Forbrytelse og straff

Denne novellen er vist 16177 ganger.

Jeg ser opp i de strenge, mørke øynene hans som kun er opplyst av kubbelysene på nattbordet. De beksvarte irisene er fylt med en blanding av forakt og skuffelse over utskeielsen min. Jeg kjenner det går kaldt og varmt nedover ryggen. “Og du driver med…?” Stemmen hans er hard, men avmålt. Jeg kjenner på skam, men også fryd idet jeg sakte lar fingrene skli ut av det våte kjønnet mitt. Jeg er tatt på fersken, kan ikke bortforklare noe og jeg vet hva som ventet nå…

“Har jeg gitt deg lov til å ta på deg selv idag?” Det kalde uttrykket i ansiktet hans viker plass for noe annet idet han nærmer seg senga. Noe jeg kjenner så altfor godt; Et stramt drag over munnen, en nyve i pannen og bunnløse øyne som bringer løfter om prisen jeg må betale for å ha trosset ham. “Sett deg opp”: Jeg kjenner det strammer til i magen og det er som om en kiling sprer seg fra brystene og helt ned i den varme fitta mi, og jeg blir om mulig enda våtere. Han står tett opptil meg nå, og jeg kan kjenne kroppsvarmen hans mot ansiktet mitt og den deilige lukten av han. Jeg lukker øynene i et kort sekund for å nyte inntrykkene, men før jeg rekker å trekke pusten har han et fast grep om hårmanken min. Jeg rykker til, men vet at motstand gjør Mester irritert, og jeg vil ikke tøye grensene ytterligere. Det er lenge siden jeg har gjort Mester så opprørt.

Han drar hodet mitt bakover så de faste brystene mine spennes opp mot han. Han griper tak med den ene hånden og klyper nippelen min hardt og nådeløst. Det kiler så utrolig herlig. Han bøyer seg ned, og jeg kjenner den tunge pusten hans mot øret  “Unnskyld, Mester”, hikster jeg i en blanding av frykt, forventning og begjær, det blir mer som en hvisking. “Jeg hørte ikke?” Han rykker hodet mitt enda lengre bak, kraftigere denne gangen. “Unnskyld Mester!” Han svarer ikke, men virker tilfreds. Taket slipper, og han lar hendene skli nedover halsen min, langs skuldrene, og jeg kjenner huden nuppe seg under de varme hendene hans. Idet han når albuene mine strammer han grepet og drar meg opp på føttene. “Siden du ikke klarer å styre hendene dine må vi binde dem.” Stemmen hans er rolig igjen, men jeg har lært meg å kjenne igjen de truende undertonene. Før jeg vet ordet av det, har han virvlet meg rundt, dratt hendene mine bak på ryggen og vippet ut et par håndjern av bukselomma. Det kalde metallet er ubehagelig, men samtidig utrolig pirrende. Et stønn glipper ut av meg idet han stryker håret mitt bak øret og legger leppene lett mot halsen min. Han presser de bakbundede hendene mine mot skrittet sitt, og jeg kjenner det stivet lemmet hans pulsere. Han elsker dette.

Mester kjenner meg ut og inn. Han vet hvordan han skal bruke kroppen min for å få meg akkurat dit han vil. Mens den stive pikken hans presse mot rompa mi, lar han tungespissen skli sakte oppover halsen, mot øret mitt. Ytterst forsiktig lar han tunga leke med flippen og fortsetter oppover kanten av øret. Beina mine skjelver lett, og det er som om de holder på å knekke sammen under meg. Han benytter anledningen til å gripe enda hardere om brystene mine. Det er ømt og vondt, men utrolig godt på samme tid.

En vill og hemningsløs spenning bygger seg opp i meg, og jeg må motstå en trang til å gå ned på kne og trygle han om å knulle meg. Mester har andre ting i tankene. Ansiktet mitt slår hardt mot puta idet han slenger den kåte, fastbundete kroppen min fremover med et kraftig dytt. Jeg spenner meg, og elsker følelsen av maktesløshet.. Jeg kan høre at han knepper opp beltespenna, etterfulgt av lyden av behandlet lær mot stoff, som vekker meg fra kåthetståken, og minner meg om ulydigheten min. Det kiler helt nederst i magen, og det kjennes ut som noe trekker seg sammen inni meg. Han leker meg meg, og bruker kroppen min for det den er; et middel for hans forlystelse og nytelse. Han kan bruke og misbruke meg så lenge han lyster, og av alt han gjør for å få meg til å vri meg av smerte og vellyst, er dette det verste. Og det beste. Teasingen.

Beltet skjærer igjennom alle andre tanker og etterlater seg et brennende rødt merke over den bare, struttende rompa mi. Det svir herlig, og en blanding av smerte og intenst velbehag brer seg fra treffpunktet utover i kroppen min, og fitta mi brenner av lyst. Nådeløse slag treffer den nakne, forslåtte kroppen min med eksplosiv kraft, og etterlater den blottede ryggen min knallrød og øm. Slagene stopper opp, og jeg kjenner hånden hans lete seg frem til det bankende, varme kjønnet mitt, og han lar to av fingrene stryke langs utsiden av åpningen min, og humrer idet han innser hvor klar for han behandlingen gjør meg. De myke, varme fingrene hans begynner å stryke meg raskere, og jeg vrir meg av kåtskap. Jeg har aldri vært så klar for pikken hans som det jeg er nå, og jeg presser åpningen min mot hånden hans, i håp om han vil la fingrene skli inn i meg. “Værsåsnill..” Bevegelsen stopper, og han ser kort på meg før hånden hans treffer kinnet mitt, og han lar fingrene skli inn i munnen min. “Kjenn hvor godt du smaker.” Plutselig kjenner jeg den varme pusten hans mot innsiden av låret mitt, og hele kroppen min spenner seg i forventning. Den varme munnen hans lukker seg om fitta mi, og idet tunga hans begynner å massere klitten, vet jeg at jeg ikke klarer mer. Jeg er så sinnsykt nær, det er bare sekunder om å gjøre. “Ikke stopp”, Nærmest hyler jeg, men biter meg straks i leppa. Faen. Han slipper taket i meg, og etterlater meg dryppende våt og desperat. Han står over meg, betrakter meg, og et tilfreds smil brer seg over ansiktet hans.”Flinke piker får belønning” Hjertet mitt dunker av forventning. Endelig..

Med to enkle bevegelser har han fått av meg håndjernene, og jeg kaver meg opp i knestående. Forsiktig strekker jeg hånden ut mot han, som for å forsikre meg om at jeg har lov. Han nikker sakte,  lar fingrene strykeigjennom håret mitt og berøre leppene mine. Jeg tar dem i munnen, og lar tunga og tennene leke med dem, før jeg knepper opp buksene hans, og drar dem forsiktig ned over hoftene og lar dem falle mot bakken. Synet av den svarte, tettsittende boxeren og konturene av den steinharde, deilige pikken som ligger presset opp mot beinet hans. Jeg lener meg fremover, hviler hendene på hoftene hans og legger ansiktet mot stoffet. Nyter følelsen av lengt, og trekker inn lukten av han. En svak eim av såpe, samt lukten av kåtskap. Jeg kysser forsiktig langs kanten av boxeren, legger fingrene mellom stoffet og huden, og lirker den over det store, harde lemmet. Jeg legger leppene mot pikkhodet og lar tunga sirkulere sakte rundt, før jeg presser munnen min rundt han, og fører han helt inn.
“Han knuller munnen min”. Tanken er vilt tennende, og jeg nyter de rytmiske hoftebevegelsene, smaken av han og følelsen av at han vokser i munnen min. Han stønner. Jeg lar øynene gli oppover kroppen hans, og nyter hver centimeter. Ansiktet hans viser at han er akkurat like kåt. Øynene hans er lukket og stønnene som presser seg fram fra leppene hans gjør at jeg øker hastigheten. Lar tunga skli langs undersiden av pikken, samtidig som jeg strammer leppene om skaftet; lar munnen skli opp og ned, og jobber meg oppover til pikkhodet. Smaken av pre-cum’et hans på tunga mi er som en  forsmak på hva som kanskje venter. Tanken på å se han komme for meg får det til å stramme i hele kroppen min, og en uutholdelig pulsering brer seg fra kjønnet mitt og helt opp til hodet.

Han rykker til og stopper meg. Holder hodet mitt hardt mellom hendene sine, og ser ned på meg med begjær og vellyst. “Ikke nå.” Jeg slipper motvillig tak i pikken hans. Med hensynsfulle, men bestemte bevegelser får han meg ned på ryggen, jeg har en ide om hva som kommer og lar beina mine skli fra hverandre. Det glinser langs kjønnsleppene mine,og kåtheten min drypper nedover låret. Han legger overkroppen ned mellom bena mine, stryker langs innsiden av lårene mine og lar to fingre leke med åpningen min.Fingrene hans glinser av saftene mine, og han bruker det til å masserer klitten min. En kilende følelse brer seg fra punktet mitt utover i kroppen. Jeg spenner fitta mi opp mot hånden hans, og det er som om kroppen min trygler om mer. Varmen fra fingertuppene hans brer seg gjennom hele kjønnet mitt. Når han har teaset meg omtrent til bristepunktet lar han fingrene skli akkurat på innsiden, før han støter inn og krummer fingrene opp mot veggen min, så jeg vrir meg av nytelse. Den store håndflaten hans som varmer kjønnet mitt, og det harde presset opp mot veggen min gjør at jeg nesten kommer rundt fingrene hans. Jeg føler meg helt fylt opp, og det er ingenting jeg heller vil. “Får jeg lov, Mester?” Han slipper taket i meg, ser på meg med foraktfulle øyne, rister nesten ubemerket på hodet, og jeg kjenner det går kaldt igjennom kroppen min. Før jeg vet ordet av det, har jeg vanskelig for å puste og ansiktet mitt er presset ned i puta. Jeg aner ikke hva som kommer før jeg kjenner den tunge,varme pusten hans mot kjønnet mitt, og den varme, myke tungen hans langs de glatte kjønnsleppene mine. “Faen. Jeg har ikke lov.” Tanken gjør meg varm og kald samtidig, og idèt jeg holder på å gjenvinne fatningen, kjenner jeg den varme tungen hans mot klitten. Det starter som en kiling, men brer seg straks igjennom hele kroppen min. Hardt, varmt, intenst. Jeg kommer, og trekker meg sammen rytmisk rundt fingrene hans. Klemmer om dem, som om jeg aldri vil gi slipp. Jeg vet det er galt, men det føles utrolig riktig. “Yes!” Kroppen min rister i ekstase og nytelse, det blir ikke bedre en dette. Så ser jeg uttykket i øynene hans.

Mens etterdønningene av orgasmen min fortsatt rir gjennom kroppen, virker det som om Mester skifter personlighet. Det lille snevet av menneskelighet som var å spore i øynene hans er borte. Det er noe dyrisk over ham, og som på innstinkt slenger han meg over på magen, griper tak rundt hoftene mine. Jeg prøver å løfte overkroppen, men han presser skulderen min hardt ned i madrassen. Jeg skriker idet han tvinger den beinharde pikken sin inn mellom beina mine, og jeg kjenner de siste restene av orgasmen min slipper taket idet jeg på refleks strammer meg rundt han. Det er som om ordene hans ikke kommer gjennom til meg, den bankende, harde pikken hans som presser dypt inn i meg er det eneste jeg klarer å ense. Jeg klynker, og han tar meg. Hardt, vilt, uten hemninger. Tvinger seg inn i meg, igjen og igjen, og jeg kan ikke huske å ha vært så kåt noengang. Jeg håper han aldri trekker seg ut. Han slår inn i meg, treffer alle veggene mine, får meg til å hikste og vri meg, og idet jeg biter i puten for ikke å skrike høyt, kjenner jeg at han rykker til, og jeg vet at han kom. Inne i meg. Tanken på spermen hans som spruter på innsiden av meg dytter meg over kanten igjen, og jeg eksploderer rundt pikken hans.

Den siste orgasmen tappet meg for alle krefter og all energi, jeg synker sammen i senga. Jeg må ha falt ut en stund, for idet jeg kommer til meg selv er Mester alt i ferd med å kle på seg. Han griper stress-kofferten fra stolen ved vinduet, før han snur seg og betrakter meg med en likegyldig mine. Ser meg ligge der, salig og utslått av orgasmene han har gitt meg, med spermen hans rennende nedover låret.
“Du burde vite bedre enn å besudle kroppen din på egen hånd ”
Det kalde blikket hans glir nedover meg, før døra slår igjen bak han og han er borte. Og jeg vet hva jeg kommer til å gjøre på samme tid imorgen…

 

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar