Hett eventyr i London

Denne novellen er vist 6664 ganger.

Det var lørdag, og jeg og min faste venninnegjeng hadde en fuktig natt ute. Vi hadde reist til London på jentetur for weekenden, og alle var klare for fart og spenning. Blandingen av billige drinker og god musikk hadde gjort oss i meget godt humør, og stemningen var på topp. Som den eneste single jenta i min venninnegjeng, hadde jeg hatt som mål å få meg engelsk pikk i løpet av turen. Jeg hadde gått lenge uten sex, og var på det stadiet at jeg ble kåt av plakater på bussen for herreparfymer, så jeg hadde bestemt meg for å gjøre noe med saken, og det fort, før jeg ble gal. Derfor hadde jeg skrudd på radaren med en gang vi hadde ankommet utestedet, og sett etter et mulig leketøy for kvelden. Til min skuffelse var baren stappfull av typiske engelskmenn, noe som ikke akkurat er kjent for å være det mest sexye folkeslaget på planeten. Likevel hadde jeg latt noen ivrige karer spandere noen drinker på meg, en jente må jo drikke. Jeg deltok høflig i samtalen med mennene, men alt jeg tenkte på var å finne meg en passende mann, en skikkelig mann, for kvelden.
Så fikk jeg øye på ham. Han satt innerst i en krok, halvveis i skyggen fra lyset på dansegulvet. Han satt og nippet til et glass rødvin, og betraktet meg interessert. De mørke øynene hans glimtet, og jeg kjente en stikk i kroppen da øynene hans møtte mine. Han var muskuløst bygd, han var kledd i mørke jeans og en skjorte med åpen krage. Håret var brunt, og han hadde det mest sexy smilet jeg hadde sett. Jeg meldte meg helt ut av samtalen med de forgjeves ivrige engelskmennene ved baren, jeg hadde funnet mitt leketøy.. Jeg satt meg litt vendt mot ham på barkrakken med bena i kors, så jeg blottet låret mitt så strømpekanten syntes. Jeg hadde tatt på meg sorte blonde stay-ups for anledningen, og jeg så at blikket hans festet seg på dem. De høye pumpsene mine gav beina mine en sexy siluett, og jeg var fullt klar over det. Jeg har blitt skapt med store pupper, og hadde valgt en sort kjole som komplimenterte utringningen min elegant. Jeg kastet på det lange, brune håret mitt, og lot det falle mykt nedover skuldrene mine. Jeg merket at han fulgte alle mine bevegelser, og blikket hans hadde fått et sultent drag over seg. Jeg kjente blikket brenne inn i meg, blikket som kledde av meg plagg for plagg i hans fantasi. Plutselig reiste han seg og kom gående mot meg. Han var høy og bredskuldret, og han hadde et lekent smil om munnen. Jeg kjente kroppen min skalv i ren spenning da han kom helt bort til meg og stod over meg ved baren. ”Fancy a walk?” sa han med klokkeklar britisk dialekt, og jeg hadde lyst til å juble inni meg, det fantes virkelig engelske menn som var like kjekke som de britiske filmstjernene jeg hadde fantasert over i lang tid. Nesten litt vampyraktig, tenke jeg, og smilte for meg selv. Jeg var ikke vond å be, og tok han i den store, varme hånden og ble leiet ut i natten. Det var en varm sommerkveld, og det var ikke helt mørkt, selv om klokken hadde passert midnatt. Han holdt meg i hånden mens vi gikk nedover gaten, og jeg kjente på spenningen av å bli med en helt fremmed mann midt på natten i et fremmed land. Tanken tente meg voldsomt. I enden av en av sidegatene til baren fikk jeg øye på et lite smug, en av disse gamle passasjene som var vanlige i den gamle bebyggelsen i London. Der inne var det mye mørkere, og en idé slo meg. Jeg dro mannen etter meg inn i smuget, og han fulgte mer enn villig etter. Der inne var det trangt og mørkt, så vi stod helt inntil hverandre. Jeg kjente kroppsvarmen hans, og begynte å stryke ham forsiktig over brystkassen, lot fingrene mine leke med brystvortene hans gjennom skjorten, før jeg førte dem sakte, men sikkert ned mellom bena hans. Jeg begynte å gni hendene mine utenpå buksen hans, og jeg kjente at pikken hans var blitt hard. Å, så deilig den føltes, stor, hard og klar for meg. Jeg hørte at pusten hans ble tyngre, og han begynte å kysse nakken min. Hele kroppen min skalv av opphisselse mens jeg begynte å kneppe opp buksen hans og lot den falle ned på bakken. Så dro jeg av kjolen min og blottet de store, kåte brystene mine. Han begynte å slikke dem, lot tungen leke rundt det mest følsomme punktet, og jeg kjente en strøm av velbehag fylle meg opp. Men jeg ville ha mer. Jeg bøyde meg ned og begynte å suge den store pikken hans, først forsiktig på tuppen mens jeg lekte med strengen, kjente at kukhodet ble vått av spytt og hans egne safter, før jeg lot hånden min gli opp og ned skaftet, først sakte, så raskere, mens jeg fortsatte å suge og slikke den digge pikken. Han var helt stiv nå, og han dyttet hodet mitt så jeg slukte hele pikken hans. Jeg kunne høre ham stønne av velbehag og kåthet, jeg visste hva jeg gjorde der nede. Så dro han meg plutselig opp, tredde av meg den sorte blondetrusen, og løftet det ene benet mitt opp. Så kjente jeg to varme fingre gli forsiktig ned mellom bena mine, kjente de ble våte av saftene mine, det rant nedover lårene mine, jeg har aldri vært så våt som jeg var da. Han lot fingrene gli mellom rumpeballene mine, så forbi skjedeåpningen, før de traff klitoris, som hadde smulmet opp. Han teaset meg nå. Jeg var så kåt, så klar, og hadde lyst til å rope at han skulle stikke fingrene sine i meg, men alt som kom ut var et tungt, mykt stønn. Han skjønte hva jeg tenkte og stakk fingrene sine langt inni meg, jeg snappet etter luft over sjokket, og den enorme, deilige følelsen som spredte seg fra skjeden og utover i kroppen. Han fingret meg hardt, varierte mellom skjeden og å gni klitten min, til jeg ikke kunne holde ut lenger. Jeg måtte ha ham nå! Så løftet han meg opp i armene sine, og kjørte pikken sin langt inni meg. Han presset meg opp etter veggen mens han tok meg hardt og grådig mens jeg stønnet av vellyst. Jeg var så kåt, så sulten, og han fylte meg opp. Jeg kjente den varme kroppen hans som presset mot de stive brystvortene mine, mens pikken hans kjørte meg lenge og hardt, til vi begge kom som vi aldri hadde kommet før. Kroppen min skalv som et aspeløv, og svetten rant fra kroppene våre. Eventyret mitt hadde gått i oppfyllelse! Jeg så ham inn i øynene, og begge brøt ut i en kåt latter. Vi kledde på oss, og gikk i stillhet tilbake til baren. Utenfor baren gav han meg et langt, vått kyss, før han forsvant ut av synet og inn i en sidegate. Jeg gikk tilbake til venninnene mine, som ikke hadde lagt merke til at jeg hadde forduftet en stund. Neste gang vi skal på jentetur til London, skal jeg definitivt tilbake til denne baren. Hvem vet, kanskje et nytt eventyr venter?

Legg igjen en kommentar