Forslaget

Denne novellen er vist 14174 ganger.

Det var i går at han sendte henne den kryptiske meldingen. «Jeg har et tilbud du ikke kan si nei til. Møt meg på havnerestauranten 20:00 i morgen kveld». Et jobbtilbud? Forretningstilbud? Hva var dette tilbudet han snakket om?

I snart 5 måneder har hun jobbet sammen med denne profesjonelle, kalde, effektive og dominerende forretningsmannen. I de samme 5 månedene har hun følt seg tiltrukket av han. Hva er det med denne rolige og ruvende skikkelsen som får henne til å ville gå i knestående? Hvordan kan en manns stemme alene få henne til å kjenne hårene reise seg på armene? I hvert eneste avdelingsmøte har hun kjent mer på sitt eget dunkende underliv enn på de harde økonomiske fakta som blir presentert. Når han reiser seg og går til lerretet for å vise noen tørre tall kan hun se seg selv stå med åpen munn, på kne foran han, klar til å ta imot hans herligheter. Konferanserommet har forvandlet seg fra et funksjonelt møterom til et hav av muligheter for henne til å by på seg selv. Det kalde lyse trebordet har den perfekte høyden, hun kan ligge med magen og brystet ned mot bordflaten og hennes lyserøde kjønn vil være lett tilgjengelig for han til å forsyne seg. Hun ser at det passer godt når han lener seg mot bordet for å skjenke seg en ny kopp kaffe. Der kunne hun ligget klar.

Men hva skal nå hun med disse nytteløse fantasiene, hun som er gift og har barn med verdens snilleste mann. Hun har aldri manglet noe i sitt samliv. Bortsett fra spenningen kanskje? Men kan hun nå egentlig forvente så mye spenning etter mange års ekteskap?

Det er vel åpenbart at det mystiske tilbudet må være en tørr forretningsidé av noe slag. Det er bare så ulikt han å skrive det på denne måten. Det er ikke engang et spørsmål, men nærmest en ordre. Hun føyser det bort og legger klar klærne til neste dag, så legger hun seg til å sove mens hun fantaserer om de store grove hendene hans, på jakt over hele kroppen hennes.

Klokken er på slaget 20:00. Hun kommer inn i det halvmørke rommet, det er stearinlys på bordene og folk sitter i dempet prat. Hun søker forsiktig rundt for å se om hun ser ham. Nervøsiteten er til å ta og føle på, men den varme sitrende spenningen er like sterk. For hver time som har gått frem mot dette møtet har hun kjent seg mer og mer opphisset. Som om kroppen går inn i beredskap. Når kåtheten ligger som et lag med dis om kroppen, og sansene er skjerpet som hos et vilt dyr, vil hun være i stand til å oppføre seg normalt? Er det mulig å kamuflere denne eksplosive energien?

Klærne hun har tatt på seg er helt vanlige, bortsett fra det lange sølvsmykket som henger trygt ned i kløften mellom brystene hennes. Langt nok ned til å vekke oppmerksomheten mot de runde, myke og duvende herlighetene. Likevel er det ikke noe spesielt med henne, annet enn denne disen som omgir henne. Vil han like det han ser? Vil hun kunne spore noe interesse hos han i det hele tatt?

I det hun ser ham jager varmen gjennom henne. Øynene deres møtes, og selv i dette mørke og dystre lokalet ser hun flammene i blikket hans. Han har satt seg ved et bord ved veggen. Han sitter på skinnsofaen med bordet foran seg, en stor duk skjuler alt fra livet og ned. Hun setter seg ved siden av han og begynner straks å skjenke seg et glass vann fra karaffelen på bordet. Hun er tørr i halsen, og vet med seg selv at det er den eneste plassen på kroppen hun er tørr. Hun kan kjenne at fuktigheten mellom beina er i ferd med å trenge gjennom trusestoffet.

Hun skjønner instinktivt at dette ikke er et vanlig møte. Uten å kunne sette ord på hva det er, om det er kroppsspråket hans eller blikket hans som røper det, kjenner hun med hele seg at spenningen mellom dem går som en tykk navlestreng fra den ene til den andre. Hun ser mot en annen ende av lokalet, drikker små slurker av vannet og prøver å fokusere på helt andre ting. Det er nytteløst og meningsløst. Hun kjenner blikket hans brenne i nakken.

En side av henne har lyst å dra han med seg inn på nærmeste toalett, rive av seg klærne – – trygle han om å ta henne hardt opp etter veggen. Den andre siden av henne er rolig og leken, klar til å lokke og lure, friste og forføre. Hun kjenner at huden er på sitt mest følsomme, ikke et vindpust er ufølt. Lukter, lyder og følelser tas inn med stor konsentrasjon. Hennes egen pust forteller henne at hun er årvåken som et dyr. Hun ser på han og prøver å spore hva han egentlig tenker og føler der han sitter. Han er rolig og tilsynelatende uanstrengt, men samtidig enser hun denne villskapen i øynene hans

De snakker lavmælt og litt anstrengt om maten og lokalene. Hun er langt fra konsentrert om samtalen. Frykten for å bli avvist av ham ligger som et bakteppe i hodet, men lysten til å forsyne seg av denne skapningen tar overhånd. Mens hun snakker så stødig hun klarer om den velkjente biffen de serverer på dette stedet, legger hun hånden på låret hans og stryker sakte opp mot den tydelige bulen på dressbuksa. Hun ser på ham med bedende øyne, og prøver alt hun kan å kommunisere uten ord. Opphisselsen er i ferd med å ta overhånd, og hun kan se det på ham at han skjønner hva som skjer.

"De har pusset opp i garderobene her nå nylig" sier han og blinker lurt til henne. Det blir en kort pause mens de ser hverandre lystent i øynene. Det gnistrer. "Du får ha meg unnskyldt, jeg må på toalettet" svarer hun og går så stødig hun kan ut mot garderobene. Hun stopper brått opp i garderoben. Hele kroppen skjelver og i hodet hennes er det kaos og kåtskap i vill dans. Hva om hun har misforstått det hele? Hva om alle tegnene bare er hennes drømmetenking, hennes egen livlige fantasi? Det er jo bare tåpelig av henne å tro at denne guden av en mann vil ha henne.

Hun rekker ikke å lure noe mer. To sterke armer tar tak i henne og geleider henne raskt inn på handicap toalettet. Langs den ene veggen er en lav benk, og han løfter henne besluttsomt opp på benken. Ikke et ord blir sagt. Bare de flammende øynene hans og hennes korte pust.

Han knepper opp buksesmekken og hun vipper instinktivt bekkenet frem mot ham. Når den stive, glansfulle kuken hans vipper ut av bokseren klarer hun ikke stoppe et grådig klynk, og hun kjenner pulsen øke drastisk. Er det mulig å bli så kåt? Det føles som om hele underlivet hennes vrenger seg mot han, snakker til han og suger han til seg. Han tar tak rundt hoftene hennes og kjører kuken sakte men bestemt inn i henne. I seige drag støter han lenger og lenger inn. Hun er ved å besvime at kåthet og spenning. For hvert støt går det ilinger fra issen og ned i tærne. Fra underlivet strømmer intens varme og energi og fyller kroppen med vellyst.

Han beveger seg raskere nå, og lyden av kroppene deres som dasker mot hverandre er ganske høy. Hun puster tung og må virkelig anstrenge seg for ikke å stønne høyt. Hun har så lyst å si det høyt til ham, hvor uendelig deilig det kjennes ut å bli fylt opp av ham. Hvor kåt hun er, og hvor våt hun er, og hvor klar hun er til å bli spist av denne mannen. Hun beveger bekkenet sitt rytmisk mot ham for å få kjenne kuken hans helt der inn, kilende mot livmoren.

De siste støtene før kroppen hans begynner å riste, er harde og aggressive. De ser hverandre rett i øynene og munnen trekker opp i et fårete smil. Hun kjenner hvordan han pumper inn i henne og stivner til. Når hun reiser seg opp renner det varmt nedover sidene på låret. Han kommer til seg selv og tar tak i henne for å gi henne et grådig kyss. «Har du lyst på dessert?» spør han.

Legg igjen en kommentar