Avhengig av begjær

Denne novellen er vist 4464 ganger.

Jeg er avhengig. Avhengig av følelsen av at noen har lyst på meg. Avhengig av at noen vil kjenne meg. Avhengig av å se at han som står foran meg får ståpikk når han ser på meg der jeg står naken framfor han. Å se at han vil ha meg. Å kjenne at han vil ha meg. Det er en deilig følelse . Lyst og begjær, to følelser som er vanskelig å håndtere. Begjæret som får deg til å ville gjøre helt absurde ting, som du vanligvis ikke ville gjort. Lysten som får deg til å tenke tanker du vanligvis ikke ville tenkt. Det er så ufattelig pirrende, så pirrende at selve tanken nesten er verd mer enn det selv handlingen vil være, hvis den blir. I mine tanker blir den. Du synes jeg er så deilig at du ikke har ord for det. Du synes jeg er verd hele den perverse, utfordrende prosessen du må gjennom for å få meg. Jeg synes at du er ung og det tenner meg, det trenger ikke bety noe, men i mitt hode betyr det noe, det betyr at du er villig til å ta utfordringen for å få meg. Det betyr at du vil ha meg. Begjær er et negativt ord, det forbindes meg grådighet. Hvis grådighet  betyr at jeg vil ha deg for meg selv, hvis grådighet betyr at jeg lyster deg så mye som jeg gjør, så er det en deilig følelse. Grådighet gjør hverdagen min deilig. ..det kalles begjær. 

Legg igjen en kommentar