Frisørbesøket

Denne novellen er vist 11331 ganger.

Det var januar og iskaldt ute, jeg fant en ledig stol mens jeg ventet på at det skulle bli min trur hos frisøren. Bladde meg gjennom bunken av typisk kvinneliteratur, godt gjemt under KK og Allers så fant jeg endelig et Vi menn, av gammel vane så bladde jeg rett opp på side 29 piken. En vakker brunette med store struttende bryster, jeg bladde noen sider på måfå, før jeg stoppet på den erotiske novellen. Jeg satt der i min egen lille drømmeverden med omrisset av den stive staken min under den trange dongeribuksen, jeg la ikke merke til at frisøren for tredje gang sa «versegod neste». Jeg var sistemann igjen, så det var vel egentlig ikke tvil om hvem som stod for tur nå.

Jeg prøvde å skjule den stive kuken min så godt jeg kunne, det var en liten lettelse når forkleet ble tatt på meg.

Etter de vanlige instruksjonene til frisøren så kommer praten i gang, hun lurer på om jeg er gift, noe jeg ikke var. Jeg kom nettopp fra et lengre forhold, hun sa hun kunne se på meg at jeg ikke hadde vært lykkelig. Det viste seg at hun hadde studert psykologi tidligere, hun sa hun kunne se på øynene mine at jeg manglet sex og nærhet. Hun sa hun skulle teste noe, tok hånden ned under forkleet og strøk den opp gjennom låret mitt før hun sier «jeg hadde lett ridd deg, hun vet ikke hva hun gikk glipp av».

Hun fortsatte hårklippen, jeg kunne kjenne de stive brystvortene hennes leke foran munnen min i det hun bøyde seg over meg for å klippe panneluggen. Jeg hadde lyst til å dra opp den trange t-shirten hennes og leke med brystvortene i munnen min, men jeg ville nødig mistolke signalene fra henne.

Jeg kjente leppene hennes mot øret mitt, mens hun visket «du må gjerne ta den ut av buksen, det er ingen som merker det under forkleet». Jeg kjente jeg rødmet en smule, men fikk meg liksom ikke til å gjøre det. Hun smøg igjen hånden sin under forkleet, åpnet bukkesmekken og vippet den stive pikken min forsiktig ut. Diskret dro hun forhuden frem og tilbake noen ganger før hun fortsatte hårklippen. Jeg lot hånden min forsiktig gli over skrittet hennes, hun bøyde seg nok en gang ned mot øret mitt, bet meg forsiktig i øreflippen, før hun lekte litt med tungen. Hun visket forsiktig «er du kåt nå, har du lyst på meg? «. Jeg svarte med et bekreftende smil, hun gikk mot døren, snudde skiltet over til stengt og vred om låsen.

Hun rev av seg dongeribuksen, satte den våte fitten foran meg og beordret meg til å slikke henne, hun trakk den tettsittende t-shirten litt opp slik at de ruvende brystene hennes veltet frem. Jeg sugde brystvortene stive, hun presset de mot meg og nå var hun virkelig kåt.

Med en håndbevegelse så rev hun forkleet av meg og satte seg over den stive pikken min, den gled rett inn i henne og hun red meg som om hun aldri skulle ha gjort noe annet. Jeg klarte ikke å holde meg lenger, jeg kjente sæden min renne ned mellom lårene hennes. Hun tok pikken i munnen og slikket forsiktig i seg de gjenværende dråpene før hun fortsatte hårklippen.

Jeg stod fortsatt som en påle når hun var ferdig, hun kikket på meg og sa «hun vet VIRKELIG ikke hva hun gikk glipp av». Sugde den lett før hun tok meg i hånden og leide meg ut på bakrommet. Der satte hun seg på kjøkkenbenken, mens hun fisket opp en stor dildo fra vesken sin. Hun beordret meg til å sette meg ned, hun satt der og onanerte mens hun kikket på meg med lengsel i blikket. Hun tok tak i håret mitt og dro meg forsiktig bort til seg, før hun presset hodet mitt ned i skrittet sitt, «slikk meg storegutt». Jeg slikket det jeg var mann om og hun stønnet i det krampen og orgasmen tok henne. «Jeg vil ha mer, skrek hun» og presset den stive pikken min inn mellom bena sine igjen. Jeg nøt hvert eneste støt før krampen også tok meg og den varme sæden min fylte henne til randen.

Jeg tok på meg klærne og gikk for å betale, hun blunket forsiktig til meg og visket «jeg er da ingen hore heller, denne var på huset».

Etter denne gangen har jeg aldri betalt for en hårklipp mer, jeg kan godt skjønne at hårmanken betyr mye for oss mannfolk etter denne erfaringen.

Legg igjen en kommentar