Flyvertinnen

Denne novellen er vist 17635 ganger.

«Santa Claus is coming today!» Julemusikken ble spilt over radioen på flyet til Gran Canaria. Det brune håret mitt hang litt ned i ansiktet og jeg dyttet det opp igjen under den røde nisseluen. Det blå flyvertinneskjørtet mitt satt stramt over rumpen, skjorten en knapp for mye kneppet opp. Jeg visste jeg så bra ut og smilte frekt til en fyldig nordmann (Som så akkurat ut som en som kunne passet inn på Charterfeber, eller noe) da jeg ga ham et brett med mat. Denne mannen rødmet kraftig og dro seg i slipset. Jeg liker å gjøre slikt, se usikkerheten i deres øyne, forvirre dem. Jeg beveget meg videre med mattralla, vrikket på rumpa, bevisst på at mennene fulgte den med blikkene sine.

En ung mann med brunt hår og blå øyne møtte blikket mitt da jeg gav ham sitt brett, og jeg smilte det vanlige smilet mitt. Men jeg gikk ikke bare videre, fornøyd med meg selv og glemte denne mannen med en gang, denne mannen tente meg. Det glimtet i øynene hans, og jeg tenkte ut neste trekk da jeg gikk videre.

Runden med forfriskninger sto for tur, og jeg hadde kommet så langt som til den kjekke mannen jeg hadde sett meg ut. Han bestilte en cola, jeg skjenket den opp. Ops! Der landet visst hele Colaen i fanget hans, og han stirret forskrekket og irritert opp på meg. Jeg skyndte meg å hente servietter, og tørket opp den fuktige vesken. Gnidde lett på buksen hans, og tørket i skrittet hans. Jeg merket at det var noe som stivnet i buksene hans da jeg tørket vekk «uhellet» mitt og jeg hørte et sukk. Jeg rettet meg sakte opp igjen og smilte frekt til ham. Dermed gikk jeg videre.

Han var en uvanlig kjekk mann, kunne jeg si fra der jeg hold øye med ham. Brunt hår, brunt ansikt og hender. Velkledd, jeg kunne skimte muskler under skjorten hans. Det glimtet i en gullring på fingeren hans, men det hadde ikke hindret meg før? Han møtte blikket mitt, jeg blunket og bet meg i leppen, så at han stivnet til. Jeg gikk bestemt mot ham, vrikket velgjennomtenkt på rumpen. Bøyde meg over ham og hvisket: «Toalettet om fem minutter, bank tre ganger når du kommer. Ok?» Jeg så at han stivnet av pusten min, men nikket bestemt på hodet. Jeg gikk mot toalettet, åpnet døren, låste den etter meg og satte meg på dolokket. Ventet.

Det banket tre ganger på døren, og jeg åpnet den opp. Han gikk fort inn, og låste etter seg. Plassen på det lille flytoalettet var minimal, han sto nesten oppå meg, jeg merket pusten hans i nakken og den bulende klumpen i buksen hans. Jeg smilte frekt til ham og satte meg ned på dolokket igjen. Jeg åpnet beltespennen han, trakk buksen ned, deretter bokseren. Ut spratt en stor, barbert og stiv pikk. Jeg smilte av syntes, kjærtegnet den. Jeg merket at han skalv av berøringen og jeg hørte et stønn. Jeg kysset pikkhodet hans lett, kysset langs hele stangen og på ballene. Tunga sirkulerte rundt pikkhodet, stangen, ballene og jeg merket at pikken pulserte. Jeg tok hele pikkhodet i munnen, suttet lett på det og tok det ut igjen. Han så utålmodig på meg, stønnet. Jeg kjærtegnet ballene hans, kloret de lett med de lange neglene mine. Brått tok jeg hele pikken hans i munnen, tunga jobbet hurtig rundt pikkhodet, langs pikkskaftet og leppene jobbet i like hurtig tempo. Overasket slapp han et høyt stønn fra seg, og flere, hurtigere, kortere stønn slapp ut jo fortere jeg jobbet med ham. Jeg merket at han hadde nådd klimaks, og jeg jobbet hardere. En hard stråle traff meg i ganen og jeg svelget fort unna hver dråpe.

