New York

Denne novellen er vist 41796 ganger.

Etter min siste natt med Kristin og Kjetil, hadde vi mange deilige stunder sammen. Vi møttes på hoteller, og jeg dro ofte til dem og spiste gode middager, og enda flere gode desserter. Jeg overnattet ofte, så det hendte enda oftere at det ble et godt morgenmåltid også.

Men så kom jeg til perioden i min studietid hvor jeg skulle ta meg turen til utlandet, og gjøre ferdig de to siste årene av min mastergrad. Jeg endte opp i New York, og som singel fant jeg meg godt til rette her.

Jeg hadde ofte kontakt med Kristin via messenger. Vi pratet om alt mulig, både hverdagsproblemer, erfaringer i livet og selvfølgelig sex. I ny og ne lekte vi også sammen på cam-show, og når vi var virkelig kåte skulle den ene fortelle hva den andre skulle gjøre. Riktig så sexy, og av og til riktig så dirty.

Mitt sexliv i New York var preget av mange one-night stands. Mange av dem var sexy, deilige og ville. Noen var helt tamme og kjedelige. Men ingen var riktig så kinky og hete som opplevelsene jeg hadde hatt med mine gode gamle naboer. Kristin og Kjetil hadde vist meg sider av sexlivet jeg ikke visste fantes en gang. Eller skal jeg være ærlig, så visste jeg at det fantes, men ikke at jeg likte det. 🙂

Til min store overraskelse, var det derfor når jeg en torsdag kveld åpnet en mail fra Kristin, om at Kjetil skulle på jobbreise til Washington, og at hun hadde tenkt til å bli med ham for å bruke hans kredittkort litt. De planla også en uke ferie i New York uken etter Washington – og hvis det passet seg sånn kunne de gjerne komme innom.
Dette passet meg ypperlig! For det første hadde jeg jo nesten ikke fått meg noe på halvannen måned, og det at de kom om 3 uker allerede fikk meg til å tenke de skitneste tanker. Jeg skrev at det passet utmerket! Faktisk hadde jeg en prosjektoppgave som skulle leveres enda 2 uker etter de hadde dratt, så min prioritering var ikke problematisk heller.

Raskt fikk jeg et oppkall på Skype. Det var Kristin. Jeg fomlet fram det trådløse headsettet og svarte. Vi pratet litt løst om alt vi skulle finne på når de kom på besøk. Alle de gode shopping-stedene og at hun skulle spandere på en stakkars student noen nye designer-klær. MEN – det var selvsalgt et men. For at jeg skulle få klærne, så måtte jeg gjøre som hun ba meg om hele tiden. For min del var dette nærmest en vinn/vinn situasjon, da jeg elsket når Kristin var dominant. Jeg visste at hun visste hvor grensene gikk, og hun visste at hun kunne alltid tøye strikken litt.

Hun begynte å prate dirty. Jeg skulle ikke få lov til å skaffe meg et ligg på 3 uker, jeg skulle ikke få lov til å runke uten at hun var på cam og se på, og jeg skulle ikke under noen omstendighet få lov til å komme. Tøft, men da blir nytelsen alltid ekstrem tenkte jeg.

Jeg møtte Kristin på Skype en gang i uken før vi møttes. Hun pirret meg. Hun fikk meg til å runke til jeg var på bristepunktet hele tiden, hvor det alltid endte med at jeg måtte avslutte showet uten å komme. Hun viste seg frem for meg, fingret seg selv, smakte på seg selv. En gang fikk hun en sprut-orgasme, hvor hun viste meg hvordan hun slikket de deilige saftene sine fra kontorstolen. Det føltes som jeg hadde en innsjø av varm deilig sæd i pungen. Men jeg greide å holde meg. Jeg kom ikke, heller ikke utenfor cam-showene. Dette pirret nok meg også like mye som det pirret henne.

___

Så var ankomstdagen kommet. Jeg tok meg ut til flyplassen og møtte Kristin og Kjetil. Jeg gav Kristin en stor klem, og den ble i like stor grad gjengjeldt, også med et klyp i stjerten. Kjetil gav meg et solid handshake. Vi tok så en Taxi til hotellet deres, så de fikk satt fra seg koffertene og freshet seg opp litt.

Etter jeg hadde sittet i lobbyen og ventet 15 minutt, kom de ned begge to. De luktet parfyme, og begge hadde ordnet håret og skiftet klær. Vi tok til en god resturant som Kjetil kjente til, og bestillte en 5-retters med vin og en god brandy til desserten. Videre tok vi til en liten intim bar et par kvartaler unna, og begynte å bli gode og fulle. Kristin begynte å stryke meg på låret, og reaksjonen lot ikke vente på seg. Mitt lem vokste seg fort stort, og Kjetil så helt tydelig hva som skjedde og lo.

Han spurte om jeg  virkelig hadde greid å holde meg. Ingen av dem lot seg overbevise av meg, så jeg sa til dem begge at jeg kunne bevise det. Begge smilte, og spurte om jeg kunne gjøre det akkurat nå? Så kåt som jeg var, kunne jeg vel nesten ha gjort det – men jeg sa at vi fikk gjøre opp og dra til hotellet, så kunne det la seg ordne.

Vi var nå alle fulle og kommet oss til hotellet. Opp på det store hotellrommet var det en diger seng, med en fantastisk utsikt. Det er også en liten chaiseloung ved siden av sengen og en to sofaer og et stuebord et par trapper ned fra sengen. Kjetil går i minibaren for å hente mer drikke, og i det han kommer tilbake er Kristin allerede satt seg mellom bena mine og begynt å kneppe opp buksen min. På 1-2-3 trekker hun av meg buksen, og river av skjorten så knappene flyr. Slapp av, sier hun. Vi kjøper noen nye til deg i morgen. Jeg legger hodet tilbake, og nyter at Kristin kysser kroppen min.

– Du har trent, sier hun. Deilige muskler.

Lemmet mitt står som et spett, og hun trekker ned forhuden og lar leppene gli opp og ned over hodet før hun jobber seg lenger og lenger ned over skaftet. Kjetil sitter i den andre sofaen, og ser på. Bra underholdning sier han til meg, og skåler med brandyen sin.

Kristin suger meg sakte og dypt, og surkler og lar kuken bli god og våt. Hun tar et godt tak rundt rumpeballene mine, og drar meg ut på sofakanten. Så tar hun tak i pikken min og begynner å runke meg sakte.

– Denne kvelden skal bli den beste på lenge.Jeg har sett frem og fantasert om dette lenge, sier hun

Hun slipper så taket på pikken min, og ber meg legge meg på senga. Jeg tar fart og hopper opp i senga, og snur meg rundt på ryggen. Kristin kommer bort til senga, og lar plaggene falle ett etter ett. Hun avduker noen store faste bryster, og eller veltrent kropp. En meget sprek og markert kropp til å være godt voksen. Hun viser også frem sin glattbarberte mus, som glinser av våte, deilige safter.

– Nå skal du få kjenne hva du har gjort med meg! Hun kommer opp i sengen, og skrever over ansiktet mitt. Jeg begynner med å sakte slikke hennes klitt, og beveger så tungen bak til den deilige åpningen hennes. Hennes kjønn har åpnet seg, og det er masser av deilige safter som renner ut av henne når jeg stikker tungen på utsiden av musa hennes.

Hun snur seg rundt, slik at hun nå står med rumpen mot ansiktet, og sprer bena godt, og lener seg frem. Jeg får nå god tilgang til saftene hennes. Hun vinker til Kjetil, og ber han kle av seg. Han gjør som Kristin befaler, og hopper opp i sengen og møter Kristin i et deiligt vått kyss. Kristin ber Kjetil om å slikke rumpen hennes. Han går på baksiden av sengen og begynner å slikke rosen hennes mens jeg slikker den våte fitta hennes.

– Ah, dere er så deilige gutter. Tenk å ha to gode gutter som gjør det jeg ber dem om.  Ahhhh, nydelig!

Vi slikker, tungepuler og smaker på Kristin. Hele ansiktet mitt er dekket av Kristins safter, og Kjetil gjør rumpa hennes våt og leken.

– Kom hit Kjetil, sier Kristin, og peker på andre siden av senga. Hun setter seg mer opp, fremdeles med mitt ansiktet begravd mellom hennes ben.

– Gi meg et godt show, sier Kristin og peker på pikken min.

Jeg kjenner at hendene til Kjetil omfavner pikken min og at han begynner å suge pikken min.

– Nydelig, sier Kristin igjen. Det er så jævlig nydelig og deilig! Kjenner du hvordan fitta mi blir våtere når jeg ser Kjetil suger pikken din? Fy faen! Elsker å se på!

Jeg greier å stotre frem et blanding mellom et stønn og ja. Hun begynner å rulle mer og mer over ansiktet mitt, og det er tydelig at hun er nærme en orgasme. Jeg ser at hun beveger en finger over rosen sin, ned til fitta som jeg slikker og lar den gli inn. Hun trekker den så tilbake til rosen sin, og lar den gli inn det trange hullet hennes.  

Kjetil gir meg en intens sugerunde, og jeg gir signaler om at jeg er nære. Kristin sier til Kjetil at han kan sette seg i chaisseloungen og runke seg selv mens hun skal gi seg selv en orgasme. Hun vil absolutt ikke at jeg skal komme enda.  Han slepper tak i pikken, og tusler bort og setter seg og ser på sitt show.

