Stille i skogen

Denne novellen er vist 17605 ganger.

Det var stille i skogen. Den stillhet som er en illusjon. Etter noen minutter ble hun var lydene. De var ikke som byens larm. Men fugler som kvitret, vingesus, grener som ga lyd hver gang en fugl satte seg eller lettet, insekter som summet. Dyr som beveget seg i skogbunnen. Et liv som bare oppleves når mennesket lytter, et liv som delvis forstummer når inntrengeren går videre, uopp-merksom på at det er han som larmer her, får kvister til å knekke og dyr til å søke ly.

Hun ventet stille på en annen inntrenger, en kanskje-kjæreste som skulle møte henne her ute i den bynære villmarken. Hun visste nå at hun ville høre ham komme. Hun visste at hun ville ønske ham velkommen hit til et paradis på jord.

Hun lengtet etter å møte ham igjen, ta hånden hans, erobre munnen hans i kyss, holde rundt ham. Hun håpet han hadde tid til henne, til dem, lyst på henne, til dem.

Hun stod stille og lyttet til livet i skogen. Håpet at de to ikke ville forstyrre idyllen for de som bodde i skogen, selv om hun egentlig visste at skogens liv ikke er idyll, men en kamp for livet for alle som bor der. Hun håpet at han ville favne henne, håpet at han også ville ha henne, håpet at han ville ta henne. Ikke bare her i skogen men også i byens larm. Ikke bare i dyllen men i livets kamp. Ikke bare overført åndelig , men fysisk. Hun var klar til å åpne seg for ham, nå.

Han hadde invitert henne på en skogstur. Det var lørdag, i slutten av august. De hadde truffet hverandre helt tilfeldig i en mottagelse uken før. Hyggelig samtale i kultiverte omgivelser. Med vinglass i hånden, med kanapeer på asjett , en helt normal balansekunst. Hadde det vært en liten gnist siden han spontant hadde spurt om hun ville med på tur. Ville han se henne i andre omgivelser for å se hva og hvem hun egentlig var?

Nå stod hun ventende på stien inn i skogsområdet. Hun ventet og lengtet. Minuttene sneglet seg, hun var kommet lenge før avtalt tid. Hun tenkte på seg, på dem, på ham. Hun visste at hun hadde lyst på ham, lyst til å bli naken sammen med ham, lyst til å kjenne hendene hans søke seg rundt hele kroppen hennes, søke seg ned til kjønnet hennes, søke seg inn i det og kjenne at han var velkommen. Ikke bare i skogen men inn i henne. Hun håpet at han ville forstå at også hun var et paradis på jord. Lysten på ham hadde meldt seg før hun snakket med ham. Hadde han forstått det eller var dette bare en tilfeldig tur med et tilfeldig menneske han hadde møtt og snakket med?

Hun sitret i spenning. Hun kjente at saftene trengte seg frem, visste at hun allerede var blitt drivende vår. Hun kjente at brystene samlet seg og visste at brystvortene allerede stod og strittet inne i blusen. Hun var klar og håpet egentlig at han ikke ville skjønne det, at hun stod her i skogen og bød seg frem for ham.

Han kom, turkledd med sekk på ryggen, prosaisk larmende. Stemningen ble nesten brutt. Stillheten var borte. De sa begge et kameratslig «hei». Ingen håndberøring, ingen kyss, ingen omfavn-else. De gikk innover på stien.

Han sa at han hadde tatt et teppe og litt mat med, hva hadde hun? Ingenting, bare litt drikke og sjokolade i vindjakke-lommene, bare nødproviant; tanken på å møte ham hadde fratatt henne tanken på det matnyttige, hun selv var medbragt.

Han hadde invitert, han tok styringen innover stiene. Han holdt et tempo som hun kunne følge, men hun ble varm i hele kroppen nå. Det var fint å bli småsvett i bakkene oppover. Hun så at det ble åpnere jo høyere opp de kom, han brøt av fra hovedstien og fulgte en mindre sti opp til toppen av en kolle. Her varmet solen mer. Herfra var det utsikt helt ut mot fjorden. De hadde ikke møtt noen underveis, ingen stemmer hørtes.

Han åpnet sekken sin, bredte teppet ut og bød henne å sitte ned. Hun fortalte om hvor fint det hadde vært å stå stille og virkelig høre skogens liv før han kom. Hun sa ingenting om hvor kåt hun var på ham. Han smilte varmt og sa at om de nå var stille, ville de fortsatt høre at det var liv i skogen, også her oppe på toppen. Han likte også å lytte til skogen. Hun flyttet seg forsiktig mot ham, akkurat slik at det var naturlig å støtte seg mot ham, la en hånd slik at det var naturlig for ham å gripe den, hvis han hadde lyst.

Ingen store tilnærmende fakter, bare en forsiktig hentydning om at hun var der. Nær ham. At han var velkommen til å legge en arm rundt henne og gripe hånden hennes. Han fulgte de usagte hentydningene men ble sittende så stille så stille.

Etter en evighet hvor hun hørte skogen leve, trykket hun ham forsiktig i hånden. Han trykket tilbake. Armen som holdt henne grep fastere om henne. Hun dreide hodet forsiktig og så på ham med smil. Var det lokkende? Han bøyde sitt hode mot hennes og kysset forsiktig på pannen. Hun løftet sitt slik at de kunne møtes i et annet kyss.

Plutselig hørte hun ikke lenger skogen, bare sitt eget hjerte som hamret. Merket ikke at han holdt om henne, bare at tungene møttes og innledet leken. Merket ikke at hånden hans flyttet seg fra hennes, slik at han favnet henne med begge armer. Merket bare at de lå på teppet og klamret seg til hverandre i dypere og dypere kyss.

Hun summet seg, frigjorde seg fra ham, reiste seg og sa at sjokolade ikke egnet seg til å ligge på. Hun tok vindjakken av. Han tok også sitt ytterste turplagg av. De møttes stående i en ny omfavnelse. Hendene deres famlet seg innenfor skjorte og bluse. Hun kneppet opp skjorten hans, strøk over brystpelsen. Kjente at brystvortene hans strittet. Hun bøyde hodet tilside og bet om den ene, forsiktig. Han skjønte at dette var en invitasjon til at han kunne åpne hennes bluse og ta på og kysse hennes bryster. Hun hadde ingen BH. Han kjente at dette var faste bryst, gode å ta på, gode å klemme, gode å suge på, gode å småbite i. Han gjorde det alt sammen, Godt det var varmende augustsol og ingen mygg her oppe. Han befridde henne for blusen og tok selv skjorten av. Nakne overkropper med armer rundt, munn i møte med munn.

Tett sammen.

     Hvem turde gå videre i voksenleken? Hun famlet med beltet hans. Hans knappet opp jeansen hennes. Hun fant glidelåsen, trakk den ned. Buksene deres frigjorde seg fra kroppene og seg nedover. Lett sjenerte fikk de sine egne bukser ned og av sammen med turskoene. To voksne nestennakne mennesker. De gled sammen igjen i en clinch. Samtidig søkte de begge med en hånd ned mot trusene og skrittene. Hennes hånd fikk trusen hans ned under pungen og kjente at lemmet hans var stort og fast. Hans hånd gled ned forbi skambenet og fant veien inn i sprekken, hun var våt. Han kjente at klitten strittet. Han klemte den lille stritteren forsiktig, hun klemte den store litt mindre forsiktig. Begge likte det de kjente på.

     Øynene deres møttes. Øynene lo og sa frimodig: vær så god, det er servert.

     To kåte mennesker på skogtur, teppet på plass.

To som ble helt nakne sammen på en liten topp. Naken kropp mot naken kropp, nakent kjønn dykket inn i et annet nakent kjønn. Der var det varmt og vått. Snart ble det også godt. De to vandrerne smeltet sammen og glemte hvor de var, men ikke hvem de var der med. Om de hadde andre tilskuere enn skogens beboere var likegyldig, den eller de eller hvem andre enn solen som måtte se dem var totalt likegyldig. Da kroppene ikke tålte mer, sank de sammen på teppet. Han trakk over dem de plagg han kunne nå. Skogens stillhet senket seg over dem, de sov fra alle andre lyder enn hverandres puls.

     Hun våknet og kjente at det lå en hånd som ikke var hennes i sprekken. Den var velkommen. Han våknet av at hun var våken. De møttes igjen i et kyss. Langt, godt, vått. Lemmet hans reiste seg igjen. Hun kjente det og likte at det var nær henne. Hun frigjorde seg fra kysset og armen hans, slik at hun kunne la det strittende lemmet hans bli oppslukt av hennes munn. Hun kjente smaken av kjønn og safter, hans og sine egne. Hun suget på det som på et sukkertøy før hun flyttet munnen sin tilbake til hans og overførte begges kjønnsafter til hans munn.

     Takk for at jeg fikk bli med på skogturen din, hvisket hun. Hun betrodde ham at hun hadde fått lyst på ham da hun så ham første gang. Ikke kjærlighet ved første øyekast, bare ren og skjær lyst. Nå visste hun at hun kunne bli forelsket i ham også, ikke bare i mannsdyret hun hadde sett. Så mye hadde hun aldri avslørt for noen mann før.

     Hun hadde turdet, både åpne kjønnet sitt og seg selv.       Han klemte forsiktig rundt henne og sa at det var han som skulle takke. Han ville ikke slippe henne nå uten at hun tagg ham om det. Han klemte fastere, hun tagg ikke om at han skulle slippe henne, nei hun spredte beina sine og ba ham ta henne hårdere neste gang.

     Det ble lørdag ettermiddag, påkledte dro de nedover stiene mot byens siste lørdagstravelhet. Han ble med henne hjem, kunne kanskje være godt med en dusj? De elsket også på badet, hun hadde bøyd seg fremover for å ta opp hårbørsten som var falt ned, han tok det som en ny invitasjon og tok henne håndfast og kukfast bakfra. Det var som bestilt. I alle fall som planlagt. Hun serverte ham mat og drikke i sengen. Han drakk også nye safter fra kjønnet hennes. Det var godt å bli slikket og suget, det var alt for lenge siden sist.

     Da de ikke hadde flere krefter å gi til hverandre, fulgte hun ham et stykke på vei hjem. Smånynnende og fortsatt kåt gikk hun hjem til sitt igjen. Det fikk bli en aleneaften med vin og dildo, for resten.

 

     Godt mannen hennes var i utlandet denne helgen.

Legg igjen en kommentar