Speiderleder

Denne novellen er vist 14257 ganger.

Han kunne vel tenke seg å tilbringe den første helgen av skoleferien på stranden sammen med gutta, noen pils og seriøst med kikking på jentene. Det gjør nemlig 18 år gamle gutter i ferien. I stedet var det sommertur med speideren til speiderhytten. Han likte i grunnen å være speider og hadde tatt lederkurs. Sammen med Stine, Geir og Thea skulle de ha ansvaret for tolv små håpefulle speidere på fjellet i en uke. Stine og Geir var kjærester. Thea hadde også vært speider med var med som forelder. Hun var mor til en av jentene og var i begynnelsen av 40 årene. Akkurat det var ikke lett å se, da hun så veldig bra ut med duvende bryster og en deilig stram rumpe som han hadde lagt merke til før.

Vel fremme på speiderhytta viste det seg at det var ett rom for lederne ved siden av sovesalen. Geir og Stine var rask om å okkupere dette. Over kjøkkenet var det en hems med to køysenger hvor Thea og han skulle sove.

Da roen senket seg var ikke Geir og Stine sene om å forsvinne inn på rommet sitt. Litt spøkefullt kikket på han og sa; ”Jaja, de er jo gamle nok…”. Hun trengte ikke si mer om hva hun tenkte. Selv tenkte han det samme. Geir var heldig for Stine var en skjønnhet med en deilig stram kropp. Alle guttene så etter henne. Etter hvert ble det tid for dem å køye også. Han hev av seg klærne, unntatt boxeren, og krøp ned i soveposen. Han la seg med ansiktet ut mot rommet, og lukket øynene. Ikke lenge etter hørte han at Thea begynte å kle av seg. Han klarte ikke motstå fristelsen, og gløttet litt på øynene. Hun stod med ryggen delvis mot ham. Lampen over sengen hennes var fremdeles på, så han så henne godt. Hun hadde tatt av seg buksen og genseren, og hadde kun på seg truse, bh og en t-skjorte. Hun dro t-skjorten over hodet, og løsnet bhen. Hun strøk hendene opp under brystene og holdt et bryst i hver hånd, som om hun veier dem litt, for så å kna dem lett. Det så nesten ut som hun masserte dem etter at de har vært inne i bhen hele dagen.

Thea var fin og brun over hele kroppen. Hun hadde fortalt hun nettopp hadde vært en uke i Nice med en venninne. Brystvortene hennes var store, og deilige. Området rundt vortene var ganske stort og mørk brunt. Han så at vortene knoppet seg litt av behandlingen hennes.

Med ett bøyde hun seg ned og dro trusen av. I det hun trakket ut av trusen stod hun med rumpen rett imot ham. Den var bare noen få meter unna. Den var deilig og rund. I det hun bøyde seg ned skimtet han så vidt noe av kjønnshårene hennes. Hun stod slik at lyset fra lampen skinte mellom beina hennes og mot ham. Han fikk en durabelig ståpikk og mange tanker om hvordan det ville være å knulle henne. Det ble var vanskelig å sove med den knallharde pikken.

Han bestemte seg for å reise seg raskt og klatre ned stigen under påskudd av å skulle på do. I mørket og med ryggen til henne var risikoen for at hun så tilstanden hans minimal. Han kunne ta seg et kjapt runk på utedoen. Ikke den beste løsningen, men alt var bedre enn å ligge der så kåt som han var etter å ha sett Thea.

På vei rundt hjørnet fra hytten la han merke til en liten sprekk i gardinen i vinduet til Geir og Stines rom. Nesten på refleks kikket han inn og fikk et deilig syn. Geir var godt i gang med å massere Stines bryster. Hun lå på rygg nærmest vinduet, han lå halvveis lent over henne. Etter en stund snudde hun seg halvt rundt og han fikk direkte innsyn til begge hennes nå knallstive brystvorter. Han krøp inn bak henne mens han kjælte med nakken hennes, og det var klart han skulle trenge inn i henne bakfra. Gradvis økende hoftebevegelser fortalte at han var kommet inn i henne. Hun førte den ene hånden ned mellom sine egne bein for å massere klitten.

Dette ble en litt ukomfortabel stilling etter hvert som tempoet økte. Ivrig skjøv han henne helt over på magen og trengte hardt i henne bakfra. Han klarte ikke se så mye mer for han var så kåt. Selv om han med relativt lav risiko kunne dratt av den der og da, gikk han likevel bort på utedoen hvor han dro seg raskt frem til en durabelig orgasme med lange kraftige spruter.

Han våknet tidlig neste morgen, og ble liggende å døse. Solen skinte, og temperaturen oppe på hemsen har steget betraktelig siden kvelden før. Han kikket bort på Thea. Hun lå på siden og sov med dynen trukket delvis over seg. Han hadde dermed fritt utsyn til brystene hennes.

