Du er så sexy…

Denne novellen er vist 15173 ganger.

Biter meg lett i leppene mens jeg ser på deg..
Du er sexy,så utrolig sexy..!
Betrakter munnen og leppene dine,som beveger seg når du prater..
Jeg har mest lyst til å  bare kysse deg,men det er også  deilig pirrende  bare å se på deg,for jeg vet så utrolig godt hva den munnen og den tungen kan gjøre!
Øynene dine lyser..Du sitter vendt mot pc`n og leter deg frem blant Iron Maiden..nesten som et barn som kikker på alle gavene under et juletre.
Så godt å se deg slik…Som at all verdens bekymringer er blåst bort,og hele kroppen din har skjønt det.
Du har fortsatt på deg arbeidsklærne….som du er helt rå i..!Føler meg priviligert som kan gjøre akkurat hva jeg vil  med kroppen din..!
Nå tar du av deg T-skjorten..kjenner jeg blir helt varm….du er fortsatt gyllen i huden etter sommersolen..hud som jeg elsker å krype inntil..ta på..lukte på..!Men jeg gjør ingenting med alle følelsene som begynner å rase…ønsker ikke å ødelegge øyeblikket,engasjementet ditt og den barnlige gløden du viser.
Ungene sitter foran TV og det er snart leggetid,så foreløbig nyter jeg bare,alt…roen i huset,synet av deg og mine egne følelser.
Men tankene vandrer,og det tenner meg…du skulle bare visst alt jeg har gjort med deg mens du har vært opptatt med musikken…!
Når det endelig er leggetid er jeg stormkåt..og du aner fortsatt ingenting om alle mine tanker.Nå kan jeg heldigvis sette de ut i live..begynnte å bli utålmodig her nå!Går bort å  legger armene mine rundt deg å kysser deg i nakken..er sinnsykt kåt på deg,vennen,hvisker jeg i øret ditt.Du kikker litt overrasket på meg..ikke rart kanskje,du har ikke vært i min verden de siste timene.
Når jeg kysser deg,iler det gjennom hele meg…leppene dine er myke,tungen lekende og av pusten din hører jeg at vi spiller på lag.Jeg setter meg skrevs over fanget ditt..det er så godt å sitte slik..se hele ansiktet ditt,kjenne kroppen din.Jeg kysser deg,suger på tungen din,småbiter leppene dine..gud,som jeg elsker deg!!Hendene dine beveger seg på ryggen min  for å løsne bhèn.Brystvortene er knallharde når du tar den ene i munnen,og triller den andre mellom fingrene,og jeg kjenner det begynner å pulsere nedentil.
Det ville vært vanvittig godt å bare tre meg nedpå kuken din nå…men jeg ønsker å dra det ut..kjenne på kåtskapen som river i meg,stemmen som blir rusten av begjær og ordene som innimellom bare blir små hikst.
Kjenner varmen fra hendene dine når du rolig tar av meg toppen og bhèn…og blikket ditt vandrer over meg når du sier "du er så deilig,jenta mi"!
Nå trenger jeg mer..jeg vil kjenne smaken av kuken din!Ikke helt frivillig slipper du taket på brystene mine,mens jeg aker meg ned av fanget ditt.Beltespenne,knapp og glidelås..en etter en åpnes de..og du løfter litt på baken slik at buksen kan dras et hakk ned.Kuken din vipper forventningsfullt ut,du er hard,like kåt som meg.Hånden min leker seg rundt kjønnet ditt..masserer forsiktig rundt ballene dine..tar litt spytt på fingeren,og lar den sirkulere rundt anus..samtidig som jeg tar tak rundt kuken med den andre.Jeg drar forhuden tilbake,og lar munnen min fylles med kuk..deilig,hard kuk..som jeg har drømt om i flere timer!Hånden går opp og ned med faste tak,og tungen spiller over strengen hver gang jeg er i toppen av deg."Rolig,jenta mi..jeg vil ikke komme ennå".Du tar hodet mitt mellom hendene og ser på meg når du sier det..litt ru i stemmen du også.Bestemt reiser du deg opp og geleider meg til sofaen..du skal ha meg til å sitte på kanten,med bena på bordet.Fornøyd setter du deg på kne foran meg,bretter bena mine godt ut og lar hånden stryke over det våte kjønnet mitt.."jeg elsker fitta di!!"Sier du,før jeg kjenner tungen som bestemt beveger seg rundt klitoris og ned..jeg er så våt at du må svelge unna fittesaft..og du nyter det!Det skal ikke mye til for en orgasme nå,og når du lar fingrene jage inn og ut av meg og samtidig som du suger hardt på klitoris,klarer jeg ikke holde meg lenger!Fingrene borer seg fast i håret ditt så jeg kan trekke deg enda nærmere,bena legger seg i kors rundt nakken din og jeg føler nesten at jeg knuser deg når orgasmen når toppen..har ikke sjans til å være stille,kjenner hvordan lyden presser seg fra magen og opp..i en dyrisk lyd..hele kroppen går i bue mot deg..det er så sinnsykt godt!!!Jeg slipper opp taket rundt nakken din  og kjenner hvordan fitta trekker seg sammen i faste tak etter orgasmen.Men du er ikke ferdig..jeg er en av de heldig stilte som kan få en rekke orgasmer..og får ikke engang hentet inn pusten før du suger deg fast til klitoris igjen..det er så vanvittig godt å ha sex med deg!Jeg ser ned på det mørke håret ditt som ligger mellom bena,ser hvordan hodet beveger seg i takt meg tungen,og kjenner hvordan det bygger seg opp på nytt..en ny orgasme..ny bue..nytt skrik som jeg halveis prøver å dempe av hensyn til barna."Men nå er det min tur..Reis deg"…det høres ut som en kommando når jeg sier det!Jeg møter deg med et kyss når du løfter hodet..du smaker fitte,og er helt våt i ansiktet..så jeg lar tungen gli over haken din,før jeg kysser deg igjen.Når du reiser deg,tar jeg tak rundt kuken din,legger leppene rundt han..nyter..smaker..suger..tar ballene dine i munnen,og masserer de forsiktig med tungen,før jeg igjen lar han skli inn i munnen min..deilig!! jeg tar hånden din, og reiser meg mot deg.Vi blir stående noen øyeblikk helt inntil hverandre..og jeg kjenner den harde kuken din mot magen..Jeg har så sinnsykt lyst på deg!!Bakfra!!
Spisestuebordet passer fint,og jeg holder meg fast idet du lar kuken bore seg opp i meg.Du får et godt tak rundt hoftene mine når jeg spenner baken utover,og samtidig kan jeg bruke den ene hånden på meg selv.Jeg kjenner hvordan kuken din går inn og ut av meg,og hører på pusten at du nærmer deg klimaks…denne vil jeg være med på!!Hånden min går fort mellom bena,og snart er jeg helt på ditt nivå…!"En rå orgasme bygger seg opp.Jeg kjenner hvordan det begynner helt nederst..og jobber seg oppover..så når jeg hører deg stønne bak meg "Jeg kommer",er det som kroppen skal eksplodere,og falle fra 1000 meters høyde samtidig!!Noen minutter etterpå blir vi bare stående..jeg lar hodet falle bak mot skulderen din,mens du holder fast rundt meg…stille.. nyter øyeblikket.Og jeg kommer til å tenke på en linje i en av tekstene til CC Cowboys..Du er en hemlighet du ikke vet om..

 

Legg igjen en kommentar