Gjensyn med Monica

Denne novellen er vist 17642 ganger.

Det hadde vært en deilig sommer, med flere uker i swingers-paradiset i Frankrike. Sexy mennesker av begge kjønn, jentene som viste seg fram i gatene om kvelden, i de mest fantasifulle og utfordrende antrekk. Dagene hadde gått med på stranden og i swingersklubber. Allikevel hadde det vært noe som manglet, tanken på Monika fra klubben hjemme i Norge lå der hele tiden. Til og med i drømme, der jeg tømte meg i det trange, våte fittehullet hennes.

Så nå var jeg tilbake i swingersklubben hjemme i Norge og håpet hun ville komme. Sommerfuglene i magen roet seg litt etter en deilig, varm dusj og jeg trakk et håndkle rundt livet og ruslet ut i bar-området. Og der var hun, akkurat ankommet sammen med kjæresten sin, Øyvind. Hun var like deilig som jeg husket henne, akkurat som jeg hadde drømt om i hele sommer… Halvlangt, lyst blondt hår, solbrun, det lille, søte ansiktet med det sexy smilet, en kort hvit kjole som viste fram de glatte, velformede bena og den stramme, faste baken hennes.

Jeg legger armene rundt henne bakfra og gir henne et kyss i nakkegropen. Hun skvetter litt med det samme, men så ser hun hvem det er og sier «Hei» med den sexy stemmen sin, og gir meg et blikk og et smil som får det til å krible i hele kroppen og pikken min til å vokse. Vi setter oss ned i en sofa, Monika i midten og Øyvind og jeg på hver vår side. Jeg vet at Øyvind nyter å se sin kjære kose med og pule andre menn, så etter å ha pratet litt om hvordan sommeren har vært begynner jeg å stryke litt på Monika. Hun drikker et par glass vin mens hendene mine glir opp og ned langs ryggen hennes. Jeg tar legger det ene benet hennes over mitt og masserer leggen og foten hennes. Gud, jeg er så kåt! Tenk å sitte her og stryke på den deiligste jenta i hele klubben!

Jeg lar hånden min gli opp mellom lårene hennes mens jeg lurer på om hun har på seg truse under den korte kjolen. Løfter forsiktig opp kjolekanten, og synet av den glattbarberte fitta hennes får det nesten til å svimle for meg. «Jeg glemte å ta på meg truse i dag, sier hun» og så begynner hun å runke meg under håndkleet med faste, deilig drag, ikke for hardt, ikke for løst, men akkurat riktig.

«Hun har nok lyst til å bli massert», sier Øyvind. Jeg kan merke på ham at han er kåt også. Etter en dusj går vi opp i 2. etasje og finner et ledig rom der Monika legger seg ned på magen, naken. Hun vet hva som skal skje, Øyvind vet hva som skal skje, og jeg vet hva som skal skje… Rommet nærmest vibrerer av kåthet. Øyvind setter seg på gulvet bak sengen så han har full utsikt til alt som skjer, og finner pikken sin som han begynner å runke. Han vet at hans kjære skal få stor pikk inn i seg, og tanken gjør ham megakåt.

Jeg heller massasjeolje ut over den deilige kroppen til Monika, og begynner å stryke og massere henne. Pikken min står som en stang, og hele kroppen min bare lengter etter øyeblikket da jeg kan trenge inn i hullet hennes. Hun nyter massasjen, jeg merker at den og vinen får henne til å slappe av. Jeg går nedover ryggen, korsryggen, den super-sexy stramme baken, de glatte bena hennes, leggene, opp og ned. Det er så deilig å ta på henne, berøre henne igjen etter alle disse sommerukene. Jeg trekker bena hennes godt fra hverandre og stryker opp på innsiden av lårene hennes, kommer «borti» fittesprekken hennes hver gang. Glatt olje mot glatt fitte. Etter hvert konsentrerer jeg massasjen om fitta hennes, og jeg kjenner hun møter hendene mine, gnir seg mot meg.

Jeg er så kåt, så sprengende kåt, og tenker på Øyvind som snart skal få se henne ta en pikk i hullet sitt. Det er hun som bestemmer, Øyvind må bare finne seg i det. Jeg tenker på den deilige blandingen av kåthet og sjalusi som han føler nå, en annen mann som skal stikke kuken inn i kroppen til jenta hans.

«Vil du jeg skal bruke kondom?» hvisker jeg til henne. Hun vet hvor stor pikken min er, og svarer at hvis det er vanskelig å få kondomet på, så kan jeg droppe det. Svaret tar nesten pusten fra meg, i de årene jeg har vært swinger har jeg aldri pult noen i klubb uten kondom. For å gi meg selv litt tid til å tenke trekker jeg på meg kondomet, samtidig vet jeg at hun aldri ville sagt det hvis hun ikke var 100% frisk.

Jeg setter meg skrevs over henne mens hun fremdeles ligger på magen. Pikken min gnir mot fittesprekken hennes, bakfra. Gud så deilig! Jeg er ikke den eneste som synes det, for i det kuken min trenger inn i det mørke, våte, varme fittehullet hennes hører jeg Øyvind stønne fra gulvet bak meg. Etter noen støt bestemmer jeg meg, trekker meg ut, og drar av kondomet. Jeg legger det opp ved siden av hodet hennes så jeg er sikker på at hun kan se det og stoppe meg hvis hun ikke vil, og så legger jeg pikken min mot hullet hennes igjen, og glir inn i henne på nytt. Følelsen av bar kuk mot våt fitte er helt ubeskrivelig. Det går ilinger igjennom meg for hvert støt, og hun nyter det, møter støtene mine mens hun stønner av kåthet og velbehag.

Etter hvert heiser jeg henne opp i doggy-style og fortsetter å ta henne bakfra. Jeg kjenner kuken min trenger helt inn, helt innerst mot enden av fitta, dit Øyvind aldri vil klare å nå. «Din lille hore», hvisker jeg i øret hennes, ikke fordi hun er det, men fordi det tenner meg å tenke på henne som en deilig, liten puledokke som gir seg hen til meg. Fantasibilder av Monika som er bundet opp og fast, flasher gjennom hodet mitt. En deilig jente som underkaster seg, lar seg bruke, lar meg ta 100% kontroll…

Kvelden fortsetter, alle stillinger prøves og nytes. Forfra, bakfra, fra siden. Tungene våre møter hverandre, vi kysser, hun er flink til det. Ikke for ivrig, men sensuelt, forsiktig. Øyvind må bare sitte der og runke og se på. Jeg trer Monika inn på det tykke, lange skaftet mitt igjen og igjen, fingerpuler henne, usikker på hvor mye hun tåler forsøker jeg ikke på noe fisting, men G-punktet hennes får full behandling samtidig som klitten gnis. Fittesaftene hennes renner ut over hånden min, og jeg hvisker til henne at når det går for henne vil jeg at hun ser meg rett inn i øynene.

Til slutt kommer orgasmene, en etter en. Hun er flink pike, og ser meg dypt inn i øynene mens det ruller gjennom kroppen hennes. Hun ser ut som en 20-åring i ansiktet, øynene glinser, ekstasen gjør at hun rister i hele kroppen. «Spre horefitta di for meg», sier jeg, og hun åpner opp for kuken min igjen mens enda en orgasme skyller igjennom henne.

Etterpå ligger vi ved siden av hverandre, arm i arm, og prater. Hun forteller at hun og Øyvind planlegger å gifte seg. «Og da vil jeg at DU er den første til å pule bruden»…

Legg igjen en kommentar