Turen langs vestlandet, del 3

Denne novellen er vist 15931 ganger.

Eg vakner etter ei herlege nått med to deilige jenter i sengå mi. For å ikkje vakna dei, snik eg meg ud på kjøkkenet for å sedda på kaffi. Ein tur i dusjen føltes ikkje dumt det heller. Når eg har komt meg inn i den store dusjen og vatnet renn, høyre eg det går i døra inn til badet. Bryr meg ikkje serlegt, men så går døra til dusjen opp og der stige tone inn til meg med eit smil. "Tenkte du trengte hjelp med å bli skrubba på ryggen" kom det frå henna, med eit stort flir. Tone er ikkje beskjeden kan du sei, og har ein voksen og deilige kropp. Hu stig under vatnet mens eg såper meg inn, og eg ser den deilige ryggen og rumpa hennar vrir ser under strålene. Hu begynner å såpa seg sjøl inn og eg seie eg er klar for skrubben på ryggen. Tone tek såpa og skrubber meg godt før hu levere såpa over til meg og seie det er min tur. Kjenner to stive niplar i ryggen når eg får såpa øvelevert og det begynner å røra seg mellom beina mine og. Skrubber tone godt og sensuelt på ryggen, og "tilfeldigt" tar såpa fleire turar over den sprettne rumpa også. Stiller meg tett opptil tone når eg skal legga såpa frå meg, og pikken legge seg i rumpesprekka hennars. "hmmm" kjem der frå tone og eg skrur på vatnet igjen. Skyller av såpa og kjenner at tone er borti meg fleire gonger, og når eg står med ryggen til kjeme eit par hender rundt meg og griper om min manndom. Tone legg hovudet inntil ryggen min, "orker den fleire ungfitter trur du? for eg har lengta etter pikk i heila nått". Snur meg rundt og lar handa gli mellom fitteleppene hennar, mens eg bøyer meg ner og tar niplane i munnen og sirkle rundt klitten med handa. Tone griper etter pikken min og tar et par runketak på den før eg løfter henne opp på og trer ho direkte nerpå min store og stive pikk. Hu klamre seg rundt meg med armar og bein, mens eg knuller ho oppitte veggen. Tone biter meg i skuldra og kjøre neglene i ryggen på meg når eg støter ekstra hardt i na. Eg heiser ho av og snur na rundt, og bøyer ho framøve mens eg kjører pikken hardt og direkte til bunns i den glatta fittå hennas. Hu skrike "knull meg, knull fittå mi HARDT" når eg griper om hoftene og begynner å kjøra på. Hu har eit vilt blikk i seg og kose med klitten mens eg knuller henne hardare og hardare. Tone stønner og skriker, hiver på hovudet og himler med augo. Eg holder ikkje serlegt lenger og kjøre na endå hardare. Når eg spruter i na, brister det for tone også, og hu melke pikken min tom.
 Når hu har fått samla seg, trekke eg meg ud og hu snur seg rundt og slikker meg rein for saftene våres.
 "Trur me må dusja igjen" seie hu mens hu griper etter såpa.
 Når me er ferdige i dusjen forsvinner tone inn på rommet, mens eg går å sedde meg på terrassen med ein kopp kaffi.
Mens eg lure på koss eg skal vekka gry og kva eg skal gjera med ho i dag. Men så høyre eg trinn bak meg og kjenner at gry setter seg bak me og gjer meg eit kyss i nakken før eg snur meg og kysser na tilbake. Der sitter ho nydusja, vakker og med kun eit hankle rundt seg, mens hu smile og lure på om eg likte tone`s fitte. Hu hadde komt inn, men ville ikkje forstyrra oss. Eg meinte hu sko komt og vore med oss, men med eit smil seier ho at ho skal ha møje løye med meg framøve.
"Kom så lager me frokost til dei andre kåte jentene", så reiser ho seg og drar meg med inn på kjøkkenet.
Når frokosten var ferdig gjekk eg for å henta dei andre, fant eg sara på rommet våre ligganes å finga seg sjøl. Hu blei litt forskrekka men når eg bøyde meg ner øg spredde låra hennas, og slikka henna, så kom hu ganske fort.
 "Frokosten er klar sara" så totla eg meg vidare til neste rom. Der låg 3 kåte og udmatta fitter, som tydlegvis hadde lekt seg på kvisten. For det glinsa av fleire leketøy og rundt fittene var der vått. "Kom jenter, det er frokost og kaffi. trur dåkk trenge det etter natta", sa eg og smilte bredt. Mens kari og trine virka litt flaue over situasjonen.
 
Når me var ferdige med frokosten, ville jentene ud og sola seg og eg ville ud og kjøra sykkel. Ville leka meg på dei trange vestlandsveiane. Gry ville vera med, så me kledde oss og starta opp.
 I det me kjørte avgårde, såg eg jentene vrengte av seg toppen. Men sia eg hadde knulla meir det sista døgnet enn den siste mnd, så trengde eg litt pause.
Kjørte udøve grusvegen og når eg kom udpå hovudvegen, var det berre å begynna med nogen fine hjulløft. Kjørte i ein liten time før me kom til ein bensinstasjon, kor bensin og is stod på menyen. Der fortalte dei om nokre flotte smale vegar og nokre flotte vatn. Så når isen var sklidd ner, så bar det avgårde igjen.
 Det var nokre herlege veiar og gry klamra seg til meg. Etter ei stund kom me til ein rasteplass/badeplass, kor det var passelegt med ein pause. Vrengte av hjelmen og kjøreklerne før me rusla ner til vatnet. Oppe ved parkeringå var der berre eit par-tri syklar, så det lova jo bra. Når me nerma oss vatnet, så høyre me nokre plask og knising. Og der såg me 2 jenter og ein gutt på ca.16, som lekte seg rundt flytebryggå. Me sette oss ner i skogholtet og såg på dei ute i vatnet, som begynnte å bli temmelegt friske med befølingar. Og me kunne se at gutten fekk virkningar av det, og bulen i shortsen blei berre større. Dette var noko jentene og fekk med seg og mobba han, før dei prøvande var borte og kjente på bulen. Jentene var flotte og hadde fine former, bikiniane deira skjulte ikkje meir enn dei måtte. Det var ei låg blonde, som hadde noge større puppar en ho andra som var høg og mørk. Dei blei rolege når dei kjendte på bulen, og gutten som var atletiske av seg, svarte med å legga armane rundt jentene. Han strøyk over dei strame rumpene og dei svarte med å kyssa han, mens dei lar hendene vandra over kroppen hans.
Han våga seg frampå og kjende på puppane, og det likte dei tydlegtvis. For jentene begynnte å bli grådige i skritten hans, dei prøvde å få shortsen av han. Dei fekk den av etter møje att og fram og pikken sto som ein påle ut i lufta. Imens hadde han befridd puppane deira og var i go gang med å kosa med dei. Blondina gjekk ner på kne og runka han nokre gongen før ho gapte over den, mens han slikka og sugde på puppane til brunnetta. Ho hadde handa godt planta mellom beina og koste tydleg med seg sjøl.
 Me som sadd på land, begynnte å kjenna at noge skjedde. Så eg smøyg handa mi mellom beina på gry og kjende ho var søkkvåt i bikinitrusa si. Med det same fekk eg handa hennas innføre shortsen, og hu begynnte å runka meg forsiktigt. Me ville jo få med oss kva som skjedde der ute.
 Der låg nå gutten på rygg med blondina forsatt sugande på pikken, mens brunetta til skrevs over hovudet hans. Blondina sugde iherdigt, mens hu lekt med si egå fitta. Så legger ho seg på rygg og han legger seg mellom beina hennar og slikker henne. Brunetta kysser blondina og leker med puppane hennas.
 På land har me nå fått av oss klerna og sitt og koser med kverandre så godt me kan og aligavell se kva som skjer på flydebryggå.
Dei hadde nå bytta litt på, så gutten låg og slikka brunnetta. Slik me kunne se, så var blondina glatt og brunetta hadde ei lita stripe igjen med år. "Deiligt, sko gjerna smakt på" seie eg. "skal me ut til dei?" svare gry. "nei, me for venta litt. men om ei lita stund kanskje" kjem det frå meg.
 Gutten står nå bak brunetta og skal til å spidde na bakfrå, mens blondina ligg framfor ho og bler slikka. Han kjøre pikken direkte og hardt inn i hennas deilige fitta, og du ser at ho kjem utav slikkinga som ho held på med.
 Då reiste eg meg og tok gry i handa, "kom så går me ut til dei". Gry smilte bredt og me stupte uti. Då me kom bort til dei, låg dei skremde og dekka seg til. Me steig opp på brygga og smilte, "kan me få vera med?" spurde gry. Forsatt skremde, nikka dei skeptisk på hovudet. Eg gjekk bort til gry og kyssa na grådigt mens eg befølte puppane og lekte med klitten. Kjørte 2 fingrar inn i fittå hennas, mens hu starta å runka pikken min.
 Då mjukna dei andre opp igjen, og starta der me avbrøyt dei. Gry gjekk ner på adle fira og eg stilde meg bak og dyppa pikken i den våta fitta. Ho kyssa blondina og begynnte å leka med puppane hennas. Dei andre blei vidle i blikket og dei endra takt og tone. Brunnetta var bortpå og kjende på puppane til gry, som hadde nogen enormt stive niplar. 
Gry gjekk framøve, slik at eg kom ut av na. Tog tak i blondina og sa ho kunne få prøva. Eg krabba bort til blondina og erta na med å la pikken gli over fitta hennas, før eg støtt inn i na. Ho stønna og pusten blei tyngre,smilte bredt mens eg knulla na i seige tag og gry slikka puppane og koste med klitten.
 Imens hadde brunetta starta å ri med ryggen mot gutten, slik at hu fekk med seg kva som skjedde. Gry for bort og lekte med na. Eg sto nå bak blondina og knulla ho hardt bakandte, ho stønna høgare og høgare. Så plutselegt kjendte eg det strama rundt pikken og ho falt isamen føre meg. Hu var heilt udsleden stakkar.
 då begynnte eg å stryka gry mellom låra igjen, mens eg såg brunnetta sakte bli spidda i hull nr.2. Et saftigt skrik kom og der var nytelse i det. Ho starta å ri han igjen sakte, mens eg stilte meg bak gry og knulla ho hardt. Gry var allerede på randen og et par minutt, så stramde ho rundt pikken min. Eg for nå bort til brunetta og strøyk na over fittå. Stilte me på kne forran na og lirka pikken inn i na. Kjente han andre der inne, og kjendte dette ikkje ville vara lenge. Ho skreik og stønna, og blei knulla hardt i begge hull. Eg kjende at det stramde seg i pungen og trekk meg ut av na, og spruta over magen og puppane hennas. Då dei siste dråpane traff na, så begynte ho å skjelva og han skriker at han kjem, så kolapse hu over han.
 Når alt har roa seg ner trekker ho seg av han og me kan se sperm dryppa frå bakenden hennas.
 
 Me hopper adle uti vatnet og vasker oss. Når adle er komt inn til land, presantere me oss og får veta at blondina hette amanda, brunetta er mari og gutten jan. Gry invitere dei til fest på hytta, og håper dei kjem.
 
Me kler på oss og kjører videre, mens me lure på om dei kjem til hytta i kvell.

Legg igjen en kommentar