Etter en stund våknet Thea til. Hun stod opp og fant frem noen klær før hun gikk bort og vekket ham. Hun har på se truse og bh. Raskt trakk hun på seg en joggebukse og en topp før hun gikk ned på kjøkkenet. Tilbake ligger han med bildene på netthinnen fra kvelden før og en deilig morgenstiv pikk.

Dagen forløp nokså greit. Fint vær og mye aktiviteter gjorde at tiden gikk fort. Det var ikke før etter ro-signalet var gått og de hadde spist at han kjente roen senket seg. Geir og Stine forsvant raskt, ikke uventet. Da han påtok seg ryddejobben, sa Thea at hun ville stelle seg litt og så legge seg. Mens han ryddet tenkte han litt på det han hadde sett kvelden før lurte på om muligheten ville by seg igjen den kvelden. Sikkert ikke siden hun allerede var gått for å legge seg konkluderte han med. Derfor var han temmelig sikker på at han raskt kunne klatre opp på hemsen og ned i soveposen for en god natts søvn. Men idet han klatret opp på hemsen, holdt han på å falle rett ned igjen. Thea hadde brukt lengre tid enn han regnet med og hun stod og skiftet. Hun hadde akkurat dratt av seg trusen og var helt naken. Han ble helt rød i ansiktet og skulle til å snu for å klatre ned stigen igjen.

”Ehh, unnskyld”, stammet han nesten.
Hun snudde seg halvveis mot ham og svarte
”Ikke tenk på det. Ser du noe du ikke har sett før?”.
”Ehh, nei, men…” svarte han.

Hun snudde seg mot ham og stilte seg opp med bena godt fra hverandre. Armene la hun i kors under brystene. Det virket nesten som hun bød seg frem for ham.

«Liker du det du ser?» spurte hun.
«Ja. Selvfølgeig gjør jeg det. Du er ….»
Hun avbrøt ham med si; «Har du lyst til å leke med meg?».
«Nå tuller du med meg», svarte han.
”De to andre holder på ned sitt på rommet og jeg blir opphisset av å tenke på det. Ikke fortell meg at du ikke er litt missunnelig på Geir?”
”Ehh, jo men du er jo. Ehh jeg mener”. Synet av den fantastiske sexy nakne Thea foran ham hadde så å si satt ham helt ut av spill. Han var opphisset til langt over ørene og pikken banket allerede hardt i buksene.

”Så kom igjen da, jeg er klar for deg” sa hun forførerisk idet hun løftet den ene foten opp på sengen, samtidig som hun flyttet den ene hånden ned på det deilige kjønnet sitt.

Han så en deilig frisert litt tykk stripe sort kjønnshør og under de nakne glinsende kjønnsleppene hennes. Da hun løftet på foten åpnet fitten seg og hun dro en finger rolig gjennom og opp over klitten.
”Så vil du være med å leke met Tante Thea eller?”, sa hun.

”Tante Thea” kalte hun seg. Det var det alle barna kalte henne også. Med ett var det å leke med henne som den våteste drømmen han noen sinne hadde hatt, så det var neste uvirkelig å høre henne si dette. Han vrengte av seg klærne og stilte seg foran henne naken med en kjempeståpikk. Med den ene hånden tok hun et godt tak rundt pikken og dro forhunden så langt tilbake som det var mulig.

”For en vidunderlig stor deilig pikk du har”, sa hun

Hun åpnet munnen og gapte over pikken. Han kjente leppene hennes stramme seg rundt skaftet like under hodet. Hun lot lungen sirkle noen ganger rundt hodet. Han holdt på å komme der og da.

”Ahhh-pass på, jeg holder på å komme”, stønnet han.
”Mmm, deilig… Du skal sprute alt du har i munnen min….”

Hun fortsatt med å ta pikken hans enda, lengre inn i munnen, for så å la den gli ut igjen. Hun stoppet og lot pikkhodet hvile mellom leppene. Han vil hun skal fortsette og nesten på refleks la hendene på hodet hennes og dyttet pikken inn igjen. Samtidig kjente han at hun tok et godt tak i rumpeballene hans.

Tungen hennes var vanvittig deilig; hun vekslet mellom å være myk og hard. Slikket det glatte hodet opp og ned på undersiden, oversiden, rundt og rundt, og så la munnen seg over pikken og gled nedover til det buttet imot i halsen. Han kjente leppene hennes gli nedover sidene av pikken idet hun la hodet over på siden.

Han hadde for lengst mistet kontrollen. Det siste han hadde tenkt var at han var i ferd med å få den deiligste sugejobben han kunne tenke seg. Sannsynligvis den beste han noensinne vil få. Han hadde ikke en sjanse til å holde igjen om han aldri så mye ville

Den intense gode følelsen vokste på rekordtid og han kjente krampetrekningene begynne langt, langt inne i ryggmargen. Underlivet strammet seg hardt. Til slutt skjøt sæden ut av ham. I det han kom lot hun munnen gli av pikken og plasserte leppene på hodet. Han fikk ikke frem en lyd der han kom i en massiv orgasme med store spruter inn i munnen hennes. Da hun slapp taket med munnen og langsomt satte seg bakover holdt beina på å svikte under ham.

Han skulle til å si noe, men ble avbrutt av at det gikk i døren på kjøkkenet rett under hemsen. Thea var raskt på saken og avverget at en av de små, som skulle ha følge ut i mørket på do, kom opp på hemsen.

Det ble ikke anledning til mer den natten, noe som nok var verst for henne ettersom han hadde hatt sin beste orgasme noensinne, mens hun måtte legge seg kåt og klar for kuk.

Det var travelt dagen etter siden alle skulle på kanotur. Hele tiden vekslet de imidlertid blikk som ikke levnet noe tvil om hva de hadde i tankene. Det virket også som Thea hadde kledd seg litt sexy for hun hadde på seg en kort shorts og en tettsittende topp. Hun hadde virkelig noe å vise frem og gjorde det for ham den dagen, diskret og sexy.

Da turen var over tok ble de to igjen for å dra kanoene på land og rydde på plass årer og redningsvester. Kanoene ble raskt dratt opp på land og sikret, og de visste vel begge to hva som kom til å skje da de samlet sammen redningsvestene og årene og gikk mot naustet.

Hun stod ved noen hyller og la på plass årene. Han hadde bestemt seg for å være litt frempå og ta initiativet. Han stilte seg bak henne og presset seg mot henne så hun kjente den stive kuken hans. Han begynte å kjærtegne magen hennes. Huden hennes var deilig og myk. Etter en stund lit han hendene gli opp under brystene. Han nærmest veide dem i hendene og lot fingrene kna dem forsiktig. Brystene hennes var som en drøm. Ganske store og myke, men langt fra slappe. Han lot de deilige store brystvortene hennes rulle mellom tomlene og pekefingrene til de ble harde.

Han tok et godt grep og dro av henne shorts og truse i ett. Hendene hans gled over lårene og hun flyttet den ene foten til siden slik at han letter kom til mellom beina hennes. Fingrene hans ble møtt med deilig varme og fuktighet. Han lot pekefingrene gli over de fyldige kjønnsleppene hennes.

Han presset en finger så vidt inn forbi kjønnsleppene hennes. Hun slapp fra seg et klynk. Hun gled seg hardere mot ham med rumpen. Han var også uten shorts og truse. Pikken ble massert mellom rumpeballene hennes samtidig som fingrene hans jobbet inne i fitten hennes.

Han la fingrene på hver sin side av klitten hennes og presset den sammen litt før han begynte å rulle den mellom fingrene. Hun snur seg og ber ham slikke henne. Rolig lar han tungen gli nedover baksiden av låret hennes, og ser rett inn i den deilige fitten hennes. Den har åpnet seg litt, og han så de nydelig røde dryppene våte kjønnsleppene hennes. En liten dråpe med kjønnssaft hang på den ene leppen, og han rakk ut tungen og slikket den i seg. Han ble sinnsykt kåt, nesten som pikken vokste ytterligere, da han kjente smaken av henne.

«Knull meg. Knulle Tante Thea!!», sa hun plutselig bestemt og nesten irritert. Hun

Hun nesten dor ham opp og mot seg. Han satte pikken i åpningen hennes og presset seg forsiktig inn. Deilig trang og våt. I det han presset seg inn i henne holdt han på å komme og måtte virkelig ta seg sammen for hun jobbet hardt mot ham med underlivet slik at pikken knullet henne hardt uten at han trengte å bevege seg. Hun likte å ha kontrollen. Som sagt var han spruteklar og febrilsk la han hendene på hoftene hennes for å bremse tempoet litt, men til ingen nytte.

”Kom igjen, kjør pikken inn i Tante Thea….”, sa hun

I ett tappert forsøk på å holde ut litt lengre, bøyde han frem og masserte brystene hennes.

«Ta meg hardt. Kom med pikken og kjør den i fitta», stønnet hun bestemt.

Han tok et nytt tak i hoftene hennes og kjørte pikken hardt i henne. Dette likte hun og stønnet bare høyere. Han ante hun nærmet seg en kraftig orgasme og lot det bare stå til, og knullet henne med en kraft og et tempo som han aldri før har vært med på. Det strammet seg i pungen og det var ikke mulig å holde tilbake spruten lengre. I sitt stille sinn ba han høyere makter om at hun også måtte komme nå.

Han ble bønnhørt. I det han sendte den første spruten med varm sæd inn i henne, stivnet hun til før hun begynte å riste litt. Selv om han kjørte henne hardt når der han kom, formnemmet han at fitten hennes vibrerte rundt pikken. Det strammet noe helt fantastisk rundt skaftet. Tilsutt ble de stående helt i ro, før de seg ned på gulvet. Pikken ble slapp og gled ut av seg selv.

Da de litt etter var på vei gjennom skogholtet til hytten, stoppet hun brått. Hun kysset ham lidenskapelige og sa:

”Det der var så godt at det er langt fra siste gang….”

Legg igjen en kommentar