Jeg lente meg tilbake og tørket munnen med håndbaken, så hvordan han utslitt støttet seg mot veggen, tørket vekk noen svetteperler fra pannen. Men fortsatt var han stiv. Jeg reiste meg opp, gjorde mine til at vi skulle bytte plass, og dyttet ham ned på dolokket. Han dro ned skjørtet mitt, kneppet opp skjorten og åpnet bhen. Han masserte puppene mine. Først forsiktig, men så hardere og hardere. Han dro ned strømpebuksa og g-strengen min, og plutselig merket jeg at han hadde puttet en finger inn i meg; nå var det hans tur. Han romsterte fingeren rundt inne i den våte fitta mi, ut og inn, masserte klitten, forsiktig først, men så hardere. Jeg stønnet. Han puttet den ene brystvorten min i munnen sin og suttet på den, samtidig som han holdt på inne i fitta mi. Jeg pustet tungt, merket at hele kroppen min ble varm. Fire fingre holdt på der nede og tungen lekte fra den ene brystvorten til den andre. En sjelving gikk gjennom kroppen min, og jeg merket at jeg var sliten, men den kjekke, gifte mannen var ikke ferdig med meg. Han løftet meg opp på vasket, spredte beina mine, og dykket inn i den våte fitta mi. Tunga hans bevegde seg fort mellom klitoris og hullet. Jeg dyttet hodet hans lengre inn, og merket at tunga hans var langt oppe i skjeden. Da fikk jeg orgasme. En kraftig rykning gikk gjennom hele kroppen min og han trakk seg ut.

Han var dekket av mine safter og jeg kysset han, smakte mine safter fra hans lepper, og han smakte sine fra mine lepper. Vi smilte til hverandre, jeg merket at jeg kunne få til en orgasme til, og det så ut som at han tenkte det samme. Han satte seg ned, og trakk meg ned til ham. Jeg satte meg overskrevs på ham, og pikken hans gled med et «svupp!» inn i meg, som en kniv i mykt smør.  Han lente seg tilbake og la hendene sine lett på hoftene mine. Jeg beveget hoftene rolig frem og tilbake og han lukket øynene. Hoftene beveget seg fortere, og da jeg trakk meg helt opp, ga han fra seg et sukk og dro meg ned igjen. Jeg beveget meg videre, frem og tilbake og var oppe i et høyt tempo. Lydene og duftene kom opp fra kjønnene våre, og jeg sirklerte. Han ble utålmodig, reiste seg opp og løftet meg opp. Jeg slo beina hardere rundt ham, klamret meg fast. Han støttet meg mot en vegg, dro seg ut og inn i et høyt tempo.

Jeg slo i toalettveggen, tenkte ikke på at muligens hele flyet hadde hørt stønnene mine. Han trakk seg fortere ut og inn, pusten hans gikk fort, stønnene og klynkene mine gikk fortere. Og jeg hylte ut da jeg kom med en herlig orgasme. Den kraftigste og deiligste jeg noen gang hadde opplevd. Jeg skalv og ble slapp, men han var ikke ferdig og fortsatte og støte inn og ut av meg.

Han trakk seg ut av meg. Slapp meg ned. «Bøy deg ned, og støtt deg til dolokket,» kommanderte han, og jeg gjorde som han sa. Plutselig merket jeg ham bakfra. Han trakk seg fort inn og ut og jeg hørte ballene hans klaske mot rumpeballene mine. Jeg strammet fitta mi, for å gi ham den optimale nytelse. Brått trakk ham seg ut igjen. Jeg klynket, merket hvordan opphisselsen steg igjen. Han trakk saftene mine fra fitta mi med fingeren sin og gjorde rumpehullet fuktig. Plutselig var pikken hans i rumpehullet mitt, og jeg slapp fra meg et klynk. Det gjorde vondt, men den deilige følelsen var større. Han trakk seg ut igjen, men gikk raskt inn. Jeg hørte ballene hans klaske mot rumpeballene mine. Støtene gikk fortere. Jeg klynket høyt for hvert, hørte hvordan han stønnet. Han klasket meg hardt på rumpa, jeg klynket, men elsket det. Han trakk seg fort inn og ut, fortere og fortere. Så stivnet ham, det skalv gjennom kroppen hans, og jeg merket saftene hans som strømmet inn i meg. Han trakk seg sakte ut. Jeg stønnet, og kollapset på dolokket, han gled ned på gulvet, trakk meg ned til seg og kysset meg.

Jeg reiste meg, kledde på meg, tok vekk sminke som var klint over ansiktet mitt og trakk nisselua over hodet igjen. Tok på meg leppestift og kysset ham på munnen. Han skrev noe raskt på en papirlapp, brettet den sammen og rakk den til meg. Jeg gikk ut. På papirlappen stod det: John, og et telefonnummer. Jeg rev den i stykker, puttet den i søppelbøtten og smilte for meg selv, dyttet trallen fremover.

 

Legg igjen en kommentar