Flørten med vibeke

Denne novellen er vist 77007 ganger.

Det er sent fredag ettermiddag i slutten av juni, jeg kjører hjemover i fantastisk sommervær etter to dager med harde forhandlinger om en ny kontrakt. Skal hjem til tomt hus, min kone er på langweekend kurs og kommer hjem først mandag kveld.
Da kommer jeg på at jeg kanskje kan ringe Vibeke og Karl, de har jo hytte ikke så langt unna på veien hjemover.
Slår nummeret til fasttelefonen på hytta, det ringer og ringer, men ikke svar. Kjører videre og prøver igjen litt senere, da er det Vibeke som tar telefonen «Hallo det er Vibeke» «Hei Vibeke det er Alf jeg er på vei hjemover etter et kundebesøk, lurte på om dere vår på hytta denne helgen og kanskje jeg kunne få lov til å komme innom, det er en stund siden sist nå. Kari er på kurs, så dersom det passer kommer jeg innom om ca. en halv time» «Det er jo helt fantastisk, bare kom, det er bare meg her denne helgen for Karl er på forretningsreise i Kina, så da kan du holde meg med selskap. Vi skal nok få det hyggelig sammen, du finner meg på baksiden av hytta, jeg soler meg, døra er åpen»

«Skal jeg stikke innom Polet eller andre steder, er det noe du vil jeg skal kjøpe?»
«Ja, 4 flasker Cava, to hummere, en loff, majones, dill og sitron. Ellers så har jeg det meste og vi kan jo proviantere litt i morgen»

Dette var jo litt av en mulighet, en hel weekend med Vibeke, kan nesten ikke tro det er sant. Snart er jeg fremme ved byen ved hytteområdet, handler som avtalt, pluss det jeg tror vi kan ha behov for, en shorts, et par truser, to T-shirts og et par sandaler.

En snau time senere stoper jeg bilen foran hytta, ser at terrassedøra er åpen. Tar med vin og mat, løper opp og roper: «Hei Vibeke, tar du imot besøk eller har du ombestemt deg?» «Nei absolutt ikke, bare kom, jeg er her på baksiden» roper hun tilbake.
Setter mat og vi i kjøleskapet og går rundt til baksiden, oi, der ligger Vibeke og soler seg helt uten en tråd.
«Hei, så det er derfor du holder deg på baksiden av hytta» Hun reiser seg smiler og strekker ut armene og vi møtes i et deilig vått kyss. Hun legger armene rundt halsen min og jeg holder henne rundt korsryggen tett inntil meg, slik blir vi stående lenge, bare kysser og kysser. Hun rufser i håret mitt og jeg kan ikke holde hendene i ro, de finner fort veien nedover mot den deilige faste rumpa hennes og samtidig som jeg får mitt ene lår inn mellom hennes. Kjenner konturen av den høye «mus bakken» hennes mot låret mitt, herlig.
«Du må nok se å få av dg klærne du også, jeg skal hjelpe deg» Hun trekker seg ut av favntaket og knepper opp skjorta, løsner beltespennen men hun smiler skjelmsk. Tar tak i busken og underbuksen samtidig og visps så er de nede ve d anklene, deretter følger skjorte, sko og sokker. Hun kommer igjen tett inntil og vi presser oss mot hverandre, det blir nok en gang lange sugende våte kyss, men nå er også pikken blitt stiv og på vei inn mellom lårene hennes.
«Vent til i natt da skal du få ligge i dobbeltsengen og vi skal gjøre alt vi har drømt om så lenge vi har kjent hverandre. Jeg vil ha deg fullt og helt, men nå skal vi bare kose»
«Det er letter sagt en gjort Vibeke for nå klarer jeg ikke å holde meg lenger, jeg kommmmmmer Vibeke, det går»
Jeg fikk trukket meg litt ut så strålen gikk mellom lårene hennes og jeg bøyer meg ned for å slikke henne tørr, der nede lukter det herlig i en blanding av fittesaft og sæd, hun er ikke barbert og fittehårene er blitt våte og glatte, jeg slurper i meg det meste, men mens jeg suger jeg klittten og det har sin virkning. Hun stønner og river meg har i håret samtidig som hun presser hodet mitt mot seg og fitta si, hun står mot meg i bue, så kommer hun, i mange lange ul «åååååå åååå jaaaaa åååååå, slikk meg hardere og fingerpul meg også, det er bare så herlig, åååååååå det gårrrrrrr» Jeg reiser meg og holder rundt henne. «Jeg ble så glad da du ringte, det var så uventet. Hadde aldri turt å drømme om at vi skulle få så mye tid bare for oss selv. Tenk på hvor mye vi har flørtet og kjent på alt hos oss begge, men vi har aldri så lang fått muligheten for og uforstyrret sex sammen»
Jeg holder henne tettere, vi bare puster tungt begge og jeg kysser henne på halsen og vi suger på hverandres øreflipper. Så slipper jeg litt opp og hun gjør det samme, hun tar hånden min og sier at «kom med meg du trenger litt solkrem og så skal jeg finne litt kald hvitvin, vi trenger det. Etterpå skal vi legge oss og bare kose med hverandre på terrassen, ikke flere orgasmer nå»

«Jeg må tisse først» sier jeg. «Det må jeg også. Kom» Vi går begge nakne litt bort på plenen, hun tar tak i pikken: «Jeg vil holde i den når du tisser, det er så deilig» Hun stiller seg foran meg og retter strålen rett mot den våte fitta, Karl pleier å gjøre det. «Det er så utrolig godt, etterpå skal jeg sitte oppå deg og tisse på pikken din, du skal kjenne det er virkelig nydelig»
Jeg legger meg på rygg i gresset, hun setter seg på huk rett over pikken min, akkurat slik at den nesten berører skamleppene hennes og så pisser hun varmt og deilig mot pikken som hun holder i den ene hånden og runker sakte, utrolig godt, det går nesten igjen, men så er hun heldigvis ferdig og jeg klarte meg.
Hun henter vin og vi drikker litt før vi legger oss på et stort teppe, tett omslynget og med min stive inn mellom hennes lår. Vi klarer ikke helt å la vær, litt kyssing og litt jukkebevegelser blir det, men ikke mer. Vi døser av og blir liggende slik til solen nesten er bort og det begynner å bli litt kjølig på nakne kropper. Hun rusker lett i meg og gir meg et kyss: «Hei vennen min, nå tror jeg vi må få på oss litt klær og kanskje litt å spise. Kan du tenne opp i utepeisen og dekke bordet, så skal jeg ordne vin og mat».

Jeg må ned til bilen, henter opp bagen min, finner den nye shortsen og en ny T-shirt. Vibeke er på kjøkkenet og har tatt på seg en hvit kort treningstights og en matchende sort T-shirt over, det viser bare enda mer de deilige brystene hennes og der er det ingen Bh under.

Det blir fyr i peisen, duk og dekket bord står klart da hun kommer med hummer og vin. Vi sitter sammen i en toseters sofa med gode puter, maten og vinen gjør sitt til av vi blir litt døsige, men natten er varm og det er ved nok. Hun legger seg i armkroken min og ser opp på meg, tror nok at hun kjenner at jeg igjen er kåt, kan ikke dy meg, men begynner å kose med brystene, noe hun absolutt ser ut til å like. Hun lukker øynene og beveger seg litt slik at pikken min får en liten berøring av det nakne låret hennes. Mens vi ligger slik hører vi at det kommer en bli inn på tunet foran hytta, klokka er nesten tolv, hvem i all verden kan det være? Vibeke sprette opp og sier «Shit, jeg hadde glemt at Eva sa at hun kanskje kom innom denne weekenden, det er sikkert henne. Hva gjør vi nå? Hun har jo sett bilen din. Vi lar det stå til. Vi må ta imot henne»
Men så langt kom vi ikke for Eva stod rett bak oss og hadde sikkert sett at Vibeke lå nesten oppå meg med låret farlig nær min stive pikk. «Hei, kommer jeg ubeleilig Vibeke, ser at du har besøk?» «nei men kjære deg det gjør ingen ting, Alf og jeg ligger her og koser med hverandre etter å ha spist deilig hummer og drukket hvitvin. Det er nok igjen til deg også. Du finner det på kjøkkenet, gå og hent og kom hit til oss.» Det er helt Ok at du kommer nå, du får gjesterommet for Alf og jeg skal ha dobbeltsengen i natt. Det er mulig at du vil bli litt forstyrret , men det fikser du vel.»

«Jøss, visste ikke at dere drev på med litt på si, det var spennende. Jeg blir gjerne her, kanskje vi kan finne på noe sammen etter hvert. Hadde tenkt å bli til søndag hvis det passer. Karl er jo på reise, traff ham i butikken en kveld i forrige uke.»
Vibeke kroer seg enda tetter inntil meg og Eva kommer med hummer og et glass vin. Hun setter seg på andre siden og kan derfor se alt vi gjør. Det tar ikke mange sekundene før Vibeke igjen gnir låret mot pikken, hånden hennes begynner forsiktig å kose med magen min og fortsetter sakte ned til kanten på shortsen. Eva sitter og ser med store øyne, sier ingenting, men slutter å spise, bare ser. Jeg lar hånden min gli ned og innenfor kanten på shortsen til Vibeke, slik at Eva kan se at jeg koser med fitta hennes. Hun blir helt vill i blikket og tydeligvis kåt som bare det. «nei dette klarer jeg ikke å se på, det er jo ren tortur, enten må dere stoppe nå eller så må jeg få bli med på en eller annen måte»

Hun tar av seg shorts og truse i en fart og setter seg langt frem på stolen og begynner å kose med seg selv, to fingrer kommer fort inn i fitta og den andre hånden masserer brystene.
Vibeke og jeg fortsetter med vårt, jeg koser forsiktig med henne så hun ikke skal komme, men jeg forstår at det er nesten for sent, men heldigvis klarer vi å stoppe før det går for henne.
Vibeke reiser seg, går bak Eva og legger armene rundt henne og presser henne mot seg, byer seg frem og kysser Eva i et heftig tungekyss. «Alf kom og slikk henne mens jeg koser med EVA. Jeg suger og biter ganske kraftig og Eva stønner høyt, «jaaaaa, det er så godt, merrrrr» Jeg slikker henne nedover magen og mot klitten, men først er fingrene mine der og åpner den våte musa hennes først en finger inn, så to og tilslutt tre, hun skriker ut» »sug meg, sug meg nå, jeg kommer»
Vibeke begynner også å suge og slikke henne på halsen og leker med brystene hennes. Jeg slikker Eva i navlen og på magen helt ned til klitten, hun er helt vill nå og kaster seg frem og tilbake, men Vibeke holder henne fast. Jeg bøyer meg ned og slikker Eva dypt, dypt, så reiser jeg meg fort opp og tunge kysser henne voldsomt samtidig får jeg ned shortsen min og tar pikken inn mot fitteåpningen hennes, berører den så videt, hun hyler og skriker at vi må ikke plage henne slik.
Vibeke bøyer henne enda litt mer bakover slik at den våte fitta hennes åpner seg, klitten står hard fremover og det er glinsende vått der. Jeg stanger inn pikken inn i Eva med tre fire harde støt, så ut igjen og holder den like inntil åpningen, mens Eva jukker vilt frem og tilbake for å fange pikke min. Jeg lar pikken så vidt berøre fitteåpningen nok en gang, så kommer hun, Eva skriker hest at nå klarer hun ikke mer, det går for henne. Det flommer saft fra musa hennes og hun stønner og stønner, »kom inn i meg i igjen , det var så godt, jeg kommer igjen». Nå lar jeg pikken gli inn i henne og holder den stille helt inne i skjeden. «Åååååå gud så deilig, gud så heldig du er Vibeke»
Fittesaftene hennes kommer mer og mer og krampene kommer mange ganger etter hverandre. Så bli hun helt stille og bare henger slapt i armene på Vibeke. «Dette er det best jeg noen gang har opplev, gud så godt. Jeg misunner dere, dere to har det sikker fantastisk når dere treffes og kan ha sex sammen. Regner med at det ikke er første gangen dere er sammen eller ? Jeg må legge meg, jeg er helt utkjørt. Hun frigjør seg fra Vibeke og går bort på plenen for å tisse, så går hun på badet mens Vibeke og jeg rydder opp og vasker opp? Vi slokker alle lys , kler av oss og er klar for sengen, men vi går innom EVA først som ligger naken på siden med ansiktet mot veggen, i dyp søvn med tydelige snorkelyder.
Det er da Vibeke sier « skal vi se hva som skjer hvis du puler henne nå?»
Jeg legger meg forsiktig bak Eva og lar pikken forsiktig berøre henne mellom rumpeballene, den er ikke helt stiv lenger, jeg gjør et par forsøk og jukker henne forsiktig, men ser ingen reaksjon, hun snorker fortsatt. Vibeke bøyer seg over oss og begynner forsiktig å massere Evas bryster. Pikken min presser litt hardere mot rumpesprekken og så «svupp» er den inn i EVA som fremdeles er veldig våt. Jeg fortsetter mine sakte støt. Jeg kjenner at jeg kan komme veldig snart og trekker meg fort ut.
«Nei, nå er det nok for EVA, nå er du bare min i hele natt og hele resten av helgen, husk at vi vet aldri om vi får en slik sjanse igjen».
Jeg er ganske utkjørt og har lite overskudd til mer sex akkurat nå, så jeg foreslår at vi legger oss og bare koser med hverandre og så sover noen timer før vi igjen kan unne oss en ny erotisk økt.

Vibeke er enige, vi ligger på siden mot hverandre og med mitt lår mellom hennes, vi kysser og ler med tunge og lepper, stryker hverandre over rygg, lår mage bryster og pikk (som nå er helt slapp selv om Vibeke forsiktig koser med den). Vi sovner, klokken må være litt over 23, så det ble egentlig tidlig kveld.
Jeg våkner noen timer senere og må tisse, tekker låret mitt ut fra henne og går forsiktig ut av sengen for ikke å vekke Vibeke som fortsatt sover sin dype søvn. Går forbi rommet til Eva, men ser at hun ikke er der, kommer ut på terrassen og ser at hun sitter på huk i det duggvåte gresset og tisser. Hun har ikke merket meg, jeg vil ikke at hun skal se meg for da vil hun sikker at vi skal pule. Det jeg har må jeg spare til Vibeke. Jeg legger meg stille ved siden av Vibeke og snur meg mot henne og later som jeg sover. Hører at Eva komme inn igjen, hun går på toalettet og tørker seg , hører at hun stopper og ser inn til oss, men så går hun inn til sin seng og legger seg. Jeg ligger og lytter og ganske riktig så hører jeg at hun koser med seg selv, pusten går rasker og små stønn kommer, men så stopper det hele. Før jeg vet ordet av det er hun inne på vårt rom, jeg ligger med ryggen vendt mot henne. Hun stopper bak meg, bøyer seg fremover mot meg for å sjekke om jeg sover og hun tror nok at jeg sover for plutselig kjenner jeg den varme pusten hennes mot baken min, så kommer hun forsiktig med den ene hånden inn mellom lårene og opp mot pungen, det var jo helt uutholdelig spennende.
Stryker og klemmer litt, men så stopper hun og går ut av rommet, men er snart tilbake, da er hun igjen der med hånden sin, men denne gangen har hun hentet olje eller noe glidemiddel for plutselig er det en finger henne på vei inn i rompehullet mitt, det går en støkk gjennom meg, det var herlig, men jeg var uforberedt. Eva stopper opp og ser om jeg våkner, så fortsetter lenger og lenger inn, herlig, trekker seg ut, venter litt, heller mer smøring på fingeren og inn igjen, denne gangen er hun helt inn ved prostata og masserer kjertelen, det er vanvittig godt. Jeg klemmer sammen og hun kjenner min reaksjon, trekker seg fort ut og går ut av rommet, hun legger seg og puster tungt samtidig som hun hvisker halvhøyt «Å Alf kom å ta jeg jeg er helt gal etter kuk og du var så deilig, kom Alf, kom til meg nå» Men jeg later fortsatt som om jeg sover og hun fortsetter, men så kommer hun «Alf det går og du er deilig åååååå» Det var ikke så lett å få sove etter dette, men jeg hadde lovet Vibeke at det skulle bare være oss to.
Klokken har blitt neste 5 og det er veldig lyst, Vibeke sover tungt, men jeg får ikke sove og har veldig lyst på henne nå. Dytter henne forsiktig over på ryggen og så krabber jeg over henne sli at vi kommer i 69 posisjon. Forsiktig fører jeg pikken min mot leppene hennes, hun sover fortsatt. Den er ganske våt og stiv, jeg gnir den frem og tilbake, prøver å få den inn i munnen og så skjer det, hun åpner munnen og suger til, samtidig som tunga sirkler runde pikkhodet, altså har hun våknet og er med på leken. Hun stønner litt mer og mer, samtidig som hun begynner å jukke opp og ned med bekkenet. Jeg bøyer meg helt ned, stikker inn to fingre for å finner G-punktet og slikker og suger klitorisen. Vibeke kaster seg vilt opp og ned, stønner og suger, så kommer det en kraftig sprut fittesafte og hun skriker langt: Jaaaaaaaaaaaaaa. Spenner seg i en bue med mus bakken mot ansiktet mitt. Da kjenner jeg nok en gang at noen er på vei inn med en finger i rompehullet mitt, er det Vibeke eller Eva? Svaret kommer fort, det er Eva som nok en gang vil være med på leken. Det går form meg veldig fort og jeg hører at Vibeke har problemer med å svelge unna, så jeg løfter meg litt opp og lar resten av spruten gå nedover ansiktet og halsen. Eva forsvinner uten et ord inn på sitt rom, men vi hører at hun fortsetter inn på gjesterommet og det tar ikke mange minuttene før hun stønner i egen orgasme. Så blir alt stille. Jeg snur meg mot Vibeke, vi kysser god natt nok en gang.

Vibeke og jeg våker av deilig kaffeduft fra kjøkkenet. Der er Eva i full sving med kaffe og rundstykker.
Det klirrer i kopper og tallerkener, og så hører jeg at hun er på vi inn i vårt rom: «Hei syvsovere, her er det morgenkaffe og ferske rundstykker, gjør plass så kommer jeg inn mellom dere». Vibeke er ikke helt våken , men vi gjør plass og setter oss opp i sengen med puter til støtte, alle tre er splitter nakne
men bare Eva er synlig kåt. «hei folkens , her er litt frokost som takk for gårsdagens opplevelser, der er fantastiske«

Legg igjen en kommentar