Første møte, del 1

Denne novellen er vist 9037 ganger.

Jeg våknet med et smil. For i dag skulle vi endelig treffes. Vi hadde pratet mye sammen den siste tiden. Han hadde spurt et par ganger tidligere, men jeg ville vente litt. Men i går hadde vi spøkt litt. Han hadde sagt: «Jeg kommer i morra jeg». Jeg hadde bare svart: «Ja det er greit». Han skulle komme ved 19-tiden hadde han sagt.
 
Jeg sto opp og vekte ungene. Tiden fløy avgårde mens jeg gjorde alt klart. På vei til skole og barnehage gikk jeg med lette skritt og smilte.
Tankene vandret avgårde, tenkte på mye av det som hadde blitt sagt i går og tidligere.Jeg kjente sommerfuglene flagre rundt i maven. Kjente at jeg var litt nervøs. Men så tenkte jeg også på at det hadde blitt sagt mens vi drev og spøkte.
Vel hjemme satte jeg i gang som vanlig med å rydde og vaske opp. Jeg merket jeg var rastløs og ikke minst litt nervøs. Jeg brukte formiddagen på å skifte på sengene og vaske klær. Alt for å få tiden til å gå.
 
Det tikket inn sms med jevne mellomrom. Men ingen av de nevnte møtet med et ord. Jeg ble litt usikker på om han hadde ment alvor eller ikke. Men jeg fikk meg ikke til å spørre heller.
Til slutt var det tid for å hente ungene. Tiden gikk fort da. Lage middag og spise. Etter det var det å få pakket. Ungene skulle være hos faren sin. Jeg skulle ha en uke alene nå.
Klokka kvart på seks ringte det på døra. Ungene grep sekkene sine og løp ut. Jeg tok bag’en og gikk ut. Sa hade til ungene og gikk inn. Jeg ryddet det lille som var. Tok en kjapp dusj og kledde meg.
Klokka var halv sju.
Nå var jeg kjempe nervøs. Kikket på klokka hele tiden. Ti på sju ringte telefonen. Det var deg. Jeg sa: «Hei». «Hei» hørte jeg du sa. Rett etter sa du: «Står på utsiden jeg». Når jeg hørte det, så føltes det som jeg hadde all verdens sommerfugler i maven. «Kommer» var alt jeg sa. Og la på. Jeg løp ned trappeneog åpnet døra. Der sto du med verdens herligste smil. «Hei» sa jeg. «Hei» sa du. Jeg fikk en klem og et kyss. Jeg gikk foran opp.
 
Vi satte oss i sofaen. Praten gikk utrolig lett mellom oss. Etter en time klarte jeg bare ikke å vente lenger. Bøyde meg frem og ga han et kyss. I det jeg skulle lene meg tilbake, tok han tak i meg. Dro meg frem igjen. Jeg kjente leppene hans mot mine. En tunge ville inn og leke. Jeg møtte den med min egen. Den ene hånden hans smøg seg til forsiden. Strøk meg forsiktig over det ene brystet. Jeg kjente ilingene gå gjennom hele kroppen. Det var så utrolig deilig. Reagere så fort og lett.
Jeg reiste meg og satte meg skrevs over på fanget hans. Bøyde meg frem, måtte bare kjenne munnen hans igjen. Og tungen. Nå tok han og ertet og pirret begge brystene mine. Jeg stønnet inn i munnen hans. Det var så deilig. Han tok tak i toppen min og dro den av. Åpnet bh’en min og tok den av også. Han dro meg nærmere, og bøyde seg litt ned. Tok den ene brystvorten i munnen. Tungen lekte og tennene skrapte lett mot den. Sugde litt. Mens den andre fikk oppmerksomhet fra en hånd. Etter en stund så byttet han. Jeg nøt det så veldig. Kjente ilingene fløy igjennom kroppen min.
Kjente jeg ble mer og mer våt. Stønnene kom tettere og tettere.
Plutselig stivnet hele kroppen min et lite sekund. Så bølget orgasmen gjennom meg. Jeg sank inn mot han. Kjente hvordan kroppen gradvis kom til seg selv. Så kom rødmen. Kjente hvor flau jeg ble over å ha reagert på den måten.
 
Jeg gjemte ansiktet mot halsen hans. Ville ikke se på han. Men had dro meg vekk, kikket på meg. «Wow» sa han bare og gliste. «Det der var nytt for meg» var det neste han sa. Jeg kikket på han og sa: «For meg også. Noe slikt har jeg aldri opplevd før»
Jeg kjente at jeg hadde blitt utrolig tent av dette. Jeg ville ha mer av han.
Jeg tok på meg toppen, satte meg ved siden av han igjen. Pratet litt.
Så reiste jeg meg, kikket spørrende på han. Han skjønte med en gang hva jeg ville. Reiste seg opp og fulgte etter meg.
Jeg gikk foran han inn på rommet. Snudde meg og begynte å kneppe opp skjorten hans. Tok den sakte av. Kikket opp på han mens hendene mine gikk videre til buksa. Åpnet den og dyttet den ned. Så var det boxeren, men da ble hendene mine tatt vekk. Nå var det hans tur til å kle av meg. Var ikke mange plaggene igjen. Han tok av meg toppen veldig sakte. Bøyde seg ned og lot tungen leke med noen stive brystvorter. Før henda gikk til buksa. Åpnet den og dro den og trusa ned.
 
Dyttet meg forsiktig ned på senga før han fjernet resten av sine plagg. Han la seg ned ved siden av meg. Vi kysset og befølte hverandre. Kjente hvordan kroppen min reagerte utrolig på han. Kjente saftene strømmet. Kjente jeg ble utrolig våt.
Jeg tok hånden rundt han. Kjente hvor hard han var. Men samtidig glatt og myk som fløyel. Beveget hånden min sakte ned og opp. Kjente han ble hardere. Selv kjente jeg hendene hans gli over kroppen min. Jeg merket jeg ble utålmodig. Ville bare kjenne han dypt inne i meg. Han reiste seg opp. Kjente munnen og tungen hans gli sakte fra halsen og videre nedover. Tunga sirklet rundt den ene brystvorten. Bet forsiktig og sugde på den. Den andre fikk samme behandling. Stønnene gled over leppene mine. Ilingene fløy gjennom kroppen min. Det sitret og pulserte i hele meg. Han flyttet seg lenger ned. Brukte god tid på å erte. Lette kyss over maven. En fuktig tunge som laget små veier nedover. Fingre som strøk forsiktig nedover lårene. Først på utsiden og så på innsiden. Bare ikke for langt opp. Jeg beveget på lårene i håp om at han skulle berøre meg der heten var som størst.
Men neida, de gled fort vekk. Leppene hans gled sakte over yttersiden av låret. Og brukte tungen på vei opp på innsiden. Og stoppet like før jeg kunne kjenne tungen hans der jeg ville ha den.
Han flyttet seg over på det andre låret og gjentok det hele der. Tungen gled like forbi på vei opp til venusberget. Kjente små lette kyss og en tunge som lekte seg. Fingrene hans strøk meg lett over mave og lår. Nå kjentes det nesten ut som at jeg skulle gå i oppløsning. Jeg ble mer og mer utålmodig. Klarte ikke å ligge stille. Ville så gjerne kjenne tungen og leppene hans nå.
 
Men endelig kjente jeg tunga hans gli forsiktig over skamleppene. Jeg stønnet høyt. Hevet underlivet. Ville ha tungene hans DER. Han trakk seg bare litt tilbake. Jeg stønnet frustrert. Men etter noe som virket som en evighet, fikk jeg det som jeg ville. Tungen hans gled mykt og forsiktig over klitten. Etterhvert mer bestemt. Byttet på å slikke og suge. Jeg kjente at orgasmen var på vei. «Å jaa», stønnet jeg. Og da stoppet han. Jeg kikket med store øyne ned på han. Blikket mitt sa hva jeg mente om det. Han bre kikket opp på meg og gliste. Bøyde seg ned og begynte på nytt. Og stoppet igjen. Jeg kjente hvordan kroppen skrek etter orgasmen.
Han fortsatte å bruke tungen. Strøk den lett frem og tilbake. Mykt og fast om hverandre. Sirklet rundt og sugde. Fikk meg til toppen gang på gang. For så å stoppe. Jeg kikket bedende på han. Øynene tagg om orgasme. Han startet på nytt.
Og nå kjente jeg to fingre også. Underlivet hevet seg og senket seg. Jeg var så nærme. Litt til.
Og der ble jeg slynget over kanten. Hele kroppen ristet. Stønnene gled over leppene mine. Han fortsatte med fingre og tunge. Og ikke lenge etter kom en ny orgasme. Kraftigere enn den første. Klemte lårene sammen. Kroppen dirret og skalv. Kjentes ut som den aldri skulle stoppe.
 
Han kom seg løs og la seg ved siden av meg. Kikket lurt på meg og spurte: «Har du olje?». «Ja», sa jeg. «På badet». «Kan du hente den», sa han. Jeg reiste meg opp, gikk ut på badet og hentet den. «Her er den», sa jeg. «Hva skal du med den da». Jeg kikket spørrende på han. Han bare smilte lurt og sa: «Det finner du snart ut». Men det som skjedde etterpå er en helt annen histore.

Legg igjen en kommentar