Fredagskveld:

Denne novellen er vist 12111 ganger.

“Hva driver du med da vennen??” Jeg skvatt til da han kom inn på badet med den kommentaren…

Det var fredag, og vi hadde vært en tur på kino noen venninner, og sett en skikkelig jentefilm med både spenning, romantikk, og erotikk. Og med en flaske vin på deling etter filmen gikk praten fort over på litt av det siste, erotikk altså…

I taxien på vei hjem kjente jeg at det kriblet litt i kroppen av alt snakket om “det”, og ble en smule skuffet da jeg så at huset var mørkt, og at alle planer om å forføre elsklingen som befant seg der inne gikk i dass. Han var sikkert skikkelig trøtt i dag. Det var ikke ofte han la seg tidlig.

Så var bare å komme seg på badet da. Tisse, pusse tenner, drikke ett glass vann, og av med klær. Og det var da hånden bare gled nedover magen, og forbi trusekanten for å kjenne etter hvordan det egentlig stod til “der nede”. Vått og glatt var det, og med lukkede øyne prøvde jeg å fremkalle en visjon om at jeg befant meg ett helt annet sted…

Kanskje ikke så rart jeg skvatt til da jeg plutselig ble snakket til. Jeg hadde ikke merket at min mann kom ut på badet. Får du det til spurte han med ett glis? Jeg svarte med litt flau hoderistng. For det var faktisk litt flaut å bli fersket mens man tuklet med seg selv. Han gjorde det han skulle på badet, vasket hendene, og så på meg via speilet: Kanskje jeg kan vise deg noen triks? Han gliste frekt. Dette var jo et tilbud jeg i min tilstand ikke kunne si nei til, så jeg nikket ivrig, og så vel en smule forventningsfull ut.

Han trakk meg inntil seg, kysset meg ømt på halsen, og skuldrene, og lot ene hånden gli fra halsen, og nedover til midjen min. Den andre la seg på skulderen, og lot fingrene leke seg nedover brystene, og magen, og enda videre…. Det må ha vært litt av en film dere så, sa han, og gliste enda bredere, og når fingrene hans nå gled fremover igjen, og presset mot klitoris, klarte jeg kun å svare med et hikst. Det var klissvått der, og de øvede hendene fikk frem de deiligste sitringer.

Du skjønner sa han, og presset kjønnet sitt mot meg: det var utrolig opphissende å se deg stå slik med øynene igjen, og en hånd mellom beina. En ny situasjon på en måte….

Pusten min ble fort tyngre, og i speilet så jeg mitt eget ansikt, med øyne som var mørke, og blanke. Jeg kjente den harde pikken hans mot baken min, og gned meg mot den, og lukket øynene igjen.

Den ene hånden hans gned nå med myke bevegelser over klitoris forfra, og den andre hånden hadde 2 fingre inn i sprekken bakfra. Orgasmen begynte som bølge i ryggen og raste ned i underlivet, deilige ilinger spredte seg i hele kroppen.

Da jeg åpnet øynene så jeg ansiktet hans i speilet, kunne jeg se at han var fornøyd med “trikset” sitt, men jeg kjente den harde ståpikken mot ryggen min, og skjønte at det ikke bare var jeg som hadde behov for behandling.

“Kan vi gå inn på soverommet? Jeg er nødt å smake på den pikken din.” Jeg tok av meg trusen, snudde meg rundt, og fjernet raskt boxeren hans også. Så dro jeg ham med inn på rommet, dyttet ham ned på sengen, og gled ned på knær foran ham.

Pikken hans var stor og hard, jeg kysset den lett på tuppen, og slikket nedover skaftet. Kysset ballene forsiktig, og lot tungen leke litt med dem, før jeg tok tak i skaftet, og lot munnen gli nedover hodet, og opp igjen. Jeg lot den gli nesten ut, roterte tungen rundt hodet, og inn igjen. Samtidig fant ene hånden veien lenger bak, og jeg gned en finger mot rumpehullet hans.

Reaksjonen var udelt positiv, han stønnet, og tok tak i hodet mitt for å forandre tempo.

Selv var jeg blitt ganske så kåt igjen av smaken og lukten av mann, at jeg helst ville bruke den pikken til noe helt annet enn å få spruten i munnen. Så jeg reiste meg opp, og akte meg opp i sengen med ett godt tak om pikken hans. Da han fikk flyttet litt på seg, satte jeg meg opp ham, og lot pikken hans gli inn i meg, helt til bunns Bare å sitte slik, helt i ro, og vite at det bare er en liten bevegelse som skal til før det renner over for begge er utrolig deilig. Og forstod på blikket hans at det var min jobb å sette det i gang. Jeg beveget meg sakte, og bare litt frem, og tilbake. Gnidde klitoris hardt mot ham, og kjente at det på ny bygget seg opp en bølge som skyller gjennom kroppen. Omtrent samtidig lukket øynene hans seg, og han stønnet lavt, idet han overtok styringen på bevegelsene, og jukket hardt mot meg så jeg kjente at jeg ble fylt opp av varm sæd.

Jeg kysset ham, og la meg ned tett inntil hans varme kropp, og så var det natt for oss begge.

Fin slutt på en uke, deilig start på en helg!

Legg igjen en kommentar