I klesbutikken

Denne novellen er vist 13146 ganger.

Kjæresten min gjennom mange år og meg var på ferie i Danmark en sommer. Vi reiste uten mål og mening og bodde på hoteller eller i campinghytter, det vi ønsket. Vi hadde spart mye penger til turen og var enige i at vi ikke skulle spare på noe, så ønsket vi noen netter på et dyrt hotell så var ikke det noe problem.

Etter en uke i tre forskjellige campinghytter var jeg klar for å velte meg i litt luksus. Vi fant fram til et flott hotell i en mellomstor by og ble slett ikke skuffet da vi entret rommet. Soverom og oppholdsrom var adskilt og badet hadde både steamdusj og boblebad.

Jeg gjorde som helt sikkert mange damer hadde gjort før meg der inne, jeg brukte timevis på meg selv. Skrubbet, vasket, skylte, smurte, nappet, tørket, sminket og var til slutt klar for å finne meg en fin kjole å ha på før vi skulle ut å spise. Truls hadde fått lov til å bruke dusjen mens jeg satt i boblebadet.

Jeg fant fram min beskjedne garderobe. Vi reiste lett av flere opplagte grunner og jeg oppdaget at jeg ikke hadde pakket ned en fin-fin kjole. Jeg tok på meg et pent nok skjørt og en enkel topp og ga beskjed til Truls om at ny kjole skulle kjøpes så fort vi var ferdig med middagen. Truls sukket litt oppgitt og himlet lett med øynene mens han smilte et halvskjevt smil.

Selv etter alle disse årene hadde han den effekten på meg. Det smilet hadde sjarmert meg som ung og naiv 19 åring og sjarmerte meg fortsatt som litt eldre og litt mindre naiv 26 åring. Smilet samt boblene, både de jeg inntok fra glass og de jeg hadde latt lekt med meg i boblebadet, gjorde meg ør og faktisk veldig kåt. Sex hadde det ikke vært mangel på fram til nå. Vi hadde deilig sex. Vi kjente hverandre og visste godt hva den andre likte ekstra godt og hva som pirret.

Vi inntok en god middag på et lite vertshus som ble anbefalt av resepsjonisten. Vi delte en flaske vin til middagen og drakk en Irish Coffee til dessert. Jeg var i godt humør og litt brisen da kjolejakten startet. Det var blitt ganske sent på kvelden så de fleste butikkene var stengte. Men vi fant en klesbutikk som hadde pene kjoler i utstillingsvinduet. Vi gikk inn og fikk beskjed av en litt sliten, gammel mann at de stengte om 20 minutter. Truls mumlet noe om at 20 minutter var alt han gadd og kløp meg lett i rompa så jeg fniste høyt og småløp innover i butikken. Vi lekte litt katt og mus, jeg musa, han katten. Jeg gjemte meg blant klærne og han fant meg gang på gang. Hver gang jeg ble fanget endte det opp i dype og ville kyss hvor jeg ble klemt bakover mot veggen med hendene bak ryggen.

Det kom flere folk inn i butikken så vi avsluttet leken vår da vi antok det kunne fort bli pinlig for både oss og dem. Truls gikk for å roe seg ned litt ved å se på noen belter lengst inne i butikken mens jeg fant et stativ med kjoler jeg kunne tenke meg å prøve. Det var kort tid til butikken stengte så jeg skyndte meg inn i et prøverom og smatt inn i en ganske kort men fortsatt elegant kjole. Jeg var fornøyd med hva jeg så, men ville også se Truls sin reaksjon på kjolen. Jeg trippet bort til den innerste, litt bortgjemte delen av butikken hvor Truls fortsatt stod å så på beltene. Han hevet øyenbrynene og smilte stort da han så meg. Ba meg snurre rundt så han fikk se hele meg i kjolen. Da han var fornøyd med framvisningen tok han tak i meg og kysset meg på halsen, haka og munnen med rolige og kontrollerte bevegelser. Det var mer enn hva jeg taklet så jeg presset kroppen min mot han med full styrke. Kontrollen hans fikk seg en kort knekk men han hentet seg kjapt inn. Han lo lavt og mørkt imot den søkende munnen min og tok tak i midjen min mens han skjøv meg lett bort. Akkurat i det jeg skulle protestere ble det mørkt rundt oss. Lysene slukket og vi hørte døren bli låst. Begge løp bort til utgangsdøra, jeg i den ubetalte kjolen, og begynte å banke på. Den gamle mannen rundet akkurat hjørnet og etter ett minutt eller to forstod vi at vi var innelåst i en klesbutikk hele natten. Vi klarte å tyde åpningstidene og så at butikken skulle åpne klokken 09.00 neste dag. Heldigvis.

Vi så på hverandre og brøyt ut i latter. Truls tørket lattertårene mens han sa at nå fikk jeg god tid til å prøve flere kjoler. Men jeg hadde andre planer. Og bestemte meg for å bruke et litt skitten og meget gammelt triks i boka. Jeg repliserte med såret mine: Så denne kjolen som jeg likte så godt ser ikke bra nok ut på meg? Truls fikk et engstelig utrykk i øynene, usikker på om jeg spøkte eller ei. Han stotret fram: Jo, jo, Kine, du er nydelig. Mer enn nydelig! Du er den vakrest….. Jeg stoppet han med et kyss som tok han fullstendig på senga. Han fikk samlet seg og besvarte kysset med like mye lidenskap som meg. Hendene hans fant rumpen min og han klemte hardt til og presset meg mot den utålmodige og harde bulen hans. Jeg gnidde meg inntil ham mens jeg løftet beinet mitt automatisk opp og rundt han. Bak han stod en meget velplassert krakk som jeg plasserte foten min på. Nå hadde han full tilgang til det bankende, våte og veldig klare kjønnet mitt.

Han strøk meg først forsiktig med to fingre utenpå trusa mi, men jeg gjorde det helt klart at det ikke var nok med å dytte meg hardt mot fingrene hans. Langt nede i halsen min klynket jeg etter mer. Jeg ville kjenne rå og hard og deilig behandling! Jeg ville ikke pjuskes og pirres mer. Jeg var mer klar enn jeg noen gang hadde vært! Han lo en lav latter imot halsen min og skjønte at jeg krevde dypere og hardere behandling. Trusa ble spjæret av hendene hans og like etter kjente jeg to fingre inni meg og en på klitorisen. Jeg knakk sammen i knærne av nytelse. Han holdt meg oppe og fortsatte behandlingen i kjønnet mitt med deilige, rytmiske bevegelser. Jeg fikk tårer i øynene av nytelse og kjente at jeg var ikke langt unna en orgasme. Han kjente også rykningene rundt fingrene sine og trakk seg ut. Jeg ble så skuffet at jeg nesten ble sint! Han la meg ned på gulvet og fant klitorisen min med tunga si. Jeg gispet av lykke og lettelse over at jeg fikk det kroppen min krevde. Men etter kort tid trengte jeg mer. Jeg måtte ha han. Jeg klarte ikke snakke, jeg bare klynket. Truls skjønte tegninga og sa: Nå skal du få meg, elskling. Nå skal du VIRKELIG få meg. Og jeg skal ta deg.

Jeg så på han med sultne øyne mens han kledde av seg. Jeg hadde fortsatt kjolen på, men den var dratt opp til midjen min. Jeg lå med sprikende bein og jeg kjente at jeg var oppsvulmet, våt og klar der nede.

Han var også klar. Mer enn klar. Det glinset på tuppen av lemmet og jeg reiste meg opp på alle fire og brukte enden av tunga mi til å slikke i meg lystdråpene. Truls gispet og strammet kroppen sin da jeg tok han inn i munnen og sugde han lett helt øverst på kuken. Etter meget kort tid ser jeg opp på han og merker at han også er på randen som jeg var. Jeg trekker meg tilbake, han dytter meg ned på gulvet mens han ser meg dypt i øynene. Jeg løfter beina høyt og sprer dem så langt jeg klarer og ligger helt åpen for han. Han legger seg over meg og krever at jeg er hans. Jeg kjenner kuken hans i åpningen min og holder pusten. I ett langt og dypt støt er han inni meg. Jeg gisper av glede, nytelse og noe smerte. Han er stor. Og han er voldsom, på den deilige og litt skremmende måten. Han tar meg som jeg aldri har blitt tatt før. Han presser seg inn og ut av meg til jeg omtrent tror det hele er en herlig drøm. Han reiser seg opp på knær, tar beina mine over skuldrene sine og holder meg i skuldrene mine og presser seg hardt inn og ut. Jeg kjenner det bygger seg opp i meg. Jeg merker det kommer en hard og intens bølge gjennom meg og skjønner at det har godt for langt til at jeg klarer å stoppe den. Jeg skriker ut at jeg kommer, JEG KOMMER, åh herregud som jeg kommer. Han svarer at jeg skal slippe meg løs og jeg kjenner bølgen bryte gjennom på toppen fra underlivet til tærne til hodet og ut i fingertuppene. Jeg rister under han og de deilige krampene som masserer kuken hans får han over toppen også. Han skriker ut mens han pumper inn og ut av meg i usammenhengende støt. Jeg hører meg selv stønne ut mens orgasmen avtar sakte. Han står fortsatt å pumper sakte inn i meg før han ramler over meg med et stønn.

Vi ligger sånn å puster og peser en stund. Jeg kjenner tårene triller nedover tinningen og i håret mitt. Alle følelser ble sluppet løs og jeg var så lykkelig og tilfredsstilt at tårene bare måtte få komme.

Etter en liten stund heiser Truls seg opp på hendene sine og ser på meg. Han stryker meg sakte over håret mens han smiler favorittsmilet mitt.

Legg igjen en kommentar