Garasjegutten og Frøken Frekk!

Denne novellen er vist 14084 ganger.

«Jeg har et bilde i hodet mitt… Det er av deg, du står i garasjen og jobber med en bil. Panseret står åpent, og du står bøyd over der og jobber med noe som er galt. Du har ikke lagt merke til at jeg har kommet inn. Jeg står musestille og betrakter deg en liten stund. Du banner frustrert over bilen, og en svettedråpe triller nedover tinningen din, og du tørker den vekk med en møkkete arbeidshånd. Du er herlig sexy når du er skitten…

Jeg kremter og gir meg til kjenne. Et øyeblikk virker du irritert over å bli forstyrret, men så ser du at det er meg. Jeg møter øynene dine, og blikket mitt forteller deg at jeg vil ha deg, her og nå. Jeg ser lett at du vil ha meg også. Glimtet i øynene dine er ikke til å ta feil av. Du vil ha meg.
Du lar blikket kle av meg. Du legger merke til det svarte halsbåndet med kjetting som forsvinner ned i kjolen. Du lurer på hvor kjettingen ender… Du liker halsbåndet skjønner jeg. Den svarte, korte kjolen min skjuler lite, men jeg fryser ikke. Blikket ditt gjør meg varm og heit. Jeg har svarte stay ups, og røde, høyhælte sko. Og knallrøde lepper. Jeg er glad i kombinasjonen rødt og svart. Det frekt, gøyalt og rampete.

Du kommer gående mot meg, møkkete og deilig… Du ser unnskyldene på meg, og mumler noe om at du bør vel ta en dusj før vi… Jeg gir deg ingen anledning til å avslutte setningen engang, jeg strekker meg opp mot deg, og kysser deg lekende på munnen, mens fingrene mine kiler deg i nakken. Jeg liker det litt dirty, du trenger ingen dusj. Du er perfekt akkurat slik du er…

Du skal til å foreslå at vi kan jo gå og… men nei, vi kan ikke gå noe sted, for jeg er kåt NÅ, og vil ha deg NÅ. Jeg knepper opp skjorta di, lar munnen min kysse deg mykt på brystet. Jeg strør tusen små kyss over overkroppen din mens jeg vrenger skjorta av deg.
Du lar hendene dine gli over ansiktet mitt, og de etterlater seg svarte merker i ansiktet mitt siden du var så oljete etter å ha jobbet med bilen, og så bøyer du hodet mitt oppover og blikket møtes. Du kysser meg lekent, ser på meg med glimt i øyet, og sier: Du er farlig fristende nå, frøken frekk, men jeg må få ferdig denne bilen før…

Jeg hører ikke etter. Jeg driter i hele bilen. Fingrene mine stryker mykt, men bestemt nedover magen din, de finner bukseknappen og åpner. Jeg ser deg i øynene i det jeg skyver buksa nedover lårene dine. Kroppen min skjelver fordi jeg er så kåt. Men hvem vinner kampen om den skitne garasjegutten  Bjørnar? Jeg, eller bilen?
Buksa er av, og jeg griper tak i kuken din og runker deg lett. Jeg smiler frekt til deg. Du er blank i øynene av lyst, og pusten din begynner å bli tung. Der og da vet jeg svaret; Jeg vant. Bilen tapte. 1-0 til Frøken Frekk  😉

Jeg glir ned på huk, åpner munnen, og lar kuken din forsvinne inn mellom knallrøde lepper. Jeg stønner svakt av nytelse. Hendene dine stryker meg over håret, du nyter dette like mye som meg.
Kuken din glir ut og inn av munnen min, den er hard og deilig, og jeg elsker smaken av deg. Jeg øker tempoet litt, fordi jeg vil det selv, jeg blir lett revet med. Munnen min jobber effektivt, tungen leker seg og jeg føler at jeg kunne holdt på i evigheter. Jeg elsker virkelig å suge deg…

Det spiller ingen rolle hva jeg vil, for nå vil den skitne garasjegutten være sjef. Legg deg, kommanderer du meg, og lydig som jeg er så legger jeg meg. Garasjegulvet er iskaldt mot ryggen min, så jeg holder nesten på å sprette opp igjen rent impulsivt. Men nei, du legger deg  halveis over meg, og bruker kroppen din for å holde meg nede. Du lar meg ikke reise meg opp nå.
Du kysser meg helt lett, og den ene hånden din legger seg på låret mitt. Det føles som elektrisk støt når du tar på meg. Jeg kjenner jeg er våt… varm… villig.

Munnen din leker med min, lepper møter  lepper, og tungene våre danser en myk vals sammen. Du lar hånden din gli oppover låret mitt, og skyver kjolen opp. Jeg sprer beina mine villig for deg, og du fjerner den røde blondetrusen på et blunk.
En glattbarbert, våt fitte møter dine krevende fingre. Jeg stønner høyt, og biter meg i leppa da fingrene dine glir inn i meg. Uten å vite det presser jeg den sultne fitta mot fingrene dine, pusten min går fortere nå… hendene dine er drevne, de vet hva de gjør. Pulsen min går i 520…

Jeg holder det ikke ut mer, jeg kjenner at jeg er så kåt at det nesten gjør vondt. Knull meg, ber jeg. Vær så snill og knull meg, Bjørnar… Jeg vil ha kuken din inn i meg nå!
Du beordrer meg opp på alle fire, og jeg står slik og skjelver av forventning. Du lar meg stå slik et par sekunder, bare for å erte meg litt. Og jeg hyler nesten av frustrasjon fordi du flirer av meg. Du elsker å se meg kåt. Sekundene tikker…

Du stiller deg bak meg, og lar kukhodet gli opp og ned i den klissvåte sprekken, jeg presser meg bakover for å få den harde kuken lenger inn. Straks gir du meg en god, gammeldags klaps på skinka, som setter meg på plass. Et svart håndavtrykk kan skimtes på skinka mi, etter en oljete hånd som måtte minne meg på hvem som bestemmer.
Jeg står lydig i ro så lenge som du krever det.

Heldigvis så er du også kåt, og klar som et egg, du presser kuken langsomt inn i meg, og det er så godt at jeg nesten mister pusten. Ta meg, hvisker jeg, ta meg hardt!
Og du tar! Hver eneste fiber i kroppen min nyter det der du gjør krav på meg med all din kraft.
Kuken din jager ut og inn i den varme fitta mi, og jeg kjenner at selv om jeg vil dette skal vare lenge så nærmer jeg meg tidenes orgasme…

Jeg klarer nesten ikke holde meg stående, du knuller meg hardt, brutalt og deilig. Jeg klynker og stønner høyt, mens jeg trygler om mer, mer og mer… Og du gir alt du har der du knuller meg fra vett og forstand. Nå er jeg i mål, jeg kjenner orgasmen komme nærmere og nærmere. Åh herregud noe så deilig… ahh…. Jaaaa!! Du kjører kuken din langt, langt opp i meg, og så virker det som om verden eksploderer. Vi kommer sammen i en kjempeorgasme, og jeg kjenner hver muskel i kroppen spenner seg, og jeg vet at dette er den beste orgasmen jeg har hatt på lenge.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar