En tidlig morgen…

Denne novellen er vist 31297 ganger.

Tidlig morgen. Jeg ligger og dupper, ikke helt klar for å stå opp enda. Jeg strekker meg dovent under dyna, og krøller meg sammen for å sove litt til.
Det knirker i et trappetrinn. Jeg ligger stille, holder pusten av spenning… Døren min som sto på gløtt, skyves sakte opp, og selv om jeg ligger med ryggen mot døren, så merker jeg at det står noen i døråpningen. Hjertet mitt banker fort, jeg har en anelse om hvem det er…

Og anelsene stemmer, du kommer rundt sengen, bøyer deg over meg og kysser meg frekt midt på munnen. Rampegutt! Jeg smiler søvnig mot deg, og kjenner en hånd som smyger seg under dynen, og klemmer lekent på puppene mine.
Jeg legger meg på ryggen, og sakte drar du dynen av meg. Den kalde luften i rommet får meg til å fryse, og brystvortene stritter til værs. Du ser på meg med et farlig glimt i øyet, mens du sakte og fristende tar av deg klærne. Så står du der foran meg, naken, frekk, og vakker som en gud. Hjertet mitt hamrer, og lysten jager gjennom kroppen min.

Jeg strekker hånden min ut mot deg, og fingrene våre møtes og flettes inn i hverandre. Jeg drar deg ned mot meg, og du legger deg villig over meg. Øynene våre møtes, vi vet hva vi vil.
Leppene våre streifer hverandre, først mykt og pirrende, og så blir det mer intenst. Vi kliner heftig, hendene våre stryker over hverandres kropper, og jeg stønner av nytelse når munnen din beveger seg nedover halsen min, pusten din kiler meg i øret, og gjør meg nesten gal av lyst!
Munnen din leker med en brystvorte, og hendene dine knar puppene mine deilig. Jeg kjenner saftene renne fra den varme fitta mi, mens jeg stryker hendene mine gjennom håret ditt.

Munnen din napper lekent i brystvorten, før du jobber deg videre nedover. Jeg klarer omtrent ikke ligge stille, og pusten min går fort. Munnen din er fremme ved den våte fitta mi, og ertende lar du tungen din leke i sprekken min, før du lar tungespissen leke med klitoris. Jeg hiver etter pusten, klynker av nytelse, og kjenner at jeg kommer ikke til å holde lenge…

Du lar to fingre gli inn i den sultne fitta mi, og så fingrer du meg med dyktige hender samtidig som du slikker meg rett til himmels… Åhhh herreguuud… Jeg jukker mot deg, jeg er sprengkåt! Du øker takten, og mens tungen din gjør verdens deiligste jobb med klitoris, så jager du fingrene ut og inn i fitta mi, og jeg hyler nesten så deilig er det. Ahhhh… jaaa… slikk fitta mi… åhhh jaaa….
Du vet du holder på med, og det går ikke mange sekunder før hele kroppen min rykker til og spenner seg, orgasmen river meg nesten i fillebiter så godt er det.

Det damper av kroppen min etter behandlingen du har gitt meg, og i et par minutter ligger vi bare tett omslynget og småkliner og erter hverandre, flørter og tuller.
Du sukker tungt, kysser meg å pannen og sier: Jeg får vel komme meg på jobb snart…
Jeg reiser meg halvveis opp, og ser strengt på deg, med et blikk som sier: PRØV DEG Å GÅ NÅ!!!
Men stemmen min er myk som smør når jeg lener meg over deg og hvisker: Jeg skal gi deg beskjed når du kan få gå på jobb…

Alvorlig talt, hadde du virkelig tenkt å gå på jobb uten å gi meg kuk, tenker jeg småfornærmet! Skal du være min hemmelige elsker, så må du adlyde, og det vet du. Jeg kaster et kjapt blikk på pisken som henger over sengen, du følger blikket mitt, og skjønner at jeg ikke vil nøle med å bruke den dersom jeg føler du må tuktes litt. Men HVIS du oppfører deg fint, så skal jeg oppføre meg fint…

Jeg er sulten, og kuken din er like fristende som norske jordbær! Du er så utrolig flott der du ligger kliss naken på sengen min, jeg elsker å se på deg. Det er som å gå på et kunstgalleri. Man ser et flott maleri som tar pusten fra en, men selv om bildet er ubeskrivelig lekkert, så kan man ikke ha det odel og eie. Men man kan jo nyte det så lenge som mulig. Og AKKURAT sånn er det med deg også. Jeg kan ikke få deg til odel og eie, men jeg kan nyte deg så lenge som mulig. Og jeg skal virkelig nyte deg nå…

Du vet at jeg elsker å suge, og du aner hva som kommer. Du har lyst til å kjenne munnen min rundt kuken din. Jeg ber deg om å stå oppreist på gulvet, og du gjør det uten å protestere. Flink gutt, sier jeg, og strekker meg på tå, for å kysse deg lekent på kinnet.
Jeg kysser deg nedover halsen og brystet, lar tennene mine nappe forsiktig i brystvortene dine, mens hendene mine nyter å stryke over kroppen din. Tungespissen min danser nedover magen din, og jeg småkysser, og slikker deg hele veien nedover. Kuken din er hard og klar der den venter på meg.

Jeg sitter på kne foran deg, og endelig kan jeg ta tak i den harde kuken din og kose meg. Jeg lar tungespissen slikke forsiktig på kukhodet, mens jeg runker deg lett og lekent. Jeg slikker deg nedover skaftet, og så lar jeg kuken gli inn i den varme munnen min. Jeg suger langsomt, jeg nyter hvert sekund, mens jeg lar den gli inn og ut av munnen min. Tungen leker både med kukhodet og skaftet i varierende tempo, mens fingrene mine masserer og pirrer ballene dine. Ikke en millimeter av kuken din går glipp av behandlingen. Jeg øker tempoet litt, lar meg rive med. Pusten min går tungt, og jeg kjenner at fitta mi er klissvåt.
Jeg tror nesten den stakkars fitta må få litt kuk jeg altså, eller hva sier du?

Du lar deg ikke be to ganger, og siden jeg elsker doggy-style så spretter jeg oppi sengen og stiller meg på alle fire. Den våte fitta mi er klar for å bli knullet mens solen står opp utenfor.
Du liker å friste, og fører kukhodet rolig inn og ut av den klissvåte sprekken min. NÅ leker du med livet, og jeg snur meg fresende, og sier at: Enten knuller du meg skikkelig, eller så kan du bare gå på jobb!!!

Du blunker frekt, gir meg en dask på skinka, og med et eneste kraftig jukk så kjører du kuken rett til bunns i meg, og så råknuller du meg så heftig at jeg nesten ikke klarer bli stående slik på alle fire engang. Kuken din jager ut og inn i et rasende tempo. Jeg stønner høyt … åhhhh, ja… TA meg…. Knull meg, Bjørnar, knull meg hardt!!!


Jeg blir nesten svimmel av lyst, du knuller meg så rått at jeg vet nesten ikke om det er godt, eller vondt lenger. Bare at jeg vil ha mer… Knull meg… ahhhh…ja… Åh herreguuud… Knull den kåte fitta mi… åhhhhh… Kuken din trenger seg inn, fittemusklene klemmer rundt den hver gang den kommer inn. Jeg elsker å bli knullet vettet av på denne måten! Åhhhh… jaaaa…. Knull meg nåååå…. Jeg roper nesten av lyst, åh herreguuuud så deilig du er…

Kroppen min spenner seg, og jeg kjenner at du kjører kuken til bunns og spruter den kåte fitta mi full av deilig, varm sperm. Jeg føler hele kroppen eksploderer i en kjempeorgasme, og jeg stuper fremover i sengen, totalt ute av stand til å holde meg stående på alle fire. Jeg ramler sammen, og stønner høyt. Orgasmen slo meg helt ut… Og jeg får nesten ikke puste.

Jeg merker ikke engang at du forlater rommet, og går på badet. Men du er straks tilbake, og mens jeg sliter med å få kontroll på pusten min igjen, så står du der og smiler, og spør om jeg vil ha et glass vann som du rekker mot meg. Jeg tar imot vannglasset, og svelger små, iskalde slurker. Det hjelper.
Fy søren, stønner jeg sliten, og smiler mot deg. Du smiler tilbake, og spør: Skal jeg åpne vinduet ditt også? Ja takk, svarer jeg, og ler, og så kan du få gå på jobb. Snakkes i morgen.

[Total: 1   Average: 2/5]

Legg igjen en kommentar