Første møte

Denne novellen er vist 12182 ganger.

Vi møtes på en kafé i hjembyen hennes. Jeg bodde riktignok ikke så langt unna jeg heller, men det var en knapp times kjøring.

Vi satt oss ned med et bord og snakket om litt forskjellige ting. Vi hadde kjent hverandre lenge og snakket mye i lag, men dette var første gang vi møttes.

Sexpraten hadde gått flittig på SMS de siste kveldene før vi møttes og vi begge kom frem til det at vi var tent på hverandre. Jeg satt meg godt inntil henne og tok forsiktig handa ned, bak i buksen på henne mens jeg kysset henne en gang på halsen og kviskret i øret hennes; "jeg må på do, følg med om du vil". Hun reiste seg og tok meg i hånden, fulgte meg inn på doen og låste døra. Jeg greide ikke styre meg lenger, hun var så vakker, og jeg var ufattelig kåt. Hun stilte seg opp etter veggen og vi begynte å kline, hun var deilig. Vi sto opp etter veggen og råklinte en stund før jeg tok hendene mine under genseren hennes. Det var skikkelig varmt under der, og puppene hennes, de var store og myke. Åhhh, de var fantastiske. Jeg merket at hun likte det, og tungen hennes kom lenger inn i munnen min. Jeg fortsatte og tok av henne genseren og kysset henne på puppene, og slikket litt forsiktig med tungen. Hun var fremdeles litt flau, men jeg tok ene hånden hennes bort på den store bulen på buksa mi og hun strøk deilig over flere ganger. Hun drog meg opp igjen fra de store puppene og ga med noen skikkelige våte tungekyss. Jeg kysset henne på halsen og hun begynte å ynke seg litt og bøye seg bakover. Hånden min gikk forsiktig ned på buksen hennes, jeg smålekte litt med strikken og stakk fingrene litt under. Sende henne noen kåte, men spørrende blikk, hun smilte og kysset meg.  Jeg satt meg ned på kne og åpnet smekken på den inntilsittende dongeribuksen hennes, slikket litt utpå trusen hennes og kjenner de deilige leppene hennes ligger under der. Hun stønner, hun nyter det. Trusen hennes gled fort til siden og der satt heldige meg og slikket en nydelig, våt fitte. Kjente de smakfulle fittesaftene hennes på tunga mens jeg hørte henne stønne og lene seg bakover veggen. Setter to fingrer opp i fitten hennes og drar di inn og ut mens tungen min leker med klitoris.

 

Hun stønner litt høyere og puster tungt, fitten hennes beveger seg litt og hun får noen rykninger gjennom kroppen. Hun fikk en stor orgasme, hun tok tak rundt meg og sa til meg at det var det beste hun hadde kjent. Hun satt seg ned på gulvet, helt avslappet i hele kroppen. "Reis deg" sa hun, jeg gjorde som hun sa. Beltet mitt gikk fort opp og smekken fulgte etter. Hun var virkelig kåt og nå hadde hun lyst på kuk. Kuken min var stor og stiv allerede så når hun drog ned bokseren på meg hoppet kuken nærmest frem. Hun begynte og småronke meg mens hun sendte meg mange kåte blikk. Så tok hun tak på ballene mine med ene hånden og tok forsiktig tungen sin på pikkhodet mitt. Tungen hennes rullet rundt på pikkhodet mitt noen ganger før den gled ned over skaftet mitt. "Ååhh, du er så nydelig" sa jeg til henne. Hun sendte meg noen flere kåte blikk og tok kuken min forsiktig i munnen. Så sa jeg at hun bare kan ta det med ro, jeg får ikke vondt. Den beskjeden virket det som hun likte. Hun lukket munnen litt mer og sugde meg fortere. Jeg kjente fort at det holdt på å gå for meg og sa ifra til henne. Da fortsatte hun enda fortere til jeg kom i munnen hennes, hun svelte alt. Det kom ikke en dråpe ut. Ståpikken min blir fort slapp igjen og hun reiste seg fort opp, kysset meg langs hele kroppen før jeg fikk noen flere herlige våte tungekyss.

Der sto vi opp etter veggen, helt nakne og kysset hverandre som bare det. Pikken min begynte å vokse igjen. Jeg så mellom puppene hennes at den reiser seg og smågnisser opp etter de røde kjønnsleppene hennes. Hun spør meg hva jeg vil og sender noen herlige blikk og et kåt smil. Hva vil du da? spør jeg henne. Hun svarer ikke, bare drar meg ned mot gulvet og setter seg på låra mine, med kuken min godt borti fitta hennes. Hun småronker meg litt. Jeg spør henne om hun virkelig vil dette siden det bare er første møte enda. Svaret var at hun ville om jeg ville. Fra lommen tok jeg frem et kondom og ga den til henne, vi trenger vell en slik? spurte jeg. Hun ronket meg litt til og tok imot kondomen. Vær så god, sier jeg, og hun trer den klissvåte fitten sin ned på pikken min. Jeg legger hendene mine på rumpen hennes og jukker henne opp og ned på pikken, hun stønner. Jeg spør henne om hun synes det er godt mens jeg fortsetter litt fortere. Hun prøver å si ja der hun rir meg og stønner høyt. "Du er den beste jenta jeg noen gang har møtt" sa jeg til henne og småstønnet litt selv, det virket som hun likte det. Hun fortsatte enda fortere, og stønnet enda mer. Jeg kjente hele pikken min be våt av alle de herlige fittesaftene hennes. Hun stønner og stønner, jeg kjenner det snart går for meg og sier ifra til henne. Det var like før hun kom. Hun pustet tyngre enn noen gang og stønnet høyere. Det rykket litt i hele kroppen hennes, hun fikk en herlig orgasme. Hun følte seg litt utmattet og slapp og la seg over meg. Jeg trer pikken forsiktig ut og tar av kondomen. Mens hun ligger der, oppå meg kysser jeg henne. Jeg tar ene hånden bak og fingrer henne litt bakfra. Hun slipper leppene mine litt og sier at jeg skal fortsette før hun gir meg flere tungekyss. Vi ble liggende en god stund og bare småkose litt og kysse. Vi så på klokken, klokken var 16.00. På tide å gå, bussen min skulle gå om en halv time. Vi kledde rolig på oss igjen selv om det mest fristende var å ligge enda lenger og la kleda ligge på gulvet. Men det kunne vi dessverre ikke, men vi bestemte oss for å kanskje også møtes neste helg…

Legg igjen en kommentar