes passer perfekt til den gyllenbrune kroppen.

Hun ber meg ta av meg buksa og legge meg på benken. Jeg gjør som hun sier, og legger meg ned. Julie skrever over benken og setter seg på magen min. For å gjøre det så pirrende som mulig vil hun ikke at jeg skal få kjenne på puppene enda. Hun legger hendene mine bak på rumpa si, og sier at jeg må holde dem der, før hun lener seg fremover og begynner å kline med meg. Rumpa hennes er stram og deilig, og den lille stringen deler rumpa godt i to, så jeg får et godt tak rundt hver rumpeball. Pikken min lager en stor bul i bokseren, og det er tydelig at Camilla ser frem til å slippe den ut. Hun begynner pirrende ved å slikke den på utsiden av bokseren, og det er helt klart at dette har hun gjort før. Sakte begynner hun å ta av meg bokseren.

Samtidig reiser Julie seg litt opp og tar av seg bh-en. To perfekte pupper kommer til syne, som hendene mine skriker etter å få kjenne på. De er litt større enn Camilla sine, men runde og faste. For å være ekstra pirrende begynner hun å beføle sine egne pupper. Hun får et godt tak, og jeg kan se at niplene hennes blir stive.

Nå har Camilla fått av meg bokseren og begynner sakte men sikkert å slikke pikken min. Hun slikker opp langs skaftet til hun kommer til penishodet, samtidig som hun masserer pungen min med hendene. Tungen hennes sirkulerer rundt penishodet, mens hun drar forhuden min sakte opp og ned. Til slutt putter hun så mye av pikken hun kan i munnen og begynner å suge meg skikkelig!

 

På samme tid bøyer Julie seg frem slik at ansiktet mitt blir liggende mellom de deilige puppene hennes. Deretter begynner hun gradvis å presse puppene mot ansiktet mitt, og jeg kan kjenne at jeg bare blir kåtere og kåtere. Det er en ubeskrivelig deilig følelse og ligge med ansiktet mellom puppene til ei deilig blondine, samtidig som man blir sugd av en hot brunette!

Etter en liten en stund setter Julie seg opp igjen, men nå tar hun tak i hendene mine og fører de gradvis oppover. Endelig får jeg kjenne på godsakene som hendene mine har skreket etter i flere minutter! De er myke og deilige som de beste bollene i verden, og jeg knar og beføler de så godt jeg kan!

Nå stopper Camilla å suge meg, og hun reiser seg opp. Hun tar av seg tightsen, og det viser seg at hun heller ikke har noen truse på. Ei deilig mus kommer til syne med en liten stripe hår over. Hun går opp på siden av ansiktet mitt og snur seg, før hun til slutt skrever over benken, slik at jeg blir liggende med den deilige stramme rumpa hennes rett foran ansiktet mitt. Deretter tar hun hendene mine vekk fra puppene til Julie, og legger de over på sine egne, før hun setter i gang å kline med Julie. Puppene hennes er like myke og deilige som Julie sine, og jeg tar et godt tak rundt hver pupp. Camilla begynner å beføle Julie sine pupper, før hun løfter litt på rumpa slik at den deilige rosa musa hennes vises. Før jeg rekker å tenke presser hun musa si mot munnen min! Det er det deiligste jeg noen gang har kjent! Den er god og våt fra før, og jeg begynner rolig ved å slikke henne langs kjønnsleppene, før jeg fører tunga mi opp mot klitten. I flere minutter leker tunga mi seg med klitten hennes, Jeg setter opp tempoet, og jeg kan høre at stønnene blir kraftigere og kraftigere. Nå er det like før! Jeg tar et godt grep rundt begge puppene, mens jeg presser tungen hardt mot klitten! Hun stønner høyt, og i noen voldsomme rykninger kommer hun i munnen på meg! Jeg kan kjenne de deilige saftene som renner ut av den dyvåte musa!

«Nå er det min tur» sier Julie ivrig, og Camilla går av benken slik at hun kommer til. Julie setter seg litt lenger frem, med trusa foran ansiktet mitt. Så putter hun to fingre i munnen, og begynner å slikke de gradvis inn og ut. Til slutt fører hun fingrene inn under trusa og begynner å beføle seg selv. «Den er så våt» sier hun pirrende, og jeg kjenner at tunga mi skriker etter å få smake på. Etter litt reiser hun seg og tar av seg trusa, som skjuler ei deilig glattbarbert mus. Deretter skrever hun over benken igjen og blir sittende med musa rett foran ansiktet mitt. Jeg klarer snart ikke å vente lenger, jeg må få smakt på den deilige musa! Men med en hånd holder hun hodet mitt tilbake, og hun begynner å beføle musa igjen.

Fingrene glir lett mellom de våte leppene, og hun bretter de forsiktig til siden. «Har du lyst på meg?» spør hun. Jeg blir bare liggende å sikle, og klarer ikke annet enn å nikke med hode. «Slikk meg!» kommanderer hun, og presser musa mot munnen min! Jeg slikker henne med raske tungebevegelser rett på klitten, samtidig som jeg klemmer de deilige puppene hennes. På samme tid tar Camilla pikken min mellom beina sine. Hun fører den opp i den trange våte musa si, og begynner gradvis å ri meg. Etter hvert setter hun opp tempoet, og jeg kjenner at jeg snart kommer til å komme. Jeg prøver derfor å konsentrere meg om å slikke Julie så godt jeg kan. Jeg leker meg med klitten hennes, og stønnene hennes blir kraftigere og kraftigere. Hun presser musa enda hardere mot munnen min, og jeg skjønner at hun er på vei å komme! Hun lager noen kraftige rykninger samtidig som hun stønner høyt, og saftene fra den deilige musa fyller munnen min!

Nå er jeg så kåt at jeg ikke klarer å holde orgasmen tilbake! Jeg presser den harde pikken min så langt inn i musa til Camilla som jeg kan, mens jeg kommer i en enorm orgasme som fyller musa hennes med sæd! Dette får Camilla til å stønne og rykke til, og hun kommer over pikken min i en voldsom orgasme!

Fem minutter etterpå er vi alle påkledd igjen, og Camilla og Julie gjør seg klare til å dra hjem. «Takk for nå da» sier Julie. «Hvem vet, kanskje vi sees her neste helg?» sier Camilla med et lurt smil, før de begge snur seg og går ut. Dette har helt klart vært den beste dagen i mitt liv! Jeg skal definitivt begynne å gå på treningsstudio oftere!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar