Foldeskjørtet

Denne novellen er vist 18874 ganger.

Jeg sitter på bussen. Adrenalinet fyker rundt I kroppen min som et hamster på amfetamin, og mellom dunker det svakt. Kommer du til å like det? Eller vil du synes det er teit, og så le av meg?

 

Bussen stopper, og jeg går av med et lite smil dansende i munnviken. Hele veien fra stoppet og opp kjennes det ut som om alle kan se hvorfor jeg har på den lange kåpen i dag.

Du slipper meg inn, og jeg kjenner pulsen i halsen idet døren åpner seg. Men du er litt stresset, maten står på plata, og du må være rask så det ikke blir brent. Jeg tar av meg kåpen, retter litt på sminken og museflettene før jeg kommer inn etter deg.

 

Du står med ryggen til og rører i en gryte, spør om jeg har hatt det bra siden sist, om noe nytt har skjedd. Jeg svarer ved å legge hendene på den faste rumpa di, presse kroppen min mot ryggen din. Kjelen dras til side, og jeg kan nesten høre at du smiler idet du snur deg. Lar blikket gli over meg, ser ett øyeblikk ut som om du ikke skjønner, før et glis brer seg om munnen din.

 

Så er det altså riktig. Skotsrutede foldeskjørt, skjorte og knestrømper er en vinner hos menn. Kan ikke hjelpe for smilet mitt, ser uskyldig opp på deg og trekker meg unna idet du skal til å legge armene rundt livet mitt. Vi må spise før det blir kaldt vet du. Og jeg er sulten.

Så vi spiser, men du sitter nesten bare og pirker i maten der du stirrer på meg med smale øyne. Jeg vet hva du vil, men du får det ikke så lett. Bruker lang tid på å spise, du ser nesten irritert ut til slutt. Hadde det ikke vært for undertøyet, ville jeg nok kjent det renne nedover låret.

 

Etter maten går jeg på verandaen din for å ta en røyk. Lener meg akkurat nok over kanten til at du burde kunne se litt av hva som befinner seg under skjørtet. Et kvelt stønn forteller meg at du følger med. Ser de hvite blondene.

Lyden av en stol som trekkes fort mot gulvet når ørene mine rett før jeg kjenner hendene dine på hoftene mine. Du stryker over rumpeballene mine, og jeg kjenner kåte støt skyte gjennom kroppen. Hendene dine fortsetter ned, følger baksiden av lårene mine ned til knærne og opp igjen. Griper tak om linningen på hipsteren min og røsker den ned på anklene mine. Lyden av en beltespenne, litt romstrering, og du kommer ulidelig sakte inn i meg. Graver neglene inn i huden på rumpa mi, du vet det tenner meg noe vanvittig. Så her står vi, på en veranda midt i byen med vinduer overalt rundt oss, og pikken din fyller meg helt opp. Det er så pirrende!

 

Det er ikke lenge vi står sånn, men jeg rekker å bli ferdig med røyken. Idet jeg slenger den ned i askebegeret trekker du deg ut og drar meg etter deg. Kjapt tråkker jeg ut av hipsteren som ennå ligger rundt anklene mine og følger etter. Har mest lyst til å suge deg tom, kjenne deg sprute i munnen min, men jeg ber deg strengt om å vente. Må rydde etter maten. Du stønner oppgitt, men setter deg lydig ned og venter. Jeg vet at skjørtet er i korteste laget, så du ser litt oppunder det hver gang jeg lener meg litt fremover. Det tenner meg like mye som det tenner deg, og det blir stadig mer vanskelig å konsentrere seg om å gjøre det jeg skal. Til slutt blir jeg ferdig likevel, og med en dråpe rennende nedover innsiden av låret setter jeg meg på kne foran deg i sofaen. Pikken din står rett opp, jeg tror ikke jeg har sett deg så hard før. Jeg åpner munnen, tar deg så langt inn i munnen som jeg kan og lukker leppene sakte mens tunga masserer undersiden av pikken din. Du lager noen uforståelige lyder og tar tak i kanten på sofaen, og når jeg trekker munnen oppover kjenner jeg at det fyker grøsninger gjennom hele kroppen din.

 

Jeg elsker dette. Å suge pikk er noe av det beste jeg vet, for det er ingen bedre måte å drive menn til vanvidd på.  Hånden min griper om pikken din og jeg flytter hodet mitt lenger ned. Ser opp på deg der du stirrer med halvåpen munn på meg, og du gisper idet tunga mi treffer ballene dine. Drar deg sakte mens jeg forsiktig suger hver stein inn i munnen, lar tunga lage våte mønstre. Munnen din lukker seg samtidig med øynene, og det ser ut som om kjeven din jobber hardt.

 

Jeg er så kåt nå, vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Reiser meg og ber deg gjøre det samme. Blikket ditt er slørete, og når jeg stiller meg med rumpa til deg i sofaen er du der med en gang. Du presser deg inn i meg, og når du slår hardt over rumpa mi stønner jeg høyt og kjenner en skjelving gjennom kroppen. En hånd får tak i museflettene og drar hodet mitt bakover, den andre slår igjen så jeg skriker ut.

 

      Er det deilig når jeg slår deg? Liker du det, tøs?

 

Jeg prøver å svare, men det kommer bare kåte stønn. Du har det med å ødelegge evnen min til å snakke, spesielt når du tar meg som nå. Du vet det nok, men du vil tydeligvis ha et svar, for du drar hodet mitt lenger tilbake og hvisker i øret mitt.

 

      Liker du å bli tatt hardt? Eller vil du at jeg skal ta det sakte og rolig?

 

Jeg rister på hodet, presser frem et nei.

 

      Nei, hva da?

      Hardt! Ta meg hardt!

 

Jeg får det som jeg vil. Du øker farten, knuller meg hardt. Pikken din er som laget til fitta mi, for jeg har aldri vært borti noen som treffer så inn i helvete bra og som får meg til komme hver eneste gang. Jeg tror du ikke helt tror på det, men hva skal jeg gjøre? Det er begrenset hva jeg kan overbevise deg om å tro.

 

Hendene dine flytter på seg, den ene lar en finger følge ryggraden min nedover til rumpesprekken. Presser mot hullet der bak, og selv om jeg ikke har hatt noen der før, kjenner jeg at det tenner meg noe vanvittig. Men du rekker ikke å utforske, for orgasmen smeller gjennom kroppen min og jeg forsvinner. Ett sted langt der borte hører jeg deg gispe og stønne tungt om hverandre før du kommer hardt inni meg. Vi faller andpustne sammen i sofaen, og jeg tenker for meg selv at dette definitivt var en god ide.

 

Du vet jo ikke at lakkjolen ligger i veska og venter på sin tur.

Legg igjen en kommentar