Fjelltur i Jotunheimen

Denne novellen er vist 44519 ganger.

Jeg var alene på fjelltur i jotunheimen, den natten skulle tilbringes på en av turistforeningens hytter. Jeg var trøtt og sliten etter 14 timer til fots, gledet meg bare til et varmt måltid og en god varm seng.

Håret mitt lå klistret til hodet pga. alt regnet, turbuksen satt som en våt tights mot bena mine. Jeg kjente på døra, den var låst. Det kunne den ikke være, hytta hadde faktisk ikke åpnet for sesongen enda.

Jeg fant meg et åpent vedskjul som jeg la meg under, jeg hadde tatt på meg alt jeg hadde av klær for å holde varmen, men det hjalp lite når alt var gjennomvått. Noe senere kom det også to jenter gående, de hadde vært smarte nok til å ta med et telt, siden værmeldingen ikke var den beste. Jeg fikk tilbud om å tilbringe natten med de i teltet istedenfor vedskjulet.

Den ene hadde langt blondt hår, store runde bryster og det vakreste smilet man kan forestille seg, den andre jenta virket litt sjenert, hun tittet hele tiden ned i bakken. Hun var også blondine, men hadde langt fra så store bryster som hun første, litt spinklere var hun også. Jeg takket høflig ja til de to jentene, den sjenerte presenterte seg som Victoria og jenta med smilet var Anette.

Jeg fikk av meg klærne, slik at de fikk tørket, mens Anette tilbød meg å låne soveposen hennes. Victoria tok frem en flaske rødvin og lurte på om jeg ville ha, og jeg var ikke den som takket nei til litt vin. En flaske ble fort til tre før Victoria lurte på om vi skulle spille kort. Vi kjørte noen runder med vri åtter, før Anette foreslo klespoker. Jeg nektet først, jeg hadde bare bokseren min og soveposen. Etter noe overtaling så ble jeg likevel med, jeg var selvfølgelig den første som tapte. Jeg satt der nå naken i teltet med de to vakreste jentene du kan tenke deg, ikke rart pikken min stod rett til værs.

Anette førte hånda til Victoria mot den stive pikken min, men Victoria trakk den fort til deg, mens hun rødmet. Så stakk Anette hånden sin ned i trusen til Victoria, fingret henne, mens hun begynte å trekke den trange t-skjorten hennes over hodet. De små snertne brystene hennes kom til syne, Anette slikket på brystvortene slik at de stod rett ut. Forsiktig lirket Anette bort trusen til Victoria, hun lå der nå helt blottet. Jeg hadde lyst til å ta henne her og nå, men jeg fikk nøye meg med å se på.

Victoria og Anette begynte å kline rått, mens det nå var Victoria sin tur til å kle av Anette. Anette fant frem en stor lilla dildo fra sekken sin som hun begynte å knulle Victoria med. Først veldig forsiktig, men etter hvert ble det hardere og hardere. Hun stønnet høyt og vred hele kroppen av vellyst. Jeg var veldig kåt og begynte å onanere litt mens jeg tittet på dem.

Victoria var ikke så sjenert lenger, hun grep rundt den deilige pikken min og begynte å onanere meg forsiktig, før hun tok pikken min i munnen og begynte å suge på den. Jeg klarte ikke å holde meg lenger, sæden sprutet inn i den våte munnen hennes. Hun reiste seg opp, begynte å kline med meg, jeg kunne kjenne den salte smaken av min egen sæd. Nå var Anette klar for meg, hun sugde meg stiv igjen før hun førte pikken min inn mellom bena sine. Hun ridde meg hardt, mens Victoria fortsatte med dildoen alene.

Jeg stønnet høyt i det jeg kom inn i henne, den varme sæden min rant ut mellom bena på henne, hun tok tak i hodet mitt og trykket det ned mellom bena. Hun sa jeg hadde vært en slem gutt, og at jeg måtte rydde opp etter meg. Jeg måtte slikke i meg hver eneste dråpe. Victoria la seg til rette, nå var hun også klar for kuken min. Jeg presset pikken min inn i den trange fitta hennes og tok henne hardt bakfra mens jeg lekte med den faste deilige brystene hennes. Jeg fylte henne til randen med sæd, selv om dette var den tredje gangen denne kvelden. Anette ba meg rydde opp etter meg her også, ellers ville hun straffe meg.

Jeg sov veldig godt denne natten, både pga. den herlige sexen og all vinen hadde hjulpet litt også. Jeg våknet av at begge sugde meg etter tur, dette var den beste måten jeg noensinne hadde blitt vekket på. Jeg sprutet den varme sæden min inn i munnen på Anette, som velvillig delte den med Victoria. Nå var det klart for nok en runde med herlig trekantsex før vi laget oss litt frokost og gikk hver til vårt.

Jeg fikk aldri hele navnene deres eller noe telefonnummer, men jeg satt igjen med et minne for livet.

Legg igjen en kommentar