Kristin snur seg, og plasserer munnen min der hun vil ha den og lar fingeren gli tilbake der den var.

– Forresten sier hun. Finn frem den lille dildoen min i kofferten, og la den gli inn i mitt bakre hull, sier Kristin til Kjetil.

– Hun tar tak i håret mitt, og spør om jeg liker å slikke hennes safter. Jeg gliser, og sier at det er den deiligste, våteste musa jeg noensinne har smakt.

Kjetil kommer tilbake med en ganske liten buttplugg lignende sak, som han har smurt inn med glidemiddel. Han hjelper Kristin med å få den der den skal mens Kristin småynker, og i det den faller på plass stønner hun.

– Gå og sett deg igjen du nå, sier Kristin glisende til Kjetil. Han finner plassen sin og tar tak i kuken sin og smårunker.

– Kanskje hvis en av dere er heldige, så får dere prøve den etterpå, sier hun leende.

Så setter hun i gang et ritt av ansiktet mitt. Hun puster, peser, stønner og tar tak i håret mitt og presser meg inntil underlivet hennes.

Opp med munnen, og ut med tunga sier og og presser seg mot tunga mi og lar den gli frem og tilbake på klitten. Slik fortsetter hun til hun gir fra seg et stort stønn, og holder litt avstand fra munnen min. Hun tar tak i fingeren sin og gnir på klitten sin, mens hun forteller meg at jeg skal få smake på henne. Plutselig kommer det en stråle ut fra henne, mens hun går i bue. Hun spruter ut på meg, mye inn i munnen min. Jeg svelger unna saftene hennes mens hun rister i en orgasme og spruter meg full av safter.

Så kaster hun seg av meg, mens hun ler og stønner liggende ved siden av meg. Hun tar så ut sin lille dildo, mens jeg ligger og slikker meg rundt munnen. Så krabber hun bort til meg og gir meg et stort, deilig tungekyss

– Nå har jeg hatt det så deilig, mens jeg fremdeles har to stive deilig pikker til min disposisjon. Det beste av alt er at jeg har spart dere begge opp i 3 uker, så når dere kommer, så blir det et stort grisete sølehus her, sier hun.

Jeg ler til Kjetil og spør om hun også har gjort det samme med han, og om han har greid å holde seg.

– Det har vært vanskelig, men har faktisk greid det, svarer Kjetil.

Kristin reiser seg opp på kne, og begynner å skreve over pikken min. Hun leder den rett inn i den våte deilige musa, som strammer seg nedover skaften mitt. Jeg kjenner varmen gli nedover pikken og jeg stønner. Når hun har tredd seg ned på alle min cm, så vinker hun på Kjetil igjen og ber han komme bort til senga.

Kjetil steller seg opp ved ansiktet hennes og hun tar ham i munnen, og småsuger og runker hans mens hun rir meg. Her blir jeg ridd av en deilig dame, mens jeg ser på et bra show hvor hun suger og runker han. Jeg gliser. Kristin gliser tilbake, og stopper opp

– Så egoistisk av meg, sier hun

Hun trekker Kjetil etter pikken, så han må sette seg på kne. Hun drar han så opp til min hodeside, og bøyer seg frem, mens hun fremdeles rir pikken min. Hun begynner å slikke på pikken til Kjetil igjen, mens hun dytter den mot ansiktet mitt med munnen sin.

– Mmm, sier hun. Vi må jo dele! , sier Kristin.

Sammen begynner vi å slikke og suge på pikken til Kjetil mens hun rir meg. Det var en vanvittig deilig og kinky følelse som gikk gjennom meg. Vi lagde alle sammen stønnende, gryntende og flere godlyder. Av og til surklet det i kjønnet til Kristin. Slik lå vi en god stund, til Kristin begynte å sette opp tempo med både ridinga og slikkingen. Etter en liten stund med det, poengterte jeg at jeg begynte å nærme meg.

Da hoppet Kristin av meg i en fart, og plasserte fitta si over ansiktet mitt igjen.

– Du orker å spise litt til ikke sant?, spurte Kristin, og jeg dro rumpa hennes nedover ansiktet mitt.

– Knull meg mens han slikker meg , sa Kristin. Kjetil gjorde som hun befalte, og stelte seg bak og dyttet pikken inn i henne. Han gled rett inn i det våte hullet. Kristin begynte å slikke og småsuge på pikken, mens hun tok et godt tak om rumpeballene mine. Av og til lot hun fingrene gli over rumperosen og masserte lett. En utrolig deilig behandling.

– La han smake, sier Kristin. Kjetil trekker ut pikken og sikter mot munnen min. Jeg smaker blanding av et par salte dråpe fra Kjetil, og saftene til Kristin.

– Dere er så deilig og nasty altså, sier Kristin. Knull meg igjen! Ta meg hardt!, befaler hun og Kjetil setter i gang med et fantastisk tempo. Jeg stikker ut tungen, og slikker både pikk, fitte og pung. Behandligen av pikken min faller litt til side, men jeg har et fantastisk opphissende syn rett foran meg. Plutselig kommer Kristin igjen, og saftene spruter igjen. Hun stønner og gir fra seg et hyl. Saftene renner, og jeg slikker og slikker. Smaker på deilige safter.

Jeg hører Kjetil gi fra seg gryntende lyder, og Kristin skriker og skriker at nå skal jeg få smake!

– Du skal få smake! Pikk og fitte! Du skal få smake! Ahhhh! Husk hva jeg sa til deg Kjetil! La han smake! Slikk fitta mi, skriker hun til meg – og ikke stopp før jeg sier fra!

Jeg hører Kjetil brøle, og ser at han trekker seg nesten helt ut av fitta hennes. Jeg ser krampetrekningene i kukken hans. Jeg slikker fitte til gullmedalje, og smaker på saftene som fremdeles renner av henne. Det pipler ut noen dråper med sæd, og jeg lepjer også det i meg. Jeg ser at Kjetil fremdeles har noen få krampetrekninger i pikken, og pumper sæd inn i henne. Så gir han fra seg et siste stønn, og prøver å få tilbake pusten.

– Nå skal du få slikke meg ren, sier Kristin til meg. Kjetil trekker seg ut, og det velter nærmest sæd ut av fitta hennes ned i ansiktet mitt. Jeg slikker og svelger, og hun setter seg opp og sprer bena sine. Det renner sæd og, og Kristin sitter og ser mellom bena sine at jeg slikker henne ren for litt fittesaft og masse sæd. Jeg slikker i meg den gråblanke vesken og slikker henne rent for alt jeg kan.

Når jeg har slkket henne ren, så setter hun seg ved siden av meg, og dytter de siste fra ansiktet mitt inn i munnen min.

– Var det deilig, spurte hun. Jeg fikk Kjetil til å komme helt ytterst, så du skulle få smake mest mulig. Var det deilig?

– Sinnsykt deilig og opphissende, svarer jeg. Jeg tror Kjetil sprutet MYE – Hadde aldri trodd at jeg skulle gjøre dette, men jeg var og ER så sinnsykt kåt.

– Stemmer det, sier hun. Vi har fremdeles det beste igjen! Masse, deilig, fersk ungdommelig sæd er fylt i den steinharde pikken din! Hadde vært fristende å la deg vente til i morgen, men da dør du vel nesten, sier hun leende.

Om ikke død, blir jeg hvertfall skadet for livet sier jeg. Hun går ut av senga, og setter seg på knær på gulvet. Hun trekker med seg Kjetil. Hun ber meg om å mate henne med pikken, og jeg er ikke vond å be.

Hun begynner rolig med å suge, kysse, slikke og går over til å ta hele pikken i munnen. Hun legger så hendende på rumpa mi, og begynner å ta pikken hele veien inn bare med munnen. Jeg ser at Kjetil sitter ved siden av henne og ser på, og leker med en finger i fitta hennes fra baksiden.  Med den behandligen tar det ikke lang tid før jeg nærmer meg, og jeg signaliserer dette til Kristin. Hun stopper og suge, og ber meg om å komme utover ansiktet deres. De presser sine ansikt sammen, og åpner munnen. Jeg tar fatt om pikken min og begynner å runke.

– Prøv å treff da, sier Kristin smilende.

Lettere sagt en gjort, for pikken min sto som en flaggstang, jeg prøvde å presse nedover og sikte så godt som mulig i det første ladning kom. Strålen var hard og stod utover i rommet. Deler drøpp ned på ansiktet til Kristin og Kjetil. Neste ladning traff rett i munnviken til Kristin, og neste der utover ansiktet til Kjetil. Så kom en kjempeladning igjen utover i rommet, mens jeg fortsatte med sikkert 7-8 store sprut utover ansiktet og munnen til Kjetil og Kristin med rennende, deilig, varm sæd. Aldri i livet har jeg kommet så hardt og så mye. Skulle tro det var sæd for 2-3 runder tilsammen der.

Kristin og Kjetil begynte å kysse, og slikke hverandre rene. Så kom Kristin bort til meg og gav meg et godt dypt, vått kyss og spurte om vi var klar for sengen. Vi måtte tross alt spare litt energi til de kommende dagene. Early shopping and late fucking!

Legg igjen en kommentar